- 23 Ekim 2024
- 4.401
- 7.015
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.061
Nasıl hesaplanıyormuş kanka hangisi doğruymuşGünaydın bebeğimin haftasını sonunda net ogrendim hahahaha
Aşkım seninde keşke bu perşembe bu gün olsaymışGünaydın canım, hoş geldinnnAman bir daha kimse gitmesin
Hepsini tek tek ölçüp ort aldı 18+0 mısızGünaydınnncanım miniş ya hep annesini merakta bırakıyor, kaç haftalık kız
Yavrum kafa göbek bacak tek tek ölçtü ortalama aldı gün olarak 4 Aralık dediNasıl hesaplanıyormuş kanka hangisi doğruymuş
Kuzu senin bugün değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorumGünaydın canım, hoş geldinnnAman bir daha kimse gitmesin
Aşkım seninde keşke bu perşembe bu gün olsaymışcinsiyet için sabırsızlanıyorum
Hepsini tek tek ölçüp ort aldı 18+0 mısızilk defa kilosunu öğrendim 224gr beyninde kist var geçer o dedi 1ay sonra detayli olacak. yani iyiki 4agustosa almışım randevuyu yine sasmadik gobuslu çirkin bse olcak anne balı
Kuzu senin bugün değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum
İnşaallah teyzosumuz biz siramizi savdık sıra sizlerde kızlarOnu göbüşünü teyzesi yer, maşallah canım, kist hiç takma kafana arkadaşımın bebeğinde vardı ama kayboldu doğuma kadar
Kız boşver partiyi martiyi hastanede öğren işteAyy evet ben şimdiden çok heyecanlandımaz kaldı az kaldı hemen söyleyeceğim size öğrenir öğrenmez
Aynen görmüştüm hesabı kapatmışlardıKızlarr günaydınnnnbenim mapus cezası bitti şükür kendi hesabıma geldim diğer hesapta birleşmiş galiba onada giremedim kaç gün yine burda hayalet gibi gezindimmm yine bir daha olmaması dileğiyle
kızzzz hoşgeldin, yoksa sen de geçen birinin yaptığı gibi sayfalara girip sürekli cinsiyet mi sordun cevap alamayınca küfür mü ettinşaka bir yana geçmiş olsun
Evet okul tatil oldugundan yanımda. Büyük ihtimalle kız gibş dedi ama netleştirmedikKolay gelsin canım, okul tatil olduğu için mi yanında, senin bebiş cinsiyeti kız değil miydi yaa öyle kalmış sanki aklımda
Hayır canım daha 3 haftamız varCanım benim 15 haftam benim için de normaldir inşallahbu arada senin sonuç çıktı mı
Kız boşver partiyi martiyi hastanede öğren iştebize yazık değil mi, akrabaların kanına girmesin
Burda çözdün tabi bacak arası resimlerdenYok kız parti değil de böyle annemlere geliriz o gün kızlara vereceğim hemen gün içinde öğreneceğiz yani onlar düşünmüşler basit bir şeyler anı kalsın istiyorlar işte ama bana geliyor ki ben kendim ultrason görüntüsünden anlayacağım
Burda çözdün tabi bacak arası resimlerden
Buraya da atarsın biz de bakarız inşaallahYok kız parti değil de böyle annemlere geliriz o gün kızlara vereceğim hemen gün içinde öğreneceğiz yani onlar düşünmüşler basit bir şeyler anı kalsın istiyorlar işte ama bana geliyor ki ben kendim ultrason görüntüsünden anlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?