Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Oy aman nazar değmesin böyle devam edelim

Kızlaaar selammm pek giremedim mesajları da şimdi hızlıca bi okudumm cinsiyet öğrenenler olmuşş sağlıkla gelsin minnoşlarr erkek bebolar depara kalktı son zamanlarda hadi bakalımmm bu arada bende dün bebişim için bir kaç parça aldımm. Korbell çöp kovası aldım çok övülüyordu, kendime hamile yastığı aldım cidden uyurken bel ağrıma iyi geldi bir kaç parça da zıbın vs aldım :) bebek arabası için hala bakınıyorum karar vermiş değilim sizler ne düşünüyorsunuz neler alıyorsunuz bebişlere :)

Kizlar detayli usg yi devlette yaptıran var mi aranızda? Nasil randevu aldiniz? Kontrol de ediyorum ama bulamadım bi türlü.

ben bu şekilde aldım fikir olsun size de

Eklentiler

• IMG_7943.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_7942.webp
    64 KB · Görüntüleme: 45
Hamile yastığı hangisini aldınız bende almayı düşünüyorum sırtım çok ağrıyor

Günde bir fincan filtre kahve içiyorum kuzum sabah kalkınca. Çok istersem öğleden sonra ya da akşam da bi tane içiyorum. Bu kadarının zararı olmaz diye düşünüyorum. 1,5yas bebeyle benim uyuma yatma lüksüm olmadığı için kahveyi damardan alabilsem ona da razıyım

Herşeyin hayırlısı cnm keyfi yaptığın bir şey değil ki ayrıca emzirmyi seviyorsun işte öbür yolcuda geliyor dert ettiğin şeye bak azıcık dinlensin memitolar :)))
Yok emzirme fiilini sevdiğimden değil ya kızımla aramdaki o bağın en yoğun hali dokunmak bakışmak muazzam bişey tarifi imkansız. Şimdi nasılsa başka bebek emzircem diye teselli olamıyorum. Çok büyük bir adım bence memeden ayırmak. İlişkimiz artık farklı bir boyuta geçecek. Çok duygusalim çok

Oy çok kötü ya içim fena oldu kızım sadece birkaç kez yaptı onu çok sürdürmedi. Ama baya agladim canımın yanmasından. Seni düşünemiyorum bile. Biz kazasız belasız geldik 18. Aya meme uçlarımla Bir yerden sonra çene güçleniyor çekiş gücü artıyor ısırmasa bile acıyor ya. Şu sıralar gebeliğin de etkisi muhtemelen çok hassaslasti. İlk tutuşta fena bir sızlama geliyor. Evren artık ayrılın diyor bize

Arkadaşlar sizin de bebis büyüdükçe karnınız gerginlesiyor mu ? 15. Haftaya giriyoruz karnımda sertlik ve gerginlik hissediyorum
Ay bende alt karnımda biraz sertlik hissediyorum ama ben eşimle ilişkiden sonra oldu diye korktum bir dahada gözüm yemedi, dr baştan yasak koymuştu yeni siftah açmıştık demek sertleşme herkeste genel var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…