Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Hiç bir şey almadım daha valla aşko, arabaya karar verdik oda sen ve annabelica sayesinde cybex alacam, ama model ne var ne yok pek aklım ermiyor mağazaya gidip soracam en düzgününü ver diye
O çöp kovasını bende alacam, eşim fazla sabırlı 6.ay gelsin o zaman başlarız diyor alışverişe
Hamile yastığı uzun olanlardan mı aldın canım?

Ayy sen çok haklısın gerçekten, iç tabi zaten içebiliyoruz kahve, çok isteğim yok ama sen öyle söyleyince bugün ice latte içtim bir iyi geldi, bir iyi geldi

Arkadaşlar sizin de bebis büyüdükçe karnınız gerginlesiyor mu ? 15. Haftaya giriyoruz karnımda sertlik ve gerginlik hissediyorum

Benim oluyor, ben de göğüsleri soracaktım damarlandılar ve gerçekten çok acıyorlar, onlarıda yağlamam lazım sanırım çatlamazlar inşallah çok gergin hem onlar hem karnım

bende araba olarak "doona" alıcam daha pratik geliyor gözüme direk arabaya koyabiliyorsun çıkarınca direk acıyosun ayakları sabit

Eklentiler

• IMG_9882.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 31
ben bu şekilde aldım fikir olsun size de
Teşekkür ederim kuzumm :)
Hamile yastığı hangisini aldınız bende almayı düşünüyorum sırtım çok ağrıyor

Kuzu bende cybex easy twist düşünüyorum ama yeterince araştırmadım mı acaba diye de içim içimi yiyor ben aşırı araştırma seven biriyim o yüzden biraz daha bakarım sanırım

baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek hamile yastığının linkini bıraktım kızlar ben bunu aldım dediğim gibi baya rahatlattı belimi

Benim oluyor, ben de göğüsleri soracaktım damarlandılar ve gerçekten çok acıyorlar, onlarıda yağlamam lazım sanırım çatlamazlar inşallah çok gergin hem onlar hem karnım
Benim 6. Haftadan itibaren baya büyüdü ve damarlar belirginlesti 2 haftadır biraz söndü gibiler acısı gecti ama damarlar hala belirgin

bende araba olarak "doona" alıcam daha pratik geliyor gözüme direk arabaya koyabiliyorsun çıkarınca direk acıyosun ayakları sabit
Yaa işte buda aklımı çeliyorr tek başıma çıktığımda çok rahat olur muhtelemen 2. elde de kolay satılıyormuş sanırım o açıdan da mantıklı kafalar karışık

Ay bende alt karnımda biraz sertlik hissediyorum ama ben eşimle ilişkiden sonra oldu diye korktum bir dahada gözüm yemedi, dr baştan yasak koymuştu yeni siftah açmıştık demek sertleşme herkeste genel var
Bencede ondan değildir bebis büyüyor onun etkileri herhalde

Doktorun istiyorsa illa yaptır tabi canım, sonra gerçek olmayan sonuçlar çıkınca üzülmesini istemiyorm kimsenin
Yok canım üzülmem Korkarım tabi risk yüksek gelirse ama üzülmek için tanı konmasi lazım sonuçta. İkiliden bir tık yüksek risk çıkar belki ama çok kötü gelir mi sanmıyorum. Çok da kötü gelirse de bakarım ne gerekiyorsa şartlara. Üçlü testi bilmiyorum ama mesela ikilide doğruluk oranı %86 demisti doktorum. Bence bu güzel bir oran. Zaten bu testler bebeğe hastalık tanısı koymuyor. Sadece olasılık belirtiyor. Allah korusun mesela 1/2 yüksek bir risk ama çocuk yarı yarıya sağlıklı veya hasta demek. Şimdi bu bebek sağlıklı doğunca test yanlış olmuyor ki. Biz hemen test yanlış çıktı diyoruz. Hatta 1/150 gibi sonuçlara bile yüksek riskli diyor mesela. O durumda bile teste yanlış diyemeyiz. Bu yüksek risk durumunda bile sağlıklı olma ihtimali 149 kat fazla demek. Tarama testlerine ben böyle bakıyorum açıkçası. Burada da bir sürü arkadaşımız riski yüksek çıktı diye üzüldü mesela ama bebeklerinin sağlıklı olma ihtimali kat kat fazlaydı. Nitekim öyle de geldi sonuçları. Fetal DNA yaptırmayanlarin ben ikili tarama yaptirmasi gerektiğini düşünüyorum açıkçasi tamamen şahsi düşüncem üçlü şart değil ama merak ediyorum biraz da özellikle ultrasonda neye bakıyor omurga açıklığı gibi biseyler dedi onu çok merak ediyorum

Kızlar süt doğumdan ne kadar sonra geliyor, vajinal veya sezeryan farkediyormu hemen geliyor mu, birde çocuk doğar doğmaz emzirmek lazım mı
Normal doğumda hemen gelmişti benim. Düşündükçe hala şaşıyorum nasıl süt çıktı diye acayip bişey ya kadın olmak

Bir de instadan artık erkek bebek videoları atıyoruz eşimle birbirimize o da çok etkili oluyor
Yaa biz de eşimle habire bebek izlerdik doğumdan önce. Doğumdan sonra hepsi bı sevimsiz geldi gözüme Kendi çocuğunu gördüğün an en güzeli o gelecek sana

Benim favorim de Uzakdoğu bebişleriydi

Yaa işte buda aklımı çeliyorr tek başıma çıktığımda çok rahat olur muhtelemen 2. elde de kolay satılıyormuş sanırım o açıdan da mantıklı kafalar karışık
kız vallah ben artık en pratik olan şeyleri istiyorum çünki bide oğlum var 2 yaşında herşey zorlaşıcak benim için

Başınız sağolsun canım. Ne zaman gelecek fetal sonucun. Bişey de kalmadı artık detayliya falan. Kendine yüklenme hangimizde yok ki evhamlar. Doğurana kadar da geçmiyor. Benim için detaylı da kurtarmıyor

Ah ben yerim onları ya resmen iki tane yavrun var göbeğinde

Haklısın doona çok pratik diyor herkess hem oto koltuğu da oluyor. Sadece boyuna bi bakmam lazım bazı kişiler biraz aşağıda kalıyor demiş
evet benimde tek sorun ettiğim o aşyada kalıyor küçük boylulara sorun değilde boyu uzun olanlar sürerse komik durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…