- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.621
Kız geçen ben de oldum ishal hatta iç camasirima kacirmisligim oldu afedersiniz sonra geçti havalardandir bide Çeşme suyu tüketmemeye calis geçer inşaallah panik yapma
Hazır su için Çeşme suyu içmeyin ve muza abanın benimde afedersiniz su gibiydi akşama kadar muz yedim de toparladıKızlar sabah ishal olmuştum ama geçici bir şeydir sandım eşimle kahvaltıyı dışarıda yapalım dedik dışarıta çıktım kahvaltıyı yaptık aniden olduğumuz yer de karnıma ağrılar girdi, çok zor eve yetiştim dışarıda yapmamak için çok ishal oldum, ne zaman tehlikeliydi ishal durumu ya eğer akşama kadar geçmezse beni acile giderim herhalde
Canım evet bende çok araştırdım büyümeden kaynaklıymışBenim de sol kasığımda gece boyu ağrı batma çekme gibi şeyler oldu korktum internetten baktım karin buyumesi kaynakli kas agrisi oluyormuş normal heralde
Hazır su için Çeşme suyu içmeyin ve muza abanın benimde afedersiniz su gibiydi akşama kadar muz yedim de toparladı
Ben 10 gün boyunca ishaldim kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı gebelikten dolayı da ilaç vermediler sadece serum taktılarKızlar sabah ishal olmuştum ama geçici bir şeydir sandım eşimle kahvaltıyı dışarıda yapalım dedik dışarıta çıktım kahvaltıyı yaptık aniden olduğumuz yer de karnıma ağrılar girdi, çok zor eve yetiştim dışarıda yapmamak için çok ishal oldum, ne zaman tehlikeliydi ishal durumu ya eğer akşama kadar geçmezse beni acile giderim herhalde
Ben 10 gün boyunca ishaldim kan tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı gebelikten dolayı da ilaç vermediler sadece serum taktılar
Arkadaşlar özellikle sırt üstü uzandigimda karnımın sag tarafinda yumruk gibi şişlik oluyor sol tarafta olmuyor ben bebis diye düşündüm de bu durum normal mi bi tarafın sis olup diğer tarafın olmaması özellikle yatınca anlaşılıyor
Peki uzandiginda senin de öyle duruyor mu canım bi tarafim yuksek bi tarafim alçak kalıyorCanım benim de hep sol tarafta oluyor sağ tarafı bastırıyorum bomboş sol tarafta şişlik var, göbek çizgimle kasık belgem arasında oluyor herhalde bebeğim diye düşünüyorum ben de, inan ki her şeyi de unuttum ikinci gebeliğim aslında ama insan acemi oluyor işte
Canım bence normal benımkı de dun tekmeyle savas verdı bugun tık yok keyıflerıne gore :)Kızlar selam herkese , bebeğinin hareketlerini hissedenler bazen uzun süre hissetmediğiniz oluyor mu bu haftada olanlar ? Ben normalde hissediyorum ama dün akşamdan beri hiç hareketini hissetmedim normal mi acaba
benim de baş ağrım oluyor arada doktorum dayanamıyorsan parol alabilirsin dedikızlar araya giricem kısacık. Dünden beri aşırı baş ağrım var uyuyor uyanıyorum baş ağrım hiç geçmiyor var mı yaşayan ilaç ne kullanayım dayanamıyorum artık
Benımde bazen sagda bazen solda oluyor sis olmayan yer ayakları sıs olan yer bası yada kalcası demıstı drPeki uzandiginda senin de öyle duruyor mu canım bi tarafim yuksek bi tarafim alçak kalıyor
Peki uzandiginda senin de öyle duruyor mu canım bi tarafim yuksek bi tarafim alçak kalıyor
Ayy ne güzel belli olacak derecede büyüdüler demek ki bakıp dururum ben artikBenımde bazen sagda bazen solda oluyor sis olmayan yer ayakları sıs olan yer bası yada kalcası demıstı dr
Demir ilacı kullanuyorsan oda yapabilir ben demiri. sıvı formda kullanıyorum normaldede bende anemi olduğundan ilk haftalardan başladımKızlar herkes ıshalden sıkayetcı ama bende tam tersı kabızım bu da cok rahatsız edıcı yasayan var mı
Canım benim de bazen sağda bazen solda oluyor 5-10dk sonra geçiyor. Ben de bebişler diye düşünüyorumArkadaşlar özellikle sırt üstü uzandigimda karnımın sag tarafinda yumruk gibi şişlik oluyor sol tarafta olmuyor ben bebis diye düşündüm de bu durum normal mi bi tarafın sis olup diğer tarafın olmaması özellikle yatınca anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?