- 1 Aralık 2022
- 2.447
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.781
Ay yazmışsın bile ben sorarken
Amin canım
Ay evet ya herkes öğrendi bi biz kaldıkAyy inşallah canım, benim de Perşembe günü bir biz kaldık sanırımLavinia_98 var galiba o da öğrenmemişti kaçırdım mı yoksa
Canim idare eder diyelim. Yarin randevum. Doktor bakalim ne diyecek. Bilgilendirme yapacak muhtemelen. Hemen islemi yapmaz gibi geliyor ama. Ilk defa doktora gitmek icin o tatli heyecanin yerini endiseli heyecan aldi.. usg yapar mutlaka yine bebegime detayli bakar bir bulgu yok diyor ya çünkü ondan her gittigimizde detayli usg gibi muayene ediyor. Insallah yine usg bulgulari normaldir ve test yapilsa dahi sonuc temiz gelir
Ay evet ya herkes öğrendi bi biz kaldık13 haftalıkken gitmiştim küçük demisti dr. Şimdi 17+4 günlük kesin birşey der artık@Lavinia_98 13 haftalıkken kıza benzetmisti doktoru
Evet kuzum yarin randevum.. insallah güzel haberler alırız. Doktorumuz da inşallah bize biraz olsun rahat bir tablo cizer
Canımm
Amın cnaım benım emınım her sey guzel olacak sen tam kac haftasın suanCanim idare eder diyelim. Yarin randevum. Doktor bakalim ne diyecek. Bilgilendirme yapacak muhtemelen. Hemen islemi yapmaz gibi geliyor ama. Ilk defa doktora gitmek icin o tatli heyecanin yerini endiseli heyecan aldi.. usg yapar mutlaka yine bebegime detayli bakar bir bulgu yok diyor ya çünkü ondan her gittigimizde detayli usg gibi muayene ediyor. Insallah yine usg bulgulari normaldir ve test yapilsa dahi sonuc temiz gelir
Senin ön sonucta muhtemelen temiz zaten kuzum. İnşallah asıl sonucta temiz gelir
Sen özel hastaneye gidiyorsun görür bence canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahBenim bayağı oldu çok ufaktı gittiğim de, izindeydi doktorum 1 ay yoktu zaten, şimdi 15+4 gib bir şey olacağım gittiğimde söyler diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
İnşallah canım ya en heycanlı kısımda o bence detaylıda çok şey görcezErkenden gittim bugün kuzumu görmeye. Çok güzel bir duygu ya şükürler olsunİnşallah şu detaylıyı da güzelce geçirelim de hepimiz rahatlayalim
Yaa şu uygulamayı app store da ben bulamadım bi. Var mı bi fotodu uygulamanınBen ofis kısmına geçtim artım yüküm epey azaldı iş yerinde sağ olsunlar da biliyor herkes yardımcı olmaya çalışıyor, aktif olabiliyorum artık bir de siteyi ana ekrana kısayol gibi ekledim, uygulamada bir etkileşim olunca bildirim geliyor iyi oluyor unutturmuyor bana kendinikaçırdıklarım oluyor tabi
Canımmm gözün aydın büyümüş demi minnoşunErkenden gittim bugün kuzumu görmeye. Çok güzel bir duygu ya şükürler olsunİnşallah şu detaylıyı da güzelce geçirelim de hepimiz rahatlayalim
Kuzum su an 16+2 yiz bugün. İnşallah kuzum İnşallah hersey yolunda gitsin ve çok güzel olsunAmın cnaım benım emınım her sey guzel olacak sen tam kac haftasın suan
Sen özel hastaneye gidiyorsun görür bence canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Yaa şu uygulamayı app store da ben bulamadım bi. Var mı bi fotodu uygulamanın
Selam canim, detaylinin 20-24te olmasi gerekiyor, hatta 22 civari oneriliyormusMerhaba kızlar bizde şuan 16 +0 olduk halan Cinsiyeti ögrenemedim özele gidiyorum doğum paketi aldım en son 14 haftalıkken gitmiştim sizce gideyim mi tekrardan ne diyorusunuz detaylı ultrason 18 haftada yapılıyor mu
Merhaba kızlar bizde şuan 16 +0 olduk halan Cinsiyeti ögrenemedim özele gidiyorum doğum paketi aldım en son 14 haftalıkken gitmiştim sizce gideyim mi tekrardan ne diyorusunuz detaylı ultrason 18 haftada yapılıyor mu
teşekkür ederim canımSelam canim, detaylinin 20-24te olmasi gerekiyor, hatta 22 civari oneriliyormus
bebeğim göstermedi 13 haftasında göstermedi sonra 14 hafta gitim o zamanda göstermediMerhaba canım, bebeğin mi göstermedi yoksa doktorun mu söylemek için erken dedi
bebeğim göstermi 13 haftasında göstermedi sonra 14 hafta gitim o zamanda göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?