- 15 Ağustos 2024
- 664
- 1.126
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.841
Vişne suyu da aynı etkiyi yapıyormuşCanım bende cok tıksındım ve ultrasona gırmeden once cıkolata yıyım dedim ahızımda buuyudu yıyemedım
Sağlıklarında bir şey olmasın da vajinal, sezaryen fark etmez ya, yeter ki bir risk olmasınEvet ben de internete baktığımda çok mühim bir şeymiş gibi bahsediyor ama benim doktorum da aynı sizinki gibi dedi o kadar kötü bir senaryo çizmedi yani .Yukarı çıkmazsa ne olur bilmiyorum ama normal doğumu engelliyor sanırım
Ay inşallah ya içim biraz rahatladı, risk olmasın gerisi mühim değilBende de aynı durum var, %60-70 yukarı çıkar ama çıkmama ihtimali de var dedi doktor. Eğer çıkmazsa sezaryen olur ama bebek için bir riski yok korkma dedi. Ağır kaldırma vs uyarılarını ben de aldım
Bir umudumuz oldu bakalım artıkSenin doktorun kız tahmininde bulunmuştu ondan olabilir insan iki cinsiyetide tatmak istiyor tabi nasip kısmet artık yapacak bir şey Yoksağlıklı olsunlar önemli olan o
Beni de doktor rahatlattı, dikkat edelim de gerisi bence de sadece bir ayrıntıAy inşallah ya içim biraz rahatladı, risk olmasın gerisi mühim değil
Hayırlısı olur inşaallah ama inşaallah çıkar ya ben normal doğum yapmayı istiyorum .Dediğiniz gibi bebeğe zararı olmasın da gerisi önemli değilBende de aynı durum var, %60-70 yukarı çıkar ama çıkmama ihtimali de var dedi doktor. Eğer çıkmazsa sezaryen olur ama bebek için bir riski yok korkma dedi. Ağır kaldırma vs uyarılarını ben de aldım
Ay hem de chicco marka. Bence de iyi. Yarını bekleyeceğim belkş biraz daha düşer diye. Sonra alırım vallaBence kaçırma al canım fiyatı ikiz arabası için çok iyi
Evet canım kızsizin Cinsiyet belli mi cnm
ben bugün gelemedim buralara dışardaydım bütün gün şimdi oturdum mesajlarınızı okuyorum kız neşesi gelsin başlayın gıybeteKızlar bugün pek bi sessiz burası nerelerdesiniz
Ay gıybet modu yok bugün kimsede herkes kaçmışben bugün gelemedim buralara dışardaydım bütün gün şimdi oturdum mesajlarınızı okuyorum kız neşesi gelsin başlayın gıybete
Kızlar bugün pek bi sessiz burası nerelerdesiniz
Kanka bende hazırlık yapıyorumKızlar bugün pek bi sessiz burası nerelerdesiniz
canim sen nbt life endofer kullaniyordun degil mi? Gunde kac tane aliyorsunKanka bende hazırlık yapıyorumperşembe yolcuyum ama giyecek hiç bir şeyim yok avm mod açık
harbiden bugün ne böyle kızlar yarın böyle olmıyalımAy gıybet modu yok bugün kimsede herkes kaçmış
aşkım doktorum normalde yatmadan önce 2 kapsül yazdı, ben sabah aç karna tek kapsül içiyorumcanim sen nbt life endofer kullaniyordun degil mi? Gunde kac tane aliyorsunsepide
Nazar ahmetler nazar ettilerharbiden bugün ne böyle kızlar yarın böyle olmıyalım
bencede ağustos ve eylül ekibi nazar etti ben biliyom yaNazar ahmetler nazar ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?