Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bunu bana söylemedi bende sormayı bilmiyordum o zaman, 22 temmuza kadar beklicem

Aşkım çok şükür iyi, iyileşme yolunda
Sanada geçmiş olsun bu arada canımm sıcaklarda dikkat et mutlaka, bol bol su iç
Ön arka ve üstte olması normal canım. O yüzden söylememiştir bence çok takılma. Altta olduğunda istirahat et ağır kaldırma vs diyor öyle birşey olsa söylerdi. Kızımda plasenta arkada olmasına rağmen 20. Haftalarda hissettim hareketleri. Bunda önde olduğu için yine çok erken beklemiyorum bakalım ne zaman tekmeliycek

Yaa maşallah kuzuma haberdar et canım bende tam saat kaçta randevun diye yazıcaktım kız bugün randevusu olan tek sensin

Yaa maşallah kuzuma haberdar et canım bende tam saat kaçta randevun diye yazıcaktım kız bugün randevusu olan tek sensin
Erkenden gittim bugün kuzumu görmeye. Çok güzel bir duygu ya şükürler olsun İnşallah şu detaylıyı da güzelce geçirelim de hepimiz rahatlayalim

Canım ön sonuç bildiğim kadarıyla 13-18 ve 21e bakıyor. Senin onlarda sıkıntı yoktu zaten. O yüzden kesin sonucu bekliyordur doktor. En kısa zamanda gelsin inşallah çok heyecanlıyız biz de
Evet canım o yuzden bana kesın sonucu bekleyecegız dedi bende bandırmadayım kesin sonuc cıkmaya yakın ızmıre donecegım artik

Bunu bana söylemedi bende sormayı bilmiyordum o zaman, 22 temmuza kadar beklicem

Aşkım çok şükür iyi, iyileşme yolunda
Sanada geçmiş olsun bu arada canımm sıcaklarda dikkat et mutlaka, bol bol su iç

Çok şükür canım, çok su içmeye çalışıyorum bebeğim zaten, kabullendim artık süreç böyle inişli çıkışlı devam edecek ya bebeğim sağlıklı olsun da ben bir şekilde zamanı geçiririm

Ayy maşallah canım ya, sağlıkla gelsin, büyüyorlar gerçekten

Günaydın Kızlar sağlık ocağından çağırmışlardı kan ve idrar tahlili için gitmisken kalp atışınıda dinledik yarında randevum var inşallah cinsiyetini öğrenirim

Ayy inşallah canım, benim de Perşembe günü bir biz kaldık sanırım Lavinia_98 var galiba o da öğrenmemişti kaçırdım mı yoksa

Çok şükür canım senin bebişin haberini de alalım artık o kadar merak ediyorum ki perşembe mi gidiyordun

İnşallah canım Perşembe günü gideceğim evet, bayağı oldu görmeyeli bebeğimi çok özledim ve ben de artık ona oğlum ya da kızım diye seslenmek istiyorum ayyy hep diyorum çok aşk anneciğim hayali bile sıcacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…