- 16 Eylül 2024
- 5.381
- 4.698
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.581
AhhahaDarlamayı çok severim
Aşkım bana magnimore plus yazdı
Kaçıncı haftada erkek dedi cnmCanım chatgbt erkek dedi ama kızım olucak
Bak bunu hiç düşünmemiştim hahahaElon musk türklerin (çoğunun) erkek düşkünü olduğunu öğrenmiş, chatgbt erkeke kodlamış, sen erkek de mutlu olsunlar demişbanada hep erkek dedi, son gün kız dedi, doktorum kız dedikten sonra
Canım ben tüp bebek tedavisinde 2 sabah 2 akşam kullanıyordum. İlk hafta 1 sabah 1 akşama düşürdüm. Sonraki hafta da gece yatarken 1 kullandım bitirdim.Sende kontrol ettir canim ayda bir. Çünkü yükselme olmus. Daha fazla artarsa bu sekilde dönüşümlü ilac baslayip birakirsin. Bende yeniden baktircam her ihtimale karsi. Ailede olunca ekstra dikkat lazim tani.
Ay canım bende bırakmak istiyorum. Bu hafta azaltma dozuna gecicem. Sen günde 1 e düşüp sonra tamamen kestin mi ?
Bende önce günde 1e duseyim 1 hafta, ondan sonra da 1 hafta 2 günde bir kullanip tamamen keseyim diyorum. Gercekten ilaci kullan yat kalkma, akıntısı ilaç geri gelmesi derken epey insanı zorluyor aslında.
Çok çok sağol canım benim. Sadece önlem amaçlı rahim ağzımda darlık ya da bi açılma yok çok şükür ki.Gecmis olsun canim benim. Serklaj tedbiren mi oldun yoksa rahim agzinda açılma mı vardı?
Iyi canim ya şükür bebisler iyi olsunlar dabazi zorlu yollardan geciyor bazi insanlar iste. Burda da ben dahil bazi arkadaslar stresli günler gecirdik. Önemli olan bebislerimiz saglikli olsun saglikla dogsun
Oyy kız mı geliyorrrr saglikla insallahh
Çok geçmiş olsunÇok çok sağol canım benim. Sadece önlem amaçlı rahim ağzımda darlık ya da bi açılma yok çok şükür ki.
3 kez küretaj oldum daha önce. 2 kez de histeroskopi. 2. Olan da rahim genişletildi
Çok müdahale olduğu için önlem amaçlı yaptı doktorum . Çok şükür ki toparladım. Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun. Zor yollardan geçtik ama şükür günümüze
Hem erkek hem kız annesi olarak buna bir yorum yapabilirmisiniz acaba.16 haftalıkCanım o kadar ufak ki, anca kese şeklinden anlayan olursa ki şöyle söyleyeyim yok yuvarlak kese kız, fasulye erkek diyorlar ama benim iki kesem de fasulye şeklindeydi biri kız biri erkek meselasağlıkla gelsin
İnşallah canımİnşallah geri kalanı keyifle geçsin canım
Senin nub benim bebeğim gibi arada gibi yasepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
Evet seninkini de dikkat ettim benziyor ultrason daki nubaçısı ne yukarı ne aşağıSenin nub benim bebeğim gibi arada gibi yabenimkine ne erkek diyebiliyordum tam ne kız .düz gibi geliyor ama hafif ucu açı da yapmış gibi canım benim de aynıydı
Senin nub benim bebeğim gibi arada gibi yasepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
aynen canım ama seninki sanki biraz daha yataya daha yakın gibi kıza benzettim daha çok randevun ne zamanEvet seninkini de dikkat ettim benziyor ultrason daki nubaçısı ne yukarı ne aşağıama artık organlar bile gelişmiştir kesin öğreniriz
ahiretliğimm ben yazacamda konular benim alanım olmadığı için ne diyecemi bilemedimDiğer kızlar ben geldim diyemi yazmıyor ya
Ayıp oluyor arkadaşlar
Bu hafta randevum cumartesi ama Ben öne çekecek yaSenin nub benim bebeğim gibi arada gibi yabenimkine ne erkek diyebiliyordum tam ne kız .düz gibi geliyor ama hafif ucu açı da yapmış gibi canım benim de aynıydı
aynen canım ama seninki sanki biraz daha yataya daha yakın gibi kıza benzettim daha çok randevun ne zaman
Hoşgeldin
Dün 3 kere pıt pıt pıt diye bir şey hissettim bebek hareketi miydi emin değilim bağırsağımdan gaz geçişi olmuş gibi bir histiİlk gebeliklerde normal hemen hissetmemen. Sırt üstü uzanıp elini karnına koy, göbek deliğinin altına. Ben sabahları uyanınca hissediyorum genelde. Gün içinde otururken vs hissetmedim henüz.
Eline çekirdekte verelim aşkoahiretliğimm ben yazacamda konular benim alanım olmadığı için ne diyecemi bilemedimbana dedikodu lazım dermişimmm
Elinle hissettiysen gaz olup olmadığını çok net anlıyorsun canım, bir de elini koyunca onlar da tepki veriyor, arada pıt pıt dürtebilirsinDün 3 kere pıt pıt pıt diye bir şey hissettim bebek hareketi miydi emin değilim bağırsağımdan gaz geçişi olmuş gibi bir histi
Elimle nabız hissediyorum sadece ya sabah hissettiğim içerdendiElinle hissettiysen gaz olup olmadığını çok net anlıyorsun canım, bir de elini koyunca onlar da tepki veriyor, arada pıt pıt dürtebilirsin
Göbek deliğinin altında hissetmen lazımmış canım, çevresi bağırsakmışElimle nabız hissediyorum sadece ya sabah hissettiğim içerdendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?