Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Başınız sağolsun canm
Analık hepimizin aklından kötü şeyler kaygılar geçiyor ama hamileliği zehir etme kendine dönüp baktığında güzel hatırla

Canım benim de bir kaç gündür öyle. Yumruğum kadar sertlik hissediyordum ama biraz sonra geçiyor. Bugün doktora gittim ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendim. Normal galiba ama biz tedirgin oluyoruz işte

Canım maşallah bir şey sorabilir miyim bana da yeşil alan açacağız dedi ama ben aradığımda randevuların açık olmadığını söylediler, nedir bu yeşil alan direkt perinatoloji bulunan hastaneye mi gitmem gerek?

Ay ne güzel iyi yapmışsın gitmekle
Ankaradaydın değil mi cnm sende hangi şehir hs hangi dr acaba

Maşallah maşallah Allahım nazardan saklasın

Canım normalde devlette kadın doğum yeşil alan açmadan perinatolojiye gidemiyosun

Canım kontrol etmedim ama e-nabız dan perinatolojiye randevu alabilecek miyim diye sordum evet alabileceksin dedi

Ay ne güzel iyi yapmışsın gitmekle
Ankaradaydın değil mi cnm sende hangi şehir hs hangi dr acaba
Evet canım Ankara'dayım ben de. Bilkent şehir hastanesine gittim. Necati Hançerlioğlu isimli doktor çok önerilmiş. Randevu bulunmuyor falan yazmışlar ama dün bi baktım bugüne vardı randevu hemen aldım. Tatil diye galiba randevular çok dolu değil. Bu doktor kendi bakıyormuş hep hastalarına. İletişimi iyi bşr doktordu. İkiz olduğumu söyleyince ooo dedi gel biz de bi bakalım ama perinatolojiye yönlendireceğim seni dedi. Temel bulgulara baktı sadece. Perinatolojide de eda özden tokalıoğlu için sıra verdi ama eve gelince bi bakayım dedim bana bakan o değildi. Memnun kaldım ama

Sağol canım bilgi verdiğin için, iyi doktorları bilmek gerek iyi oldu. bilkent yakın sayılır bana ihtiyaç halinde kovalarım doktoru

Başınız sağolsun canım
Fetal dna sonucu iyi gelir inşaallah ayrıntılı için ben de hala çok gerginim ama Allah içimize ferahlık versin inşaallah
Allah razi olsun canim cok sagol
insallah butun surecleri kolaylıkla atlatırız
Başınız sağolsun canm
Analık hepimizin aklından kötü şeyler kaygılar geçiyor ama hamileliği zehir etme kendine dönüp baktığında güzel hatırla
sagol canım Allah razı olsun
inan oyle yapma icin cok cabalıyorum bir gun iyisem mutluysam 2 gun kafam dolu geciriyorum
4444 tane tefriciye okumaya karar verdim insallah ferahlarım

Sağol canım bilgi verdiğin için, iyi doktorları bilmek gerek iyi oldu. bilkent yakın sayılır bana ihtiyaç halinde kovalarım doktoru
Canım benim araştırdıklarım kadarıyla Necati Hançerlioğlu, Yeliz Çolakoğlu, Özlem Gündüz ve Fatma Salih iletişimi iyi doktorlarmış ve asistanları değil kendileri bakıyorlarmış. Ben bulabilseydim Yeliz Çolakoğlu'na alacaktım. Bilgin olsun

Kaydettim canım msjını çok sağol

Yani birkaç gün ağlasalar da illaki geçecek unutulacak canım ya. Ben öyle teselli veriyorum kendime. Kardeş de çok güzel bir şey gerçekten. Ben yaşım itibariyle çok da erteleyemezdim. İnsan istiyor en azından bir 3 yaş olsaydı aralari diye. Ama o zaman belki bi aksilik olacaktı hamile kalamayacaktim. O yüzden bana böyle bir hediye verildiyse buna şükretmeliyim diye düşünüyorum sana da dua ediyorum inşallah kolaylıkla atlatıcaz bu süreci

Canım acaba ödem mi oluyor ki el ayaklarında şişlik falan var mı. Tuza da bi dikkat et olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…