- 16 Aralık 2016
- 3.340
- 3.433
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.481
Seni çok merak ediyorumTek tarafa yatmak da zor gercekten. Aslinda en azindan 20li haftalara kadar sirtustu falan da yat canim bu kadar kendini simdiden kısıtlama. Bebisler biraz daha büyüyünce sola yatmak daha iyiymiş ama.
Benim doktorum hic gerek yok bedenin dogrusunu bulur demisti. Ama iste yine de bende sola yatarim haftam biraz daha büyüyünce
Valla bence de kız gibi duruyor kuzumEvet tahmin yürüttü ama tabi kesin degil dedi
Kitikate bakabilirsin19+2 yim. Daha alışveriş yapmadım. Ama aklımda netleşsin istiyorum. Hastane çıkışı için hangi marka tavsiye edersiniz? Çok dandik bi şey olsun istemiyorum. Beyaz renk olsun istiyorum sünnetmiş. Bi de hayvan figürlü bi şey ilk kıyafetinde olsun istemiyorum nedense itici geliyor ilk kıyafet daha anlamlı olsun isterim. İsimliler de çok süslü. Kısacası istediklerimi karşılayan bi marka yokvar mı bu tarz hastane çıkışı üreten bi marka?
Ben 15.haftadayım benim de sertleştiriyor. Bir bakıyorum sağ taraf sivrilip sert oluyo başka sefer sol taraf sertleşip belirgin oluyoKızlar 19+2 yim. Bebeği hep karnımda sağda hissettim. İlk zamanlardan beri karnımın sağı daha sertti. Halada öyle. Bazen minik hareketler hissediyorum yine sağda. Şimdi şunu merak ediyorum bazı kaynaklarda bebeğin bu haftalarda göbek deliğinin o tarafta olduğu yazıyor. Benimki hep sağda sert hissetmem sizce normal mi? Bide bu bikaç gündür karnımın sağ tarafı ekstra sertleşiyor. İlk bebeğimde sertleşme son haftalarda olurdu. Bunda 19 da başlaması sizce de erken değil mi? Sizler bebişleri karnınızın ne tarafında hissediyorsunuz? Karında Sertleşme oluyor mu?
Ayy o zaman normaldir de mi çok sevindim unutuyorum kaç 5 sene olmuş önceki hamileliğimde üstünden:/Ben 15.haftadayım benim de sertleştiriyor. Bir bakıyorum sağ taraf sivrilip sert oluyo başka sefer sol taraf sertleşip belirgin oluyohayretle heyecanla izliyorum
ben de bugun 19 + 1 imKızlar 19+2 yim. Bebeği hep karnımda sağda hissettim. İlk zamanlardan beri karnımın sağı daha sertti. Halada öyle. Bazen minik hareketler hissediyorum yine sağda. Şimdi şunu merak ediyorum bazı kaynaklarda bebeğin bu haftalarda göbek deliğinin o tarafta olduğu yazıyor. Benimki hep sağda sert hissetmem sizce normal mi? Bide bu bikaç gündür karnımın sağ tarafı ekstra sertleşiyor. İlk bebeğimde sertleşme son haftalarda olurdu. Bunda 19 da başlaması sizce de erken değil mi? Sizler bebişleri karnınızın ne tarafında hissediyorsunuz? Karında Sertleşme oluyor mu?
Ay hadi bakalım hadiValla bence de kız gibi duruyor kuzum
Canım benim bebek sağa kurulmuş resmen ilk günden beri? bu sertleşme bende 13 haftadan sonra başladı. bendede var o arada böyle taş gibi oluyor sanki toplanıyor erken oldugunu düşünmüyorum benim diğer oğlumdada aynısı oldu aynı haftadaKızlar 19+2 yim. Bebeği hep karnımda sağda hissettim. İlk zamanlardan beri karnımın sağı daha sertti. Halada öyle. Bazen minik hareketler hissediyorum yine sağda. Şimdi şunu merak ediyorum bazı kaynaklarda bebeğin bu haftalarda göbek deliğinin o tarafta olduğu yazıyor. Benimki hep sağda sert hissetmem sizce normal mi? Bide bu bikaç gündür karnımın sağ tarafı ekstra sertleşiyor. İlk bebeğimde sertleşme son haftalarda olurdu. Bunda 19 da başlaması sizce de erken değil mi? Sizler bebişleri karnınızın ne tarafında hissediyorsunuz? Karında Sertleşme oluyor mu?
Peki sertleşme oluyor mu karnınızdaben de bugun 19 + 1 imen başından beri hep solda hissediyorum kıpırdanmalar da ultrasonlar da hep solda. bunu dert etmiştim en basta sormuştum dr'a herkes rahmi ayni yerde olmuyor vucuda gore sekil alıyor sorun yok buyudukce yukari cikacak ve ortalayacak demisti.
Ayy çok içim rahatladı. sağ olunCanım benim bebek sağa kurulmuş resmen ilk günden beri? bu sertleşme bende 13 haftadan sonra başladı. bendede var o arada böyle taş gibi oluyor sanki toplanıyor erken oldugunu düşünmüyorum benim diğer oğlumdada aynısı oldu aynı haftada
tabi tabi bebegin oldugu yer cogunlukla sert hatta , sabahları biraz daha rahat oluyor ama dokunanlar bile bebek bu tarafta diyor anlıyorlar, disaridan da sol taraf daha sis duruyor .Peki sertleşme oluyor mu karnınızda
Birde erkek bebekte daha çok oluyor onu söylimAyy çok içim rahatladı. sağ olun
Tamam da dediğiniz gibi. Ama bugün ekstra ani bi sertlik girdi kasılma gibi. Bikaç saniye aşırı sert hissettim o biraz beni korkuttutabi tabi bebegin oldugu yer cogunlukla sert hatta , sabahları biraz daha rahat oluyor ama dokunanlar bile bebek bu tarafta diyor anlıyorlar, disaridan da sol taraf daha sis duruyor .
Korkma korkma benimki kıza benzetildi uşağum senin belli miDemeyin ya
Hep sağda hissettim dedin ben de en başından beri hep sağda hissediyorum bakalım ne olcak cuma günü inşallah öğrenicez gösterirseKorkma korkma benimki kıza benzetildi uşağum senin belli mi
Hayırlısı olsun İnşallah bende cuma yada cumartesi gdcm şansa 18 haftalık oluyorumHep sağda hissettim dedin ben de en başından beri hep sağda hissediyorum bakalım ne olcak cuma günü inşallah öğrenicez gösterirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?