Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet 20. Haftalari bulur diyor ilk bebekte
24e kadar normal diye okumuştum kızlar. Bir de plasenta öndeyse geç hissediliyormuş. Doktorunuz söylüyordur ona dikkat edin. Plasenta anterior diyorsa öndedir. O zaman plasenta bebekle aranıza giriyor. Bir tık daha geç hissedilebilir o zaman merak etmeyin

Günaydın kızlar, dün çok bakamadım buralara uyumuşum gece 3 kez kıyafet değiştirdim, çok terledim hani o hissi bilirsiniz hastalık geçer o son gününde böyle tatlı bir terleme olur halsizlikle o hissin aynısı, sırılsıklam uyandım dün yaşadıklarım yüzünden sanırım vücudum kendine gelmeye çalışıyor, neyse ki iyiyim, kötü hissedersem doktora gidip rapor alacağım

Bir sürü şey konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım

Kızlar amnıyosentez yapılalı 12 gün oldu e nabızda haşa on sonuc falan gözukmuyor diger annelerın 1 haftada düsmüs neden acaba

Kızlar amnıyosentez yapılalı 12 gün oldu e nabızda haşa on sonuc falan gözukmuyor diger annelerın 1 haftada düsmüs neden acaba
Hastaneye de ulasamıyorum cünkü test izmirde atatürk eğitim arastrma hastanesınde toplanıyor ordan bana getor demıstı doktorum o hastaneyede telefonla ulasamıyorum

Canım amniyosentez ama 20-25 günden çıkıyordu sanki, inşallah temiz gelecek sonucun ben bilmiyorum onu ya belki hastaneden hastaneye değişiyordur

Canım amniyosentez ama 20-25 günden çıkıyordu sanki, inşallah temiz gelecek sonucun ben bilmiyorum onu ya belki hastaneden hastaneye değişiyordur
Sindi baglanabıldım on sonucum cıkmıs kesın sonuc daha cıkmamıs aslında kesın sonuc onemlı dedı dr ama heyecan yaptım dıgerını nasıl beklıcem acaba

Canım çok geçmiş oldun bence hemen bir dr gitmende fayda var.

Sindi baglanabıldım on sonucum cıkmıs kesın sonuc daha cıkmamıs aslında kesın sonuc onemlı dedı dr ama heyecan yaptım dıgerını nasıl beklıcem acaba
Canım ön sonuç bildiğim kadarıyla 13-18 ve 21e bakıyor. Senin onlarda sıkıntı yoktu zaten. O yüzden kesin sonucu bekliyordur doktor. En kısa zamanda gelsin inşallah çok heyecanlıyız biz de

Bunu bana söylemedi bende sormayı bilmiyordum o zaman, 22 temmuza kadar beklicem
Canım nasıl baban ? İyidir inşallah
Aşkım çok şükür iyi, iyileşme yolunda
Sanada geçmiş olsun bu arada canımm sıcaklarda dikkat et mutlaka, bol bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…