- 10 Haziran 2024
- 1.651
- 2.064
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.741
korkma tedirgin olma okadar ani gelişiyor ki çok mutlu olcağın dakikalar aniden gelebilir hazır olBi an önce bu duygusallığı yaşamak istiyorum biraz sabırsızım sanırım17.haftalarda balık gibi kayma hissi falan hissetmiş çoğu kişi ben hissedemeyince tedirgin oldum ya
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim cevabın içinkorkma tedirgin olma okadar ani gelişiyor ki çok mutlu olcağın dakikalar aniden gelebilir hazır ol
Aşkım mesela ben hareket etsede nasıl anlayacağımı bilmiyorumkorkma tedirgin olma okadar ani gelişiyor ki çok mutlu olcağın dakikalar aniden gelebilir hazır ol
nedemek canımİnşallah inşallah çok teşekkür ederim cevabın için
hahahahAşkım mesela ben hareket etsede nasıl anlayacağımı bilmiyorum
24e kadar normal diye okumuştum kızlar. Bir de plasenta öndeyse geç hissediliyormuş. Doktorunuz söylüyordur ona dikkat edin. Plasenta anterior diyorsa öndedir. O zaman plasenta bebekle aranıza giriyor. Bir tık daha geç hissedilebilir o zaman merak etmeyinEvet 20. Haftalari bulur diyor ilk bebekte
annabelica difembahyaa aşkolarım hello
Babamı biliyorsunuz kızlar onun kontrolleri vardı dün, bu günde girdim yetiştiğim kadarını okudum yarın rahat dönerim piyasaya dedim ama bu gün başladı mesai
Hastaneye de ulasamıyorum cünkü test izmirde atatürk eğitim arastrma hastanesınde toplanıyor ordan bana getor demıstı doktorum o hastaneyede telefonla ulasamıyorumKızlar amnıyosentez yapılalı 12 gün oldu e nabızda haşa on sonuc falan gözukmuyor diger annelerın 1 haftada düsmüs neden acaba
Kızlar amnıyosentez yapılalı 12 gün oldu e nabızda haşa on sonuc falan gözukmuyor diger annelerın 1 haftada düsmüs neden acaba
Sindi baglanabıldım on sonucum cıkmıs kesın sonuc daha cıkmamıs aslında kesın sonuc onemlı dedı dr ama heyecan yaptım dıgerını nasıl beklıcem acabaCanım amniyosentez ama 20-25 günden çıkıyordu sanki, inşallah temiz gelecek sonucunben bilmiyorum onu ya belki hastaneden hastaneye değişiyordur
Sindi baglanabıldım on sonucum cıkmıs kesın sonuc daha cıkmamıs aslında kesın sonuc onemlı dedı dr ama heyecan yaptım dıgerını nasıl beklıcem acaba
On sonucu da mı doktordan öğreneceksin doktoru arama durumun var mı kuzumSindi baglanabıldım on sonucum cıkmıs kesın sonuc daha cıkmamıs aslında kesın sonuc onemlı dedı dr ama heyecan yaptım dıgerını nasıl beklıcem acaba
Canım çok geçmiş oldun bence hemen bir dr gitmende fayda var.Günaydın kızlar, dün çok bakamadım buralara uyumuşum gece 3 kez kıyafet değiştirdim, çok terledim hani o hissi bilirsiniz hastalık geçer o son gününde böyle tatlı bir terleme olur halsizlikle o hissin aynısı, sırılsıklam uyandım dün yaşadıklarım yüzünden sanırım vücudum kendine gelmeye çalışıyor, neyse ki iyiyim, kötü hissedersem doktora gidip rapor alacağım
Bir sürü şey konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım
Doktoru darla aşkım birazKızlar amnıyosentez yapılalı 12 gün oldu e nabızda haşa on sonuc falan gözukmuyor diger annelerın 1 haftada düsmüs neden acaba
Canım ön sonuç bildiğim kadarıyla 13-18 ve 21e bakıyor. Senin onlarda sıkıntı yoktu zaten. O yüzden kesin sonucu bekliyordur doktor. En kısa zamanda gelsin inşallah çok heyecanlıyız biz deSindi baglanabıldım on sonucum cıkmıs kesın sonuc daha cıkmamıs aslında kesın sonuc onemlı dedı dr ama heyecan yaptım dıgerını nasıl beklıcem acaba
Bunu bana söylemedi bende sormayı bilmiyordum o zaman,24e kadar normal diye okumuştum kızlar. Bir de plasenta öndeyse geç hissediliyormuş. Doktorunuz söylüyordur ona dikkat edin. Plasenta anterior diyorsa öndedir. O zaman plasenta bebekle aranıza giriyor. Bir tık daha geç hissedilebilir o zaman merak etmeyin
Aşkım çok şükür iyi, iyileşme yolundaCanım nasıl baban ? İyidir inşallah
Ay inşallah güzel haberlerle gel canımm, kalbimiz elimizde bekliyoruzSindi baglanabıldım on sonucum cıkmıs kesın sonuc daha cıkmamıs aslında kesın sonuc onemlı dedı dr ama heyecan yaptım dıgerını nasıl beklıcem acaba
Ay maşallah çırpı bacakKızlar ben de bebeğimi gördüm. 166 gram olmuş ilk defa ağırlığı varçok şükür sağlıklıydı. İlk defa da bacak arasını gördüm güzel kızımın öğleden sonra da sonuçları almak için çağırdı inşallah güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?