Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gözün aydın canım benim çoook sevindim iyi haber geliceğini biliyordum çok dua ettik paşa için inşallah asdaf arkadaşımızın prensesi içinde güzel haberler alıcaz

Kızlar ben sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarım için hemşire bebeğin hareketlerini tam hissediyorsan tetenoz aşısını yapalım dedi ben de oldum biraz ağrım var şuan inşallah kötü olmam

Kızlar ben sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarım için hemşire bebeğin hareketlerini tam hissediyorsan tetenoz aşısını yapalım dedi ben de oldum biraz ağrım var şuan inşallah kötü olmam
Canımm çok geçmiş olsun
Bu tetanoz aşısı sadece sağlık ocaklarındamı yapılıyor acaba? Yoksa özellerde yapılıyor mu?

babylove gözün aydın canım çok sevindim inşallah önünde hep güzel günler var

Kızlar karnımda afedersiniz tuvalete gitmeden önce bağırsak oynaması gibi bir şeyler var bir şeyler hissediyorum eşim bebek hareketi diyor da emin olamıyorum not:tuvaletim yok böyle hareketlenme gibi ama değil gibi de ikinci not: şeftali yedim bugün

Benim bebeğe yapay zeka ısrarla erkek diyor genital teberkül var diyor kızlar buraya atarım tabi sizde bakın bende farkettim
haftaya cumartesi randevum kesin net bir şekilde ögrncm inşallah çok heyecanlıyım hemde çok uzadı bu iş çünki bende alışveriş yapmak istiyorum offf bir bilseniz içim nasıl kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…