- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.561
Aslinda haklisin ben sirt agrimi bi doktora söyleyeyim artik sonraki kontrolde ancak. Surekli mesaj atmak darlamak hic yapım degil benim daha dün demir icin mesaj atmistim. Hangi magnezyumdan verdi sana kuşum ?Aşkım sen magnezyumu sorsana doktoruna belki sırt ağrılarına iyi gelir, ben şu an günde akşam bir tane içiyorum doktorum kas ağrıların falan çoğalırsa ikiye çıkarabilirsin o seni rahatlatır demişti.
Ay evet cumartesini iple çekiyorum özledim kızımı, birde benim meme uçlarım hala küçük gibi ya ben nasıl emzirecem
Evet cnm ya chatgbt de öyle diyor bazı kişilere attım inst onlarda diyor erkek paranoyak oldumAşkımsu bunu yeni gördüm2.resmi hiç anlamadım ama ilktede kararsız kaldım erkeğede benziyor sanki banamı öyle geldi
Ne zaman şimdi tam dr günün?
Canim uclarda koyulasma basladi gibi ama asiri degil. Her hamilelik farkli bence ya.Kızlar çok afedersiniz bende şeyi merak ediyorum göğüs uclarınız çok koyulaştı mı? Kızımda emzirirken koyulaşmıştı ama hamileyken bu kadar koyu olmamıştı. Şimdi erkek bebek bekliyorum bildiğiniz kahveye dönmüş.
Kuzum sen demir ilaci basladin dimi ?Ay bende bılmıyodum kızlar bende euthrox 25 kulllanıyorum dikkay edeyim bende
Kuzum bende tiroid ilacimi uzun zamandir kullaniyorum aslinda. En son 15 gun kadar once baktirdim. Güzel gelmis degerim doktora sordum 2 farkli kullaniyorum hafta sonu 50lik hafta ici 25lik, hocam 50ligi birakayim mi dedim yok bırakma degerler boyle Güzel devam et ilacina ayni sekilde dedi. Ben yine 1 ayim dolunca tiroid baktircam tabi önemli bir deger. Her ay baktiriyorum. Senin degerinde guzel cikmis yükselmezse hic sıkıntı yok.Canım ben tiroid ilacını yaklaşık 1 ay falan kullanıp kan verdim. Baya düşmüştü doktor ara verelim dedi. 1 ay sonra tekrar kan verdim onda da 1,3 çıktı. Şu an hala kullanmıyorum.
Kabızlık konusunda da sen zaten beyaz ekmek falan tüketmiyordun diye hatırlıyorum. Ben de artık wasa ile kahvaltı yapıyorum. Kayısı,erik gibi meyvelerle kefir içiyorum. Bir de en azından iki günde bir akşam yemeği yanında salata tüketmeye çalışıyorum. Sen zaten şekerden dolayı dikkat ediyorsundur. O yüzden sıkıntı olmaz inşallah
Merhaba mesajınızı yeni görüyorum, Memorial yüksek doz folik asit dedi 12. Haftaya kadarMerhaba, sizin de mi mthfr homozigot, benim pai ve mthfr heterezigot ve homozigot olarak çıktı, şişli memorial'de tüp Bebek doktorları yüksek doz folik asit önerdi, ama eşimin görev yaptığı hastanedeki hekim arkadaşlar oksapar doğuma kadar dedi. Bu durumlarda olanların doktor görüşlerini merak ediyorum açıkçası.
Canım ben ilk 25lik kullanıyordum. Yaklaşık bşr ay sonra değerim baya düşmüştü. 0,33tü. O yüzden bıraktırdı galiba. Sonra 1,3 çıktı. Benim kız kardeşimde de haşimato var o yüzden ben de tetikteyim. Ayda bir baktırmak gerekKuzum bende tiroid ilacimi uzun zamandir kullaniyorum aslinda. En son 15 gun kadar once baktirdim. Güzel gelmis degerim doktora sordum 2 farkli kullaniyorum hafta sonu 50lik hafta ici 25lik, hocam 50ligi birakayim mi dedim yok bırakma degerler boyle Güzel devam et ilacina ayni sekilde dedi. Ben yine 1 ayim dolunca tiroid baktircam tabi önemli bir deger. Her ay baktiriyorum. Senin degerinde guzel cikmis yükselmezse hic sıkıntı yok.
Evet canım ben tam bugday yiyorum uzun zamandir. Bide aklima her geleni yiyemiyorum malum. Yogurt kefir vs tüketiyorum. Dedigin gibi ek olarak meyve kayisi ekleyebilirim. Elimden geldigince dikkat etmeye devam edicem o zaman. Cok sagol guzel bilgiler icin
12+5te azaltarak bırakmaya başladım canım. Zaten doktorum plasentanın bu görevi artık fazlasıyla yerine getirdiğini söylemişti. Valla öyle rahatladım ki bırakınca.Kızlar, progestan hala kullanan var mı yaa ? Ben bu haftadan itibaren azaltmaya baslayacagim. Doktorum nerdeyse 3 hafta once birakmami soyledi de ben anca bu hafta azaltma dozuna geceyim diyorum.
