Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Arkadaşlar iç karartmak değil amacım ama ben bu gün 8 haftalık oldum kalp atışı dinlendi kese görüldü tüm tahliller yapıldı herşey çok yolunda çok şükür doktor düşük riski kanama alanı görmedi benimde kanamam veya başka bir şikayetimde yok ama korkularım çok sizdede durum aynımı nasıl geçecek bu süreç ya bir düşük birşey olursa bilemiyorum korkuyorum bu kadar olumlu şeye rağmen düşer mi sizce

Ben sağ sol sırt üstü her türlü uyuyorum. Son zamanlarda bacak arasına yastık koymak rahatlatıyor beni. Kalça ayrık kalınca daha konforlu oluyor yan yatış. Hamile yastığı da kullanmıştım ilk gebeliğimde ama şu an normal yastık da işimi görüyor. Sola yatmak daha iyi ama dediğin gibi ilerleyen haftalarda bebek ağırlığı arttıkça besleyen damara baskı yapıp kan akışını azaltmasın diye diyorlar. Yine de sağa yatmak yasak değil tabii, için rahat olsun canım. Sağa sola dönünce bebeğine hiçbir şey olmaz

Endişe korku her zaman olabilir, özellikle başlarda tutunacak mı endişesi olur. Önemli olan bunu içinizde büyütmemek, yoksa her gebenin aklından bunlar geçmiştir. olumsuz düşünüp kendinizi yıpratmayın bence.

Çok sagol canım ben normalde yastık almayi düşünüyordum bastan beri ama bu sicaklarda cok bunalmaya başladım. Ben biraz fazla sicaklanmali bi hamilelik geçireceğim heralde. Büyük yastıklara o yüzden biraz uzak kaldim. Ama dedigin gibi kucuk yastığım var ony bacaklarimin arasina alirsam belki rahat ederim. Neden olmasin Çok sagol canım benim

Canım içini karartma hamileliğin tadına çıkarmaya çalış buradaki her kadın sayfalarca yazı okuyor inanki bunu hiçbirimiz bilemeyiz fakat şükret ve dua et elimizden başka bir şey gelmiyor forumdaki olumsuz yazıları okumamaya çalış çünkü insanlar mutluluklarını burada paylaşmayı çok sevmiyorlar genellikle önümüze olumsuz deneyimler çıkıyor, biz de evhamlı olduğumuz için aklımıza güzel şeyler gelmiyor maalesef stres hiç istemediğimiz bir şey doğru beslenme ve düzenli kontrol ile zaman içinde kaygılarını atacaksın, ama doğuma kadar zor görünüyor hepimiz için en aza indirerek tadını çıkar, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Kizlaaar ilk ultrason fotoğrafımız cinsiyeti öğrenenler tahmin yapabilir misiniz biliyorum çok erken ama düşünmeden edemiyor insan 5haftalık
Canım o kadar ufak ki, anca kese şeklinden anlayan olursa ki şöyle söyleyeyim yok yuvarlak kese kız, fasulye erkek diyorlar ama benim iki kesem de fasulye şeklindeydi biri kız biri erkek mesela sağlıkla gelsin

Canım o kadar ufak ki, anca kese şeklinden anlayan olursa ki şöyle söyleyeyim yok yuvarlak kese kız, fasulye erkek diyorlar ama benim iki kesem de fasulye şeklindeydi biri kız biri erkek mesela sağlıkla gelsin
Evet evet çok erken 5 haftalık kendileri. Aslında sadece şeyi öğrenmek istedim oval se erkek,yuvarlaksa kız diyorlar.Demekki doğru değil bu bilgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…