- 1 Aralık 2022
- 2.469
- 3.843
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.121
Bende böyle yapmayı düşünüyorum kuzumsonra odasına geçiş olmazsa da bakıcam bi çaresine
Kuzum bende ikea düşünüyorum şifonyer ve dolabını. Ama dediğin gibi dolap olarak büyük dolap tercih edicem ki yarın öbür gün başka bir yerde de kullanabilirim
Ay çok komik. Ben bunu fazla meraktan yaşadım. Böyle çikolata rengi ya tabletler o kadar ilgimi çekti ki dedim bunun içinde ne ola ki böyle güzel görünüyor ve kokuyorCanım ben de Elenatal 2 kullanıyorum şu an. Bir de D vitamini damla. Multivitamin beni de rahatsız etmiyor. Ama bir keresinde kapsül çatlamış içindeki balık yağı dışarı çıkmıştı. Aman Allahım o nasıl bir balık kokusu. 24 saat her yerden o kokuyu aldım. Çok fenaydı.
Ahh canım ya ayrılamıyor annesindenKuzu işlerim çok yoğundu bugün aktif olamadım gün içinde. Kızım da sağolsun dün gece tam 3,5 saat aralıksız memede durarak sinir krizi geçirtti bana. Rekor kırdık resmen. Bu gece 9 da yatıp uyudum artık. Şimdi de İzmir'e gidicem 5te biletim var uykum dağıldı erken yatınca. Annem de hazır gitmişken döndüğünde emzirme diyor. Bu yorgunlukla hiç yapamam dedim. Dinlenmiş bi zamanda haftasonu falan uğraşıcam onla çok stresliyim ya umarım korktuğum kadar zor geçmez dua edin bana
hahahaha kız harbi birden kayboldunAaaa bak bak bilseydin özlü söz falan yazardım enfeksiyonum çıktı yazmazdım ayol
evet şimdi geldim randevuma kızcelerim
kız mesajları daha yeni okuyom yetişcem
Sen de mi öyle yapıyosun hahhaBana yapacaklar bir gün
Bu model için ikeanın hemnes modeline bakabilirsin canım kulplarını değiştirirsin sadece ben öyle yapacağımBen en son 4 haziranda gitmişim kontrolecumartesi günü diğer kontrol az kaldı sabrediyorum
Oda konusunda yapıp yapmamakta kararsızım ama bu model şifonyer ve dolap bulursam kaçırmam çok hoşuma gitti
Yurtdışında da kuzenimin eşi doğum yaptı 17 saat sancı çektirdiler yine sezeryanw almadılar en son vakumla çektiler çocuğu çok zorlandı
Ayy biliyor musun o olayı yaşamadan önce ne güzel çikolata gibi diyordum ben de. Sonra her içişimde bir korku. Ben de kokusunu su termosumun pipetinden nasıl geçireceğimi bilemedim. Allah düşmanımın başına vermesinAy çok komik. Ben bunu fazla meraktan yaşadım. Böyle çikolata rengi ya tabletler o kadar ilgimi çekti ki dedim bunun içinde ne ola ki böyle güzel görünüyor ve kokuyor
Sonra baktım bir tabletin folyosu yırtılmış kenarından hava almış dedim bu çöp zaten ben bunu bi patlatayım. Aman yarabbi o nasıl bir kokuellerime aktı kapsül ve kokusu bir balık tezgahı *10 kokuyordu. Ellerime kolonya, sıvı sabun, cif hepsini sürdüm asla fayda etmedi, en son parfüm sıkmıştım da öyle geçmişti. Korkunçtu. O gün fazla merak doğru diil diye düşünmüştüm
Kuzummm bende geçen gün yemeğin yanında yarım bardak içtim ayy o kadar iyi geldi ki mideme hiç suçluluk duymadım sjsjsjs yani sonuçta her gün litre litre içmiyoruz. Bazı doktorlar hamilelikte canın çekiyorsa az bişeyden sıkıntı olmaz diyor benim bir arkadaşım çok canı istediği için 1 kadehe yakın şarap bile içmişti doktoru izin verdi.sabahtan beri oku oku bitiremedim halakızzzlarrr vicdanımı biraz rahatlatabilir misiniz yaaa, az önce öğle molasında bir bardağa yakın kola içtim ama çok canım istedi sonra da çok pişman oldum korktum da ya bişey olursa diye
Hiç bir şey olmaz canım, her gün içmiyorsun sonuçta oda canın çekmiş, şifa olsun. Bende dün bir bardak fanta gömdüm normalde asla içmem, çiğ suşi yiyenler varsabahtan beri oku oku bitiremedim halakızzzlarrr vicdanımı biraz rahatlatabilir misiniz yaaa, az önce öğle molasında bir bardağa yakın kola içtim ama çok canım istedi sonra da çok pişman oldum korktum da ya bişey olursa diye
Allaha emanet tatlım bir şey olmamıştırsabahtan beri oku oku bitiremedim halakızzzlarrr vicdanımı biraz rahatlatabilir misiniz yaaa, az önce öğle molasında bir bardağa yakın kola içtim ama çok canım istedi sonra da çok pişman oldum korktum da ya bişey olursa diye
