Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sabah düz olan karnım akşam 9 aylık gibi oluyor, gün içinde yine idare ediyorum ama gece ben de böyle sürekli dönüyorum ve dönmekte zorlanıyorum

Valla hiç sormadım canım ya doğuma yakın fiyat alcam en düşük Yenişehir hastanesi diye duydum sadece
Kızlar ben de medicale gidiyorum Mersin'de Ayşenur hocaya. Çok şükür ki sağlık sigortam var o yüzden ödeme yapmayacağım ama arkadaşım Ahmet beyde doğumla beraber 180 demiş pazarlıkla falan 105 bine düşmüş, kontroller ve doğumu

Sadece doğum ne kdar acaba valla geçen hafta yanına gittim hiç aklıma gelmemis sormak onda doğum düşünüyorum benim sağlıklı gebeliğim onun vesilesiyle oldu çok şükür o adamı başka doktorlarla aldatamam

Ay valla onun sağlık sigortası olmayınca full paket aldı o yüzden sadece doğumu bilmiyorum

Ayy o karın gerginliği bende de var ya çok sinir oluyorum. Tam mide bulantılarım bitti iştahım açıldı güzelce yemeye başladım bu seferde inanılmaz karnım gergin. Sanki biraz fazla nefes alsam karnım patlayacak gibi

Ay sormayın dün bunu okudum. Bugün karnımda hiç hareket olmayınca strese girdim. Doktora gitsem mi gitmesem mi diye kendimi zor tutuyorum.

Ay süper canım yarın çıkmasına çok sevindim güzel haberlerini dualarla bekleyeceğiz inşallah

Benim karnım çok büyüdü kızlar 6 7 aylk gibi rahatsız ediyor kilo deseniz değil burda kiloda verdim ama biraz bebeği fazla büyüttüm sanırım hergün muz,süt,yoğurt ,ceviz düzenli tükettim.cuma Ankaraya dönüyorum,cumartesi kontrolüm var bebekten büyük performans bekliyorum yoksa bu karnın başka açıklaması yok

Ben de öyle besleniyorum canım ve bebeğim boy ve kilo olarak ileride kendim kilo olarak 18. Haftamdayım 3.5 kilo aldım. Doktorum ne yiyorsan devam et dedi. Son ay 200 gram almıştım ama bebeğim 17. haftada 17 cm 202 gramdı senin de öyle olur

Merhaba kızlar doktorum tsh ve serbest t 4 değerim için levotıron diye bir ilaç başlayalım dedi hayatımda ilk defa tiroid ilacı kullanacağım daha önce ilacı kullanan var mı acaba

Eklentiler

• Screenshot_20250709_190436_Samsung Notes.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 27
Valla daha şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum neyse ki bu akşamı haşlama sebze ve yanında yoğurtla kapattım biraz daha rahatım .Ama beynim dürtüyor dolaptaki tatlıyı yemem için

Valla daha şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum neyse ki bu akşamı haşlama sebze ve yanında yoğurtla kapattım biraz daha rahatım .Ama beynim dürtüyor dolaptaki tatlıyı yemem için
Hiç sorma ya ben de artık radikal bir karar aldım bugünden itibaren yavaş yavaş yediklerime dikkat edicem. İkiz miydi sizin de

Maşallah canım bebeğine ben en son 13+6 da gitmiştim o zaman boy kg falan söylememişti dr, bundan sonra düzenli söylerler herhalde. umarım dediğin gibi olur boşa şişlik vs olmasında bi işe yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…