Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kız ben bugün ilk defa evimi temizledim yemek yaptım, hiç buzluk hazırlayacak takatim de yok 😢 Ama şükür mutfağıma girebildim 🤗 Bu arada çok buzlukçuyumdur 🥹 Terapi gelirdi bana buzluk, şimdi evlerden uzak 🤣🤣🤣
Yaaa enerjini anca mı toplayabildin kız gerçi senin bulantıların falan da çoktu olsun ama daha çok var önümüzde bence sen de ekstra enerjileneceksin buzluk için 😂

Benım dısarıdan da farkedılıyor tekme attıgı gunden barı ama zaten dr um karın yagıyla alakalı oldıgunu soylemıstı erken demedı onun tam bekledıgı hafta hareket ve tekmeler basladı 🥰 ama her annede farklı dedigim gibi drun bende bekledıgı zaman oydu ve tuttu. Her beden her vucut farklıdır unutmayalım yeterkı saglıklı olsunlar 🍀🌞🌸🍀🌞🌸
Ayy maşallahh ne kadar heyecanlıdır şimdi 😍😍 sağlıkla gelsin annişinin kuzusu inşallah 🙏 güzel haberlerini alalım hep 😍😍

Canım ben bayağı bişeyler koydum 🙈 bezelye, taze fasülye, üzüm yaprağı, bamya, vişne falan önümüzdeki bikaç haftada boyunca barbunya☺️şuan mevsimi değil ama ıspanak aldığımda yarısını pişirip diğer yarısınıda buzluğa atıyorum☺️
Ohhh maşallah ne güzel yapmışsın 😍 ıspanağı çiğ atıyorsun değil mi? Ya ben vişne atmayı çok istiyordum ama kaçırmışım galiba zamanı pazara da çıkamıyorum akrabalara haber saldım bulan alacak 😂doğum sonrası komposto falan için de birebir

Ay evet minik bebegim benim hissetti bizi demek ki gelecegimizi🥰 bide ben evden ciktiktan sonra bitter yiyorum hareketlensin biraz diye. Normalde çikolata hic yemiyorum tatli vs ama muayene oncesi yoldayken 2 3 kare bitter yemek bebisi hareketlendiriyor gibi geliyor bana.
İlk bebis baska heyecan oluyor insanda gerçekten 🥰
Hahaha😅 orasi dogru , erken haftalarda gostermeyince daha insan meraka düşüyor eminim buna. Sende ogreneceksin az kaldiii. Bence de kız ama seninki 💗
Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah :KK74:

Yaaa enerjini anca mı toplayabildin kız gerçi senin bulantıların falan da çoktu olsun ama daha çok var önümüzde bence sen de ekstra enerjileneceksin buzluk için 😂

İnşallah canım 🤭 bugün bir iş yapıyorum iki uzanıyorum, bir iş yapıyorum üç uzanıyorum derken epey enerjim vardı🤣🤣

Ohhh maşallah ne güzel yapmışsın 😍 ıspanağı çiğ atıyorsun değil mi? Ya ben vişne atmayı çok istiyordum ama kaçırmışım galiba zamanı pazara da çıkamıyorum akrabalara haber saldım bulan alacak 😂doğum sonrası komposto falan için de birebir
Evet kaçırmış olabilirsin haziranda 1 yada 2 hafta oluyor vişne🥴 canım kompostosu çok güzel oluyor ben normalde de çok severim. Kırmızı eriğin kompostosuda mükemmel olur bu arada vişneden hiç farkı yoktur🙈 ıspanağıda çiğden koyuyorum. Çıkarınca direk pişiriyorum çözmeden çok pratik oluyor 😀

Canım ben bayağı bişeyler koydum 🙈 bezelye, taze fasülye, üzüm yaprağı, bamya, vişne falan önümüzdeki bikaç haftada boyunca barbunya☺️şuan mevsimi değil ama ıspanak aldığımda yarısını pişirip diğer yarısınıda buzluğa atıyorum☺️
Ay peki benim bunu yiyecek olarak algılayıp kek, börek demem 🙈

Kızımın ilk k
Alışverişi 😍teyzeleri

Eklentiler

• DF1C7535-2051-4026-9326-E12F9399BBAC.webp
    DF1C7535-2051-4026-9326-E12F9399BBAC.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 1C0856DC-D2B2-4CB2-AFE5-A1903967D1F6.webp
    1C0856DC-D2B2-4CB2-AFE5-A1903967D1F6.webp
    81 KB · Görüntüleme: 41
  • FE1AB412-A501-41F3-AD7C-C67C50EBA198.webp
    FE1AB412-A501-41F3-AD7C-C67C50EBA198.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 399A6C08-988C-4232-8D81-C351D94C4EEF.webp
    399A6C08-988C-4232-8D81-C351D94C4EEF.webp
    107,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlarr ikili taramada ben kan verdim 3 hafta oldu hala sonuç çıkmadı veya e nabıza düşmüyor mu acaba sizin gözüküyor mu sonuç

Evet kaçırmış olabilirsin haziranda 1 yada 2 hafta oluyor vişne🥴 canım kompostosu çok güzel oluyor ben normalde de çok severim. Kırmızı eriğin kompostosuda mükemmel olur bu arada vişneden hiç farkı yoktur🙈 ıspanağıda çiğden koyuyorum. Çıkarınca direk pişiriyorum çözmeden çok pratik oluyor 😀
Tüh vişnenin hazır dondurulmuşlarına kaldm o zaman 😢 aaa o zaman erik alayım atayım kuzu saol valla iyi fikir 😍

Back
X