- 15 Mayıs 2022
- 1.800
- 2.320
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.681
Ben 170 im eşim 183 nasıl olur bi görmek lazım yaaevet benimde tek sorun ettiğim oaşyada kalıyor küçük boylulara sorun değilde boyu uzun olanlar sürerse komik durur
Oy maşallah sağlıkla gelsin. Ne çok erkek geldi bu ara fark kapanıyor sankiListeye bir erkek daha yazalımoğlumuz oluyor kızlaar
Gölge var ama inşallah pozitiftir daha da çok varmış adetineEki Görüntüle 3612276 Kızlar yengemin testi adetine daha 7 gün var sizce var mı
Bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim canım ama bulantın çok sürmüş gerçekten. İnsallah tez zamanda kurtulursunCinsiyet erkek ama daha netlesmedi tabi .o kadar zor geciyor ki gebelik başımı kaldıramıyorum. Bulantilar hala devam ediyor.
Üniversitede yaptıracağım bulunduğun ilde varsa randevu alabilirsen çok güzel olurKizlar detayli usg yi devlette yaptıran var mi aranızda? Nasil randevu aldiniz? Kontrol de ediyorum ama bulamadım bi türlü.
Bende de var canım soracaktım bunu. Kaşıntı bile başladı bende. Sanki daha geç oluyordu hatırlamıyorum daArkadaşlar sizin de bebis büyüdükçe karnınız gerginlesiyor mu ? 15. Haftaya giriyoruz karnımda sertlik ve gerginlik hissediyorum
Pek havalı görünüyor heybetlibende araba olarak "doona" alıcam daha pratik geliyor gözüme direk arabaya koyabiliyorsun çıkarınca direk acıyosun ayakları sabit
Yastığı favorilere ekledimTeşekkür ederim kuzumm :)
Kuzu bende cybex easy twist düşünüyorum ama yeterince araştırmadım mı acaba diye de içim içimi yiyorben aşırı araştırma seven biriyim o yüzden biraz daha bakarım sanırım
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek hamile yastığının linkini bıraktım kızlar ben bunu aldım dediğim gibi baya rahatlattı belimi
Simdi 15. Haftanın belirtilerini okudum kasıntı yazıyordu bi sitedeBende de var canım soracaktım bunu. Kaşıntı bile başladı bende. Sanki daha geç oluyordu hatırlamıyorum da
Engelle hepsiniOy maşallah sağlıkla gelsin. Ne çok erkek geldi bu ara fark kapanıyor sanki
Oh afiyet olsun canım sıcakta çok iyi gelmiştirAyy sen çok haklısın gerçekten, iç tabi zaten içebiliyoruz kahve, çok isteğim yok ama sen öyle söyleyince bugün ice latte içtimbir iyi geldi, bir iyi geldi
Yaa yıllardır hep olan vizemin bittiği zamana denk geldiPek havalı görünüyor heybetli
Yastığı favorilere ekledim
Kızlar bu arada cybex avrupada daha uygunmuş, Avrupa planı olanlar bakmak isterseniz
Ay hadi inşallah çözebilirsinYaa yıllardır hep olan vizemin bittiği zamana denk geldieşimin avrupada yatısı olsun diye dört gözle bekliyorum ama o da görevliyken getiremez muhtemelen. Orada akrabalarımız var belki onlardan kargolamalarını isteriz öyle mantıklı olur mu bilmiyorum gerçi. Ama gerçekten yarı yarıya fark var
Ben neyi araştırsam yanlış karar alıyorum sanki yaTeşekkür ederim kuzumm :)
Kuzu bende cybex easy twist düşünüyorum ama yeterince araştırmadım mı acaba diye de içim içimi yiyorben aşırı araştırma seven biriyim o yüzden biraz daha bakarım sanırım
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek hamile yastığının linkini bıraktım kızlar ben bunu aldım dediğim gibi baya rahatlattı belimi
Bende hiç araştırmayı sevmiyorumBen neyi araştırsam yanlış karar alıyorum sanki yaİyi ki bebek arabamı araştırmamışım diyorum o yüzden Gerçekten bu araba güzel. Ama sen bak yine de içine sinsin. Bebek arabası almak en keyifli kısım olabilir
Doona alınca ikinci bir araba daha almak gerekiyor kızlar. Bizim arabanın en sevdiğim yönü bebek büyüyünce de ayrıca bir araba arayışına girmemek oldu açıkçası. Kardeşi olmasa 3-4 yaşa kadar kullanırdım. Şimdi ebeveyn kontrollü bisiklet alicam onun için deYaa işte buda aklımı çeliyorr tek başıma çıktığımda çok rahat olur muhtelemen 2. elde de kolay satılıyormuş sanırım o açıdan da mantıklı kafalar karışık
Kuzu parvana hocaya gidiyosun galiba, o kesin izin verir ya rahat bir doktor. Bence de gidin ya hem tatil hem alışveriş. Aklınızda olsun ispanyada inditex ürünleri de çok uygun oluyor kendine de bişeyler kapAy hadi inşallah çözebilirsin
Bizim dr izin verirse ispanya planimiz var orda bakacam, ama benimki yani eşim öyle şeyleri sevmiyor taşımak etmek, ver parasını al türkiyeden kafasında
Ahaha fazla araştırmanın bazen öyle dezavantajı oluyor ama bende neyi araştırmadan alsam sonra bu da varmış şu da varmışş acaba bunu mu alsaydımm diyorummBen neyi araştırsam yanlış karar alıyorum sanki yaİyi ki bebek arabamı araştırmamışım diyorum o yüzden Gerçekten bu araba güzel. Ama sen bak yine de içine sinsin. Bebek arabası almak en keyifli kısım olabilir
Ya aslında bunda da puset almak gerekiyor her türlü kuzu hemen hemen aynı şeye geliyor gibi oluyorDoona alınca ikinci bir araba daha almak gerekiyor kızlar. Bizim arabanın en sevdiğim yönü bebek büyüyünce de ayrıca bir araba arayışına girmemek oldu açıkçası. Kardeşi olmasa 3-4 yaşa kadar kullanırdım. Şimdi ebeveyn kontrollü bisiklet alicam onun için de
aşko kesin yapmam lazım bu göbek ne büyük ne küçük, giyecek bir şeyim kalmadı yaKuzu parvana hocaya gidiyosun galiba, o kesin izin verir ya rahat bir doktor. Bence de gidin ya hem tatil hem alışveriş. Aklınızda olsun ispanyada inditex ürünleri de çok uygun oluyor kendine de bişeyler kap
Evet ya onu yapabilirseniz süper olur eşim almanyadan getirtti nasıl yaptı hatırlamıyorum da TR fiyatına göre çok uygun almıştıkPek havalı görünüyor heybetli
Yastığı favorilere ekledim
Kızlar bu arada cybex avrupada daha uygunmuş, Avrupa planı olanlar bakmak isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?