Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay var ya bir girdim sadece herkeste kalpler, nazar boncukları gördüm dedim kesin babylovee temiz sonuç çıktı çok mutlu oldum çok hepimiz sağlıcakla minikolarımızı kucaklayalım inşallah

Ay var ya bir girdim sadece herkeste kalpler, nazar boncukları gördüm dedim kesin babylovee temiz sonuç çıktı çok mutlu oldum çok hepimiz sağlıcakla minikolarımızı kucaklayalım inşallah
Ya sizi yerim hepinizin kalbinden öpüyorum güzel teyzeleri oglumun..
Binlerce şükür canım yaaa güzel haberi aldikkk. Insallah kesin sonucumuz da temiz gelir bebegimizi saglikla kucagimiza alırız inşallah aminnn yarabbimmm
Aminnnn hepimiz saglikla kucaklayalim da totolarina vura vura sevelim bebislerimiziiii

Canim benimmm bin şükür güzel haberi alabildik aminnn jnsallah kesin sonuçta tertemiz gelir inşallah
Senin icin dualarima devam edicem. Allahım kalbine ferahlik verecek haberi almayi nasip etsin inşallah canımmm
İnşallah kuzum benimmmmmm cinsiyetin belli mi kızıma erkek mı kız mı arkadas gelıyor

İnşallah kuzum benimmmmmm cinsiyetin belli mi kızıma erkek mı kız mı arkadas gelıyor
Kuzum bizim detayli usg de görmüştü doktorumuz, Oğlum oluyor
Test sonucunda cinsiyette belli oluyor galiba ama biz onu sormadik doktora sadece bu konuyla alakali konustuk. Birde zaten görmüştü diye cinsiyeti ayıp olur diye düşündüm sormakta.
Senin kızına erkek arkadaş geliyor
İnşallah bir gün birebirde de tanışırız bebislerimizi de tanistiririz sağlıklaaaaa

Çok şükür elhamdülillah inşaallah diğer sonuç da çok güzel gelecek buralar bayraaaaam

Hangı sehırdesınız siz ya İzmirde olan anneler bulusma duzenlesek ya

Çok şükür elhamdülillah inşaallah diğer sonuç da çok güzel gelecek buralar bayraaaaam
Elhamdülillah yarabbimm binlerce şükürler olsun Allahıma
Amin kuzuuuumm aminnn canim cezeryem, insalalh kesin sonuçta saglikli geldiginde tam bayram olacak istee

Ayyy çok şükür çok sevindim canımm çok çok geçmiş olsun

anneyle aynı baş harfi koyunca mı olmuyormuş ben de nazan ismim kızıma nil koymak istiyordum
Ay bilmiyorm ki canım bizim özelimizde söyledi belki
Hayatım içinde kalmasın koy istediğini.

Ben de Pelin kızım da Peri. Bence hiiiçç bişey olmaz
Vallahi aynen kalacak koymzsam,işin kötüsü bu isme o kadr şartlanmışım ki başka hiç bir isim sinmiyor içime
Sağol canım bakalım arada kaldım:/
Kanka inanıyor musun peki öyle şeylere
İnanmak gibi değilde saygı duyduğun bir büyüğün sana sofya koyma öyle olur böyle olur derse bi acaba mı diyorsun soğuyorsun ya öyle bir durum:/
Kuzu chatgbt ye sordum böyle diyor. İçinde yıllardır olan bir isimse koy bence
Ay chat gbt bu iştende anlıyormuymuş sağol tatlım
Kuzum çok istiyorsan bence vazgeçme ama inanıyorsan da saygı duyarım bizim iki kız kardeş annemle aynı harfle başlıyor isimlerimiz. Ne sakıncası varmış bilmiyorum ama bence bize bişey olmadı
:))) valla keşke bizde kurcalamasaydık kaşındı resmen inanmak gibi değil ama insanın bir aklı çeliniyor mesela adım Esra olduğu için ra ile biten isimlerde olmasın demiş e ile başlamayacak ra ile bitmeyecek isimsiz kalsın dedimya bu ne

Aşko etkilenen birisin sende benim gibi ama, ben öyle şeylerden pek etkilenmiyorum öyle olur şöyle oluru Allahtan başka kimse bilemez, canını sıkma hiç, daha zaman var düşünürsün kanka, daha yeni olduğu için etkisindesin biraz zaman geçsin çok takmazsın zaten

Ay inşallah aynen etkilendim valla hayırlısı bakalım, sizin isminizde hayırlı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…