Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Seni çok merak ediyorum

Kitikate bakabilirsin

Kızlar 19+2 yim. Bebeği hep karnımda sağda hissettim. İlk zamanlardan beri karnımın sağı daha sertti. Halada öyle. Bazen minik hareketler hissediyorum yine sağda. Şimdi şunu merak ediyorum bazı kaynaklarda bebeğin bu haftalarda göbek deliğinin o tarafta olduğu yazıyor. Benimki hep sağda sert hissetmem sizce normal mi? Bide bu bikaç gündür karnımın sağ tarafı ekstra sertleşiyor. İlk bebeğimde sertleşme son haftalarda olurdu. Bunda 19 da başlaması sizce de erken değil mi? Sizler bebişleri karnınızın ne tarafında hissediyorsunuz? Karında Sertleşme oluyor mu?

Ben 15.haftadayım benim de sertleştiriyor. Bir bakıyorum sağ taraf sivrilip sert oluyo başka sefer sol taraf sertleşip belirgin oluyo hayretle heyecanla izliyorum

Ben 15.haftadayım benim de sertleştiriyor. Bir bakıyorum sağ taraf sivrilip sert oluyo başka sefer sol taraf sertleşip belirgin oluyo hayretle heyecanla izliyorum
Ayy o zaman normaldir de mi çok sevindim unutuyorum kaç 5 sene olmuş önceki hamileliğimde üstünden:/

ben de bugun 19 + 1 im en başından beri hep solda hissediyorum kıpırdanmalar da ultrasonlar da hep solda. bunu dert etmiştim en basta sormuştum dr'a herkes rahmi ayni yerde olmuyor vucuda gore sekil alıyor sorun yok buyudukce yukari cikacak ve ortalayacak demisti.

Canım benim bebek sağa kurulmuş resmen ilk günden beri? bu sertleşme bende 13 haftadan sonra başladı. bendede var o arada böyle taş gibi oluyor sanki toplanıyor erken oldugunu düşünmüyorum benim diğer oğlumdada aynısı oldu aynı haftada

Peki sertleşme oluyor mu karnınızda

tabi tabi bebegin oldugu yer cogunlukla sert hatta , sabahları biraz daha rahat oluyor ama dokunanlar bile bebek bu tarafta diyor anlıyorlar, disaridan da sol taraf daha sis duruyor .
Tamam da dediğiniz gibi. Ama bugün ekstra ani bi sertlik girdi kasılma gibi. Bikaç saniye aşırı sert hissettim o biraz beni korkuttu

Kizlaaar ilk ultrason fotoğrafımız cinsiyeti öğrenenler tahmin yapabilir misiniz biliyorum çok erken ama düşünmeden edemiyor insan 5haftalık

Eklentiler

• IMG_3171.webp
    55 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…