- 23 Ekim 2024
- 3.519
- 5.485
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.521
Kusura bakmayın kızlar benim bir kızım olacak inşallah.18 haftalık oldukEveeet yoklama yapalım ozaman
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verin@lunariaaa @hcelly @sellmin @danmii @Fatmaningebeligi @petty @Dogabesmez R Rabbimallah @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto
Aslında çok bulantılarla uğraştım yeni yeni telefona bakabiliyorum ondan oldu .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımkız doğurana kadar bekleseydin söylemek için bari
HosgeldinnMekanın sahibi geldi
Helloo canlarım herkes iyidir umarım
Döndük aşkom buralardayım artıkHosgeldinntatilden döndünüz müü
Cnaım sen ne zaman hastaneye gidiyorsun, cinsiyet hala belli olmadı dimiHosgeldinntatilden döndünüz müü
Evet evet çok erken 5 haftalık kendileri. Aslında sadece şeyi öğrenmek istedim oval se erkek,yuvarlaksa kız diyorlar.Demekki doğru değil bu bilgiler
Ay aşkım benimki heleCanım benim fasulye gibiydi ama kızım olacak
Ay aşkım benimki heleinanmayın şu kese olaylarına alın rahatlayın, benimkide kıztoş
Günaydın canımmm, oy kurban olurum ben onaKızlar günaydın,
Doktora geldim, tsh için sabah kan verdim sonucum çıkmış onu bekliyorum göstereceğim, kızımın yine fotoğrafını alamadı saklıyor yüzünü 16+3 çıktı ultrason da
Günaydın canımmm, oy kurban olurum ben onaannesi gibi narin naif saklanıyor deliricem
Ahiretliğim yaEvet canım, hoş geldin kız sensiz buralar ıssızdı çok, ben de giremedim çok yoğundum şu birkaç gündür
Canım inşallah güzel güzel sonuçlarla ayrılırsınEli hep yüzünde kız, bir türlü çekmiyor yüzündeninşallah şu TSH için de sorun çıkmaz da keyifli ayrılırım buradan
İnşallah cuma günü gidicemCnaım sen ne zaman hastaneye gidiyorsun, cinsiyet hala belli olmadı dimi
Ay hadi bakalım merakla bekliyoruzİnşallah cuma günü gidicem17. Haftaya girmiş olucaz insallah gösterir bir aydır gitmiyorum merak ediyorum bebisi
Canım benim 8.haftada 2,56 çıkmıştı. Doktorum 2,5 altında isteriz demişti ve düşük doz ilaç başladı. Şimdi beta hcg hızlı arttığı için tsh baskılanıyor. İlk trimester dan sonra baskı kalkacak daha da yükselir demişti.Kızlar bu tsh başta yükselmezse sonra yükselmiyor mu? Ben en son 8.haftada verdim kan idrar tüm testleri, dr en son gittiğimde bir dahaki gelişinde alacam dedi tekrar test, tsh falan sorduğumda zaten düşük çıkmış bir şey olmaz dedi
Ahaha evet kuruldum zaten iyice öğrenene kadar çıkmam odadanAy hadi bakalım merakla bekliyoruz, gösterir kanka. Dr kurcalasın iyice saklarsada doğumda öğrenmek istemiyoruz de
Aşkım benim 1.70 gibi bir şeydi sanırım yanılmıyorsan 2 bile değildi. Cumartesi kontrole gidecem o zaman isteyecek benden tekrar, inşallah tsh tavanlarda yaşamıyorumdurCanım benim 8.haftada 2,56 çıkmıştı. Doktorum 2,5 altında isteriz demişti ve düşük doz ilaç başladı. Şimdi beta hcg hızlı arttığı için tsh baskılanıyor. İlk trimester dan sonra baskı kalkacak daha da yükselir demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?