Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ah sorma 1,5 senedir durmaksızın emiliyorum çok istiyorum bu kızım emzik tutar inşallah. Gece uyanınca şöyle ağzına bir emzik koyuvermek büyük konfor. Yoksa saatlerce yan yana yatıp emzirmek mahvediyor insanı senin ilk çocuğun kaç yaşındaydı söylediysen hatırlamıyorum

Canım öğlen konuşmuştuk ya ben mesela şimdi yine uzandım yine sağ tarafım aynı şekilde hareket edince sisligin de yer değiştirmesi gerekmez mi senin de mi hep bi yerinde olurdu

Evet canım hep solumda ama ben çok hareket hissetmiyorum birkaç kez seyirme tarzı olmuştu bana, ufak haftası o yüzden senin ilerideyse sen daha iyi anlarsın hareket

Evet canım hep solumda ama ben çok hareket hissetmiyorum birkaç kez seyirme tarzı olmuştu bana, ufak haftası o yüzden senin ilerideyse sen daha iyi anlarsın hareket
Yok ben de hareket hissetmiyorum da hani dedik ya sertlik olan yer kafasıdır büyük ihtimal hareket ettikçe yerin değişmesi gerekmiyor mu benimki hep sagda bisey yoktur dimi 3haftadir da gitmedim doktora başladım endiseye

Ay kucukmus seninki ne guzel aralari cok az olucak. Benimki martta 3 oldu. 2.5 yasina kadar emdi ve cok zordu sadece meme agzinda uykuya dalabildigi ve kalktigim an uyandigi icin gece onunla yatip bir daha tuvalete bile kalkamiyodum. Ona ragmen de 10 kere uyaniyodu of cok zor gunlerdi simdi insanlari korkutmiyim ama

Yok ben de hareket hissetmiyorum da hani dedik ya sertlik olan yer kafasıdır büyük ihtimal hareket ettikçe yerin değişmesi gerekmiyor mu benimki hep sagda bisey yoktur dimi 3haftadir da gitmedim doktora başladım endiseye

Ahh biz anneler, yoktur canım haftası ileride olan arkadaşlar yazarsa aslında daha iyi olur, belki onların da toplanma oluyordur, ben de hareket ediyorum ama hep solumda şişlik oluyor henüz ben onun hareketlerini net alamıyorum ama orada olduğunu hissediyorum çok aşırı dışarıda çıkmıyor benim ki küçük çünkü senin büyükse haftası olabilir belki

15 +3 üm canim

Tecrubeli anneler sizin nasildi ilk gebeliginizde bu durum normal mi annabelica
Canım ben sertlik yaşadığımı hatirlamiyorum belki de göbekle ilgili bir durumdur. Ben hem hareketleri geç hissettim hem de sertlik yaşadığımı hatırlamıyorum. Ama kilom vardı dediğim gibi onla ilgili bir durum olabilir

canim benimki genelde hep sagda oluyor şimdi yine yattım yine sagda toplandi hareket edince değişmesi gerekmiyor mu endişelendim simdi de ya
Canım benim ikiz olduğu için sağda da oluyor solda da. Senin belki solda plasenta vardır o yüzden hep sağda toplanıyordur

Ya tam da böyleyim şu an Dün gece 1:30da kaldırdı beni. Yatağıma geçtiğimde saat 6 olmuştu. Yerde yatıyor bizim yatağın yanında. Park yatağında yatmadı senin oğlun gibi. Yere inip emziriyorum uyursa yukarı çıkıyorum. Bu aralar asla bırakmıyor beni. Uyudu diyip yukarı çıkıyorum ve kalkıp yanıma geliyor. Canım yanıyor artık emzirmekten. Yerde küçücük yerde iki büklüm boynum tutulana kadar emziriyorum. Gercekten çok zorlanıyorum. Tuvalete giderken omzuma yatırıp öyle gittiğim de çok oldu. Yoksa çığlık çığlığa ağlıyor gece odadan çıktığımda. Ayrılcaz bakalım ayın 20sinde aşımız geçince Gerçekten zor annelik ama kızları korkutacak bişey yok ya anlat gitsin Annelik olağanüstü bir mucize çok mutluyum tüm zorluğuna rağmen. Gece oturup ağladığım zamanlar çok oldu. Sabah olunca da öpüp koklamaya doyamıyor insan öyle bir güzellik bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…