Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay süper canım yarın çıkmasına çok sevindim güzel haberlerini dualarla bekleyeceğiz inşallah
Çok sagol kuzum benim. İnşallah yarin bebegimizin sağlıklı haberini alırım kalbim göğüs kafesime sığmıyor sanki.. düşünmemeye calisiyorum ama baya zor..
Dua ede ede bekliyorum bende

Merhaba kızlar doktorum tsh ve serbest t 4 değerim için levotıron diye bir ilaç başlayalım dedi hayatımda ilk defa tiroid ilacı kullanacağım daha önce ilacı kullanan var mı acaba
Tsh yüksek çıkmış o nedenle ve t4 de düşük gelmis. Hamilelikte bu degerler onemli. Doktorunuz kullanin diyorsa kullanın.
Bende kullaniyorum ama benimki farkli isimde ilac. Gebelikten once de kullaniyordum gebelikte de kesmedik düzenli kontrol ettiriyorum tiroidlerimi ihtiyaca göre doktorlar doz ayarlamasi yapiyorlar. Hic korkmayın zararı olan bir ilac degil

Gerginlik derken alt karnınız sertleşiyor gibi hissediyor musunuz ? İki üç gündür sanki alt karnım sert ve dolu dolu hissediyorum. Normal mi acaba

Gerginlik derken alt karnınız sertleşiyor gibi hissediyor musunuz ? İki üç gündür sanki alt karnım sert ve dolu dolu hissediyorum. Normal mi acaba
Evet hem sertlik var hem de şişkinlik mi desem doluluk hissi mi desem. O tarz bir şeyler işte. Geriliyor karnım bunu hissediyorum. Özellikle yemek yedikten sonra uzanınca nefes alırken bile gergin gergin hissediyorum

Benim de bugün kasılmalarım var bugün biraz ya...sancı gibi değil de bakalım donmez insalah daha doğum sancısına haftaya taşınıyoruz çünkü

19/20 sinde de sınavlarım var inşallah o zamanı bekler

Kız Allah iyiliğini versin yaa kaç gram olabilir ki maksimum senle sat aynı bizim. Benimki iki gün önce 166 gramdi

Canım yanlış gruba yazdın Bi an okuyunca doğumumuz yaklaştı da haberim mi yok dedim

I Innannn93 merhabalar canım gebelik önce 4 küsür değerle başladım farklı isimdeki tiroid ilacına gebelik sonrası ihtiyaç artacağından doz artışı yapıldı şu an 2-2.5 civarı gidip geliyor 50 mg kullanıyorum, doktora düzenli gidip yetip yetmediğine bakıyorum, hiçbir sıkıntısı yok ihtiyaç varsa ve kullanmamak daha sıkıntı diye biliyorum. O yüzden bence doktoruna güven içini ferah tut kaç haftalıksın canım?

Evet hem sertlik var hem de şişkinlik mi desem doluluk hissi mi desem. O tarz bir şeyler işte. Geriliyor karnım bunu hissediyorum. Özellikle yemek yedikten sonra uzanınca nefes alırken bile gergin gergin hissediyorum
yatarken donmek de zor oluyor bana herhalde bu duruma alisacagiz yoksa daha karin büyüyecek yani o zamanlar nasil olacak

benim oğlan sol tarafa dogru siskinlik var orada hep , bu sabah uyandım daha gözümü acmadan onu yokladım bi baktim duzelmis orasi gibi geldi kalktım ayağa panikle sonra duzeldi yerine geldi

Merhaba kızlar doktorum tsh ve serbest t 4 değerim için levotıron diye bir ilaç başlayalım dedi hayatımda ilk defa tiroid ilacı kullanacağım daha önce ilacı kullanan var mı acaba
Canım benim de gebeliğin başlarında TSH 2,56 çıkmıştı. Doktorum gebelikte 2,5 altı isteriz demişti. Organ özellikle beyin gelişimini etkileyebiliyormuş. Aynı ilacı 1 ay kadar kullandım tekrar kan verdim. Değerim düşünce ilacı bıraktık ama ayda bir kontrol ediyoruz değeri.

Bir de kizlar midenize arada bole bi yumruk gibi bi sey oturuyor mu, bu sabah bi haslanmis yumurta yedim baska bi sey de yemedim ama midem inanılmaz rahatsiz etti, organlar yer değiştiriyor ondan mi acaba, elleyince bazen top gibi sis de oluyor, gaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…