Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Eveeet yoklama yapalım ozaman
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verin @lunariaaa @hcelly @sellmin @danmii @Fatmaningebeligi @petty @Dogabesmez R Rabbimallah @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto
Kusura bakmayın kızlar benim bir kızım olacak inşallah.18 haftalık olduk
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kız doğurana kadar bekleseydin söylemek için bari
Aslında çok bulantılarla uğraştım yeni yeni telefona bakabiliyorum ondan oldu .

Eklentiler

• IMG_3105.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_C727AF2D-D935-4774-AD61-3EED730B05C7.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bu tsh başta yükselmezse sonra yükselmiyor mu? Ben en son 8.haftada verdim kan idrar tüm testleri, dr en son gittiğimde bir dahaki gelişinde alacam dedi tekrar test, tsh falan sorduğumda zaten düşük çıkmış bir şey olmaz dedi

Canım benim 8.haftada 2,56 çıkmıştı. Doktorum 2,5 altında isteriz demişti ve düşük doz ilaç başladı. Şimdi beta hcg hızlı arttığı için tsh baskılanıyor. İlk trimester dan sonra baskı kalkacak daha da yükselir demişti.

Aşkım benim 1.70 gibi bir şeydi sanırım yanılmıyorsan 2 bile değildi. Cumartesi kontrole gidecem o zaman isteyecek benden tekrar, inşallah tsh tavanlarda yaşamıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…