Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Ben sadece 1-2 kez tüy gibi hissetmiştim henüz hareket alamıyorum ama canım bu haftalarda çok hareket etmezler ileride daha çok duyacağızdır ben düzenli hissettiğim bir gün olmadı henüz ama 15. Haftadayım o yüzdendir diye düşünüyorum

Canım az önce hissettim yine yok ya ben bariz içerden kalp atımı gibi vuruyor herhalde ayaklarını karın tarafıma vurunca hissediyorum diye düşünüyorum bir de benim plesanta aşağıdaymış ya onun da etkisi olabilir mi bilmiyorum benim bebiş sabahçı sanırım akşamları hep sakin ya da anası yiyip yiyip şişiyor bu aralar ondan hissedemiyorum

Ay benimkide sabahları cok fena artık ıyıce aynı bedenı paylastıgımıza inandım gruba gırmeyı unuttugumda cocugun hareketlerı ve ıcerden ıttırmelerıyle dırekt gırıyorum. Bu arada 19. Haftaya giriryoruz ve dısarıdan bellı oluyor hareketlerı. eşimle anneme gosterdım herkes şok

Ooo maaşallah canım yok benim henüz belli olmuyor sadece kendim hissediyorum canım hatta elimi koyduğumda bile kendim hissedemiyorum içerden derinden vuruşlar hissediyorum çok güzel bir duygu ya Rabbim Anne olmayı isteyen herkese sağlıkla yaşatsın

Çok duygulandım Allah bağışlasın sağlıkla kucağına inşallah

Sen benden daha ileridesin ya canım hissediyor olabilirsin normal ama bu haftalarda az hissetmek, bakalım ben düzenli ne zaman hissederim Çok heyecanlı Akşamları bende şişiyorum maalesef ki bundan dolayı o kadar az yiyorum ki 6 dan sonra ağzıma bir şey koymuyorum

En iyisini yapıyorsun bence canım dün akşam ben resmen patlayacaktım sabah uyandım tartıldım tok karnına 80 kilo şok oldum .Bulantılar azalınca ayarı kaçırdım bu zamana kadar Almadığım kiloları 3-4 günde aldım resmen .ben de karar verdim artık akşamları daha hafif şeyler ve az yemeyi planlıyorum inşaallah şu aldığım 2-3 kiloyu yerleşmeden atayım ve koruyayım kilomu 25 haftaya kadar kilo alma dedi doktor bir de

Aa canım niye ki ama ben hatta üzülüyordum bu çocuk büyümüyor mu endişesi kaplıyordu beni, nasıl olurda tartıda artmaz diyordum, artınca mutlu oldum, çok zor ama 25. haftaya kadar kilo almamak ben daha bu sabah 1 kilo aldığımı gördüm bence 1 haftada aldım o kiloyu öyle düşünüyorum

Hele benim gibi biri için çok daha zor canım iştah açılınca boğazımı asla tutamam ben biliyorum .Kilom boyuma göre fqzlaymış o yüzden alma dedi doktorum .Bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kuzum .Aynen kız ben de 4-5 günde 2-3 kilo aldım resmen tatlı yiyebilmeye başlamak beni maf etti

Canım ben biraz da karaciğerden korkuyorum öykü geçmişim sakat olduğu için, tatlı ilk defa dün akşam söylemeyeyim ne yediğimi bir tatlı yedim çok hoşuma gitti, hatta bir kalıp çikolata yedim, yesem sanırım benim de iştahım açıldı yiyeceğim çok şükür Allah’ ım, o neydi kız öyle öldük açlıktan şimdide açıldı midemiz diye şikayet ediyoruz, ahh biz var ya biz

Meyve yemeye bile korkuyorum, aşıraya kaçmamak mühim işte, şekerden dolayı, diyetisyen var takip ettiğim; meyveyi yanında kan şekerini düzenlemek için kuruyemiş yahut yoğurtla tüketelim diyordu, ara öğün muhakkak isteniyor gebeler de kan şekeri düşüp halsizlik olmasın diye Ben yanımda meyveli yoğurt yapıp getirmeye çalışıyorum, sen de götür canım şekeri de kesiyor bence

Sen bulantı ilacını bırakabildin mi canım bu arada ben hala devam içince bulanmıyor ama çok şükür bugün 1 tane içtim bakayım nasıl olacak

Sen bulantı ilacını bırakabildin mi canım bu arada ben hala devam içince bulanmıyor ama çok şükür bugün 1 tane içtim bakayım nasıl olacak
Bulantı ilacını 5 gündür bıraktım kızlar, ilk 3 gün biraz zorlandım servisteyken ve arada acıkınca bulantı bi yokladı geçti, 2 gündür rahatım alıştım sadece sabah açken biraz bulanıyor o kadar

Evet canım çok şükür ben bıraktım geçenler de bir bulandı ama geçti sonra, bulanmıyor şükür ama yemeği çeşitlendirmedim çok korkuyorum bulanıyor diye yemiyorum çeşitli, bulanıyorsa haklısın ben oğlum da sanki 18. 19. haftalara kadar kullandım öyle hatırlıyorum

Yaa bende senin gibi hissediyorumm elimi koyunca hissedemiyorum ama içerde hareketlilik var çok helede sabahları sonra bi akşamüstü çok hissediyorum akşam hiç yok tekmeyi karnımda hissedeceğimdeki tepkimi çok merak ediyorum kesin ağlarım herhalde nası bi his acaba bu minik vuruşlar bile tuhaf hissettiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…