Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayy inşallah canım, benim de Perşembe günü bir biz kaldık sanırım Lavinia_98 var galiba o da öğrenmemişti kaçırdım mı yoksa
Kuzum kıza benzetti sonra yan döndü dedi kesin degil alışveriş yapma net değil acaba sürpriz mi yapıyor dedim Ya ben ultrason da resimde bariz gördüğün erkek pipisi görüyorum yapay zeka da erkek diyor Nuh demiyor benimde haftaya randevu çok heyecanlıyım

Kızlar merhaba bugünkü doktor kontrolümde doktor plasentanın aşağıda olduğunu ama 20. hafta gibi yukarı çıktığını endişelenmemem gerektiğini söyledi. Cinsel ilişki yok, ağır da kaldırma dedi. Ama ben endişe ettim tabi. Böyle bir şey yaşayan var mı

Ben de aynı durumdayım .İstenmedik kanamalar olabilir dedi .Bize de her şeyi yasakladı

Benimde iki oğlum var erkek hissediyorum bende hatta cevremdekilerde rüyamdada doğum yapıyordum bebeğim erkekti hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah
Desene aynıyız bendede iki tane var rüyamda hep kız görüyorum ben belkide bilinç altıdır ama 6 hafta sonraya verdi randevu çıldırdım Allah'tan bitti haftaya gidiyorum sağlıklı olsunda en önceliğim o inşallah bende uzun süre görmeyince artık korkmaya başladım

Ayy hayırlısı bakalım canım, gönlünce olsun inşallah

Kızlar üçlü test sonucum da düşük risk geldi şimdi doktorumla görüştük tekrar. Neden üçlüyü yaptığımızı da açıkladı. İkili test %86, üçlü test %77 güvenirliği olan bir test dedi. O yüzden ikiliden iyi sonuç alınca normalde üçlüye gerek olmaz dedi. Ama nöral tüp defektiyle ilgili başka bir tarama testi olmadığı için ucluyu istediğini söyledi. Ben bilmiyordum bunu bugün öğrenmiş oldum

Senin doktorun kız tahmininde bulunmuştu ondan olabilir insan iki cinsiyetide tatmak istiyor tabi nasip kısmet artık yapacak bir şey Yok sağlıklı olsunlar önemli olan o

Yaa evet benimki öndeymiş son kontrolde doktor söyledi ve ilk bebiş ben baya geç hissedicem galiba

Kızlar merhaba
Alışveriş yaparken Amazon'a da bakmanızı öneririm. Bu aralar indirimler var galiba. Az önce takip ettiğim biri hepsiburada da beğendiğim ikiz bebek arabası indirime girdi diye paylaşım yapmış. Baktım ebebekte 23bin olan araba hepsiburadada 15bine düşmüş. Amazonda da aynı fiyat ama sepete ekleyince o indirim bu indirim derken 11900lere düştü. Asıl Amazon indirimleri yarın başlayacak yazıyor anasayfasında. Bekleyeyim bakayım daha düşer mi dedim.
Aslında detaylı ultrasondan sonra alışverişe başlayayım diyordum. Sizce beklemeden bu indirimlerde bir şeyler almak mantıklı mı?

Merhaba kızlar bizde şuan 16 +0 olduk halan Cinsiyeti ögrenemedim özele gidiyorum doğum paketi aldım en son 14 haftalıkken gitmiştim sizce gideyim mi tekrardan ne diyorusunuz detaylı ultrason 18 haftada yapılıyor mu
Canım ben bugün ayrıntılı için randevu aldım normalde 21 gibi gidecektim 23-24'te daha net görüntüler elde ettiklerini söyledi ona göre randevu verdi, 18 çok erken

Bence kaçırma al canım fiyatı ikiz arabası için çok iyi

İnternette okuduklarımda tuvalet harici kalkma vs. demiş benim doktorum sadece cinsel ilişki ve ağır kaldırma dedi ama çok endişelendim
Evet ben de internete baktığımda çok mühim bir şeymiş gibi bahsediyor ama benim doktorum da aynı sizinki gibi dedi o kadar kötü bir senaryo çizmedi yani .Yukarı çıkmazsa ne olur bilmiyorum ama normal doğumu engelliyor sanırım

Ben de aynı durumdayım .İstenmedik kanamalar olabilir dedi .Bize de her şeyi yasakladı
Bende de aynı durum var, %60-70 yukarı çıkar ama çıkmama ihtimali de var dedi doktor. Eğer çıkmazsa sezaryen olur ama bebek için bir riski yok korkma dedi. Ağır kaldırma vs uyarılarını ben de aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…