- 18 Temmuz 2022
- 6.422
- 10.830
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.641
Yok canım aşkolsunHeh işi biten gitti
Oy aman nazar değmesin böyle devam edelimAy bende kilo verdim ama bile isteye diyet yapmıyorum ama hamur işi tatlı ekmek kestim birde deniz yürüyüş olunca 10 günde 1.5gitmiş kilolu olduğum için sevindim valla
Aynen dediğin gibi bebek her şeyi engelliyor harika bi güç veriyor
sütüm doğum yapı yapmaz geldi benim sezeryanı bilmiyorum canımKızlar süt doğumdan ne kadar sonra geliyor, vajinal veya sezeryan farkediyormu hemen geliyor mu, birde çocuk doğar doğmaz emzirmek lazım mı
hamilelik var görünüyor erken gebelik testi mi bu?Eki Görüntüle 3612276 Kızlar yengemin testi adetine daha 7 gün var sizce var mı
Yurtdışında bunlar normal test diye geçiyorhamilelik var görünüyor erken gebelik testi mi bu?
Cinsiyet erkek ama daha netlesmedi tabi .o kadar zor geciyor ki gebelik başımı kaldıramıyorum. Bulantilar hala devam ediyor.Şu listenin üstünü bir yoklayalım bakalım. Kızlar hiç yazmiyorsunuz bize. Bebisleriniz baya büyüdü. Cinsiyetler belli mi neler yapıyorsunuz
B bahrklbkler
@evhamlikurabiyee
@lunariaaa
@belisamaa
@hcelly
ozaman hayırlı olsun de yengene canım ben gördüm cizgiyiYurtdışında bunlar normal test diye geçiyor
Teşekkür ederizozaman hayırlı olsun de yengene canım ben gördüm cizgiyi
ben bu şekilde aldım fikir olsun size deKızlaaar selammm pek giremedim mesajları da şimdi hızlıca bi okudumm cinsiyet öğrenenler olmuşş sağlıkla gelsin minnoşlarrerkek bebolar depara kalktı son zamanlarda hadi bakalımmm bu arada bende dün bebişim için bir kaç parça aldımm. Korbell çöp kovası aldım çok övülüyordu, kendime hamile yastığı aldım cidden uyurken bel ağrıma iyi geldi bir kaç parça da zıbın vs aldım :) bebek arabası için hala bakınıyorum karar vermiş değilim sizler ne düşünüyorsunuz neler alıyorsunuz bebişlere :)
Hamile yastığı hangisini aldınız bende almayı düşünüyorum sırtım çok ağrıyorKızlaaar selammm pek giremedim mesajları da şimdi hızlıca bi okudumm cinsiyet öğrenenler olmuşş sağlıkla gelsin minnoşlarrerkek bebolar depara kalktı son zamanlarda hadi bakalımmm bu arada bende dün bebişim için bir kaç parça aldımm. Korbell çöp kovası aldım çok övülüyordu, kendime hamile yastığı aldım cidden uyurken bel ağrıma iyi geldi bir kaç parça da zıbın vs aldım :) bebek arabası için hala bakınıyorum karar vermiş değilim sizler ne düşünüyorsunuz neler alıyorsunuz bebişlere :)
Tansiyonum hep 7-3 8-4 olduğu için tuzlu yiyorum belki de o yapıyor dediğin gibi canım biraz dikkat edeyim bakimCanım acaba ödem mi oluyor ki el ayaklarında şişlik falan var mı. Tuza da bi dikkat et olmazsa
Günde bir fincan filtre kahve içiyorum kuzum sabah kalkınca. Çok istersem öğleden sonra ya da akşam da bi tane içiyorum. Bu kadarının zararı olmaz diye düşünüyorum. 1,5yas bebeyle benim uyuma yatma lüksüm olmadığı için kahveyi damardan alabilsem ona da razıyımKahve içebiliyorum canım bazen canım istiyor aslında Türk kahvesi istiyor da ona da dadanmak istemiyorumhazır zararlı şeylerden nefret ediyorum olmasada olurlar ç, kalbimde çarpıntı oluyor ondan aslında uzak durmaya çalışıyorum kahveden
Yok emzirme fiilini sevdiğimden değil yaHerşeyin hayırlısı cnm keyfi yaptığın bir şey değil ki ayrıca emzirmyi seviyorsun işte öbür yolcuda geliyor dert ettiğin şeye bakazıcık dinlensin memitolar :)))
Oy çok kötü ya içim fena olduEmzirme bende tam bir travma kızlar 8 yılı geçti hala irkiliyorumoğlumun çok pis bir huyu vardı keyfine göre emer emer tam doyduğu anda meme ucumu koparır gibi ısırır uzatır uzatır çekerdi hani kuduz köpekler kaparda bırakmaz ya aynı öyle birde o halde bile muzip muzip sırıtırdı fena oyun haline getirmişti. 18 aylıkken göğsüm kan revan kalınca ağzınada kan gelince tiksindi bıraktı bende mastit sebebiyle üst üste 2 kutu antibiyotik kullanınca kestik tamamen sütten. Resmen kendi etti kendi buldu halbuki emzirmeyi başlarda ne severdim
Ay bende alt karnımda biraz sertlik hissediyorum ama ben eşimle ilişkiden sonra oldu diye korktumArkadaşlar sizin de bebis büyüdükçe karnınız gerginlesiyor mu ? 15. Haftaya giriyoruz karnımda sertlik ve gerginlik hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?