- 25 Şubat 2025
- 1.419
- 1.947
- 48
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.081
Buraya da atarsın biz de bakarız insaalYok kız parti değil de böyle annemlere geliriz o gün kızlara vereceğim hemen gün içinde öğreneceğiz yani onlar düşünmüşler basit bir şeyler anı kalsın istiyorlar işte ama bana geliyor ki ben kendim ultrason görüntüsünden anlayacağım
Benim doktor bugün dediki bu erkek değil erkeğe çok benziyor ama değil piyasada erkek çok felan ya tabi noluyo felan moduna girdim sonra diyor ki bu erkek değil adam adam bu 1.bacak bu 2.bacak bu da 3.bacakKız evet aynen öyle oldu ayol, olduk bibi uzmanı
Canım benim baktığım şifonyer de bu. Ikea'nın hemnes modeli. Fiyatı 20bin civarında. Neredeyse bu fiyata tam takım bebek odaları var o yüzden biraz kafam karıştı ama bunun da çocuk odası için çok ideal olduğunu düşünüyorumBen en son 4 haziranda gitmişim kontrolecumartesi günü diğer kontrol az kaldı sabrediyorum
Oda konusunda yapıp yapmamakta kararsızım ama bu model şifonyer ve dolap bulursam kaçırmam çok hoşuma gitti
Yurtdışında da kuzenimin eşi doğum yaptı 17 saat sancı çektirdiler yine sezeryanw almadılar en son vakumla çektiler çocuğu çok zorlandı
Kuzucumm inşallah canım inşallah
Yavrum içime doğuyor senin bebişin sağlıklı Allah'ın izniyle hiç merak etme dualarımızdasinKuzucumm inşallah canım inşallahmüjdeli haberimizi bir alalım hemen size haber vermeye gelcem buraya vakit daraldıkca sabirsizliklar artıyor. İnşallah bebegimin sağlıklı haberini alalım
Aşkım Allahın izniyle erkekin sapa sağlam, ikili sadece kafa bulandırdı o kadarKuzucumm inşallah canım inşallahmüjdeli haberimizi bir alalım hemen size haber vermeye gelcem buraya vakit daraldıkca sabirsizliklar artıyor. İnşallah bebegimin sağlıklı haberini alalım
Ya biz 2li taramaya gittiğimiz gün 12+4te doktorum bugün cinsiyetleri de söylerim demişti. Ben de en son ikisini birlikte söyleyin hocam demiştim. Eşim de video çekiyordu. İlk bebeğe bakarken dedim ki bak bence bu kız. Sonra ikinci bebeğe baktı bu da erkek bence dedim. En son ultrasondan kalktım doktor cinsiyetleri söyleyecek diyor ki ben kalkayım da masanın bu tarafına sen otur bence bana söyleyecek bir şey kalmadıKız evet aynen öyle oldu ayol, olduk bibi uzmanı
Ay geçen gördüm ama malum yazamadım
Paşa sağlıkla gelsinmaşallah dediğim gibi aynı benimki gibi piyasada herşeyi oğluşlandık
Teşekkür ederim canım benm aminnn hepimizin inşallahSağol bacımmmmmAllah kimseyi düşürmesin çok zor dediğim gibi kız burdan başka bi yerede yazmıyorum ben neyse şükür Atlattım ya
Canım ben de çok inanıyorum senin testlerinin temiz geleceğine. 2li testte çok oluyormuş böyle durumlar. Ultrason bulguların çok güzeldi. Senin oğlun bayılıyor seni evhamlandırmayaKuzucumm inşallah canım inşallahmüjdeli haberimizi bir alalım hemen size haber vermeye gelcem buraya vakit daraldıkca sabirsizliklar artıyor. İnşallah bebegimin sağlıklı haberini alalım
Ay ben hiç anlamıyordum hatta bacak arası bana dolu geldi biraz doktor kıza benzetti amaYa biz 2li taramaya gittiğimiz gün 12+4te doktorum bugün cinsiyetleri de söylerim demişti. Ben de en son ikisini birlikte söyleyin hocam demiştim. Eşim de video çekiyordu. İlk bebeğe bakarken dedim ki bak bence bu kız. Sonra ikinci bebeğe baktı bu da erkek bence dedim. En son ultrasondan kalktım doktor cinsiyetleri söyleyecek diyor ki ben kalkayım da masanın bu tarafına sen otur bence bana söyleyecek bir şey kalmadı
Diyemedim tabi sen doçentsin ama Kadınlar Kulübünde biz bunun profesörü olduk diye
Ay bende öyle oldum,Ya biz 2li taramaya gittiğimiz gün 12+4te doktorum bugün cinsiyetleri de söylerim demişti. Ben de en son ikisini birlikte söyleyin hocam demiştim. Eşim de video çekiyordu. İlk bebeğe bakarken dedim ki bak bence bu kız. Sonra ikinci bebeğe baktı bu da erkek bence dedim. En son ultrasondan kalktım doktor cinsiyetleri söyleyecek diyor ki ben kalkayım da masanın bu tarafına sen otur bence bana söyleyecek bir şey kalmadı
Diyemedim tabi sen doçentsin ama Kadınlar Kulübünde biz bunun profesörü olduk diye
Oy kuzum ağzın bal yesinYavrum içime doğuyor senin bebişin sağlıklı Allah'ın izniyle hiç merak etme dualarımızdasin
Bana yapacaklar bir günkızzzz hoşgeldin, yoksa sen de geçen birinin yaptığı gibi sayfalara girip sürekli cinsiyet mi sordun cevap alamayınca küfür mü ettinşaka bir yana geçmiş olsun
Bende bir ban tadına bakacam gibi geliyorBana yapacaklar bir gün
Bende iki tane olunca bir önceki ile kıyaslama imkanım oldu ve diğerine göre gördük valla bir şeyler olduğunu. Eşime bence bu erkek deyince hiç utanmadan evet ben de gördüm pipisini dedi bir deAy ben hiç anlamıyordum hatta bacak arası bana dolu geldi biraz doktor kıza benzetti amaBen dedim erkek dicek kız dedi
Ay kuzum amin amin aminn dedigin gibi olsun inşallahAşkım Allahın izniyle erkekin sapa sağlam, ikili sadece kafa bulandırdı o kadar, güzel haber yazacağına çok çok eminim inşallah
Sıkılırsın kanka hiç bulaşmaBende bir ban tadına bakacam gibi geliyor
Hoşbuldumm canımmmAynen görmüştüm hesabı kapatmışlardınyse hoşgeldin tekrardan :)
Maşallah çok güzel Rabbım ikisinden tatırmak istemişBende iki tane olunca bir önceki ile kıyaslama imkanım oldu ve diğerine göre gördük valla bir şeyler olduğunu. Eşime bence bu erkek deyince hiç utanmadan evet ben de gördüm pipisini dedi bir de
Ay canım yaaCanım ben de çok inanıyorum senin testlerinin temiz geleceğine. 2li testte çok oluyormuş böyle durumlar. Ultrason bulguların çok güzeldi. Senin oğlun bayılıyor seni evhamlandırmaya
Buraya da atarsın biz de bakarız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?