Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
erkekler anacı oluyormuş canım boşver bizim oğluşumuz biz de cicili bicili giydiririz şimdi kız erkek kıyafetleri çok çok güzel benim şimdi en merak ettiğim doğunca neye benzeyecek

erkekler anacı oluyormuş canım boşver bizim oğluşumuz biz de cicili bicili giydiririz şimdi kız erkek kıyafetleri çok çok güzel benim şimdi en merak ettiğim doğunca neye benzeyecek
evet ya sığındığım tek liman anacı olması bitmiyor meraklarımız fiziksel özellikleri babası olsun zekası anası olsun benimkinin amin yahu doğduğunda bille belli olmuyor ki neye benzediği anca biraz süre geçecek de gerçek yüzünü görcez

O kaygılar bende hiç bitmiyor ya. Büyütmeye büyütürüz bi şekilde ama nasıl yetiştireceğiz iyi bir karakter sahibi yapacağız kötülükten kötü arkadaştan nasıl koruruz falan hep böyle endişeler var bende de. Ama bir şekilde kafamızı bunlardan boşaltıp minicik hallerinin tadını çıkarmak lazım

Kızlar ya sağ tarafimda kasığımda durup durup diken batiyor gibi oluyor. Yasayan var mi bunu

söylentilere göre öyleymiş ama ne hikmetse bizim aralık bebişleri kafa kafaya gidiyor Erkek annelerini biraz daha alttan alabilir misiniz lütfen
Valla kim ne doğurursa onun senesi diyor senin dediğin gibi ama bütün dünyadaki istatistiklere bakılsa bizim grubun aynısı çıkar ben yerim o minik erkek adamları ya aşkolsun hiç kötü bişey der miyim

geçenlerdee ne yaşadım. Markete gitmiştik eşimle, bir reyonda beni bir gülme aldı durduramıyorum ama kendimi gözlerimden yaşlar akıyor ama asla duramıyorum gülme krizi tuttu, bir yandan eşime diyorum sinirlendir beni bir yandan kahkaha atmaya devam ediyorum. uzun süre devam edince korktu eşim gitti su getirmeye falan ama tek başıma bile kahkaha atmaya devam ettim çünkü derin nefes alsam da duramıyordum. o kadar değişikti ki ilk kez böyle bir gülme krizi geldi başımaa kızlar yaa hormonlardan mı acaba kafayı yiyorm galiba

Valla kim ne doğurursa onun senesi diyor senin dediğin gibi ama bütün dünyadaki istatistiklere bakılsa bizim grubun aynısı çıkar ben yerim o minik erkek adamları ya aşkolsun hiç kötü bişey der miyim
Hahaha öyle gerçekten sanki seçilmiş de girmişiz gruba yaaaa Lider teyzoşumuzzzzz

Biberon meme reddi yapmazsa mantıklı ama benim kızımda meme reddi yaptı bir daha da meme almadı

Kızlar bi de madem konu açıldı emzik veya biberon verince meme reddi yaşanır mı sanki öyle bir algı var tecrübeli anneler bizi aydınlatabilir mi
İlk 1 ay emzik vermek pek iyi değil diyo doktorlar. Memeye alılsın bebek diye. 1 ay sonra verlebilir. Ama biberonda olay farklı çaba sarfetmeden süt geldiği için kolaya alışıp memede sıkıntı yaşayabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…