- 23 Ekim 2024
- 3.974
- 6.284
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.661
Hiç bir şey almadım daha valla aşko, arabaya karar verdik oda sen veKızlaaar selammm pek giremedim mesajları da şimdi hızlıca bi okudumm cinsiyet öğrenenler olmuşş sağlıkla gelsin minnoşlarrerkek bebolar depara kalktı son zamanlarda hadi bakalımmm bu arada bende dün bebişim için bir kaç parça aldımm. Korbell çöp kovası aldım çok övülüyordu, kendime hamile yastığı aldım cidden uyurken bel ağrıma iyi geldi bir kaç parça da zıbın vs aldım :) bebek arabası için hala bakınıyorum karar vermiş değilim sizler ne düşünüyorsunuz neler alıyorsunuz bebişlere :)
Evet canım son birkaç haftadır bende de öyleArkadaşlar sizin de bebis büyüdükçe karnınız gerginlesiyor mu ? 15. Haftaya giriyoruz karnımda sertlik ve gerginlik hissediyorum
Günde bir fincan filtre kahve içiyorum kuzum sabah kalkınca. Çok istersem öğleden sonra ya da akşam da bi tane içiyorum. Bu kadarının zararı olmaz diye düşünüyorum. 1,5yas bebeyle benim uyuma yatma lüksüm olmadığı için kahveyi damardan alabilsem ona da razıyım
Arkadaşlar sizin de bebis büyüdükçe karnınız gerginlesiyor mu ? 15. Haftaya giriyoruz karnımda sertlik ve gerginlik hissediyorum
bende araba olarak "doona" alıcam daha pratik geliyor gözüme direk arabaya koyabiliyorsun çıkarınca direk acıyosun ayakları sabitHiç bir şey almadım daha valla aşko, arabaya karar verdik oda sen veannabelica sayesinde cybex alacam, ama model ne var ne yok pek aklım ermiyor mağazaya gidip soracam en düzgününü ver diye
O çöp kovasını bende alacam, eşim fazla sabırlı 6.ay gelsin o zaman başlarız diyor alışverişe
Hamile yastığı uzun olanlardan mı aldın canım?
Teşekkür ederim kuzumm :)ben bu şekilde aldım fikir olsun size de
Hamile yastığı hangisini aldınız bende almayı düşünüyorum sırtım çok ağrıyor
Kuzu bende cybex easy twist düşünüyorum ama yeterince araştırmadım mı acaba diye de içim içimi yiyorHiç bir şey almadım daha valla aşko, arabaya karar verdik oda sen veannabelica sayesinde cybex alacam, ama model ne var ne yok pek aklım ermiyor mağazaya gidip soracam en düzgününü ver diye
O çöp kovasını bende alacam, eşim fazla sabırlı 6.ay gelsin o zaman başlarız diyor alışverişe
Hamile yastığı uzun olanlardan mı aldın canım?
Benim 6. Haftadan itibaren baya büyüdü ve damarlar belirginlesti 2 haftadır biraz söndü gibiler acısı gecti ama damarlar hala belirginBenim oluyor, ben de göğüsleri soracaktım damarlandılar ve gerçekten çok acıyorlar, onlarıda yağlamam lazım sanırımçatlamazlar inşallah çok gergin hem onlar hem karnım
Yaa işte buda aklımı çeliyorr tek başıma çıktığımda çok rahat olur muhtelemen 2. elde de kolay satılıyormuş sanırım o açıdan da mantıklı kafalar karışıkbende araba olarak "doona" alıcam daha pratik geliyor gözüme direk arabaya koyabiliyorsun çıkarınca direk acıyosun ayakları sabit
Normal o zamanEvet canım son birkaç haftadır bende de öyle
Bencede ondan değildir bebis büyüyor onun etkileri herhaldeAy bende alt karnımda biraz sertlik hissediyorum ama ben eşimle ilişkiden sonra oldu diye korktumbir dahada gözüm yemedi, dr baştan yasak koymuştu yeni siftah açmıştık demek sertleşme herkeste genel var
Yok canım üzülmemDoktorun istiyorsa illa yaptır tabi canım, sonra gerçek olmayan sonuçlar çıkınca üzülmesini istemiyorm kimsenin
Normal doğumda hemen gelmişti benim. Düşündükçe hala şaşıyorum nasıl süt çıktı diye acayip bişey ya kadın olmakKızlar süt doğumdan ne kadar sonra geliyor, vajinal veya sezeryan farkediyormu hemen geliyor mu, birde çocuk doğar doğmaz emzirmek lazım mı
