- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.801
Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum tatlıdan baya tiksindim inş yiye bilirimİnatçı bebişe benziyor, sağlıkla gelsin, tatlı bir şeyler ye istersen ultrasona girerken o zaman belki yer değiştirir ve görür doktorun canım
Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum tatlıdan baya tiksindim inş yiye bilirim
18 hafta icn çok erken canım benim ben 18haftaligim daha organları oluşsun dedi perşembe günü 22 haftalıkken çağırdı ayrintiliyaMerhaba kızlar bizde şuan 16 +0 olduk halan Cinsiyeti ögrenemedim özele gidiyorum doğum paketi aldım en son 14 haftalıkken gitmiştim sizce gideyim mi tekrardan ne diyorusunuz detaylı ultrason 18 haftada yapılıyor mu
inş cnmBen de maalesef ki yiyemiyorum tatlı, ben de Perşembe günü gideceğim, 15+4 gibi bir şey oluyoruz inşallah görür
Teşekkür ederim ozamana kadar bekleyemem ozaman cinsiyet için18 hafta icn çok erken canım benim ben 18haftaligim daha organları oluşsun dedi perşembe günü 22 haftalıkken çağırdı ayrintiliya
18 hafta olmuş olsaydı Ozamn giderdim cinsiyetinide tam net ögrenirim diye düşünmüştüm18 hafta icn çok erken canım benim ben 18haftaligim daha organları oluşsun dedi perşembe günü 22 haftalıkken çağırdı ayrintiliya
İstersen yine de bı git öğrenirsin belki18 hafta olmuş olsaydı Ozamn giderdim cinsiyetinide tam net ögrenirim diye düşünmüştüm
Senin bebişin cinsiyetini de ayrı bir merak ediyoruz hepimiz ya çok oldu gerçekten öğren de gel artıkİnşallah canım Perşembe günü gideceğim evet, bayağı oldu görmeyeli bebeğimi çok özledim ve ben de artık ona oğlum ya da kızım diye seslenmek istiyorumayyy hep diyorum çok aşk anneciğim hayali bile sıcacık
Ya ben onu nasıl yaptığınızı bilmiyorum uygulama olarak nasıl indiriyoruzBen ofis kısmına geçtim artım yüküm epey azaldı iş yerinde sağ olsunlar da biliyor herkes yardımcı olmaya çalışıyor, aktif olabiliyorum artık bir de siteyi ana ekrana kısayol gibi ekledim, uygulamada bir etkileşim olunca bildirim geliyor iyi oluyor unutturmuyor bana kendinikaçırdıklarım oluyor tabi
Büyümediyse diye korkuyordum ama ben aç kalsam da o büyümüş çok şükürCanımmm gözün aydın büyümüş demi minnoşundarısı detaylı ultrasona
Bana doktorum bugün 18-22 arası demişti ama 18 erken bence canım. Randevu aldığım perinatolog en iyisinin 20 sonrası olduğunu söyledi. 21e aldım ben deMerhaba kızlar bizde şuan 16 +0 olduk halan Cinsiyeti ögrenemedim özele gidiyorum doğum paketi aldım en son 14 haftalıkken gitmiştim sizce gideyim mi tekrardan ne diyorusunuz detaylı ultrason 18 haftada yapılıyor mu
Dolap şifonyer vs onları biz hallettik sayılır. Kıyafet olayına çok takılmıyorum o bir şekilde toplu da alınsa olur diyorum. Diğer büyük eşyaları( bebek arabası, oto koltuğu, park beşik, ana kucağı, vs ) not alıyorum şu anda yavaş yavaş. Arkadaşlara ve çevreme sorarak memnuniyete göre bir liste yapacağım. Sonra da yavaş yavaş alacağım bakalım. Listemi tamamladığımda buradan da paylaşırım ben de mutlakaBiz de ilk olarak dolap+şifonyer+park yatakları almak istiyoruz. Diğer küçük şeyleri aldığımızda direkt yerlerine yerleştirmek daha pratik olur. Zaten kıyafet konusunda hangileri daha kullanışlı olur ben de pek bilmediğimden buradaki tecrübeli anneleri dinlemeye çalışıyorum.
Valla aslında yaşamadan göremeyeceğiz heralde memnun kalıp kalmayacağımızı ama içime sinen ürünleri tabi ki buradan da paylaşırımSizin de aklınıza yatıp almayı düşündüğünüz ürünler varsa ben de bilmek isterim
İlk hissetmeye başladığım zamanlarda bebek hareketi mi değil mi diye şüpheye düşüyordum şimdi şimdi anlıyorum bebek hareketi olduğunuKızlar selam herkese , bebeğinin hareketlerini hissedenler bazen uzun süre hissetmediğiniz oluyor mu bu haftada olanlar ? Ben normalde hissediyorum ama dün akşamdan beri hiç hareketini hissetmedim normal mi acaba
Sen ne zaman söylersen söyle dedi.:) ya ikinci diye heralde. İlkinde hevesliydi. Bir de onun kız kardeşleri de doğumlarına bi bakıyoruz hamile. Kayınvalide söylerse bile çok geç söylüyor kızlarının gebeliğini. Benimkini duysa direk kızlarına söyler ama:) onlarla da bazı yaşananlardan ötürü mesafeliyimKız eşin hiç mi söyleyelim diye ısrar etmiyor
Erkek dediler banada, 18 haftalığım. Ekşi ve acı canım istiyor hep. Tatlı hiç yiyesim yokErkek annesi olup dilim dilim limon yiyen var mı bir ben mi böyleyim yedikçe yiyesim geliyor tatlıyla hiç aram yok zaten
Benim eşimde ilk hamileliğimde benim ailemden önce kendi ailesine söylemişti :))Aynen o da var enişteye maşallah benim eşim seninkileri aradıysak benimkileri de arayalım dedi hemen
Canım bende cok tıksındım ve ultrasona gırmeden once cıkolata yıyım dedim ahızımda buuyudu yıyemedımPerşembe günü gitmeyi düşünüyorum tatlıdan baya tiksindim inş yiye bilirim
Senin bebişin cinsiyetini de ayrı bir merak ediyoruz hepimiz ya çok oldu gerçekten öğren de gel artık
Ya ben onu nasıl yaptığınızı bilmiyorum uygulama olarak nasıl indiriyoruz
Ay canım ben kimseye söylememe taraftarıydım ama benim eşim O kadar heyecanlıydı ki ağzını tutamadı o akşam da kayınvalidemlere yemeğe gidecektik sözleşmiştik çok önceden Neyse yolda 40 tembih ettim bak kimseye söylemeyelim bir kan vereyim önce idrar testine güven olmaz diye dedim sofrada lak diye tutamadı kendini söylediSen ne zaman söylersen söyle dedi.:) ya ikinci diye heralde. İlkinde hevesliydi. Bir de onun kız kardeşleri de doğumlarına bi bakıyoruz hamile. Kayınvalide söylerse bile çok geç söylüyor kızlarının gebeliğini. Benimkini duysa direk kızlarına söyler ama:) onlarla da bazı yaşananlardan ötürü mesafeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?