- 18 Temmuz 2022
- 6.428
- 10.855
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.701
Ya cidden mi çok sevindim o zaman normal biseymis buSimdi 15. Haftanın belirtilerini okudum kasıntı yazıyordu bi sitede
Grubumuz erkek bebek alımına kapanmıştır kızlar duyurulurEngelle hepsini
10. haftamdayım gerginlik hissediyorum çook garip gerçekten çok mucizeviiArkadaşlar sizin de bebis büyüdükçe karnınız gerginlesiyor mu ? 15. Haftaya giriyoruz karnımda sertlik ve gerginlik hissediyorum
Kanka zaten sen dedikten sonra ben bir baktım alman markasıymış, almanların malına güvenirimEvet ya onu yapabilirseniz süper olur eşim almanyadan getirtti nasıl yaptı hatırlamıyorum da TR fiyatına göre çok uygun almıştık
Yaa benim de ispanya planım var, hamilelikten önce aldım vizemi, 15 temmuzda başlıyor 3 aylık. Ama benim doktorum her sey yolunda olsa da genel olarak git diyemem ben dedi risk almamak için. Yani tamamen bana bıraktı. Böyle olunca ben de gidip gitmemek arasında kaldım. Sen kaçıncı haftada gitmeyi planlıyorsun acaba ?Ay hadi inşallah çözebilirsin
Bizim dr izin verirse ispanya planimiz var orda bakacam, ama benimki yani eşim öyle şeyleri sevmiyor taşımak etmek, ver parasını al türkiyeden kafasında
Evet ya benim kafamBende hiç araştırmayı sevmiyorumburda kim ne derse not alıyorum hakıyorum alıyorum
Ay hiç geriye dönüp bakmam artık Allah onları da sahibine bağışlasın napalimKuzu parvana hocaya gidiyosun galiba, o kesin izin verir ya rahat bir doktor. Bence de gidin ya hem tatil hem alışveriş. Aklınızda olsun ispanyada inditex ürünleri de çok uygun oluyor kendine de bişeyler kap
Ahaha fazla araştırmanın bazen öyle dezavantajı oluyor ama bende neyi araştırmadan alsam sonra bu da varmış şu da varmışş acaba bunu mu alsaydımm diyorumm
Doona 6-8 ay falan kullanılıyordu sanki ya yanlış mı hatırlıyorum. Eşim anlatmıştı o daha iyi biliyorYa aslında bunda da puset almak gerekiyor her türlü kuzu hemen hemen aynı şeye geliyor gibi oluyor
Ülkece seviyoruz Alman mallarını ya var böyle bişeyKanka zaten sen dedikten sonra ben bir baktım alman markasıymış, almanların malına güvenirim
Listeye bir erkek daha yazalımoğlumuz oluyor kızlaar
Çok geçmiş olsun benim de açlık kan şekerim 56 larda çıkıyor birden düşüyor dahiliyeye bir görüneyim kadın doğum çok anlamıyor gibi geldiŞekerim normal çıkıyor canım ama hba1c denilen bir şey var. 3 aylık şeker ortalamasını veriyor. Üst sınır 5,9 olması gerekirken benim 6 çıkmıştı en son. Dahiliyeye gittim çok vahim değil ama endokrinle de görüş yine de dedi. Bu sebeple dikkat ediyorum şu an yediklerime
Aynen kuzu cybexin puseti gibi bi boyutu var zatenDoona 6-8 ay falan kullanılıyordu sanki ya yanlış mı hatırlıyorum. Eşim anlatmıştı o daha iyi biliyor
Bir sorun görse kadın dogumcu da dahiliyeye yönlendirirdi ama gebelikte dahiliyeye de görünmekte fayda var bence deÇok geçmiş olsun benim de açlık kan şekerim 56 larda çıkıyor birden düşüyor dahiliyeye bir görüneyim kadın doğum çok anlamıyor gibi geldi
Haklısın ben bir görüneyim kadın doğumcum fazla rahat ama ben önlemimi alayım teşekkür ederimBir sorun görse kadın dogumcu da dahiliyeye yönlendirirdi ama gebelikte dahiliyeye de görünmekte fayda var bence de
Sırf Adıyaman yazmasın diye Mersin'e geldimKızlar merhaba sızlere bır sorum var? Sizce bebeğin kımlıgınde doğum yerinin ne yazdığının önemi var mı? Bu Konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Oyuncak gibi ya çok sevimli duruyor ama gerekli mi bilemedimAynen kuzu cybexin puseti gibi bi boyutu var zaten
Aynen kuzu bakacağım dediğin gibi elime almadan karar verememOyuncak gibi ya çok sevimli duruyor ama gerekli mi bilemedimsen bi bak eline alıp sür şöyle aklındaki modelleri. En çok eline alınca belli oluyor
Hayırlı olsun canım simdidenAynen kuzu bakacağım dediğin gibi elime almadan karar veremem
ayy kızlar bide şehir değiştirme durumumuz var ev bakıyorum şuannn doğum öncesi taşınmak daha kolay olur diye bu aralar halledelim dedik bakalımm
Şu an 15+1 benim, gidersekte 2-3 hafta içinde gideriz diye düşünüyorum canımYaa benim de ispanya planım var, hamilelikten önce aldım vizemi, 15 temmuzda başlıyor 3 aylık. Ama benim doktorum her sey yolunda olsa da genel olarak git diyemem ben dedi risk almamak için. Yani tamamen bana bıraktı. Böyle olunca ben de gidip gitmemek arasında kaldım. Sen kaçıncı haftada gitmeyi planlıyorsun acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?