- 1 Aralık 2022
- 2.438
- 3.772
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.141
cok sagol canım
bende hala duygusalım canım inanamıyorum
Kuzum ben Mersin'de medikalparkta Ahmet yildizbakan a gidiyorum ama fetali Adıyaman'da yaptırmıştım Ahmet hoca gördüğüm kadarıyla eurofinsle anlaşmalıMerhaba canım sanırım Mersin’de yaşıyorsun fetal dna nerde yaptırdın bende Mersinliyim ama görev gereği doğuda yaşıyorum Mersin’e gideceğim de bu konu hakkında bilgi almak istedim
kızım vefat etti oglum oldu sonraBen de evladımı kaybettim, bu duyguyu çok iyi biliyorum, ne kadar mutlu bir hal Allah bir tanesini alırken diğerini nasip eyliyor işte, çok şükür verene
Teşekkür ederim canım doğum ücretleri nasılmış bu sene medikalparkınKuzum ben Mersin'de medikalparkta Ahmet yildizbakan a gidiyorum ama fetali Adıyaman'da yaptırmıştım Ahmet hoca gördüğüm kadarıyla eurofinsle anlaşmalı
Süper canım sevindim adınaBulantı ilacını 5 gündür bıraktım kızlar, ilk 3 gün biraz zorlandım servisteyken ve arada acıkınca bulantı bi yokladı geçti, 2 gündür rahatım alıştım sadece sabah açken biraz bulanıyor o kadar
Aynen canım valla sabah bir süre bulanmıyor sonra başlıyor işte de zor oluyor o yüzden korkumdan içiyorumEvet canım çok şükür ben bıraktım geçenler de bir bulandı ama geçti sonra, bulanmıyor şükür ama yemeği çeşitlendirmedim çok korkuyorum bulanıyor diye yemiyorum çeşitli, bulanıyorsa haklısın ben oğlum da sanki 18. 19. haftalara kadar kullandım öyle hatırlıyorum
Evet canım ben de ilerleyen haftaları çok merak ediyorum çok daha güzeldir eminimYaa bende senin gibi hissediyorummelimi koyunca hissedemiyorum ama içerde hareketlilik var çok helede sabahları sonra bi akşamüstü çok hissediyorum akşam hiç yok tekmeyi karnımda hissedeceğimdeki tepkimi çok merak ediyorum kesin ağlarım herhalde nası bi his acaba bu minik vuruşlar bile tuhaf hissettiyor
Değilim ben yeni yazdım bu sayfayaSiz listede ekli degilmisiniz yoksa ben mi göremiyorum
kızım vefat etti oglum oldu sonra
vefat eden bebegim kız olmasa kıza bu kadar sevinmezdim erkek olsa da abisiyle beraber guzelce buyurler diye düşündüm
ama kız içimde ukte kalmş onu anladım
evimde pembe elbiseler varnasip olursa onları giyindiricem
şükürler olsun
sen ogrendin mi cinsiyeti canım
Aynen canım valla sabah bir süre bulanmıyor sonra başlıyor işte de zor oluyor o yüzden korkumdan içiyorum
Allahım gönlünden geçenı hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımYarın öğreneceğim inşallah öyle umuyorum
Öyle canım, çok iyi biliyorum o duyguyuAllah kullanmayı nasip eylesin
Benim de en çok merak ettiğim konulardan biri, bir de hamile kilodu linki varsa tecrübe ettiğiniz alırım. Ben aldım ama göbeğin yarısında şuan iyice göbek büyüdüğünde hiç durmaz beğenmedim.Kızlar emzirme sütyeni alıcam da tecrübelilerden fikir istiyorum kaç beden büyük almak gerekiyor acaba normalde 80b kullanırım hep süt gelince ne olacağı hakkında en ufak bilgim yok
Valla hiç sormadım canım ya doğuma yakın fiyat alcam en düşük Yenişehir hastanesi diye duydum sadeceTeşekkür ederim canım doğum ücretleri nasılmış bu sene medikalparkın
Öyle mi aslında Mersin’de hastane olarak medikal park iyi ama ben doktor olarak bakıyorum çağdaş mavigök var duymuşsunuzdur onu düşünüyorum ama daha karar vermedim kendisi sanırım yenişehir de çalışıyor daha önce devlet hastanesindeydiValla hiç sormadım canım ya doğuma yakın fiyat alcam en düşük Yenişehir hastanesi diye duydum sadece
Evet çağdaş hocayı da biliyorum o da çok iyi Yenişehirde halaÖyle mi aslında Mersin’de hastane olarak medikal park iyi ama ben doktor olarak bakıyorum çağdaş mavigök var duymuşsunuzdur onu düşünüyorum ama daha karar vermedim kendisi sanırım yenişehir de çalışıyor daha önce devlet hastanesindeydi
Bebeksileer ankaraya ev bakmaya gitmiştik şimdi dönüş yolundayız her şey yolunda çok şükür mesajları takip edemedim sizler naptınız nasıl gidiyor cinsiyet öğrendin mi kuzum sendifembahyaa
@babylovee kuzu senin mesajları da gördüm talihsizlik olmuş tekrar sonuç alamaman ama bence de bir problem olduğu için değilyakında güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?