- 18 Temmuz 2022
- 6.422
- 10.828
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.761
Ön arka ve üstte olması normal canım. O yüzden söylememiştir bence çok takılma. Altta olduğunda istirahat et ağır kaldırma vs diyor öyle birşey olsa söylerdi. Kızımda plasenta arkada olmasına rağmen 20. Haftalarda hissettim hareketleri. Bunda önde olduğu için yine çok erken beklemiyorum bakalım ne zaman tekmeliycekBunu bana söylemedi bende sormayı bilmiyordum o zaman,22 temmuza kadar beklicem
Aşkım çok şükür iyi, iyileşme yolunda
Sanada geçmiş olsun bu arada canımm sıcaklarda dikkat et mutlaka, bol bol su iç
Yaa maşallah kuzumaKızlar ben de bebeğimi gördüm. 166 gram olmuş ilk defa ağırlığı varçok şükür sağlıklıydı. İlk defa da bacak arasını gördüm güzel kızımın öğleden sonra da sonuçları almak için çağırdı inşallah güzel çıkar
Hayır canım vermıyorlar gelıp alın dedılerÖn sonuç hakkında bilgi verdi mi canım peki ?
On sonucu da mı doktordan öğreneceksin doktoru arama durumun var mı kuzum
Erkenden gittim bugün kuzumu görmeye. Çok güzel bir duygu ya şükürler olsunYaa maşallah kuzumahaberdar et canım bende tam saat kaçta randevun diye yazıcaktım kız bugün randevusu olan tek sensin
Evet canım o yuzden bana kesın sonucu bekleyecegız dedi bende bandırmadayım kesin sonuc cıkmaya yakın ızmıre donecegım artikCanım ön sonuç bildiğim kadarıyla 13-18 ve 21e bakıyor. Senin onlarda sıkıntı yoktu zaten. O yüzden kesin sonucu bekliyordur doktor. En kısa zamanda gelsin inşallah çok heyecanlıyız biz de
İnşallah güzel sonuçlar alırsınSindi baglanabıldım on sonucum cıkmıs kesın sonuc daha cıkmamıs aslında kesın sonuc onemlı dedı dr ama heyecan yaptım dıgerını nasıl beklıcem acaba
Canım çok geçmiş oldun bence hemen bir dr gitmende fayda var.
Bunu bana söylemedi bende sormayı bilmiyordum o zaman,22 temmuza kadar beklicem
Aşkım çok şükür iyi, iyileşme yolunda
Sanada geçmiş olsun bu arada canımm sıcaklarda dikkat et mutlaka, bol bol su iç
Hayır canım vermıyorlar gelıp alın dedıler
Kızlar ben de bebeğimi gördüm. 166 gram olmuş ilk defa ağırlığı varçok şükür sağlıklıydı. İlk defa da bacak arasını gördüm güzel kızımın öğleden sonra da sonuçları almak için çağırdı inşallah güzel çıkar
Hmm tamam canım kaçırmışım ben orayıBu hafta randevum var zaten canım kendi doktoruma gideceğim kötü hissedersem tabi acile de giderim
Günaydın Kızlar sağlık ocağından çağırmışlardı kan ve idrar tahlili için gitmisken kalp atışınıda dinledikyarında randevum var inşallah cinsiyetini öğrenirim
Çok şükür canım senin bebişin haberini de alalım artık o kadar merak ediyorum kiAyy maşallah canım ya, sağlıkla gelsin, büyüyorlar gerçekten
Ay yazmışsın bile ben sorarkenAyy inşallah canım, benim de Perşembe günü bir biz kaldık sanırımLavinia_98 var galiba o da öğrenmemişti kaçırdım mı yoksa
Çok şükür canım senin bebişin haberini de alalım artık o kadar merak ediyorum kiperşembe mi gidiyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?