Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kızlar süt doğumdan ne kadar sonra geliyor, vajinal veya sezeryan farkediyormu hemen geliyor mu, birde çocuk doğar doğmaz emzirmek lazım mı
Evet cnm ilk süt çok önemli daha ben ayılmadan emzirmiştim.süt gelme olayı da herkese göre değişiyor kiminde hemen kiminde sonra sezeryanda hemen gelmez derler ama bende hemen gelmişti belli olmuyor

Ahh bu arabalı dinazorlu takımlar çok güzeller yaaa biz bunları alcaz alcaZ sonra doğuma yakın yıkayıp minnak minnak ütüleyeceğiz

Kizlar kontrole ultrasona girerken tatli filan yiyor musunuz normalde kipir kipir olan bebegim dun kontrole gittigimizde hic kipirdamiyordu. Doktor tatli ye gel bakalim dedi 15 dk sonra filan baktik kipirdamaya baslamisti ama ben bunu kafaya taktim tabi acaba bebege kan mi iyi gitmiyor diye kan piltilasmasi oksapar 4binlik igne kullaniyorum. Tüp bebek ve 1 kaybim olunca kafamda surekli sesler yukseliyor. Gelisimide 6 gün ilerdeydi 4 gün önde gidiyor suan

Bebeğin uyuduğu bir ana denk gelmiştir cnm en son randevumda bende de aynı şey oldu birde cinsiyet bakacaktı göremedi çıktım çikolata yedim 15 dk sonra girdim öyle gördü cinsiyeti:) meraklanma aksi bir şey olsa dr öyle göndermez.

Haklisin cnm cinsiyeti ne bizimde dün kız dedi 12. Hftada kiz demisti iyice emin olduk

Merhaba kızlar bisey soracağım 16 haftamdayim karnımda sertleşme oluyor bugün ilk defa oldu randevum 8 temmuzdaydi ama bugün böyle olunca yarına aldım randevu şuan çok panik yaptım acaba kötü bir durum mu var bunu durumu yaşayan var mı hanımlar

Gaz olabilir bağırsaklar yukarı doğru çıktığı için şişkinlik olabilir benim karnım nerdeyse 1aydir taş gibi bı sorun yok çok şükür

iyi akşamlar kızlar
3 gundur giremedim cenazemiz vardi baya mesajlar birikmiş okuyamadım umarım herkez iyidir bebişler de iyidir
birkac mesajı gordum alısveris yapanlar olmus huzurla saglıkla giyindirmek, kullanmak nasip olsun inşallah
ben hala bekleme taraftarıym fetal dna sonucu ve ayrıntılı ultrason icin cok gerginm bu surecleri atlatmam lazım ki kafam rahat olsun
kafamda hep kötu seyler kuruyorum bu huyumu asla bırakamıyorum esimle tek anlaşamadgm konu bu olabilir hep kotu seneryolar var insallah bebegim iyidir sureci saglıkla kolaylıkla atlatırız.

Başınız sağolsun canım
Fetal dna sonucu iyi gelir inşaallah ayrıntılı için ben de hala çok gerginim ama Allah içimize ferahlık versin inşaallah

Arkadaşlar benim ciddi alerjim var. Bir ay önce doktoruma söylemiştim. Bişey olmaz benim de alerjim var ama ilaç kullanmıyorum diyip istememe rağmen ilaç vermemişti. 3-4 gündür alerjimi tetikleyen yerlerde bulunduğum için o kadar kötüyüm ki haykırarak hapşuruyorum resmen karnım kasıklarım ağrıyor artık hapşırmaktan korkuyorum. Ciğerim boğazım ağrıdı artık o kadar kötüyüm. Alerjisi olan ve ilaç kullanan var mı aranızda? Doktorunuz hangi ilaçları önerdi ?

Merhaba kızlar
17+1den selamlar. Bugün ilk defa şehir hastanesine muayene olmaya gittim. Aslında bu hafta kendi doktoruma gidecektim ama izne çıktığı için haftaya kalınca şehir hastanesine gideyim dedim bi. 20 gün olmuştu çocuklarımı görmeyeli iyi bile dayandım bence. Normal poliklinik kalabalıktı ama ikiz olduğum için perinatologa gönderdi hemen. Orası çok sakindi. 10dk falan ultrasonda baktı ve çok şükür her şey yolundaydı Bir kaç gündür kısa süreli yumruğum kadar sertlik ve kasık ağrıları hissediyordum içim rahatladı. Doktor asistanına erkek olan nasıl da göstermiş erkek olduğunu bak diye güldü. Kız için de çok hareketli ayaklarını bi açıp bi kapatıyor dedi. Ben de bakabilir miyim deyince ekranı bana da çevirdi ama fotoğraf falan vermedi ben de istekte bulunmadım. Ayrıca tüm kan ve idrar tahlillerimi istedi. İyi ki gitmişim dedim. Perinatolojiden yeşil alan açacağız sana artık oradan direkt randevu alabilirsin dedi. Özel hastaneden paket aldığımı söylemedim ama detaylı ultrasonu ve doğumu özelde yapacağımı söyledim bir şey de demedi. 3 hafta sonra görüşelim detaylı ultrason sonuçlarını bana da getirirsin diye ekledi. Kendi doktorum 1 ay sonraya falan çağırırsa arada şehir hastanesine de giderim diye düşünüyorum. Biraz tedirgin gitmiştim ama güzel geçti. Devlete gitmeyi düşünüp de tedirgin olanlar varsa bir şans verebilirler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…