Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Cinsiyet erkek ama daha netlesmedi tabi .o kadar zor geciyor ki gebelik başımı kaldıramıyorum. Bulantilar hala devam ediyor.
Bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim canım ama bulantın çok sürmüş gerçekten. İnsallah tez zamanda kurtulursun

Arkadaşlar sizin de bebis büyüdükçe karnınız gerginlesiyor mu ? 15. Haftaya giriyoruz karnımda sertlik ve gerginlik hissediyorum
Bende de var canım soracaktım bunu. Kaşıntı bile başladı bende. Sanki daha geç oluyordu hatırlamıyorum da

bende araba olarak "doona" alıcam daha pratik geliyor gözüme direk arabaya koyabiliyorsun çıkarınca direk acıyosun ayakları sabit
Pek havalı görünüyor heybetli
Yastığı favorilere ekledim
Kızlar bu arada cybex avrupada daha uygunmuş, Avrupa planı olanlar bakmak isterseniz

Kızlar bu arada cybex avrupada daha uygunmuş, Avrupa planı olanlar bakmak isterseniz
Yaa yıllardır hep olan vizemin bittiği zamana denk geldi eşimin avrupada yatısı olsun diye dört gözle bekliyorum ama o da görevliyken getiremez muhtemelen. Orada akrabalarımız var belki onlardan kargolamalarını isteriz öyle mantıklı olur mu bilmiyorum gerçi. Ama gerçekten yarı yarıya fark var

Ay hadi inşallah çözebilirsin
Bizim dr izin verirse ispanya planimiz var orda bakacam, ama benimki yani eşim öyle şeyleri sevmiyor taşımak etmek, ver parasını al türkiyeden kafasında

Ben neyi araştırsam yanlış karar alıyorum sanki ya İyi ki bebek arabamı araştırmamışım diyorum o yüzden Gerçekten bu araba güzel. Ama sen bak yine de içine sinsin. Bebek arabası almak en keyifli kısım olabilir

Kızlar merhaba sızlere bır sorum var? Sizce bebeğin kımlıgınde doğum yerinin ne yazdığının önemi var mı? Bu Konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Bende hiç araştırmayı sevmiyorum burda kim ne derse not alıyorum hakıyorum alıyorum

Yaa işte buda aklımı çeliyorr tek başıma çıktığımda çok rahat olur muhtelemen 2. elde de kolay satılıyormuş sanırım o açıdan da mantıklı kafalar karışık
Doona alınca ikinci bir araba daha almak gerekiyor kızlar. Bizim arabanın en sevdiğim yönü bebek büyüyünce de ayrıca bir araba arayışına girmemek oldu açıkçası. Kardeşi olmasa 3-4 yaşa kadar kullanırdım. Şimdi ebeveyn kontrollü bisiklet alicam onun için de

Ay hadi inşallah çözebilirsin
Bizim dr izin verirse ispanya planimiz var orda bakacam, ama benimki yani eşim öyle şeyleri sevmiyor taşımak etmek, ver parasını al türkiyeden kafasında
Kuzu parvana hocaya gidiyosun galiba, o kesin izin verir ya rahat bir doktor. Bence de gidin ya hem tatil hem alışveriş. Aklınızda olsun ispanyada inditex ürünleri de çok uygun oluyor kendine de bişeyler kap
Ahaha fazla araştırmanın bazen öyle dezavantajı oluyor ama bende neyi araştırmadan alsam sonra bu da varmış şu da varmışş acaba bunu mu alsaydımm diyorumm

Ya aslında bunda da puset almak gerekiyor her türlü kuzu hemen hemen aynı şeye geliyor gibi oluyor

Kuzu parvana hocaya gidiyosun galiba, o kesin izin verir ya rahat bir doktor. Bence de gidin ya hem tatil hem alışveriş. Aklınızda olsun ispanyada inditex ürünleri de çok uygun oluyor kendine de bişeyler kap
aşko kesin yapmam lazım bu göbek ne büyük ne küçük, giyecek bir şeyim kalmadı ya , tam büyüse yeni şeyler alacam ama oda olmadı daha, ara zamanı kötüymüş

Evet ya onu yapabilirseniz süper olur eşim almanyadan getirtti nasıl yaptı hatırlamıyorum da TR fiyatına göre çok uygun almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…