- 25 Şubat 2025
- 1.419
- 1.945
- 48
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.601
Muhakkak kuzumAy çok sevinirim ya
Doktor bana 3 hafta sonra dedi de ben kafama göre 10 gün ertelersem saçmalamış mı olurumBende o tarihlerde alcam cnm şuan 15+6 ,yım
Sen tam olarak kaçtaydın cnm doktorunun çağırdığı hafta 19 lara denk geliyorsa +10 gün kurtarır ama 22.haftayı geçirme bence cnmDoktor bana 3 hafta sonra dedi de ben kafama göre 10 gün ertelersem saçmalamış mı olurum
Evet cnm ilk süt çok önemli daha ben ayılmadan emzirmiştim.süt gelme olayı da herkese göre değişiyor kiminde hemen kiminde sonra sezeryanda hemen gelmez derler ama bende hemen gelmişti belli olmuyorKızlar süt doğumdan ne kadar sonra geliyor, vajinal veya sezeryan farkediyormu hemen geliyor mu, birde çocuk doğar doğmaz emzirmek lazım mı
Hayırdır kız o ne kaçırdığım bi mevzu mu olduKız o nedenDur hele perinatolog oldum ya
Ahh bu arabalı dinazorlu takımlarKızlar yeni ciciler aldım oğluma1 ve 2.yi eşim beğendi diye aldım yoksa çok küçük geldi gözüme nedense .Yenidoğan pek almayı düşünmüyordum ama eşim de yeni doğduğunda ne giyecek çocuk diyor
Eki Görüntüle 3612127
Bebeğin uyuduğu bir ana denk gelmiştir cnm en son randevumda bende de aynı şey oldu birde cinsiyet bakacaktı göremedi çıktım çikolata yedim 15 dk sonra girdim öyle gördü cinsiyeti:) meraklanma aksi bir şey olsa dr öyle göndermez.Kizlar kontrole ultrasona girerken tatli filan yiyor musunuz normalde kipir kipir olan bebegim dun kontrole gittigimizde hic kipirdamiyordu. Doktor tatli ye gel bakalim dedi 15 dk sonra filan baktik kipirdamaya baslamisti ama ben bunu kafaya taktim tabi acaba bebege kan mi iyi gitmiyor diye kan piltilasmasi oksapar 4binlik igne kullaniyorum. Tüp bebek ve 1 kaybim olunca kafamda surekli sesler yukseliyor. Gelisimide 6 gün ilerdeydi 4 gün önde gidiyor suan
Haklisin cnm cinsiyeti ne bizimde dün kız dedi 12. Hftada kiz demisti iyice emin oldukBebeğin uyuduğu bir ana denk gelmiştir cnm en son randevumda bende de aynı şey oldu birde cinsiyet bakacaktı göremedi çıktım çikolata yedim 15 dk sonra girdim öyle gördü cinsiyeti:) meraklanma aksi bir şey olsa dr öyle göndermez.
Sağlıkla gelsin prensesHaklisin cnm cinsiyeti ne bizimde dün kız dedi 12. Hftada kiz demisti iyice emin olduk
Gaz olabilir bağırsaklar yukarı doğru çıktığı için şişkinlik olabilir benim karnım nerdeyse 1aydir taş gibi bı sorun yok çok şükürMerhaba kızlar bisey soracağım 16 haftamdayim karnımda sertleşme oluyor bugün ilk defa oldu randevum 8 temmuzdaydi ama bugün böyle olunca yarına aldım randevu şuan çok panik yaptım acaba kötü bir durum mu var bunu durumu yaşayan var mı hanımlar
Canım çok sağol zaten çok panik biriyim içimi rahatlattınGaz olabilir bağırsaklar yukarı doğru çıktığı için şişkinlik olabilir benim karnım nerdeyse 1aydir taş gibi bı sorun yok çok şükür
Başınız sağolsun canımiyi akşamlar kızlar
3 gundur giremedim cenazemiz vardi baya mesajlar birikmiş okuyamadım umarım herkez iyidir bebişler de iyidir
birkac mesajı gordum alısveris yapanlar olmus huzurla saglıkla giyindirmek, kullanmak nasip olsun inşallah
ben hala bekleme taraftarıym fetal dna sonucu ve ayrıntılı ultrason icin cok gerginm bu surecleri atlatmam lazım ki kafam rahat olsun
kafamda hep kötu seyler kuruyorum bu huyumu asla bırakamıyorum esimle tek anlaşamadgm konu bu olabilir hep kotu seneryolar var insallah bebegim iyidir sureci saglıkla kolaylıkla atlatırız.
Bse yoktur merak etme yarın bebisini gör sagsalim inşaallahCanım çok sağol zaten çok panik biriyim içimi rahatlattın
İnşallah canim hepimiz sağ salim atlatalim hamileliğimiziBse yoktur merak etme yarın bebisini gör sagsalim inşaallah
Bizimki de kız canım sağlıkla gelsin minnoşlarHaklisin cnm cinsiyeti ne bizimde dün kız dedi 12. Hftada kiz demisti iyice emin olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?