- 2 Mart 2025
- 90
- 45
- 3
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.721
TeşekkürlerYa tam da böyleyim şu anDün gece 1:30da kaldırdı beni. Yatağıma geçtiğimde saat 6 olmuştu. Yerde yatıyor bizim yatağın yanında. Park yatağında yatmadı senin oğlun gibi. Yere inip emziriyorum uyursa yukarı çıkıyorum. Bu aralar asla bırakmıyor beni. Uyudu diyip yukarı çıkıyorum ve kalkıp yanıma geliyor. Canım yanıyor artık emzirmekten. Yerde küçücük yerde iki büklüm boynum tutulana kadar emziriyorum. Gercekten çok zorlanıyorum. Tuvalete giderken omzuma yatırıp öyle gittiğim de çok oldu. Yoksa çığlık çığlığa ağlıyor gece odadan çıktığımda. Ayrılcaz bakalım ayın 20sinde aşımız geçince Gerçekten zor annelik ama kızları korkutacak bişey yok ya anlat gitsin Annelik olağanüstü bir mucize çok mutluyum tüm zorluğuna rağmen. Gece oturup ağladığım zamanlar çok oldu. Sabah olunca da öpüp koklamaya doyamıyor insan öyle bir güzellik bu
daha hiç olmadı galiba yazılanı değiştirmedi adminimizKızlar çok uzun zaman giremedim buraya merak ediyorum cinsiyet yanılmaları oldumu hiç
Evet 20. Haftalari bulur diyor ilk bebekteAy inşallah yavrum, bizim acaba ilk bebek diye geçmi hissedecez acaba
Valla canım her seyı yaptım tık yokGebelikte ikisi de normal diye biliyorum canım. Benim de bi dönem oldu ama şimdi normale döndü. Geçer inşallah lifli gıdalar tüket bol bol ve zeytinyağını abart bence. Hem bebeğe iyi geliyor hem senin organlarına
Ne güzel yaaa ben 18+1deyim hala hissetmedimmKızlar bebeğimi acayippp hissediyorummm bu nasıl güzel bi duyguuuuresmen sağ sola balık gibi gittiğini hissettim parmağımla
iki elimle göbek deliğimin altına koydum ve iki parmağımla bastırdım biraz daha iyi hissedebilmek için ve resmem balık gibi sağ sol yaptığın hissettimNe güzel yaaa ben 18+1deyim hala hissetmedimm
Aşkım birebir çözümü kefir, günde bir bardak iç, aynı gün akşam etkisini görürsün, normal market kefiri alabilirsinValla canım her seyı yaptım tık yok
Çok var çokEvet 20. Haftalari bulur diyor ilk bebekte
aşkım maşalllah ya seninde ilkti dimiiki elimle göbek deliğimin altına koydum ve iki parmağımla bastırdım biraz daha iyi hissedebilmek için ve resmem balık gibi sağ sol yaptığın hissettimdene sende canım bende 18+3de hissettim
yok canım ikinci gebeliğim benim birtane oğluş var 2 yaşındaÇok var çok
aşkım maşalllah ya seninde ilkti dimi
Ay aşkım Allah bağışlasın kafam karışıyor burdayok canım ikinci gebeliğim benim birtane oğluş var 2 yaşında
karışır kalabalık bi aileyiz burdaAy aşkım Allah bağışlasın kafam karışıyor burdasenim öyle hissetmen çok normal o zaman 2.hızlı hissedilir diyorlar ya
Ayyy deniycem bendeiki elimle göbek deliğimin altına koydum ve iki parmağımla bastırdım biraz daha iyi hissedebilmek için ve resmem balık gibi sağ sol yaptığın hissettimdene sende canım bende 18+3de hissettim
dene haber etAyyy deniycem bendeumarım yakın zamanda hissederim sanki hissedince her şeyin yolunda olduğuna daha çok inanacağım
Yok bulunmadi bakti o kadar goremedi ayın 20 sinden sonra gel bakalım dedi haliyle merak ediyorum bendeDoktorun tahminde bulunmadı mı özel miş birde canım
Teşekkür ederimBuda benim 14 haftamdan senin kimi erkeğe benzettim neden se
Ne güzel ya maşallahdene haber etben herşeyin yolunda ve onun iyi olduğuna emin oldum vallah
en gec bir iki haftaya hissedersin canım ilk hamilelikde biraz sürüyor ama çok heycan yapcaksın duygusal bi anNe güzel ya maşallah
Benimkinde tık yokilk hamileliğim kilolu da değilim aslında ama nedense hala hissedemedim hiç
Bi an önce bu duygusallığı yaşamak istiyorum biraz sabırsızım sanırımen gec bir iki haftaya hissedersin canım ilk hamilelikde biraz sürüyor ama çok heycan yapcaksın duygusal bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?