- 31 Ocak 2025
- 687
- 838
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.701
Yok 3 4 gündür sert hep , hep de sag tarafCanım bendeki sertlik 5dk sonra falan gidiyor. Öyle olunca hareket ediyor ki gidiyor diye düşünüyorum ben. Senin de sertlik kayboluyor demi bir süre sonra?
O zaman bilemedim canım. Çok tedirgin olduysan bir acile gitstersen. Kontrolün ne zamandı?Yok 3 4 gündür sert hep , hep de sag taraf
Çok güzel bir fotoğraf yakalar miyiz emin değilim ama atarım yine debaya büyümüştür prenses ultrason resmi bekliyoruzzz
Baban nasıl canım kontrolleriniz nasıl geçtiannabelica @difembahyaa aşkolarım hello
Babamı biliyorsunuz kızlar onun kontrolleri vardı dün, bu günde girdim yetiştiğim kadarını okudum yarın rahat dönerim piyasaya dedim ama bu gün başladı mesai
10 gün filan kaldi kontrole . Ay simdi tekrar uzandım sanki sol tarafıma geçmiş gibi hissettim sevindimO zaman bilemedim canım. Çok tedirgin olduysan bir acile gitstersen. Kontrolün ne zamandı?
Cok benzer umarim senin de kolaylasir kardesi gelene kadar. Yaaa evet tabiki zaten oyle olmasa ikincilerle su an burda olmazdikk :')Ya tam da böyleyim şu anDün gece 1:30da kaldırdı beni. Yatağıma geçtiğimde saat 6 olmuştu. Yerde yatıyor bizim yatağın yanında. Park yatağında yatmadı senin oğlun gibi. Yere inip emziriyorum uyursa yukarı çıkıyorum. Bu aralar asla bırakmıyor beni. Uyudu diyip yukarı çıkıyorum ve kalkıp yanıma geliyor. Canım yanıyor artık emzirmekten. Yerde küçücük yerde iki büklüm boynum tutulana kadar emziriyorum. Gercekten çok zorlanıyorum. Tuvalete giderken omzuma yatırıp öyle gittiğim de çok oldu. Yoksa çığlık çığlığa ağlıyor gece odadan çıktığımda. Ayrılcaz bakalım ayın 20sinde aşımız geçince Gerçekten zor annelik ama kızları korkutacak bişey yok ya anlat gitsin Annelik olağanüstü bir mucize çok mutluyum tüm zorluğuna rağmen. Gece oturup ağladığım zamanlar çok oldu. Sabah olunca da öpüp koklamaya doyamıyor insan öyle bir güzellik bu
Aşkım çok şükür iyi tüm sonuçları güzel çıktıBaban nasıl canım kontrolleriniz nasıl geçti
Benimde 22 kontrolüm baya var kısımı özledimÇok güzel bir fotoğraf yakalar miyiz emin değilim ama atarım yine debüyüdüğünü iyi olduğunu göreyim de rahatliycam. 2 haftadir görmedim
Canim seninle pes peseyiz ben de perşembe filan 16 olucam su an hissetmiyorum peki sen de sertlik oluyor mu karnındaBirde bu hareket konusunu kafama taktım, salı 16 hafta oluyoruz ama ben tık hissetmiyorum
Aşkım bir ara alt karnımda oldu ama senin dediğin gibi bir tarafımda olmuyorCanim seninle pes peseyiz ben de perşembe filan 16 olucam su an hissetmiyorum peki sen de sertlik oluyor mu karnında
Yakındır ama seninde bence belki tatilde sürpriz yapar sizeAşkım bir ara alt karnımda oldu ama senin dediğin gibi bir tarafımda olmuyorsenin bence bebek olabilir, bende göbek hariç hiç bir işaret yok maalesef
Ay inşallah yavrum, bizim acaba ilk bebek diye geçmi hissedecez acabaYakındır ama seninde bence belki tatilde sürpriz yapar size
Çok sevindim canım Allah başımızdan eksik etmesin anne babalarımızıAşkım çok şükür iyi tüm sonuçları güzel çıktı
Ben de bir sonrakine detaylida görürüm artık herhalde 6 ağustosta. İnsan gerçekten özlüyor yaBenimde 22 kontrolüm baya var kısımı özledim
16 çok erken zaten. 20li haftaları bulmuştu benim çok net hissetmemBirde bu hareket konusunu kafama taktım, salı 16 hafta oluyoruz ama ben tık hissetmiyorum
Beybim amin çok teşekkürlerÇok sevindim canım Allah başımızdan eksik etmesin anne babalarımızı
Off içimi rahatlattın aşkım16 çok erken zaten. 20li haftaları bulmuştu benim çok net hissetmem
kız ne güzel 2 hafta fln yazıyorsunuz ben 2 aya anca görüyorumÇok güzel bir fotoğraf yakalar miyiz emin değilim ama atarım yine debüyüdüğünü iyi olduğunu göreyim de rahatliycam. 2 haftadir görmedim
Ben 2 doktorla gittiğim için öyle oluyordu ama artık tek doktora düşürdüğüm için ayda bir görcem ben dekız ne güzel 2 hafta fln yazıyorsunuz ben 2 aya anca görüyorum
ne güzel vallahaBen 2 doktorla gittiğim için öyle oluyordu ama artık tek doktora düşürdüğüm için ayda bir görcem ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?