- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.221
Çok sagol kuzum benim. İnşallah yarin bebegimizin sağlıklı haberini alırımAy süper canım yarın çıkmasına çok sevindim güzel haberlerini dualarla bekleyeceğiz inşallah
Tsh yüksek çıkmış o nedenle ve t4 de düşük gelmis. Hamilelikte bu degerler onemli. Doktorunuz kullanin diyorsa kullanın.Merhaba kızlar doktorum tsh ve serbest t 4 değerim için levotıron diye bir ilaç başlayalım dedi hayatımda ilk defa tiroid ilacı kullanacağım daha önce ilacı kullanan var mı acaba
Gerginlik derken alt karnınız sertleşiyor gibi hissediyor musunuz ? İki üç gündür sanki alt karnım sert ve dolu dolu hissediyorum. Normal mi acabaAyy o karın gerginliği bende de var ya çok sinir oluyorum. Tam mide bulantılarım bitti iştahım açıldı güzelce yemeye başladım bu seferde inanılmaz karnım gergin. Sanki biraz fazla nefes alsam karnım patlayacak gibi
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yaYok canım benim tek
tam 19. Haftam bitti bugünKac haftalık hamilesin ki
Evet hem sertlik var hem de şişkinlik mi desem doluluk hissi mi desem. O tarz bir şeyler işte. Geriliyor karnım bunu hissediyorum. Özellikle yemek yedikten sonra uzanınca nefes alırken bile gergin gergin hissediyorumGerginlik derken alt karnınız sertleşiyor gibi hissediyor musunuz ? İki üç gündür sanki alt karnım sert ve dolu dolu hissediyorum. Normal mi acaba
Kız Allah iyiliğini versin yaa kaç gram olabilir ki maksimumBenim karnım çok büyüdü kızlar 6 7 aylk gibi rahatsız ediyor kilo deseniz değil burda kiloda verdim ama biraz bebeği fazla büyüttüm sanırım hergün muz,süt,yoğurt ,ceviz düzenli tükettim.cuma Ankaraya dönüyorum,cumartesi kontrolüm var bebekten büyük performans bekliyorum yoksa bu karnın başka açıklaması yok
Canım yanlış gruba yazdınBenim de bugün kasılmalarım var bugün biraz ya...sancı gibi değil de bakalım donmez insalah daha doğum sancısına haftaya taşınıyoruz çünkü
19/20 sinde de sınavlarım var inşallah o zamanı bekler
aaa benimki de şeftaliden sonra hareketleniyorBendedehele şeftali yiyince çoşuyo benimki pırr pırr içimde bi kaç defa yapınca farkettimm
Arkadaşlar şeftali şeftali diyorsunuz kardeşim tüylü mü tüysüz müaaa benimki de şeftaliden sonra hareketleniyor
Erkekler tüylü kızlar tüysüz yesinArkadaşlar şeftali şeftali diyorsunuz kardeşim tüylü mü tüysüz mü
yatarken donmek de zor oluyor bana herhalde bu duruma alisacagiz yoksa daha karin büyüyecek yani o zamanlar nasil olacakEvet hem sertlik var hem de şişkinlik mi desem doluluk hissi mi desem. O tarz bir şeyler işte. Geriliyor karnım bunu hissediyorum. Özellikle yemek yedikten sonra uzanınca nefes alırken bile gergin gergin hissediyorum
Erkekler tüylü kızlar tüysüz yesin
benim normal şeftali yiyorum iste boyleArkadaşlar şeftali şeftali diyorsunuz kardeşim tüylü mü tüysüz mü
Canım benim de gebeliğin başlarında TSH 2,56 çıkmıştı. Doktorum gebelikte 2,5 altı isteriz demişti. Organ özellikle beyin gelişimini etkileyebiliyormuş. Aynı ilacı 1 ay kadar kullandım tekrar kan verdim. Değerim düşünce ilacı bıraktık ama ayda bir kontrol ediyoruz değeri.Merhaba kızlar doktorum tsh ve serbest t 4 değerim için levotıron diye bir ilaç başlayalım dedi hayatımda ilk defa tiroid ilacı kullanacağım daha önce ilacı kullanan var mı acaba
Tüylü bu tamam şimdi markete gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?