- 15 Ağustos 2024
- 601
- 956
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.201
Sabah düz olan karnım akşam 9 aylık gibi oluyor, gün içinde yine idare ediyorum ama gece ben de böyle sürekli dönüyorum ve dönmekte zorlanıyorumKızlar iyi geceler herkese .Ben 2 gündür hareket kısıtlılığı yaşıyorum ya var mı aranızda yaşayan .sanki 1-2 kilo aldım bu aralar ama geceleri yatakta dönerken bile zor dönüyorum zor kalkıyorum filan bir ağırlaşma var daha çok erken değil mi bu haftada böyle olursam ileriyi düşünemiyorum ben karnım çok geriliyor şişiyor ağırlaşıuor gibi hissediyorum geceleri
Ay sorma o büyüyo benim göbüşte büyüyorHahah aynenmaşallah kuzuşaaa büyükmüş de
Kızlar ben de medicale gidiyorum Mersin'de Ayşenur hocaya. Çok şükür ki sağlık sigortam var o yüzden ödeme yapmayacağım ama arkadaşım Ahmet beyde doğumla beraber 180 demiş pazarlıkla falan 105 bine düşmüş, kontroller ve doğumuValla hiç sormadım canım ya doğuma yakın fiyat alcam en düşük Yenişehir hastanesi diye duydum sadece
Sadece doğum ne kdar acaba valla geçen hafta yanına gittim hiç aklıma gelmemis sormak onda doğum düşünüyorum benim sağlıklı gebeliğim onun vesilesiyle oldu çok şükür o adamı başka doktorlarla aldatamamKızlar ben de medicale gidiyorum Mersin'de Ayşenur hocaya. Çok şükür ki sağlık sigortam var o yüzden ödeme yapmayacağım ama arkadaşım Ahmet beyde doğumla beraber 180 demiş pazarlıkla falan 105 bine düşmüş, kontroller ve doğumu
Ay valla onun sağlık sigortası olmayınca full paket aldı o yüzden sadece doğumu bilmiyorumSadece doğum ne kdar acaba valla geçen hafta yanına gittim hiç aklıma gelmemis sormak onda doğum düşünüyorum benim sağlıklı gebeliğim onun vesilesiyle oldu çok şükür o adamı başka doktorlarla aldatamam
Ye kızz seninkide harekete geçerr belkiii belli mi olurŞeftali stoklayıp geliyorum kızlar
Muz kilo aldırıyor bebeğe deseler ben full dikkat muza odaklanmışım kankaYe kızz seninkide harekete geçerr belkiii belli mi olur
Ayy o karın gerginliği bende de var ya çok sinir oluyorum. Tam mide bulantılarım bitti iştahım açıldı güzelce yemeye başladım bu seferde inanılmaz karnım gergin. Sanki biraz fazla nefes alsam karnım patlayacak gibiKızlar iyi geceler herkese .Ben 2 gündür hareket kısıtlılığı yaşıyorum ya var mı aranızda yaşayan .sanki 1-2 kilo aldım bu aralar ama geceleri yatakta dönerken bile zor dönüyorum zor kalkıyorum filan bir ağırlaşma var daha çok erken değil mi bu haftada böyle olursam ileriyi düşünemiyorum ben karnım çok geriliyor şişiyor ağırlaşıuor gibi hissediyorum geceleri
Ay sormayın dün bunu okudum. Bugün karnımda hiç hareket olmayınca strese girdim. Doktora gitsem mi gitmesem mi diye kendimi zor tutuyorum.Maalesef böyle şeyler olabiliyor benimde bir tanıdığım 8 aylık rutin kontrole gittiğinde ogrendi kalbinin durduğunu benimde aklıma hep o geliyor kötü şeyler düşünmemek lazım bunun sonu yok çünkü
Ay süper canım yarın çıkmasına çok sevindim güzel haberlerini dualarla bekleyeceğiz inşallahKuzum cok teşekkür ederim amin aminnn inşallah.. stresli bekleyis devam ediyor. Sonucumuz söylenene göre yarın çıkacakmış.. inşallah yavrumuzun sağlıklı oldugu haberini alırız dabu stres bu düşünceler geçer gider
Ben de öyle besleniyorum canım ve bebeğim boy ve kilo olarak ilerideBenim karnım çok büyüdü kızlar 6 7 aylk gibi rahatsız ediyor kilo deseniz değil burda kiloda verdim ama biraz bebeği fazla büyüttüm sanırım hergün muz,süt,yoğurt ,ceviz düzenli tükettim.cuma Ankaraya dönüyorum,cumartesi kontrolüm var bebekten büyük performans bekliyorum yoksa bu karnın başka açıklaması yok
Valla daha şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorumAyy o karın gerginliği bende de var ya çok sinir oluyorum. Tam mide bulantılarım bitti iştahım açıldı güzelce yemeye başladım bu seferde inanılmaz karnım gergin. Sanki biraz fazla nefes alsam karnım patlayacak gibi
Hiç sorma yaValla daha şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorumneyse ki bu akşamı haşlama sebze ve yanında yoğurtla kapattım biraz daha rahatım .Ama beynim dürtüyor dolaptaki tatlıyı yemem için
Maşallah canım bebeğineBen de öyle besleniyorum canım ve bebeğim boy ve kilo olarak ileridekendim kilo olarak 18. Haftamdayım 3.5 kilo aldım. Doktorum ne yiyorsan devam et dedi. Son ay 200 gram almıştım ama bebeğim 17. haftada 17 cm 202 gramdı senin de öyle olur
Yok yok bebeklerimize yarayacak şeyler yiyoruz onlara yarıyorMaşallah canım bebeğineben en son 13+6 da gitmiştim o zaman boy kg falan söylememişti dr, bundan sonra düzenli söylerler herhalde. umarım dediğin gibi olur boşa şişlik vs olmasında bi işe yarasın
Yok canım benim tekHiç sorma yaben de artık radikal bir karar aldım bugünden itibaren yavaş yavaş yediklerime dikkat edicem. İkiz miydi sizin de
Kac haftalık hamilesin kiAy sormayın dün bunu okudum. Bugün karnımda hiç hareket olmayınca strese girdim. Doktora gitsem mi gitmesem mi diye kendimi zor tutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?