Ayyy amannnn çok kötü. Geçmiştir kokusu diye düşünüyorumAyy biliyor musun o olayı yaşamadan önce ne güzel çikolata gibi diyordum ben de. Sonra her içişimde bir korku. Ben de kokusunu su termosumun pipetinden nasıl geçireceğimi bilemedim. Allah düşmanımın başına vermesin
aslaa sen olunca daha bi şenli buralarHay çeneniz düşmesin emigece 2’den beri okuyup yeni bitirdim, iyi ki az yazışın demişim, yoksa 717 sayfa yapacakmışsınız
Kızlar uğursuz falanmıyım acaba ben yokken sohbet akmış
maşallah aynı haftadayız kızHepsini tek tek ölçüp ort aldı 18+0 mısızilk defa kilosunu öğrendim 224gr beyninde kist var geçer o dedi 1ay sonra detayli olacak. yani iyiki 4agustosa almışım randevuyu yine sasmadik gobuslu çirkin bse olcak anne balı
Hemen habercem canim hic şüphen olmasinBekliyoruz canım, hemen haber ver lütfen, zor oldu ama karşılığını alacaksın bu annelik serüveni gerçekten çok kutsal bir yolculuk, her şeyine razıyız işte, gerçekten delilik, uğraştıyor senin miniş seni hepsi o
Ayyy nasıl içimi rahatlattın varyaaa ohh be teşekkür ederimKuzummm bende geçen gün yemeğin yanında yarım bardak içtim ayy o kadar iyi geldi ki mideme hiç suçluluk duymadım sjsjsjs yani sonuçta her gün litre litre içmiyoruz. Bazı doktorlar hamilelikte canın çekiyorsa az bişeyden sıkıntı olmaz diyor benim bir arkadaşım çok canı istediği için 1 kadehe yakın şarap bile içmişti doktoru izin verdi.canını sıkacağın bişey değil en zararlı şey bebeklere annenin yaşadığı stres ve üzüntü.
Yaa evet böyle de düşündüm ama galiba birilerinin bana bunu söylemesine ihtiyacım vardı teşekkür ederim canooooHiç bir şey olmaz canım, her gün içmiyorsun sonuçta oda canın çekmiş, şifa olsun. Bende dün bir bardak fanta gömdüm normalde asla içmem, çiğ suşi yiyenler var
saol canım brnm yok şeker dururmu da ne bilim vicdanımı rahatlatamamıştm sizlerden duymak iyi geldiAllaha emanet tatlım bir şey olmamıştırŞeker durumun mu vardı
Ayyy amannnn çok kötü. Geçmiştir kokusu diye düşünüyorum
Çok haklısın canım iyi ki bakmışlar gerçekten. Mesele sadece bebeğin sağlığı değil anne sağlığı için de gerekli dediğin gibi. Çok geçmiş olsunBana da çok sağlıklı gelmiyor anne düz bir nesne değil kendini hazırlama ve bilme hakkı var benim kalp atışı alınamayan bebeğimde düşme için çok beklendi ama kese ve bebek rahmime yapışmaya başlıyordu düşmüyordu kürtaj olmasam biraz geciksem rahimde yapışıklık olacak farklı cerrahi işlemler gerekecek belki hamile kalmamı sonraki sürecimi uzatacak veya daha ciddi etkileyecekti sürekli kontrole gidelim demiyorum ama özellikle 8 11 hafta arası kontrol önemli bence çoğu kalp durması kese yapışıklığı vs bu dönemde
Evet ya anneanneler babaanneler var bizde bas yardımcılarAşkım o eve hemşire yollama olayını burdada bazı özeller yapıyor, abi bana hemşire falan yollamasın heyheylerim geldiğinde ultrasona soksun beni hemşire kaynanalarımız var maşallah
Hemen habercem canim hic şüphen olmasininşallah yavrumuzun sağlıklı oldugu haberini bir alalim zaten hamileligin verdigi duygusallık var. Birde böyle gözü telefonda haber beklemek her çalan telefonda çarpıntı yasamak hepsi birlesince iyice zorlaştı son zamanlar..
Allahım bir an evvel yavrumuzdan sağlıklı haberlerini aldirsin fetal dna sonucumuz sağlıklı sonuclansin inşallah
Oy maşallah teyzelerinin ballısına yaaaHepsini tek tek ölçüp ort aldı 18+0 mısızilk defa kilosunu öğrendim 224gr beyninde kist var geçer o dedi 1ay sonra detayli olacak. yani iyiki 4agustosa almışım randevuyu yine sasmadik gobuslu çirkin bse olcak anne balı
Ülkece başkaların derdine yararızEvet ya anneanneler babaanneler var bizde bas yardımcılaren kötü kimse bulamasan komşular bile yardımcı olur bizde. Emziremedim yikayamadim altını alamadım falan desen gönüllü koşar tüm mahalleli
Sağol kuzum dönüyorum şimdi yoruldum tabi baya. Kızımı çok özledim. Küçük kızımı da pazartesi görcem inşallah onu da çok özlüyorumAhh canım ya ayrılamıyor annesindenvallah eksikliğin hemen belli oluyor dedim zaten kesin yoğun geciyordur günü iyi yolculuklar canım ederim tabi güzelce gidin gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?