- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.161
Ben memorial e gidiyorum canim. Doktorum perinatolog. Dogum paketi aldık 125 bin tl ye. Perinatolog degilde normal kadin dogum düşünüyorsan yine ayni hastanede iyi doktorlar var yorumlarina bakabilirsin geneli cok sıcakkanlı. Gecen bir kadina söylerken duymustum sadece dogum 65 bin gibi birseydi galiba sezeryan.Kızlar ankaradaki arkadaşlarım özelde hangi doktora gidiyorlardı? Doğum paketleri ve doğum ücretleri hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz malum taşınınca doktorum değişecek
Ben Medicana da Ayşe kırbaşa gidiyorumda o çok tuzlu dpaketi 97, doğumda 85 ti galiba, medikal parktaki doktorların paketleri 70-75 civarıydı, lokman hekim doğum 48 bandıydıKızlar ankaradaki arkadaşlarım özelde hangi doktora gidiyorlardı? Doğum paketleri ve doğum ücretleri hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz malum taşınınca doktorum değişecek
canım büyük alman gerek baya büyüyor göğüsler süt doluğu için, 85C 85D al eğer yavaş büyüyorsa çok büyüme varsa 90C 90D al benimki çok büyümüştüKızlar emzirme sütyeni alıcam da tecrübelilerden fikir istiyorum kaç beden büyük almak gerekiyor acaba normalde 80b kullanırım hep süt gelince ne olacağı hakkında en ufak bilgim yok
canım herkezde belirti olmuyor bazen, tedirgin olma rahat ol çok düşüncelere girme herşey yolunda diye düşünSelam kızlar gebelikte 8+4 haftam gebe kaldım kalalı hiç belirti yaşamadım kasık bel ağrısı bulantı kusma vs… benim gibi belirti yaşamayan var mı ? Açıkçası bu beni biraz tedirgin ediyor normal bir durum mu diye
Benim de kusmam hiç olmadı akşamları midem karışıyordu biraz bi de sabahları uzun süre aç kalırsam kötü oluyorum. Sadece çok fazla şişkinlik var belirti olarak hala da devam ediyor. Belirtilere takılma canım herkesin vücudu hamilelik hormonlarına farklı tepki veriyor ve kimisi daha çabuk adapte oluyor.Selam kızlar gebelikte 8+4 haftam gebe kaldım kalalı hiç belirti yaşamadım kasık bel ağrısı bulantı kusma vs… benim gibi belirti yaşamayan var mı ? Açıkçası bu beni biraz tedirgin ediyor normal bir durum mu diye
İnşaallah şansı daim olsun sağlıkla gelsinMerhabalar, 2 yıl önce dış gebelik ve sol tüp kaybıyla annelik yolunda ilk adımlarımı atmıştım. Şimdi 5+3 günlük bebişimle tecrübelerinize ihtiyacım var
Elbise daha rahat olmaz mı kuzum hem de yaz sıcağında en güzeli efil efil elbiselerBen de pantolon arayışına girdim. Bakınıyorum ama hiç bulamadım istediğim gibi ve beden konusunda kafam çok karışık
Evet canım yaz için elbise çok rahat. Ben eylülden sonrasını düşünüyorum zaten ancak bulup seçerim bu gidişle. Ve iş için de lazım oluyor ama bedenim ne kadar değişir bilmiyorumElbise daha rahat olmaz mı kuzum hem de yaz sıcağında en güzeli efil efil elbiseler
6.aydan sonra aniden büyüyorlar diyorlar dediğin gibi kestiremiyoruz ileriyiEvet canım yaz için elbise çok rahat. Ben eylülden sonrasını düşünüyorum zaten ancak bulup seçerim bu gidişle. Ve iş için de lazım oluyor ama bedenim ne kadar değişir bilmiyorum
Nerdeyse 7. Haftadan beridir falan pantolonlarım olmuyor benim aşırı şişkinlik var6.aydan sonra aniden büyüyorlar diyorlar dediğin gibi kestiremiyoruz ileriyi
Aynıyız aynıNerdeyse 7. Haftadan beridir falan pantolonlarım olmuyor benim aşırı şişkinlik varkıyafetlerimi denemeye korkuyorum bu aralar
Allah razı olsun
Canım sağlıkla kucağına al çok sevindimm selam guzel anneler
kacgundur cok yogunum duzenli girip mesajlara bakamadım insallah herkez iyidir
daha once cinsiyet icin gittigimizde doktor erkege benzetmisti ama emin olamamisti
chatgbt kese soruldugunda erkek dedi
çin takvimi erkekti
hislerim%100 erkek di
ve bugun kızımız olucagını ögrendik hala aglıyorum toparlayamadım kendimi hem çok şaşkınım çok mutluyum aşırı karmaşık duygular icindeyim oglum var
ama vefat eden bebegim kızdı birdaha kız annesi olamam diye dusunuyodum hep
aglamaktan yazamiyorum bile
kizimin hastanede cikisi battaniyesi kiyafetleri vardi aklma hemen geldi hem iyim hem şoktaym cokta muluyumm sizlere de yazmak istedim
kızım olucak
Ay canım helal olsun sana çok sevindim adına rabbim biran evvel güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlar selam. Yazan soran aklina getiren dualar eden herkese çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
Sasiracaginiz bir haber ile geldim,
Amniyosentez yaptırdım su an istirahat ediyorum. Dualarınıza yeniden yeniden talibim. Çok mu oluyor bilmiyorum of sende be diyen vardır belki ama kalbinden gelen dua eden herkese teşekkür ederim Allahım razı olsun hepimiz saglikla kucagimiza alaliim yavrularimizi inşallah.
Hala sersem gibiyim çok ağladım çok stres yaptim anlatamam.. su an da hala tam gevseyemedim inşallah sonuçlarımız sağlıklı gelir ... nolur dua edin bize
Kuzum cok teşekkür ederim amin aminnn inşallah.. stresli bekleyis devam ediyor. Sonucumuz söylenene göre yarın çıkacakmış.. inşallah yavrumuzun sağlıklı oldugu haberini alırız daAy canım helal olsun sana çok sevindim adına rabbim biran evvel güzel sonuçlar alırsın inşallah
Merhaba canımKızlar ankaradaki arkadaşlarım özelde hangi doktora gidiyorlardı? Doğum paketleri ve doğum ücretleri hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz malum taşınınca doktorum değişecek
Canım bebek daha oralara cikmamistir göbek deliğini 3 -4 parkmak altında hissediyorum sertliği ben yani 2. Haftalarda oraya çıkar gibime geliyorKıslar sol tarafıma yatarken göbek deliği hızasından biraz dolda bir şey patlamış gibi oldu, bağırsakmı acababir kere oldu ama sadece sonra olmadı, çok dinlediğim için kafayıda yiyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?