Cinsiyet ne şimdi ben anlamadım kizmi erkekmiÇin takvimi - Kız
Makas bıçak - kız
Tuz - Erkek
Yüzük testi - Erkek
Bulantı yok
Uyku yok
Duygusallık yok
Doktorcum - Erkek
Dünyadaki herkes - Erkek
Sonuç babasının çığlığıyla prenseeeessssss
En sevdiğim rengi bile değiştiririm yavrucuğum yanlış anlamasın
Yüzük testi çevremde hep tutmuş ama bilekten yapılan sizin şimdi erkekmi kesinHurafe analiz alert
Bulantı kusma feci halde (5 kilo verdirdi)
Tatlı isteği sıfırdan bile az tiksindim resmen
Tuzlu ve ekşiye düştümmm
Çin takvimi : kız
Yüzük testi : kız
Doktor sol yumurtan tutmuş demişti
Koku hassasiyeti had safhadaa
Sivilce adet tarihlerim yaklaşınca çıktı baya
Göbek şekli belli değil daha göbeğim yok
Kasık ya da bel ağrısı pek olmadı kuyruk sokumu ağrım oldu yürüdükçe
Nabzı 170 çıkmıştı son kontrolde.
Aklıma gelenler bunlar kızlar neredeyse hepsi kız çocuk belirtisi olmasına rağmen ta ta ta tammmm nur topu gibi bir erkek
Sende kontrol ettir canim ayda bir. Çünkü yükselme olmus. Daha fazla artarsa bu sekilde dönüşümlü ilac baslayip birakirsin. Bende yeniden baktircam her ihtimale karsi. Ailede olunca ekstra dikkat lazim tani.Canım ben ilk 25lik kullanıyordum. Yaklaşık bşr ay sonra değerim baya düşmüştü. 0,33tü. O yüzden bıraktırdı galiba. Sonra 1,3 çıktı. Benim kız kardeşimde de haşimato var o yüzden ben de tetikteyim. Ayda bir baktırmak gerek
Ay canım bende bırakmak istiyorum. Bu hafta azaltma dozuna gecicem. Sen günde 1 e düşüp sonra tamamen kestin mi ?12+5te azaltarak bırakmaya başladım canım. Zaten doktorum plasentanın bu görevi artık fazlasıyla yerine getirdiğini söylemişti. Valla öyle rahatladım ki bırakınca.
Canim sen nerelerdesin yaa ? Başlarda hep buralardaydın simdi yoksun hic. Bebis nasil sen nasilsin cinsiyeti öğrendin miiMerhaba mesajınızı yeni görüyorum, Memorial yüksek doz folik asit dedi 12. Haftaya kadar
Bursa’da ki perinatoloğum da öyle dedi ben hiç kan sulandırıcı kullanmadım
Çok şükür iyiyim canım 15+3Canim sen nerelerdesin yaa ? Başlarda hep buralardaydın simdi yoksun hic. Bebis nasil sen nasilsin cinsiyeti öğrendin mii
Canım chatgbt erkek dedi ama kızım olucakEvet cnm ya chatgbt de öyle diyor bazı kişilere attım inst onlarda diyor erkek paranoyak oldum
Darlamayı çok severimAslinda haklisin ben sirt agrimi bi doktora söyleyeyim artik sonraki kontrolde ancak. Surekli mesaj atmak darlamak hic yapım degil benim daha dün demir icin mesaj atmistim. Hangi magnezyumdan verdi sana kuşum ?
Oy guzel kızını yerim seniiiinn. Gitte gör nasil büyümüş
Kuzum memis uclari ilerleyen haftalarda daha büyüyormus galiba. Ama uclarda hafif sertlesme fln olmaya basladi gibi benim. Yalniz benimkiler cani isteyince dümdüz olabiliyobilmiyorum sizlerde nasil
Canım chatgbt erkek dedi ama kızım olucak
Elon musk türklerin (çoğunun) erkek düşkünü olduğunu öğrenmiş, chatgbt erkeke kodlamış, sen erkek de mutlu olsunlar demişEvet cnm ya chatgbt de öyle diyor bazı kişilere attım inst onlarda diyor erkek paranoyak oldum
Bana da doktor dedi yorma kendini çok ayakta kalma diye. Vücut yorulunca da öyle olabilir. Geçti benim 4 gün falan sürdü. İnşallah tekrarlamaz. Sizin geçti miŞuan bende 20.haftama yeni giriyorum ve bendede bugün sırf öyle oldu endişelendim.Hatta biraz yüzdüm diye öyle oldu sandım yarında detaylı ultrason var diye doktorada gitmedim
Gecmis olsun canim benim. Serklaj tedbiren mi oldun yoksa rahim agzinda açılma mı vardı?Çok şükür iyiyim canım 15+3
Serklaj oldum önceki küretajlardan ve rahim ameliyatlarından ötürü önlem amaçlı hiç gelemedim buralarabugün gittim gördüm herşey yolunda şükürler olsun ki
Evet öğrendim kızçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?