- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.181
Benimki direk doğacak galibaCanım bebek daha oralara cikmamistir göbek deliğini 3 -4 parkmak altında hissediyorum sertliği ben yani 2. Haftalarda oraya çıkar gibime geliyor
Sağol kuzum hepimiz öyleyiz çok sevdim bu grubun uyumunuAyy çok sagol canım benimhala inanamıyorum o kadar erkege adapte olmuşum ki
enerjine bayılıyorum
çok pozitifsin bizi ayakta tutuyorsun
o sıra dönüyor muydun yada bir yere doğru uzanıyor muydun? bana da öyle oldu bir kaç kere de ama ya uzanırken ya da yatakta dönerken veya elimi kaldırdığımda olmuştuKıslar sol tarafıma yatarken göbek deliği hızasından biraz dolda bir şey patlamış gibi oldu, bağırsakmı acababir kere oldu ama sadece sonra olmadı, çok dinlediğim için kafayıda yiyor olabilirim
Eklememi istersen bilgilerini yazabilirsin canımDeğilim ben yeni yazdım bu sayfaya
Aşkım soluma dönmüş kestirme pozisyonuna geçmiştimo sıra dönüyor muydun yada bir yere doğru uzanıyor muydun? bana da öyle oldu bir kaç kere de ama ya uzanırken ya da yatakta dönerken veya elimi kaldırdığımda olmuştu
Bagirsak olmasın o bseler yiyip mi yattin beybiBenimki direk doğacak galibatenk yu aşkom
bilemedim o zaman kuzuAşkım soluma dönmüş kestirme pozisyonuna geçmiştim
Aşkom olabilir yaBagirsak olmasın o bseler yiyip mi yattin beybi
Hiç erken değil ben de 15 haftalıkken balonlar patliyordu içimde hem erkekler DHA erken harekete baslarmiskızlarrr bana erken falan demeyin sakın he ben hissediyorm oğluşumusabahtan beri kıpır kıpır bence içerde kuş uçuyoır kalp atıyor gibi oluyor. Bugün hep pır pırız
Ayakları kasıkta şu an bebiskolarin kasıkta ekşın olursa kizcedirAşkom olabilir yaaslında yemedim ama su içip yattım, bencede bağırsak, çünkü devamı gelirdi bir kere oldu
Ha yok aşkım o zaman bağırsak kasıkta yukardaydıAyakları kasıkta şu an bebiskolarin kasıkta ekşın olursa kizcedir
Maşallahkızlarrr bana erken falan demeyin sakın he ben hissediyorm oğluşumusabahtan beri kıpır kıpır bence içerde kuş uçuyoır kalp atıyor gibi oluyor. Bugün hep pır pırız
dimi yaa kime söylesem erken diyor ama hissediyorum biliyorum özellikle meyve yediğimde oluyor.Hiç erken değil ben de 15 haftalıkken balonlar patliyordu içimde hem erkekler DHA erken harekete baslarmis
ErkoEveeet yoklama yapalım ozaman
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verin@lunariaaa @hcelly @sellmin @danmii @Fatmaningebeligi petty @Dogabesmez @Rabbimallah @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto
Bendededimi yaa kime söylesem erken diyor ama hissediyorum biliyorum özellikle meyve yediğimde oluyor.
Kızzz bende deeee nektariiiBendedehele şeftali yiyince çoşuyo benimki pırr pırr içimde bi kaç defa yapınca farkettimm
18+5 olduk bugünKızzz bende deeee nektariiiseninki kaç haftalık aşko
Hahah aynen18+5 olduk bugünbizim oğlanlar şeftaliyi çok sevmişler baksana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?