- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.461
1 saate doktorda olacağım canım
Yarın doktora giden var mı ya önemli bişey olmayabilir olursa etiket yapalımKızlar ben yarın yohum, sık sık bakmaya bilirim şimdiden haber vereyim dedim, canım arkadaşlarımı endişelendirmeyim hamiş hamiş
Ay evet kanka iyi düşündün öyle yaparsanız mük olur, ama elimden geldiğince okumaya çalışırım, dedikodu merakimi gidermem lazımYarın doktora giden var mı ya önemli bişey olmayabilir olursa etiket yapalım
En son kaybolduğunda dedikodu patlaması oldu burda yarın kızlardan iyi bir performans bekliyorum yineAy evet kanka iyi düşündün öyle yaparsanız mük olur, ama elimden geldiğince okumaya çalışırım, dedikodu merakimi gidermem lazım
O anı bekliyorsunuz zatenEn son kaybolduğunda dedikodu patlaması oldu burda yarın kızlardan iyi bir performans bekliyorum yine
İnşallah kuzummHarikasın senbende inanıyorm güzel geleceğine senden de iyi haberler alacağız
Yarınki konuları listeliyorum hemenO anı bekliyorsunuz zatensinsice gülüşlerinizi duyar gibiyim
Şaka yaptım ben yarın burdayım
Yarın kızlar sus pusO anı bekliyorsunuz zatensinsice gülüşlerinizi duyar gibiyim
Şaka yaptım ben yarın burdayım
Ben kulun değilmiyim şarkısını armağan ediyorumYarın kızlar sus pus
Kanka ben profil fotomu değiştirirsem beni bulamayıp karıştaracaklar korkusu var içimde
Gözün aydın canım benim çoook sevindimKızlar Kızlaaaaaarrr
Müjdeli haberle geldim binlerce şükür Allahıma çok şükür kiiii
Ön sonucumuz temiz gelmiiiiiş Allahıma binlerce şükür olsun kii
Ağlamaktan mahvolduk resmen ama çok şükür bin şükür ki bu defa sevinc gozyasi oldu..
Allahim hepinizden razı olsun dua ettiniz benimle stresimi paylaştınız bana destek oldunuz.
Oğlumun güzel teyzeleriiiii hepinize öpücükler gönderiyorum
Allahım inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende sizlerde hepimiz de saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi hepimize saglikla gelsin yavrularımız. Hepsine kocaman MAŞALLAHHHH
Canımm çok geçmiş olsunKızlar ben sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarım için hemşire bebeğin hareketlerini tam hissediyorsan tetenoz aşısını yapalım dedi ben de oldum biraz ağrım var şuan inşallah kötü olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?