Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay yazmışsın bile ben sorarken

Ben ofis kısmına geçtim artım yüküm epey azaldı iş yerinde sağ olsunlar da biliyor herkes yardımcı olmaya çalışıyor, aktif olabiliyorum artık bir de siteyi ana ekrana kısayol gibi ekledim, uygulamada bir etkileşim olunca bildirim geliyor iyi oluyor unutturmuyor bana kendini kaçırdıklarım oluyor tabi

Ayy inşallah canım, benim de Perşembe günü bir biz kaldık sanırım Lavinia_98 var galiba o da öğrenmemişti kaçırdım mı yoksa
Ay evet ya herkes öğrendi bi biz kaldık 13 haftalıkken gitmiştim küçük demisti dr. Şimdi 17+4 günlük kesin birşey der artık Lavinia_98 13 haftalıkken kıza benzetmisti doktoru

babylovee canım sen nasılsın dr a ne zaman gıdecektınız
Canim idare eder diyelim. Yarin randevum. Doktor bakalim ne diyecek. Bilgilendirme yapacak muhtemelen. Hemen islemi yapmaz gibi geliyor ama. Ilk defa doktora gitmek icin o tatli heyecanin yerini endiseli heyecan aldi.. usg yapar mutlaka yine bebegime detayli bakar bir bulgu yok diyor ya çünkü ondan her gittigimizde detayli usg gibi muayene ediyor. Insallah yine usg bulgulari normaldir ve test yapilsa dahi sonuc temiz gelir
Senin ön sonucta muhtemelen temiz zaten kuzum. İnşallah asıl sonucta temiz gelir

Ay evet ya herkes öğrendi bi biz kaldık 13 haftalıkken gitmiştim küçük demisti dr. Şimdi 17+4 günlük kesin birşey der artık@Lavinia_98 13 haftalıkken kıza benzetmisti doktoru

Benim bayağı oldu çok ufaktı gittiğim de, izindeydi doktorum 1 ay yoktu zaten, şimdi 15+4 gib bir şey olacağım gittiğimde söyler diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım

@Pamlok canım sen nerelerdesin, oğluşunla baş başa vakit geçiriyorsun herhalde

babylovee canım senin yarın mıydı randevun?
Evet kuzum yarin randevum.. insallah güzel haberler alırız. Doktorumuz da inşallah bize biraz olsun rahat bir tablo cizer
asdaf canım inşallah ikinizinde güzel haberlerini alacağız her zaman babylovee duamdasınız
Canımm çok teşekkür ederiz inşallah güzel haberlerle gelcez. Allahım evlatlarımızı bizlere saglikla kavustursun.. canımsın

Amın cnaım benım emınım her sey guzel olacak sen tam kac haftasın suan

Benim bayağı oldu çok ufaktı gittiğim de, izindeydi doktorum 1 ay yoktu zaten, şimdi 15+4 gib bir şey olacağım gittiğimde söyler diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
Sen özel hastaneye gidiyorsun görür bence canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Yaa şu uygulamayı app store da ben bulamadım bi. Var mı bi fotodu uygulamanın

Yaa şu uygulamayı app store da ben bulamadım bi. Var mı bi fotodu uygulamanın

Onu bende bulamadım canım kısayol gibi bir şey yaptım ben de baktım App Store da yoktu, siteye girince bir an öyle çıktı App için şöyle uygulamayı ekranı alın diyordu aşamalarını gösteriyordu öyle yaptım ben de hatırlamıyorum ama nasıl yaptığımı

Merhaba kızlar bizde şuan 16 +0 olduk halan Cinsiyeti ögrenemedim özele gidiyorum doğum paketi aldım en son 14 haftalıkken gitmiştim sizce gideyim mi tekrardan ne diyorusunuz detaylı ultrason 18 haftada yapılıyor mu

Merhaba kızlar bizde şuan 16 +0 olduk halan Cinsiyeti ögrenemedim özele gidiyorum doğum paketi aldım en son 14 haftalıkken gitmiştim sizce gideyim mi tekrardan ne diyorusunuz detaylı ultrason 18 haftada yapılıyor mu
Selam canim, detaylinin 20-24te olmasi gerekiyor, hatta 22 civari oneriliyormus

Merhaba canım, bebeğin mi göstermedi yoksa doktorun mu söylemek için erken dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…