- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.421
Canimm çok teşekkür ediyorum çok sagollloyy çok duygulandım bu haberi okuyunca çok sevindim!
Ay var ya bir girdim sadece herkeste kalpler, nazar boncukları gördüm dedim kesin babylovee temiz sonuç çıktıKızlar Kızlaaaaaarrr
Müjdeli haberle geldim binlerce şükür Allahıma çok şükür kiiii
Ön sonucumuz temiz gelmiiiiiş Allahıma binlerce şükür olsun kii
Ağlamaktan mahvolduk resmen ama çok şükür bin şükür ki bu defa sevinc gozyasi oldu..
Allahim hepinizden razı olsun dua ettiniz benimle stresimi paylaştınız bana destek oldunuz.
Oğlumun güzel teyzeleriiiii hepinize öpücükler gönderiyorum
Allahım inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende sizlerde hepimiz de saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi hepimize saglikla gelsin yavrularımız. Hepsine kocaman MAŞALLAHHHH
Ya sizi yerimAy var ya bir girdim sadece herkeste kalpler, nazar boncukları gördüm dedim kesin babylovee temiz sonuç çıktıçok mutlu oldum çok hepimiz sağlıcakla minikolarımızı kucaklayalım inşallah
Ayyy bal damlıyor ball. İnşallah kuzumSenin sonucun da güzel gelecek kuzum inanıyorum. Öyle trizomi 10 olmaz. Kimse kandırmasın bizisapasağlam güzeller güzeli bir kızın var
İnşallah kuzum benimmmmmm cinsiyetin belli mi kızıma erkek mı kız mı arkadas gelıyorCanim benimmmbin şükür güzel haberi alabildik aminnn jnsallah kesin sonuçta tertemiz gelir inşallah
Senin icin dualarima devam edicem. Allahım kalbine ferahlik verecek haberi almayi nasip etsin inşallah canımmm
Ayyyyy erkeeek biz bu aralık annelrıne bır erkek bır kız getiriyoruz canım gğmbğr gğmbğr hıc merak etmeİnşallah kuzum benimmmmmm cinsiyetin belli mi kızıma erkek mı kız mı arkadas gelıyor
Ayyyyy erkeeek biz bu aralık annelrıne bır erkek bır kız getiriyoruz canım gğmbğr gğmbğr hıc merak etme
Kuzum bizim detayli usg de görmüştü doktorumuz, Oğlum oluyorİnşallah kuzum benimmmmmm cinsiyetin belli mi kızıma erkek mı kız mı arkadas gelıyor
Çok şükür elhamdülillahKızlar Kızlaaaaaarrr
Ağlamaktan mahvolduk resmen ama çok şükür bin şükür ki bu defa sevinc gozyasi oldu..
Allahim hepinizden razı olsun dua ettiniz benimle stresimi paylaştınız bana destek oldunuz.
Allahım inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende sizlerde hepimiz de saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi hepimize saglikla gelsin yavrularımız. Hepsine kocaman MAŞALLAHHHH
Hangı sehırdesınız siz ya İzmirde olan anneler bulusma duzenlesek yaKuzum bizim detayli usg de görmüştü doktorumuz, Oğlum oluyor
Test sonucunda cinsiyette belli oluyor galiba ama biz onu sormadik doktora sadece bu konuyla alakali konustuk. Birde zaten görmüştü diye cinsiyeti ayıp olur diye düşündüm sormakta.
Senin kızına erkek arkadaş geliyor
İnşallah bir gün birebirde de tanışırız bebislerimizi de tanistiririz sağlıklaaaaa
Valla grubumuzun cinsiyet orantısı mükkkkAyyyyy erkeeek biz bu aralık annelrıne bır erkek bır kız getiriyoruz canım gğmbğr gğmbğr hıc merak etme
Elhamdülillah yarabbimmÇok şükür elhamdülillahinşaallah diğer sonuç da çok güzel gelecek buralar bayraaaaam
Kuşum ben ankaradayimmmm yiaaaHangı sehırdesınız siz ya İzmirde olan anneler bulusma duzenlesek ya
Ayyy çok şükür çok sevindim canımm çok çok geçmiş olsunKızlar Kızlaaaaaarrr
Amin amin amin aminElhamdülillah yarabbimmbinlerce şükürler olsun Allahıma
Amin kuzuuuumm aminnn canim cezeryem, insalalh kesin sonuçta saglikli geldiginde tam bayram olacak istee
Gelirsenız mutlaka beklıyorum kuzum izmşrde bır kapınız varKuşum ben ankaradayimmmm yiaaaizmire dogumdan sonra belki
Harikasın senCanımmm insallahben mecburen kesin sonucu bekkliyorum ama söylrmıstım her sey cok guzel olacak diye
Ay bilmiyorm ki canım bizim özelimizde söyledi belkianneyle aynı baş harfi koyunca mı olmuyormuş ben de nazan ismim kızıma nil koymak istiyordum
Vallahi aynen kalacak koymzsam,işin kötüsü bu isme o kadr şartlanmışım ki başka hiç bir isim sinmiyor içimeHayatım içinde kalmasın koy istediğini.
Ben de Pelin kızım da Peri. Bence hiiiçç bişey olmaz
Sağol canım bakalım arada kaldım:/Canım bizimde çok yakın tanıdığımız yapıyor hesaplamayı tek yağız düşünmüştük akıl 9 fikir 7 çıkmış tekte baya yüksek çıkmış ben yüksek çıkmasaydı bile koycaktım yani sen bilirsin için nasıl rahat edicekse
İnanmak gibi değilde saygı duyduğun bir büyüğün sana sofya koyma öyle olur böyle olur derse bi acaba mı diyorsun soğuyorsun ya öyle bir durum:/Kanka inanıyor musun peki öyle şeylere
Ay chat gbt bu iştende anlıyormuymuşKuzu chatgbt ye sordum böyle diyor. İçinde yıllardır olan bir isimse koy bence
:))) valla keşke bizde kurcalamasaydıkKuzum çok istiyorsan bence vazgeçme ama inanıyorsan da saygı duyarımbizim iki kız kardeş annemle aynı harfle başlıyor isimlerimiz. Ne sakıncası varmış bilmiyorum ama bence bize bişey olmadı
Aşko etkilenen birisin sende benim gibi ama, ben öyle şeylerden pek etkilenmiyorumAy bilmiyorm ki canım bizim özelimizde söyledi belki
Vallahi aynen kalacak koymzsam,işin kötüsü bu isme o kadr şartlanmışım ki başka hiç bir isim sinmiyor içime
Sağol canım bakalım arada kaldım:/
İnanmak gibi değilde saygı duyduğun bir büyüğün sana sofya koyma öyle olur böyle olur derse bi acaba mı diyorsun soğuyorsun ya öyle bir durum:/
Ay chat gbt bu iştende anlıyormuymuşsağol tatlım
:))) valla keşke bizde kurcalamasaydıkkaşındı resmen inanmak gibi değil ama insanın bir aklı çeliniyor mesela adım Esra olduğu için ra ile biten isimlerde olmasın demiş e ile başlamayacak ra ile bitmeyecek isimsiz kalsın dedimya bu ne
Ay inşallah aynen etkilendim vallaAşko etkilenen birisin sende benim gibi ama, ben öyle şeylerden pek etkilenmiyorumöyle olur şöyle oluru Allahtan başka kimse bilemez, canını sıkma hiç, daha zaman var düşünürsün kanka, daha yeni olduğu için etkisindesin biraz zaman geçsin çok takmazsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?