Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kız geçen ben de oldum ishal hatta iç camasirima kacirmisligim oldu afedersiniz sonra geçti havalardandir bide Çeşme suyu tüketmemeye calis geçer inşaallah panik yapma

Yatıyorum zaten midem de kötü oldu binbir pişman oldum dışarıda kahvaltı yaptığıma aman ya insanın cidden huzuru kaçıyor böyle olunca

Kızlar selam herkese , bebeğinin hareketlerini hissedenler bazen uzun süre hissetmediğiniz oluyor mu bu haftada olanlar ? Ben normalde hissediyorum ama dün akşamdan beri hiç hareketini hissetmedim normal mi acaba

Hazır su için Çeşme suyu içmeyin ve muza abanın benimde afedersiniz su gibiydi akşama kadar muz yedim de toparladı

Hazır su için Çeşme suyu içmeyin ve muza abanın benimde afedersiniz su gibiydi akşama kadar muz yedim de toparladı

Çeşme suyu hiçbir zaman içmem, hep hazır su içiyorum muzu da midem almıyor ki canım annem geldi şimdi bana patates haşlıyor sağ olsun onu yiyeceğim inşallah geçer

Ben 10 gün boyunca ishaldim kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı gebelikten dolayı da ilaç vermediler sadece serum taktılar

Ben 10 gün boyunca ishaldim kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı gebelikten dolayı da ilaç vermediler sadece serum taktılar

Canım ben bir önceki hamileliğim de olmuştum ama çok istifra ediyordum hastaneye acile gitmiştik ama o zaman ıspanaktan zehirlenmiştim meğerse alerjim varmış başka bir gün de ıspanak yemiştim anlamadan o zaman da öyle olmuştu, serum takmışlardı ama bugün öyle bir şey yemedim de tabi uzun zaman sonra epey karışık yedim ondan olmuş olabilir durdu şimdilik bakalım inşallah sürmez belime de ağrı girdi stresten herhalde

Arkadaşlar özellikle sırt üstü uzandigimda karnımın sag tarafinda yumruk gibi şişlik oluyor sol tarafta olmuyor ben bebis diye düşündüm de bu durum normal mi bi tarafın sis olup diğer tarafın olmaması özellikle yatınca anlaşılıyor

Canım benim de hep sol tarafta oluyor sağ tarafı bastırıyorum bomboş sol tarafta şişlik var, göbek çizgimle kasık belgem arasında oluyor herhalde bebeğim diye düşünüyorum ben de, inan ki her şeyi de unuttum ikinci gebeliğim aslında ama insan acemi oluyor işte

Peki uzandiginda senin de öyle duruyor mu canım bi tarafim yuksek bi tarafim alçak kalıyor

Kızlar selam herkese , bebeğinin hareketlerini hissedenler bazen uzun süre hissetmediğiniz oluyor mu bu haftada olanlar ? Ben normalde hissediyorum ama dün akşamdan beri hiç hareketini hissetmedim normal mi acaba
Canım bence normal benımkı de dun tekmeyle savas verdı bugun tık yok keyıflerıne gore :)

20. haftada detaylı ultrasona yönlendirebilirim dedi doktor bizim yaşadığımız şehir küçük olduğu için genellikle şehir dışında yapılıyor. Bir sıkıntı görmedi ama 20. haftada genellikle detaylı bakıyorlarmış sizce gereklimi şimdi ayda bir bile çekinerek gidiyorum çocuga ultrasonun zararı olmasın da detaylı ya gitmesem olmaz mı

Kızlar herkes ıshalden sıkayetcı ama bende tam tersı kabızım bu da cok rahatsız edıcı yasayan var mı
Demir ilacı kullanuyorsan oda yapabilir ben demiri. sıvı formda kullanıyorum normaldede bende anemi olduğundan ilk haftalardan başladım

Canım benim de bazen sağda bazen solda oluyor 5-10dk sonra geçiyor. Ben de bebişler diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…