- 10 Haziran 2024
- 1.499
- 1.742
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.501
Kizlaaar ilk ultrason fotoğrafımız cinsiyeti öğrenenler tahmin yapabilir misiniz biliyorum çok erken ama düşünmeden edemiyor insan5haftalık
Öyle mi bide erkek bebekte bel ağrısı da daha fazla olurmuş diye duydum siz duymuş muydunuzBirde erkek bebekte daha çok oluyor onu söylim
Kusura bakmayın kızlar benim bir kızım olacak inşallah.18 haftalık oldukEveeet yoklama yapalım ozaman
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verin@lunariaaa @hcelly @sellmin @danmii @Fatmaningebeligi @petty @Dogabesmez R Rabbimallah @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto
Kusura bakmayın kızlar benim bir kızım olacak inşallah.18 haftalık olduk
Eveeet lütfen
Ben sağ sol sırt üstü her türlü uyuyorum. Son zamanlarda bacak arasına yastık koymak rahatlatıyor beni. Kalça ayrık kalınca daha konforlu oluyor yan yatış. Hamile yastığı da kullanmıştım ilk gebeliğimde ama şu an normal yastık da işimi görüyor. Sola yatmak daha iyi ama dediğin gibi ilerleyen haftalarda bebek ağırlığı arttıkça besleyen damara baskı yapıp kan akışını azaltmasın diye diyorlar. Yine de sağa yatmak yasak değil tabii, için rahat olsun canım. Sağa sola dönünce bebeğine hiçbir şey olmazBen doktora sormustum nasil rahatsan öyle yat hic bir zararı yok demisti. Bende zaten saga sola dönünce sanki bebegim incinecekmis gibi geliyor ondan hep sirtustuyum. Vallahi saga sola dönerek yatmayi özledimsola dönük yatmak iyi diyor doktorlar ama o da sanirim 24 28.haftalardan sonrasi icinmis. Hamile yastiklarindan alayim dedim bu sicakta bide o yakar mi bilemedim. Kullananlar memnun olanlar varsa bizi aydinlatsa keske
Endişe korku her zaman olabilir, özellikle başlarda tutunacak mı endişesi olur. Önemli olan bunu içinizde büyütmemek, yoksa her gebenin aklından bunlar geçmiştir. olumsuz düşünüp kendinizi yıpratmayın bence.Arkadaşlar iç karartmak değil amacım ama ben bu gün 8 haftalık oldum kalp atışı dinlendi kese görüldü tüm tahliller yapıldı herşey çok yolunda çok şükür doktor düşük riski kanama alanı görmedi benimde kanamam veya başka bir şikayetimde yok ama korkularım çok sizdede durum aynımı nasıl geçecek bu süreç ya bir düşük birşey olursa bilemiyorum korkuyorum bu kadar olumlu şeye rağmen düşer mi sizce
Çok sagol canımBen sağ sol sırt üstü her türlü uyuyorum. Son zamanlarda bacak arasına yastık koymak rahatlatıyor beni. Kalça ayrık kalınca daha konforlu oluyor yan yatış. Hamile yastığı da kullanmıştım ilk gebeliğimde ama şu an normal yastık da işimi görüyor. Sola yatmak daha iyi ama dediğin gibi ilerleyen haftalarda bebek ağırlığı arttıkça besleyen damara baskı yapıp kan akışını azaltmasın diye diyorlar. Yine de sağa yatmak yasak değil tabii, için rahat olsun canım. Sağa sola dönünce bebeğine hiçbir şey olmaz
Kız baktım da bebek nerde tam göremedim ya
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKusura bakmayın kızlar benim bir kızım olacak inşallah.18 haftalık olduk
Canım içini karartma hamileliğin tadına çıkarmaya çalış buradaki her kadın sayfalarca yazı okuyor inanki bunu hiçbirimiz bilemeyizArkadaşlar iç karartmak değil amacım ama ben bu gün 8 haftalık oldum kalp atışı dinlendi kese görüldü tüm tahliller yapıldı herşey çok yolunda çok şükür doktor düşük riski kanama alanı görmedi benimde kanamam veya başka bir şikayetimde yok ama korkularım çok sizdede durum aynımı nasıl geçecek bu süreç ya bir düşük birşey olursa bilemiyorum korkuyorum bu kadar olumlu şeye rağmen düşer mi sizce
Ay gece gece cok güldümAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımkız doğurana kadar bekleseydin söylemek için bari
Canım o kadar ufak ki, anca kese şeklinden anlayan olursa ki şöyle söyleyeyim yok yuvarlak kese kız, fasulye erkek diyorlar ama benim iki kesem de fasulye şeklindeydi biri kız biri erkek meselaKizlaaar ilk ultrason fotoğrafımız cinsiyeti öğrenenler tahmin yapabilir misiniz biliyorum çok erken ama düşünmeden edemiyor insan5haftalık
Evet cnm bende duydum onu :)Öyle mi bide erkek bebekte bel ağrısı da daha fazla olurmuş diye duydum siz duymuş muydunuz
bilmiyorum sadece seni merak ediyorum burdaYaaaa neden öyle dedinn
bilmiyorum sadece seni merak ediyorum burda
Evet evet çok erken 5 haftalık kendileri. Aslında sadece şeyi öğrenmek istedim oval se erkek,yuvarlaksa kız diyorlar.Demekki doğru değil bu bilgilerCanım o kadar ufak ki, anca kese şeklinden anlayan olursa ki şöyle söyleyeyim yok yuvarlak kese kız, fasulye erkek diyorlar ama benim iki kesem de fasulye şeklindeydi biri kız biri erkek meselasağlıkla gelsin
Benim yuvarlaktı kizim oldu ama bende ınanmıyrumEvet evet çok erken 5 haftalık kendileri. Aslında sadece şeyi öğrenmek istedim oval se erkek,yuvarlaksa kız diyorlar.Demekki doğru değil bu bilgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?