- 18 Temmuz 2022
- 6.428
- 10.841
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.681
Ah sorma 1,5 senedir durmaksızın emiliyorumYaa evet o kadar yapisikti ki benden baska bi seye ihtiyaci olmadi emzik de bendim, sen de oyleymissin anladigim kadariylaevet evet dogumdan once hic gerek yok ben hastanede cok canim acidiginda esime eczaneden aldirmistim kremi de. Her yerde her sey ulasilir durumda zaten hic gerek yok ya gerekirse diye doldurmaya.
Tam ben de etiket yapacaktım sen yazmışsın
Canım öğlen konuşmuştuk ya ben mesela şimdi yine uzandım yine sağ tarafım aynı şekilde hareket edince sisligin de yer değiştirmesi gerekmez mi senin de mi hep bi yerinde olurduEvet canım hep uzandığımda oluyor zaten
Canım öğlen konuşmuştuk ya ben mesela şimdi yine uzandım yine sağ tarafım aynı şekilde hareket edince sisligin de yer değiştirmesi gerekmez mi senin de mi hep bi yerinde olurdu
canim benimki genelde hep sagda oluyor şimdi yine yattım yine sagda toplandi hareket edince değişmesi gerekmiyor mu endişelendim simdi de yaCanım benim de bazen sağda bazen solda oluyor 5-10dk sonra geçiyor. Ben de bebişler diye düşünüyorum
Yok ben de hareket hissetmiyorum da hani dedik ya sertlik olan yer kafasıdır büyük ihtimal hareket ettikçe yerin değişmesi gerekmiyor mu benimki hep sagda bisey yoktur dimi 3haftadir da gitmedim doktora başladım endiseyeEvet canım hep solumda ama ben çok hareket hissetmiyorum birkaç kez seyirme tarzı olmuştu bana, ufak haftası o yüzden senin ilerideyse sen daha iyi anlarsın hareket
Ay kucukmus seninki ne guzel aralari cok az olucak. Benimki martta 3 oldu. 2.5 yasina kadar emdi ve cok zordu sadece meme agzinda uykuya dalabildigi ve kalktigim an uyandigi icin gece onunla yatip bir daha tuvalete bile kalkamiyodum. Ona ragmen de 10 kere uyaniyoduAh sorma 1,5 senedir durmaksızın emiliyorumçok istiyorum bu kızım emzik tutar inşallah. Gece uyanınca şöyle ağzına bir emzik koyuvermek büyük konfor. Yoksa saatlerce yan yana yatıp emzirmek mahvediyor insanı senin ilk çocuğun kaç yaşındaydı söylediysen hatırlamıyorum
baya büyümüştür prenses ultrason resmi bekliyoruzzzYarın bebeğimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım çok özledim
Yok ben de hareket hissetmiyorum da hani dedik ya sertlik olan yer kafasıdır büyük ihtimal hareket ettikçe yerin değişmesi gerekmiyor mu benimki hep sagda bisey yoktur dimi 3haftadir da gitmedim doktora başladım endiseye
Yarın bebeğimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım çok özledim
15 +3 üm canimAhh biz anneler, yoktur canım haftası ileride olan arkadaşlar yazarsa aslında daha iyi olur, belki onların da toplanma oluyordur, ben de hareket ediyorum ama hep solumda şişlik oluyor henüz ben onun hareketlerini net alamıyorum ama orada olduğunu hissediyorum çok aşırı dışarıda çıkmıyor benim ki küçük çünkü senin büyükse haftası olabilir belki
Canım ben sertlik yaşadığımı hatirlamiyorum belki de göbekle ilgili bir durumdur. Ben hem hareketleri geç hissettim hem de sertlik yaşadığımı hatırlamıyorum. Ama kilom vardı dediğim gibi onla ilgili bir durum olabilirTecrubeli anneler sizin nasildi ilk gebeliginizde bu durum normal miannabelica
Canım benim ikiz olduğu için sağda da oluyor solda da. Senin belki solda plasenta vardır o yüzden hep sağda toplanıyordurcanim benimki genelde hep sagda oluyor şimdi yine yattım yine sagda toplandi hareket edince değişmesi gerekmiyor mu endişelendim simdi de ya
Ama hareket ediyordur dimi yaCanım benim ikiz olduğu için sağda da oluyor solda da. Senin belki solda plasenta vardır o yüzden hep sağda toplanıyordur
Ya tam da böyleyim şu anAy kucukmus seninki ne guzel aralari cok az olucak. Benimki martta 3 oldu. 2.5 yasina kadar emdi ve cok zordu sadece meme agzinda uykuya dalabildigi ve kalktigim an uyandigi icin gece onunla yatip bir daha tuvalete bile kalkamiyodum. Ona ragmen de 10 kere uyaniyoduof cok zor gunlerdi simdi insanlari korkutmiyim ama
Canım bendeki sertlik 5dk sonra falan gidiyor. Öyle olunca hareket ediyor ki gidiyor diye düşünüyorum ben. Senin de sertlik kayboluyor demi bir süre sonra?Ama hareket ediyordur dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?