Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ben de geçenlerde öyle oldum ya bebişler mi sıkıştırıyor acaba. Dışarıdaydım ben de hemen bir cafeye attım kendimi artık rezillik falan düşünmedim öldüm karın ağrısından. Ama devam etmedi benim bir seferlik oldu öyle. Sen nasılsın şimdi

Kızlar selam herkese , bebeğinin hareketlerini hissedenler bazen uzun süre hissetmediğiniz oluyor mu bu haftada olanlar ? Ben normalde hissediyorum ama dün akşamdan beri hiç hareketini hissetmedim normal mi acaba
Başlarda öyle oluyor canım bir gün var bir gün yok. İki gün var üç gün yok falan bebeğin yeri geniş ya daha arkalarda bir yere dayamıştır ayaklarını

Canım detaylı bence önemli asla korkutmak, endişelendirmek için söylemiyorum ama sana şöyle söyleyeyim, benim bir önceki hamileliğim de oğlumun doğduktan sonra ameliyat olması gereken bir durumu vardı ben durumdan haberdar olduğum için doğuma çocuk kalp cerrahıyla girmiştim ve ilgili bölümde tedavi görmüştü, hemen ilaç takılmıştı ona doğar doğmaz, detaylı ultrasonda görülmüştü bu durum ben haberdar olup ona ait özel dosyayla doğuma gitmiştim, bu tarz organ ile ilgili her şeyi görüyor doktorlar doğum sonrası bilgi sahibi olmuş oluyorsun

Kızlar herkes ıshalden sıkayetcı ama bende tam tersı kabızım bu da cok rahatsız edıcı yasayan var mı
Gebelikte ikisi de normal diye biliyorum canım. Benim de bi dönem oldu ama şimdi normale döndü. Geçer inşallah lifli gıdalar tüket bol bol ve zeytinyağını abart bence. Hem bebeğe iyi geliyor hem senin organlarına

Ayy canım bilmiyorum ama insan altına yapmaktan korkar mı bugün ağlaya ağlaya eve geldim az kalsın yapıyordum, bu nasıl ishaldir böyle, çok zor durumda kaldım, haşlanmış patates yedim ama şimdi de vücudum ağrıyor belim, kalçam insan korkuyor işte aslında tecrübeliyim diyorum ama öyle olmuyor işte maalesef ki, senin sonra gün içinde geçti mi peki

Ultrasonun zararı yok canım. Sadece doppler biraz şüpheli ama onu da bazı doktorlar söylüyor sadece. Detaylı ultrason çok gerekli mutlaka ne yapip edip yaptırmanı tavsiye ederim

Yaa ben yerim onlarin eşyalarını. Sıfırdan alışveriş yapasım geliyor bunları görünce bence de arabaya ana kucağı takılması olmazsa olmaz bir özellik değil. 4. Ya da en geç 5. Ayda zaten bebek arabasına oturur hale geliyorlar. İdare edilebilir onun öncesinde

Ben de gümüş kapak ve meme ucu kremlerini doğumdan sonra almanızı tavsiye ediyorum kızlar. Ben almayı çok düşünmüştüm ama iyi ki almamışım ihtiyacım olmadı. Duruma göre alırsınız gerekli olursa bu arada senin bebeğin de benim kızım gibiymiş. Aldığım nerdeyse çoğu şey gereksizmiş benim de başta emzikler olmak üzere

Geçti canım ertesi gün normale dönmüştü. Hiç anlamadim ben de öyle gezip dururken birden kramp girdi sanki kaçırcam dediğin gibi aklım çıktı. Kıvrana kıvrana buldum bir yere girdim hemen. Terden sırılsıklam oldum çok sıkıntı verdi. Sen yine dışarda kahvaltı yapmışsın o yüzden olmuştur belki. Ben evde normal rutin kahvaltımı yapıp çıkmıştım durduk yere kötüleştim

Ya evet işte ona bağladım ama çıkmadan zaten ishal olmuştum ama arada oluyordu sabahları sonra normale dönüyor diye umursamadım aynı senin dediğin gibi sırımsıklam oldum, çok korktum inşallah bir daha yaşamam, bir daha yemeyeceğim dışarıdan ondan olmuş olabilir pişman oldum şimdi durdu benim de şükür

Ben de günde 1-2 kez wcye çıkıyorum o da ayıptır söylemesi ishal gibiyim zaten hep. Ama tutamayacak kadar kötü olmuştum o zaman ve dışarda olunca aşırı korktum. İnşallah yaşamayız bir daha

Ben de günde 1-2 kez wcye çıkıyorum o da ayıptır söylemesi ishal gibiyim zaten hep. Ama tutamayacak kadar kötü olmuştum o zaman ve dışarda olunca aşırı korktum. İnşallah yaşamayız bir daha

Ben aslında rutinde 1 gün arayla hatta bazen 2 gün arayla çıkıyorum ama kabız şeklinde değil çok şükür rahatım hamilelikten öncede öyleydim ama bugün aniden böyle oldu ve 3 kez yaptım bir de hala karnım ağrıyor işte canım o korkutuyor beni, gurul gurul içi Allah’ tan bu hafta muayenem var doktoruma soracağım gidince, inşallah gerçekten bir daha yaşamayız

Yaa evet o kadar yapisikti ki benden baska bi seye ihtiyaci olmadi emzik de bendim, sen de oyleymissin anladigim kadariyla evet evet dogumdan once hic gerek yok ben hastanede cok canim acidiginda esime eczaneden aldirmistim kremi de. Her yerde her sey ulasilir durumda zaten hic gerek yok ya gerekirse diye doldurmaya.

Yoktur canım bence birşey. Zaten çoğumuz ya ishal ya kabız burda

Geçmiş olsunn ben hamilelikten önce de sık sık yoğun ishal olduğum için şuan ki karın ağrınız tuvalete çıkmaktan diye düşünüyorum , 3 kez çıkmışsınız vücudunuz bitkin de olur parmak uçlarımın bile ağrıdığını bilirim su kaybından. inşallah bitmiştir tamamen

Evet canım ağrıyor zaten, böyle sırtım, karın kaslarım falan ağrıyor, çok yoruldu bedenim sabahtan beri de çok susuyorum, çok su içiyorum, teşekkür ederim canım, inşallah bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…