Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Hayırlı olsun canım simdiden İlk kızıma hamileyken taşındık İzmir'den Balıkesire. 20li haftalardaydim. Zor oluyor ama dediğin gibi doğum çok yaklaşmadan yapsanız iyi olur. Sizin nerden nereye
Sağol kuşumm biz istanbuldan ankaraya :) tabii tam net değil ama büyük oranda taşınacağız diyebiliriz :) zaten o yüzden taşınacaksak tam ağırlaşmadan bu aylarda taşınalım diye düşündük sonrasında zor olur, özellikle bebek doğduktan sonra olursa kışın ortasında mahvoluruz

Hem de ne zorluk canım ya hiç geç kalmayın bence de. Bir de vakitlice gidip doktorunu hastaneni de bulman lazım. İnşallah yolunda gider işiniz. Güzel bir ev bulursun yerlesirsin hemen

Canım benim de bir kaç gündür öyle. Yumruğum kadar sertlik hissediyordum ama biraz sonra geçiyor. Bugün doktora gittim ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendim. Normal galiba ama biz tedirgin oluyoruz işte
Evet benimde öyle oldu canim işlerim vardı dışarı çıktım bugün birkaç saat eve geldim dinlenmek için uzandım 5 6 defa karnım sağ tarafımda toplandı semsert oldu saniyeler sürüyor ve geçiyor doktorumda çok ters beni çağırdıği tarihten önce gidince niye erken geldin diyor bisey sormaya çekinir oldum

Şu an 15+1 benim, gidersekte 2-3 hafta içinde gideriz diye düşünüyorum canım tabi dr okey verirse
İnşallah gönlüne göre olur ben de cesaret edip gidersem ağustos un ilk haftasında gideceğim. doktora gittiğinde yorumunu iletir misin unutmazsan ?

Başınız sağolsun canım. Ne zaman gelecek fetal sonucun. Bişey de kalmadı artık detayliya falan. Kendine yüklenme hangimizde yok ki evhamlar. Doğurana kadar da geçmiyor. Benim için detaylı da kurtarmıyor
çok sagol canım
ben eskisehirde fetal dna verdim 3 4 haftaya cıkıyo dediler 20 gun oldu kan vereli

Kızlar ben durduk yere küçük bişeyler için ağlıyorum yada biri bişey desin şakada olsa birden bire ağlıyorum bu duygusallık hamileliğe dahil mi? az önce yine oldu da
Kuzum bende 7-12 haftalarda öyle bir duygusallık vardı şuan azaldı baya ama bende öyleydim her şeye ağlayabiliyordum

Kuzum bende 7-12 haftalarda öyle bir duygusallık vardı şuan azaldı baya ama bende öyleydim her şeye ağlayabiliyordum
yanlız olmadığımı bilmek enazından iyi hisseyiriyor
Of sorma içli içli ağladım bi de sonra bayılmışım 3 saat uyudum
yaaa hahaha ayy çok tatlı o anı eşin görseydi ne tepki verirdi acaba hayal ettim şuan

Günaydın kızlar
Tek tek okudum mesajları ben dün akşam bayılmışım resmen. Arabalardan konuşulmuş da ben bundan 8 sene önce ablamın ikizlerini büyüttüm ona da dedim ki bebek arabanı elden çıkarma o ikiz arabası benim bebiş tek. Pusetleri ayrı ayrı kullanılıyor sorun yok napsam tertemiz yeni araba varken yenisini almak bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_7441.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…