Yaa biz de eşimle habire bebek izlerdik doğumdan önce. Doğumdan sonra hepsi bı sevimsiz geldi gözümeBir de instadan artık erkek bebek videoları atıyoruz eşimle birbirimize o da çok etkili oluyor
Benim favorim de Uzakdoğu bebişleriydiKızzz ben çok büyük konuşmuşum yaaa erkek çocuk sevemiyorum falan diyordum hep ama bak Allah çarptıinstadan ben de bakıyorum iki gündür ama böyle mavi gözlü yakışıklı miniklere kara kaşım kaşa gözümden beklentim
kız vallah ben artık en pratik olan şeyleri istiyorum çünki bide oğlum var 2 yaşında herşey zorlaşıcak benim içinYaa işte buda aklımı çeliyorr tek başıma çıktığımda çok rahat olur muhtelemen 2. elde de kolay satılıyormuş sanırım o açıdan da mantıklı kafalar karışık
Haklısın doona çok pratik diyor herkess hem oto koltuğu da oluyor. Sadece boyuna bi bakmam lazım bazı kişiler biraz aşağıda kalıyor demişkız vallah ben artık en pratik olan şeyleri istiyorum çünki bide oğlum var 2 yaşında herşey zorlaşıcak benim için
Başınız sağolsun canım. Ne zaman gelecek fetal sonucun. Bişey de kalmadı artık detayliya falan. Kendine yüklenme hangimizde yok ki evhamlar. Doğurana kadar da geçmiyor. Benim için detaylı da kurtarmıyoriyi akşamlar kızlar
3 gundur giremedim cenazemiz vardi baya mesajlar birikmiş okuyamadım umarım herkez iyidir bebişler de iyidir
birkac mesajı gordum alısveris yapanlar olmus huzurla saglıkla giyindirmek, kullanmak nasip olsun inşallah
ben hala bekleme taraftarıym fetal dna sonucu ve ayrıntılı ultrason icin cok gerginm bu surecleri atlatmam lazım ki kafam rahat olsun
kafamda hep kötu seyler kuruyorum bu huyumu asla bırakamıyorum esimle tek anlaşamadgm konu bu olabilir hep kotu seneryolar var insallah bebegim iyidir sureci saglıkla kolaylıkla atlatırız.
Ah ben yerim onları ya resmen iki tane yavrun var göbeğindeMerhaba kızlar
17+1den selamlar. Bugün ilk defa şehir hastanesine muayene olmaya gittim. Aslında bu hafta kendi doktoruma gidecektim ama izne çıktığı için haftaya kalınca şehir hastanesine gideyim dedim bi. 20 gün olmuştu çocuklarımı görmeyeli iyi bile dayandım bence. Normal poliklinik kalabalıktı ama ikiz olduğum için perinatologa gönderdi hemen. Orası çok sakindi. 10dk falan ultrasonda baktı ve çok şükür her şey yolundaydıBir kaç gündür kısa süreli yumruğum kadar sertlik ve kasık ağrıları hissediyordum içim rahatladı. Doktor asistanına erkek olan nasıl da göstermiş erkek olduğunu bak diye güldü. Kız için de çok hareketli ayaklarını bi açıp bi kapatıyor dedi. Ben de bakabilir miyim deyince ekranı bana da çevirdi ama fotoğraf falan vermedi ben de istekte bulunmadım. Ayrıca tüm kan ve idrar tahlillerimi istedi. İyi ki gitmişim dedim. Perinatolojiden yeşil alan açacağız sana artık oradan direkt randevu alabilirsin dedi. Özel hastaneden paket aldığımı söylemedim ama detaylı ultrasonu ve doğumu özelde yapacağımı söyledim bir şey de demedi. 3 hafta sonra görüşelim detaylı ultrason sonuçlarını bana da getirirsin diye ekledi. Kendi doktorum 1 ay sonraya falan çağırırsa arada şehir hastanesine de giderim diye düşünüyorum. Biraz tedirgin gitmiştim ama güzel geçti. Devlete gitmeyi düşünüp de tedirgin olanlar varsa bir şans verebilirler bence
evet benimde tek sorun ettiğim oHaklısın doona çok pratik diyor herkess hem oto koltuğu da oluyor. Sadece boyuna bi bakmam lazım bazı kişiler biraz aşağıda kalıyor demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?