- 18 Temmuz 2022
- 6.367
- 10.717
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.441
Sanki 1 erkek fazla gibi şu an amaValla grubumuzun cinsiyet orantısı mükkkkhepsi saglikla gelsin. Kizlar erkekler eşit gidiyor nerdeyse
Teşekkür ederim aşkitomAy inşallah aynen etkilendim vallahayırlısı bakalım, sizin isminizde hayırlı olsun tatlım
Teşekkür ederim aşkitom
İsim önemli
Amerika vizesi yalan tabi olmasın
Valla insan etkisinde kalır belki kuzu ama bence çok beğendiğin bir isimden de sırf bu yüzden vazgeçme ya. Onu koyma bunu koyma isim kalmiyor geriye dediğin gibiAy bilmiyorm ki canım bizim özelimizde söyledi belki
Vallahi aynen kalacak koymzsam,işin kötüsü bu isme o kadr şartlanmışım ki başka hiç bir isim sinmiyor içime
Sağol canım bakalım arada kaldım:/
İnanmak gibi değilde saygı duyduğun bir büyüğün sana sofya koyma öyle olur böyle olur derse bi acaba mı diyorsun soğuyorsun ya öyle bir durum:/
Ay chat gbt bu iştende anlıyormuymuşsağol tatlım
:))) valla keşke bizde kurcalamasaydıkkaşındı resmen inanmak gibi değil ama insanın bir aklı çeliniyor mesela adım Esra olduğu için ra ile biten isimlerde olmasın demiş e ile başlamayacak ra ile bitmeyecek isimsiz kalsın dedimya bu ne
Ay valla merak ediyorum ne zamandı yarın mı?Benim bebikom farkı dahada açmasın da teyzoşu
Evet oğlum var bunu da kız hissediyordum ama nasipSenin ilk bebeğin de erkekti sanki dimierkek ismi yok mu aklında
Amin yavruşum inşallah, bu gün belli olsunda seninde isimlerine bakalımİsmi çok güzel kızının canım, bayıldım, iki ismi de güzelAdıyla gelsin minişlerimiz
O da olabilir kuzum merakla bekliyoruzBenim bebikom farkı dahada açmasın da teyzoşu
Şebnem diyince hep eskiden şebnem bebekler vardı ya kıyafet giydirilirdi kes yapıştır o geliyor hep aklımaValla insan etkisinde kalır belki kuzu ama bence çok beğendiğin bir isimden de sırf bu yüzden vazgeçme ya. Onu koyma bunu koyma isim kalmiyor geriye dediğin gibiBen mesela Sezen Aksu hayranıyım. Sezen ismini düşünüyordum. Sonra çok varoş bi kadın gördüm o isimde ve vazgeçtim şebneme karar verdik artık
Ay eşimin ikinci adı Kaan biliyor musun ondan güldümEvet oğlum var bunu da kız hissediyordum ama nasipKaan var şu ara aklımda, bu isme biraz takılı kaldım. Kaba gibi ama hoşuma da gitti
%100 demediği için halaa aklımda kız olabilir mi var amaa
Ay aşko bizimde eğer erkek olsaydı babası Kağan olarak düşünüyordu ama ben erkek ismini belirlemiştim çoktanAy eşimin ikinci adı Kaan biliyor musun ondan güldümKaan ismini çok seviyorum hiç de kaba değil aksine aklıma boylu poslu havalı erkekler geliyor. Kocamın adı olduğu için muhtemelen
Ay valla merak ediyorum ne zamandı yarın mı?
Amin yavruşum inşallah, bu gün belli olsunda seninde isimlerine bakalım
Tabiki senin dediğin olacaktıAy aşko bizimde eğer erkek olsaydı babası Kağan olarak düşünüyordu ama ben erkek ismini belirlemiştim çoktan
O da olabilir kuzum merakla bekliyoruzsağlık haberini alalım da gerisi işin eğlencesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?