- 1 Aralık 2022
- 2.469
- 3.843
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.101
Buraya da atarsın biz de bakarız insaal
Benim doktor bugün dediki bu erkek değil erkeğe çok benziyor ama değil piyasada erkek çok felan ya tabi noluyo felan moduna girdim sonra diyor ki bu erkek değil adam adam bu 1.bacak bu 2.bacak bu da 3.bacak
Ya biz 2li taramaya gittiğimiz gün 12+4te doktorum bugün cinsiyetleri de söylerim demişti. Ben de en son ikisini birlikte söyleyin hocam demiştim. Eşim de video çekiyordu. İlk bebeğe bakarken dedim ki bak bence bu kız. Sonra ikinci bebeğe baktı bu da erkek bence dedim. En son ultrasondan kalktım doktor cinsiyetleri söyleyecek diyor ki ben kalkayım da masanın bu tarafına sen otur bence bana söyleyecek bir şey kalmadı
Diyemedim tabi sen doçentsin ama Kadınlar Kulübünde biz bunun profesörü olduk diye
Evet bana da multivitamin vermişti. Elenatal 2 kullanıyorum ben yan etki yaşamadım çok şükür. Benimki büyük bir ilaç ama kaygan bir ilaç kayıp gidiyor. Bir de magnezyum alıyorum o çok fena zor yutuyorum. Seni iyi anlıyorumKızlar bugün bana doktorum vitamin verdi folik asit omega magnezyum multivitamin multimineral içeren tek ilaç verdi ve yarım saat oluyor kullandığım aşırı rahatsız etti midem çok bulanıyor size de tüm vitaminleri bir ilaç şeklinde mi verdi yoksa ayrı ayrı mı ya ve ilaç aşırı büyük rahatsız etti içerken ilaç alışkanlığım hiç yok şöyle söyleyim parol her derdime deva siz anlayın
Çenem durmuyor kiSıkılırsın kanka hiç bulaşma
Canım ben de Elenatal 2 kullanıyorum şu an. Bir de D vitamini damla. Multivitamin beni de rahatsız etmiyor. Ama bir keresinde kapsül çatlamış içindeki balık yağı dışarı çıkmıştı. Aman Allahım o nasıl bir balık kokusu. 24 saat her yerden o kokuyu aldım. Çok fenaydı.Kızlar bugün bana doktorum vitamin verdi folik asit omega magnezyum multivitamin multimineral içeren tek ilaç verdi ve yarım saat oluyor kullandığım aşırı rahatsız etti midem çok bulanıyor size de tüm vitaminleri bir ilaç şeklinde mi verdi yoksa ayrı ayrı mı ya ve ilaç aşırı büyük rahatsız etti içerken ilaç alışkanlığım hiç yok şöyle söyleyim parol her derdime deva siz anlayın
Kızlar ay olarak nasıl hesaplanıyor ya mesela 17.hafta 5. Aya girmiş mi oluyor 4-4 mü hesaplanıyor normalHepsini tek tek ölçüp ort aldı 18+0 mısızilk defa kilosunu öğrendim 224gr beyninde kist var geçer o dedi 1ay sonra detayli olacak. yani iyiki 4agustosa almışım randevuyu yine sasmadik gobuslu çirkin bse olcak anne balı
Ay canım yaainşallah dediginiz gibi olsun. Hamişlerin duasi kabul olur derler dualariniz bana güç veriyor gercekten. İnşallah bizim 2li testte yanılmıştır da oglum sağlıklı herseyi yolundadır
Sorma teyzesiannesine babasına daha karnimdayken basladi evhamlar yaşatmaya
Kızlar merhaba şuan 15.4 haftalığım ve bu haftaya kadar hiç migdem bulanmamıştı bu haftada migde bulantısı ve kusma başladı sizce normal mi
Merhaba canım, teyzemin 3 çocuğu hepsinde 14.haftadan sonra başlamış bulantılarıKızlar merhaba şuan 15.4 haftalığım ve bu haftaya kadar hiç migdem bulanmamıştı bu haftada migde bulantısı ve kusma başladı sizce normal mi
Valla inşallah öyledir çok kötü durumdayımCanım merhaba, bazı annelerde öyle olabiliyor duymuştum ben, 2. Trimester da olan inşallah geçicidir
Valla inşallah öyledir çok kötü durumdayım
Ah kuzum amin aminnCanım inşallah temiz gelecek sonucun ve hep birlikte çok mutlu olacağız
Aradım doktoru geçmezse gel dedi bakalımCanımmm ben de çok çektim hala da oluyor arada geçecek inşallah, doktoruna danışıp ilaç kullan istersen Prilam içiyordum ben
Ah kuzum amin aminninşallah temiz gelsin fetal dna test sonucu da bayram havası gelsin artik evimize de... sizinle paylascam hemen sağlıklı sonucu
Evet canım 4. Ay bitiyor 5.aya giriyorsunKızlar ay olarak nasıl hesaplanıyor ya mesela 17.hafta 5. Aya girmiş mi oluyor 4-4 mü hesaplanıyor normal
Teşekkürler canımEvet canım 4. Ay bitiyor 5.aya giriyorsun
Kusma yok ama bulantı bende oluyor niye anlamadımKızlar merhaba şuan 15.4 haftalığım ve bu haftaya kadar hiç migdem bulanmamıştı bu haftada migde bulantısı ve kusma başladı sizce normal mi
Bende böyle yapmayı düşünüyorum kuzumBenim bir boş odam var orayı bebek odası yapıcam ilk 6 ay anne yanı beşiğiyle yanımda yatırıcam sonra odasına geçiş olucak. Ama ben doğmadan odasını kurmayı düşünüyorum çünkü eşyaları kıyafetleri düzeni olsun diye
Ekim gibi odayı alırız inş bi aksilik olmazsa
Kuzum bende ikea düşünüyorum şifonyer ve dolabını. Ama dediğin gibi dolap olarak büyük dolap tercih edicem ki yarın öbür gün başka bir yerde de kullanabilirimCanım yatak odalarından konuşmuşsunuz bizim odamız var ama kapalı şu an açtığım zaman ben de gösteririm, IKEA dan hemnes setini almıştım, mini çocuk dolabı, ergonomik boyu çocuk kendisi alıp kendisi asabilir eşyaları( bu tamamen bütçeyle alakalı, eğer sonradan da kullanır dersen tavsiye etmem minik ama estetik ), şifonyer, beşik, eşim diyor ki bunun set devamı var çalışma masası minik sallanan sandalye falan bebek için 2-3 yaş onu da alalım dedim yahu bir dur çocuk doğsun, doğmamış çocuğa salanan sandalye nesen bana al dedim emzirme koltuğu odasına koyarız işlevsel mi bu takım bence değil ama oldukça estetik ona göre karar verebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?