- 12 Ekim 2023
- 936
- 848
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.541
İnşallah geri kalanı keyifle geçsin canımKusura bakmayın kızlar benim bir kızım olacak inşallah.18 haftalık olduk
Aslında çok bulantılarla uğraştım yeni yeni telefona bakabiliyorum ondan oldu .
Evet canım, işten dolayı yoğundum epeyAhiretliğim yabak ben olmayınca girmiyor, işte vefa
İşten dolayımı yoğundun beybisi
Canım inşallah güzel güzel sonuçlarla ayrılırsınbizede haber et mutlaka
Ay Allahım neler öğreniyoruzÇıktım canım, dahiliye doktoru da gördü bir sıkıntı yok şimdi dedi ama hep düşük tiroid senin ileride zehirli tiroid ortaya çıkabilir dedi, takip edelim zaten bu aşamada ilaç önermem dedi hatta ileride artarsa o zaman da çok önermem çünkü bebekte anne karnında bu sefer triod hastası oluyor, çok çok ilerlerse o zaman ilaca başlanır dedi
Bu arada belirti olarak sadece kalp çarpıntım var, arada pır pır ediyor kalbim ondanmış
Canım geçmiş olsun olumsuz birseyler olmamasi güzel tiroid bence bizim dönemimizin sorunu gibi birsey. Yani bizlerin yas ortalamasi düşük daha ama kiminde yüksek kiminde düşük çıkıyor. Bende kullaniyorum ilac mesela. Hersey yolunda olsun da canimÇıktım canım, dahiliye doktoru da gördü bir sıkıntı yok şimdi dedi ama hep düşük tiroid senin ileride zehirli tiroid ortaya çıkabilir dedi, takip edelim zaten bu aşamada ilaç önermem dedi hatta ileride artarsa o zaman da çok önermem çünkü bebekte anne karnında bu sefer triod hastası oluyor, çok çok ilerlerse o zaman ilaca başlanır dedi
Bu arada belirti olarak sadece kalp çarpıntım var, arada pır pır ediyor kalbim ondanmış
Eskiden daha normal besleniyorlarmis daha az stres yapiyorlarmis bizlerde hersey cok farkli. Yuksek tansiyonlarla sekerlerle doguma gidenler neler neler.. eskilerin hikayeleri cok daha farkli.Ay Allahım neler öğreniyoruzgeçmiş olsun aşkım şimdilik bir sıkıntı olmamasına çok sevindim
Kız bizim annelerimiz bunca şeyi bilmiyorlardı bence, biz nasıl eli yüzü düzgün doğmuşuz, şükürler olsun
Aşkım bide benim annem tiroid hastasıEskiden daha normal besleniyorlarmis daha az stres yapiyorlarmis bizlerde hersey cok farkli. Yuksek tansiyonlarla sekerlerle doguma gidenler neler neler.. eskilerin hikayeleri cok daha farkli.
Hosgeldinnn kusummmm naptin nasil gecti tatilinnn yormadin dimi bebişiiiii
Aşkım benim saba bulantı yapmasın yatmadan önce 2 kapsül al demişti, ben onun dediğini yapmadım sabah aç karna bir kapsül alıyorumCanım demir ilacını nasil kullanmanı soylemisti doktor ? Aç mı tok mu ? Sabah mi aksam mi ?Beyazyasemin
Ay ne diyorsunnn bence de kullanmamiatir ilac ama. Eskiden yokmus ki doktora gidelim falan. Benim annem beni usg de bir kere görmeye gitmis onda da safra kesesi muayenesi ederken dr hamile oldugunu görünce bide garip bana bakmisAşkım bide benim annem tiroid hastasıben hiç zannetmiyorum ilaç kullandığını tüvbee
Aşkım iyi geçti çok şükür, bebiş rahattı taşıyan olduğu içinyorulan ben oldum, her gün 14.000 adım atmışız ve 33 derece olmasına rağmen sıcak bir damla bile terlemedik, nem yok baskı yok, gece yorganla yattık kanka istanbula iner inmez yapışmaya başladık, sanırım madride taşımıyoruz
Sen nasılsın aşkitom bir derin nefes aldın artık rahatsın, alışveriş bakmaya başladın mı
Aşkım benim saba bulantı yapmasın yatmadan önce 2 kapsül al demişti, ben onun dediğini yapmadım sabah aç karna bir kapsül alıyorum
Canım yakındır tekme yersın sendeKızlar ben bu ara her gün akşam 7 gibi alt karnımda bişeyler hissediyorum sanki ya, dünde uçakta 3 defa arka arkaya bişey ittiriyor gibi oldu göbek deliğimin altındabu gün 17+0
Aşkımsu bunu yeni gördümsepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
Doktorla ayrıntılı konuşmadık canım aslında ama ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum. Kahvaltıya kadar en az 30- 45dk geçmesini bekliyorum. Çünkü peynir gibi süt ve süt ürünleri ya da çay emilimini azaltıyormuş. Zaten uyandıktan sonra kendime gelip kahvaltımı hazırlarken o süre geçiyor. Bol lifli beslen ama çünkü kabızlığı davetiye çıkarıyor resmenCanım demir ilacını nasil kullanmanı soylemisti doktor ? Aç mı tok mu ? Sabah mi aksam mi ?Beyazyasemin
Aşkım sabah aç karna emilimi daha güçlü oluyormuş, o yüzden ben bir tane sabah şekline geçtim, akşam 2 kapsül dr bence emilimi az olur diye yazdıAy ne diyorsunnn bence de kullanmamiatir ilac ama. Eskiden yokmus ki doktora gidelim falan. Benim annem beni usg de bir kere görmeye gitmis onda da safra kesesi muayenesi ederken dr hamile oldugunu görünce bide garip bana bakmis
Oh ne guzel iyi geldiyse ve sorunsuz gecirdiysen tatili miss gibi olmus iyiki gitmişsin. Baya yürümüşsünay nasil yaa 33 derecede burda bir yerlerimizden terler akiyor bizim toplanin gidiyoruz
Kuzum şükür biraz kafam rahatladı artik. Kesin sonucumuz da temiz çıksın Allahın izniyle o zaman hepten rahat olacagim. Detayli usg icin randevumu da aldim. Ama henüz alisveris cok başlamadım bakmaya gecirdigim islem sonrasi biraz yine yatarak gecti bu haftam. Belki hafta sonuna bir çıkarım.
