Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ay hadi inşallah çözebilirsin
Bizim dr izin verirse ispanya planimiz var orda bakacam, ama benimki yani eşim öyle şeyleri sevmiyor taşımak etmek, ver parasını al türkiyeden kafasında
Yaa benim de ispanya planım var, hamilelikten önce aldım vizemi, 15 temmuzda başlıyor 3 aylık. Ama benim doktorum her sey yolunda olsa da genel olarak git diyemem ben dedi risk almamak için. Yani tamamen bana bıraktı. Böyle olunca ben de gidip gitmemek arasında kaldım. Sen kaçıncı haftada gitmeyi planlıyorsun acaba ?

Bende hiç araştırmayı sevmiyorum burda kim ne derse not alıyorum hakıyorum alıyorum
Evet ya benim kafam Ben birşeyi arastirayim yorumlara bakayım falan desem beynim yoruluyor hemen. O yüzden hiç kafamı yormadan pat diye almam lazım benim

Ay hiç geriye dönüp bakmam artık Allah onları da sahibine bağışlasın napalim

Çok geçmiş olsun benim de açlık kan şekerim 56 larda çıkıyor birden düşüyor dahiliyeye bir görüneyim kadın doğum çok anlamıyor gibi geldi

Çok geçmiş olsun benim de açlık kan şekerim 56 larda çıkıyor birden düşüyor dahiliyeye bir görüneyim kadın doğum çok anlamıyor gibi geldi
Bir sorun görse kadın dogumcu da dahiliyeye yönlendirirdi ama gebelikte dahiliyeye de görünmekte fayda var bence de

Oyuncak gibi ya çok sevimli duruyor ama gerekli mi bilemedim sen bi bak eline alıp sür şöyle aklındaki modelleri. En çok eline alınca belli oluyor
Aynen kuzu bakacağım dediğin gibi elime almadan karar veremem

ayy kızlar bide şehir değiştirme durumumuz var ev bakıyorum şuannn doğum öncesi taşınmak daha kolay olur diye bu aralar halledelim dedik bakalımm

Hayırlı olsun canım simdiden İlk kızıma hamileyken taşındık İzmir'den Balıkesire. 20li haftalardaydim. Zor oluyor ama dediğin gibi doğum çok yaklaşmadan yapsanız iyi olur. Sizin nerden nereye

Şu an 15+1 benim, gidersekte 2-3 hafta içinde gideriz diye düşünüyorum canım tabi dr okey verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…