Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Elon musk türklerin (çoğunun) erkek düşkünü olduğunu öğrenmiş, chatgbt erkeke kodlamış, sen erkek de mutlu olsunlar demiş banada hep erkek dedi, son gün kız dedi, doktorum kız dedikten sonra
Bak bunu hiç düşünmemiştim hahaha Bende diyorum niye herkese aynı cinsiyet söylüyor valla silecem

Canım ben tüp bebek tedavisinde 2 sabah 2 akşam kullanıyordum. İlk hafta 1 sabah 1 akşama düşürdüm. Sonraki hafta da gece yatarken 1 kullandım bitirdim.

Çok çok sağol canım benim. Sadece önlem amaçlı rahim ağzımda darlık ya da bi açılma yok çok şükür ki.
3 kez küretaj oldum daha önce. 2 kez de histeroskopi. 2. Olan da rahim genişletildi
Çok müdahale olduğu için önlem amaçlı yaptı doktorum . Çok şükür ki toparladım. Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun. Zor yollardan geçtik ama şükür günümüze

Çok geçmiş olsun canım
Sağlıcakla al kızçenini kucağına inşallah

Canım o kadar ufak ki, anca kese şeklinden anlayan olursa ki şöyle söyleyeyim yok yuvarlak kese kız, fasulye erkek diyorlar ama benim iki kesem de fasulye şeklindeydi biri kız biri erkek mesela sağlıkla gelsin
Hem erkek hem kız annesi olarak buna bir yorum yapabilirmisiniz acaba.16 haftalık

Eklentiler

• IMG_0588.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 27
sepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
Senin nub benim bebeğim gibi arada gibi ya benimkine ne erkek diyebiliyordum tam ne kız .düz gibi geliyor ama hafif ucu açı da yapmış gibi canım benim de aynıydı

Senin nub benim bebeğim gibi arada gibi ya benimkine ne erkek diyebiliyordum tam ne kız .düz gibi geliyor ama hafif ucu açı da yapmış gibi canım benim de aynıydı
Evet seninkini de dikkat ettim benziyor ultrason daki nubaçısı ne yukarı ne aşağı ama artık organlar bile gelişmiştir kesin öğreniriz

sepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
Evet seninkini de dikkat ettim benziyor ultrason daki nubaçısı ne yukarı ne aşağı ama artık organlar bile gelişmiştir kesin öğreniriz
aynen canım ama seninki sanki biraz daha yataya daha yakın gibi kıza benzettim daha çok randevun ne zaman

Bu hafta randevum cumartesi ama Ben öne çekecek ya

İlk gebeliklerde normal hemen hissetmemen. Sırt üstü uzanıp elini karnına koy, göbek deliğinin altına. Ben sabahları uyanınca hissediyorum genelde. Gün içinde otururken vs hissetmedim henüz.
Dün 3 kere pıt pıt pıt diye bir şey hissettim bebek hareketi miydi emin değilim bağırsağımdan gaz geçişi olmuş gibi bir histi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…