Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Valla insan etkisinde kalır belki kuzu ama bence çok beğendiğin bir isimden de sırf bu yüzden vazgeçme ya. Onu koyma bunu koyma isim kalmiyor geriye dediğin gibi Ben mesela Sezen Aksu hayranıyım. Sezen ismini düşünüyordum. Sonra çok varoş bi kadın gördüm o isimde ve vazgeçtim şebneme karar verdik artık

Şebnem diyince hep eskiden şebnem bebekler vardı ya kıyafet giydirilirdi kes yapıştır o geliyor hep aklıma çok tatlı sempatik bir isim bence

Evet oğlum var bunu da kız hissediyordum ama nasip Kaan var şu ara aklımda, bu isme biraz takılı kaldım. Kaba gibi ama hoşuma da gitti

%100 demediği için halaa aklımda kız olabilir mi var amaa
Ay eşimin ikinci adı Kaan biliyor musun ondan güldüm Kaan ismini çok seviyorum hiç de kaba değil aksine aklıma boylu poslu havalı erkekler geliyor. Kocamın adı olduğu için muhtemelen

Ay eşimin ikinci adı Kaan biliyor musun ondan güldüm Kaan ismini çok seviyorum hiç de kaba değil aksine aklıma boylu poslu havalı erkekler geliyor. Kocamın adı olduğu için muhtemelen
Ay aşko bizimde eğer erkek olsaydı babası Kağan olarak düşünüyordu ama ben erkek ismini belirlemiştim çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…