Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157

Ahahahaha çok komik gerçekten, kız seninki büyüdü artık onu da görmemek ne bileyim bencede bacakla karıştırabilir

Gerçekten öyle canım banada anlayacakmışım geliyor bacak arasına bakınca ne yapsam gözümü mü kapatsam

Evet bana da multivitamin vermişti. Elenatal 2 kullanıyorum ben yan etki yaşamadım çok şükür. Benimki büyük bir ilaç ama kaygan bir ilaç kayıp gidiyor. Bir de magnezyum alıyorum o çok fena zor yutuyorum. Seni iyi anlıyorum
Doktora sor istersen amaaa tansiyonun falan da oynamış olabilir bence havalar çok sıcak

Canım ben de Elenatal 2 kullanıyorum şu an. Bir de D vitamini damla. Multivitamin beni de rahatsız etmiyor. Ama bir keresinde kapsül çatlamış içindeki balık yağı dışarı çıkmıştı. Aman Allahım o nasıl bir balık kokusu. 24 saat her yerden o kokuyu aldım. Çok fenaydı.

Kızlar ay olarak nasıl hesaplanıyor ya mesela 17.hafta 5. Aya girmiş mi oluyor 4-4 mü hesaplanıyor normal

Kızlar merhaba şuan 15.4 haftalığım ve bu haftaya kadar hiç migdem bulanmamıştı bu haftada migde bulantısı ve kusma başladı sizce normal mi

Canım inşallah temiz gelecek sonucun ve hep birlikte çok mutlu olacağız

Ah kuzum amin aminn inşallah temiz gelsin fetal dna test sonucu da bayram havası gelsin artik evimize de... sizinle paylascam hemen sağlıklı sonucu

Bekliyoruz canım, hemen haber ver lütfen, zor oldu ama karşılığını alacaksın bu annelik serüveni gerçekten çok kutsal bir yolculuk, her şeyine razıyız işte, gerçekten delilik, uğraştıyor senin miniş seni hepsi o

Bende böyle yapmayı düşünüyorum kuzum sonra odasına geçiş olmazsa da bakıcam bi çaresine
Kuzum bende ikea düşünüyorum şifonyer ve dolabını. Ama dediğin gibi dolap olarak büyük dolap tercih edicem ki yarın öbür gün başka bir yerde de kullanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…