Ay ben cok yatmak durumunda kaldim bu zamana kadar , simdi ayakta yarim saat kalinca sırtım agriyordışarı da cikamiyorum ondan. Bide göğüsler büyüdü onunda etkisi fazla ağrıya
söz dinleme deyince de biz bende biraz önce ac karna ictim bir tane eczaci sabah ac yazmis. Ama doktora sormamistim. Bana da sabah icmek mantikli gibi geldi inşallah bulanti yapmaz.
Bana bunu yapabilecek tek varlık kendisiCanım yakındır tekme yersın sende
Ben sabah bi çise uyaniyorum mutlaka o zaman tiroid ilacimi içiyorum tekrar uyuyorum kahvaltı etmeden dedigin gibi bende 30 45 dk da anca biseyler yiyecek moda geliyorum, bende o zaman iceyim yine. Bugun ilk kez kullandim yine oyle yaptım kahvalti daha yeni yapcamDoktorla ayrıntılı konuşmadık canım aslında ama ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum. Kahvaltıya kadar en az 30- 45dk geçmesini bekliyorum. Çünkü peynir gibi süt ve süt ürünleri ya da çay emilimini azaltıyormuş. Zaten uyandıktan sonra kendime gelip kahvaltımı hazırlarken o süre geçiyor. Bol lifli beslen ama çünkü kabızlığı davetiye çıkarıyor resmen
Bende sabah 1 tane aç icicem kusum en iyisi o gibi simdilikAşkım sabah aç karna emilimi daha güçlü oluyormuş, o yüzden ben bir tane sabah şekline geçtim, akşam 2 kapsül dr bence emilimi az olur diye yazdıcumartesi öğrenicem sabah randevum var
Kanka sen işlemden dolayı kalkmadın ama burdada gündüz dışarı çıkalacak gibi değil kibende bir yere gitmiyorum anca akşamları deniz kenarı 15-20 dk hava alıyoruz o kadar, hiç canını sıkma hep yattım diye bende yatıyom ben göğüslerim büyüdükçe seviniyorum çünkü hamilelikten önce yumurta kadardı
Aşkım sen magnezyumu sorsana doktoruna belki sırt ağrılarına iyi gelir, ben şu an günde akşam bir tane içiyorum doktorum kas ağrıların falan çoğalırsa ikiye çıkarabilirsin o seni rahatlatır demişti.Bende sabah 1 tane aç icicem kusum en iyisi o gibi simdiliksorarsin bakalim cumartesi. Büyük bulusma cumartesi miii
Ay orasi oyle ya kuzum. Cidden gündüz cikilacak gibi degil hic. Aksam iste biraz serinleyince cikilabilir. Dün aksam ilk kez ciktik aksam yakin mesafeye yürüdük eşimle ama hemen nefes nefese kaliyorum yoruluyorum sirtim desen kopuyorvalla ben hep yattim cidden ya. Sizde yattiysaniz ne guzel yalniz degilmisim ay kiyamam sana o zaman seninkiler büyüsün benimkiler artik sırtımı agritiyor baya baya tabi bebisim icin büyüyor
Canım ben tiroid ilacını yaklaşık 1 ay falan kullanıp kan verdim. Baya düşmüştü doktor ara verelim dedi. 1 ay sonra tekrar kan verdim onda da 1,3 çıktı. Şu an hala kullanmıyorum.Ben sabah bi çise uyaniyorum mutlaka o zaman tiroid ilacimi içiyorum tekrar uyuyorum kahvaltı etmeden dedigin gibi bende 30 45 dk da anca biseyler yiyecek moda geliyorum, bende o zaman iceyim yine. Bugun ilk kez kullandim yine oyle yaptım kahvalti daha yeni yapcam
Ay birde kabızlık sorunumuz olmasin yaadikkate alcam canim tamam ona göre besleneyim. Kefir fln ise yarar insallah. Onu iciyorum yogurt fln yiyorum.
Ay bende bılmıyodum kızlar bende euthrox 25 kulllanıyorum dikkay edeyim bendeBen sabah bi çise uyaniyorum mutlaka o zaman tiroid ilacimi içiyorum tekrar uyuyorum kahvaltı etmeden dedigin gibi bende 30 45 dk da anca biseyler yiyecek moda geliyorum, bende o zaman iceyim yine. Bugun ilk kez kullandim yine oyle yaptım kahvalti daha yeni yapcam
Ay birde kabızlık sorunumuz olmasin yaadikkate alcam canim tamam ona göre besleneyim. Kefir fln ise yarar insallah. Onu iciyorum yogurt fln yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?