Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba canım sanırım Mersin’de yaşıyorsun fetal dna nerde yaptırdın bende Mersinliyim ama görev gereği doğuda yaşıyorum Mersin’e gideceğim de bu konu hakkında bilgi almak istedim
Kuzum ben Mersin'de medikalparkta Ahmet yildizbakan a gidiyorum ama fetali Adıyaman'da yaptırmıştım Ahmet hoca gördüğüm kadarıyla eurofinsle anlaşmalı

Ben de evladımı kaybettim, bu duyguyu çok iyi biliyorum, ne kadar mutlu bir hal Allah bir tanesini alırken diğerini nasip eyliyor işte, çok şükür verene
kızım vefat etti oglum oldu sonra
vefat eden bebegim kız olmasa kıza bu kadar sevinmezdim erkek olsa da abisiyle beraber guzelce buyurler diye düşündüm
ama kız içimde ukte kalmş onu anladım
evimde pembe elbiseler var nasip olursa onları giyindiricem
şükürler olsun
sen ogrendin mi cinsiyeti canım

Aynen canım valla sabah bir süre bulanmıyor sonra başlıyor işte de zor oluyor o yüzden korkumdan içiyorum

Evet canım ben de ilerleyen haftaları çok merak ediyorum çok daha güzeldir eminim

Yarın öğreneceğim inşallah öyle umuyorum

Öyle canım, çok iyi biliyorum o duyguyu Allah kullanmayı nasip eylesin

Aynen canım valla sabah bir süre bulanmıyor sonra başlıyor işte de zor oluyor o yüzden korkumdan içiyorum

Kullan canım ama az kaldı düzeleceksin sen de inşallah ya akşamları huzurum kaçıyordu resmen çok bunalıyordum daralıyordum şimdi iyiyim çok şükür geçiyor inanıyorum hep öyle dedik birbirimize burada zaten

Kızlar emzirme sütyeni alıcam da tecrübelilerden fikir istiyorum kaç beden büyük almak gerekiyor acaba normalde 80b kullanırım hep süt gelince ne olacağı hakkında en ufak bilgim yok

Kızlar emzirme sütyeni alıcam da tecrübelilerden fikir istiyorum kaç beden büyük almak gerekiyor acaba normalde 80b kullanırım hep süt gelince ne olacağı hakkında en ufak bilgim yok
Benim de en çok merak ettiğim konulardan biri, bir de hamile kilodu linki varsa tecrübe ettiğiniz alırım. Ben aldım ama göbeğin yarısında şuan iyice göbek büyüdüğünde hiç durmaz beğenmedim.

Valla hiç sormadım canım ya doğuma yakın fiyat alcam en düşük Yenişehir hastanesi diye duydum sadece
Öyle mi aslında Mersin’de hastane olarak medikal park iyi ama ben doktor olarak bakıyorum çağdaş mavigök var duymuşsunuzdur onu düşünüyorum ama daha karar vermedim kendisi sanırım yenişehir de çalışıyor daha önce devlet hastanesindeydi

Evet çağdaş hocayı da biliyorum o da çok iyi Yenişehirde hala

Kızlar ankaradaki arkadaşlarım özelde hangi doktora gidiyorlardı? Doğum paketleri ve doğum ücretleri hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz malum taşınınca doktorum değişecek

Ayy canım yeni gördüm bu mesajını, çok iyi merak ettim seni Ben daha öğrenmedim yarın inşallah Taşınmak zor gerçekten ama erkenden halletmen iyi olacak

Selam kızlar gebelikte 8+4 haftam gebe kaldım kalalı hiç belirti yaşamadım kasık bel ağrısı bulantı kusma vs… benim gibi belirti yaşamayan var mı ? Açıkçası bu beni biraz tedirgin ediyor normal bir durum mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…