Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157

Evet canım tam olarak onu demek istedim sana benim dolap çocuk dolabı ve ufak ben sonradan değiştiririm dedim dizince odasını atarım da inşallah

Ay çok komik. Ben bunu fazla meraktan yaşadım. Böyle çikolata rengi ya tabletler o kadar ilgimi çekti ki dedim bunun içinde ne ola ki böyle güzel görünüyor ve kokuyor
Sonra baktım bir tabletin folyosu yırtılmış kenarından hava almış dedim bu çöp zaten ben bunu bi patlatayım. Aman yarabbi o nasıl bir koku ellerime aktı kapsül ve kokusu bir balık tezgahı *10 kokuyordu. Ellerime kolonya, sıvı sabun, cif hepsini sürdüm asla fayda etmedi, en son parfüm sıkmıştım da öyle geçmişti. Korkunçtu. O gün fazla merak doğru diil diye düşünmüştüm

Ahh canım ya ayrılamıyor annesinden vallah eksikliğin hemen belli oluyor dedim zaten kesin yoğun geciyordur günü iyi yolculuklar canım ederim tabi güzelce gidin gelin

Bu model için ikeanın hemnes modeline bakabilirsin canım kulplarını değiştirirsin sadece ben öyle yapacağım

sabahtan beri oku oku bitiremedim hala kızzzlarrr vicdanımı biraz rahatlatabilir misiniz yaaa, az önce öğle molasında bir bardağa yakın kola içtim ama çok canım istedi sonra da çok pişman oldum korktum da ya bişey olursa diye

Ayy biliyor musun o olayı yaşamadan önce ne güzel çikolata gibi diyordum ben de. Sonra her içişimde bir korku. Ben de kokusunu su termosumun pipetinden nasıl geçireceğimi bilemedim. Allah düşmanımın başına vermesin

Kuzummm bende geçen gün yemeğin yanında yarım bardak içtim ayy o kadar iyi geldi ki mideme hiç suçluluk duymadım sjsjsjs yani sonuçta her gün litre litre içmiyoruz. Bazı doktorlar hamilelikte canın çekiyorsa az bişeyden sıkıntı olmaz diyor benim bir arkadaşım çok canı istediği için 1 kadehe yakın şarap bile içmişti doktoru izin verdi. canını sıkacağın bişey değil en zararlı şey bebeklere annenin yaşadığı stres ve üzüntü.

Hiç bir şey olmaz canım, her gün içmiyorsun sonuçta oda canın çekmiş, şifa olsun. Bende dün bir bardak fanta gömdüm normalde asla içmem, çiğ suşi yiyenler var

Allaha emanet tatlım bir şey olmamıştır Şeker durumun mu vardı
Ayyy amannnn çok kötü. Geçmiştir kokusu diye düşünüyorum

Hay çeneniz düşmesin emi gece 2’den beri okuyup yeni bitirdim, iyi ki az yazışın demişim, yoksa 717 sayfa yapacakmışsınız
Kızlar uğursuz falanmıyım acaba ben yokken sohbet akmış
aslaa sen olunca daha bi şenli buralar
maşallah aynı haftadayız kız bana ne dicek bakalim kilosuna

Hemen habercem canim hic şüphen olmasin inşallah yavrumuzun sağlıklı oldugu haberini bir alalim zaten hamileligin verdigi duygusallık var. Birde böyle gözü telefonda haber beklemek her çalan telefonda çarpıntı yasamak hepsi birlesince iyice zorlaştı son zamanlar..
Allahım bir an evvel yavrumuzdan sağlıklı haberlerini aldirsin fetal dna sonucumuz sağlıklı sonuclansin inşallah

Ayyy nasıl içimi rahatlattın varyaaa ohh be teşekkür ederim
Hiç bir şey olmaz canım, her gün içmiyorsun sonuçta oda canın çekmiş, şifa olsun. Bende dün bir bardak fanta gömdüm normalde asla içmem, çiğ suşi yiyenler var
Yaa evet böyle de düşündüm ama galiba birilerinin bana bunu söylemesine ihtiyacım vardı teşekkür ederim canoooo
Allaha emanet tatlım bir şey olmamıştır Şeker durumun mu vardı

Ayyy amannnn çok kötü. Geçmiştir kokusu diye düşünüyorum
saol canım brnm yok şeker dururmu da ne bilim vicdanımı rahatlatamamıştm sizlerden duymak iyi geldi

Çok haklısın canım iyi ki bakmışlar gerçekten. Mesele sadece bebeğin sağlığı değil anne sağlığı için de gerekli dediğin gibi. Çok geçmiş olsun

Aşkım o eve hemşire yollama olayını burdada bazı özeller yapıyor , abi bana hemşire falan yollamasın heyheylerim geldiğinde ultrasona soksun beni hemşire kaynanalarımız var maşallah
Evet ya anneanneler babaanneler var bizde bas yardımcılar en kötü kimse bulamasan komşular bile yardımcı olur bizde. Emziremedim yikayamadim altını alamadım falan desen gönüllü koşar tüm mahalleli

Allah’ ım içine inşirah ferahlığı versin canım, dualarımız seninle

Oy maşallah teyzelerinin ballısına yaaa bizimkilerin abisi oluyor sanırım

Ahh canım ya ayrılamıyor annesinden vallah eksikliğin hemen belli oluyor dedim zaten kesin yoğun geciyordur günü iyi yolculuklar canım ederim tabi güzelce gidin gelin
Sağol kuzum dönüyorum şimdi yoruldum tabi baya. Kızımı çok özledim. Küçük kızımı da pazartesi görcem inşallah onu da çok özlüyorum sen naptin hala haber bekliyoruz prensesin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…