Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ankaradaki arkadaşlarım özelde hangi doktora gidiyorlardı? Doğum paketleri ve doğum ücretleri hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz malum taşınınca doktorum değişecek
Ben memorial e gidiyorum canim. Doktorum perinatolog. Dogum paketi aldık 125 bin tl ye. Perinatolog degilde normal kadin dogum düşünüyorsan yine ayni hastanede iyi doktorlar var yorumlarina bakabilirsin geneli cok sıcakkanlı. Gecen bir kadina söylerken duymustum sadece dogum 65 bin gibi birseydi galiba sezeryan.
Onun dışında Medicalpark var orda 80 bin civarinda dogum paketleri.
Lokman hekimlerde 70 80 bin arasindaydi.

Hangi bölgeye daha yakin olacaksin canim sen Ankarada

Kızlar ankaradaki arkadaşlarım özelde hangi doktora gidiyorlardı? Doğum paketleri ve doğum ücretleri hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz malum taşınınca doktorum değişecek
Ben Medicana da Ayşe kırbaşa gidiyorumda o çok tuzlu dpaketi 97, doğumda 85 ti galiba, medikal parktaki doktorların paketleri 70-75 civarıydı, lokman hekim doğum 48 bandıydı

Merhabalar, 2 yıl önce dış gebelik ve sol tüp kaybıyla annelik yolunda ilk adımlarımı atmıştım. Şimdi 5+3 günlük bebişimle tecrübelerinize ihtiyacım var

Kızlar emzirme sütyeni alıcam da tecrübelilerden fikir istiyorum kaç beden büyük almak gerekiyor acaba normalde 80b kullanırım hep süt gelince ne olacağı hakkında en ufak bilgim yok
canım büyük alman gerek baya büyüyor göğüsler süt doluğu için, 85C 85D al eğer yavaş büyüyorsa çok büyüme varsa 90C 90D al benimki çok büyümüştü
canım herkezde belirti olmuyor bazen, tedirgin olma rahat ol çok düşüncelere girme herşey yolunda diye düşün

Benim de kusmam hiç olmadı akşamları midem karışıyordu biraz bi de sabahları uzun süre aç kalırsam kötü oluyorum. Sadece çok fazla şişkinlik var belirti olarak hala da devam ediyor. Belirtilere takılma canım herkesin vücudu hamilelik hormonlarına farklı tepki veriyor ve kimisi daha çabuk adapte oluyor.

Ben de pantolon arayışına girdim. Bakınıyorum ama hiç bulamadım istediğim gibi ve beden konusunda kafam çok karışık

Elbise daha rahat olmaz mı kuzum hem de yaz sıcağında en güzeli efil efil elbiseler
Evet canım yaz için elbise çok rahat. Ben eylülden sonrasını düşünüyorum zaten ancak bulup seçerim bu gidişle. Ve iş için de lazım oluyor ama bedenim ne kadar değişir bilmiyorum

Evet canım yaz için elbise çok rahat. Ben eylülden sonrasını düşünüyorum zaten ancak bulup seçerim bu gidişle. Ve iş için de lazım oluyor ama bedenim ne kadar değişir bilmiyorum
6.aydan sonra aniden büyüyorlar diyorlar dediğin gibi kestiremiyoruz ileriyi

Nerdeyse 7. Haftadan beridir falan pantolonlarım olmuyor benim aşırı şişkinlik var kıyafetlerimi denemeye korkuyorum bu aralar
Aynıyız aynı ben şu anne model ketenlerden almıştım okula giderken rahat oluyordu Allah'tan yaz geldi de elbiseye gectim bakalım sonumuz nolcak

Cherry Mom kanka sana yazlığa el birliğiyle internet alacaz, hemde ellemeli
Allah razı olsun
Valla yazın buralardan uzak kalcam gibii aslına İnternet paketim bya var ama oğluma yetmiyor bi oyunlara giriyor su gibi paketi tüketiyor
Herkesler iyi mi sayfalar çok birikmiş:/ bebişleri hissediyor musunuz ben ara ara hissediyor gibiym ama eminde olamadım yollayıp duruyorum bebeyi

Canım sağlıkla kucağına al çok sevindim

Ay canım helal olsun sana çok sevindim adına rabbim biran evvel güzel sonuçlar alırsın inşallah

Ay canım helal olsun sana çok sevindim adına rabbim biran evvel güzel sonuçlar alırsın inşallah
Kuzum cok teşekkür ederim amin aminnn inşallah.. stresli bekleyis devam ediyor. Sonucumuz söylenene göre yarın çıkacakmış.. inşallah yavrumuzun sağlıklı oldugu haberini alırız da bu stres bu düşünceler geçer gider

Merhaba canım Ben de Memorial Hastanesine gidiyorum. babylovee ile aynı doktorumuz. Perinatolog. Normal doğum paketi 115bindi. Sezaryen 125bin. Benim ikiz olduğu için biz 140bin verdik. Bu dediğim fiyatlar 2 ay öncesine ait. Umarım zam gelmemiştir. Özel muayene doktorları da araştırmıştım. Onlar da 10bin kadar falan ucuz oluyordu sadece. Hastane olması daha çok aklıma yattı.

Kıslar sol tarafıma yatarken göbek deliği hızasından biraz dolda bir şey patlamış gibi oldu, bağırsakmı acaba bir kere oldu ama sadece sonra olmadı, çok dinlediğim için kafayıda yiyor olabilirim
Canım bebek daha oralara cikmamistir göbek deliğini 3 -4 parkmak altında hissediyorum sertliği ben yani 2. Haftalarda oraya çıkar gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…