- 17 Ağustos 2021
- 1.656
- 2.055
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.781
evet ya sığındığım tek liman anacı olmasıerkekler anacı oluyormuş canım boşverbizim oğluşumuz biz de cicili bicili giydiririz şimdi kız erkek kıyafetleri çok çok güzel benim şimdi en merak ettiğim doğunca neye benzeyecek
Öğrenirsin canım bacaklarını kapatmazsaMasallah bu sene hep erkekmis diyorlar dogrumubanada herkes erkek diyor
Suan 15+3 gidersem ögrenirim degilmi
Ben bu tabloyu boşuna mı tutuyorum ya nerde erkekler fazlaymışEvet bu sene genelde erkek senesi diyorlarr
Merhaba canım benım doktor 13. Haftada soylemıstıMerhaba kizlarrr bebislerin cinsiyetini kacinci haftada oğrendinizz
O kaygılar bende hiç bitmiyor ya. Büyütmeye büyütürüz bi şekilde ama nasıl yetiştireceğiz iyi bir karakter sahibi yapacağız kötülükten kötü arkadaştan nasıl koruruz falan hep böyle endişeler var bende de. Ama bir şekilde kafamızı bunlardan boşaltıp minicik hallerinin tadını çıkarmak lazımCanım valla benim aşırı kaygılarım var ya .Normalde rahatıma çok düşkün biriyimdir .Çocuğa bakabilecek miyim filan , yetiştirme konusu hep kafamda büyütüyorum .Bir çocuk yetiştirmek bana çok büyük bir sorumluluk geliyor .İnşaallah sağlıklı olsunlar da bir şekilde büyüyecekler biliyorum ama maalesef bir yanım böyle çok heyecanlıyken bir yanımda kaygılıama rüyamda filan görüyorum bazen aşırı güzel bir duygu gerçeği kim bilir nasıldır .Şuan düşündüğüm şeyler o zaman onun sevgisi ve varlığıyla bana çok kolay gelecek belki de
söylentilere göre öyleymiş ama ne hikmetse bizim aralık bebişleri kafa kafaya gidiyorBen bu tabloyu boşuna mı tutuyorum ya nerde erkekler fazlaymışsepide suuuduru68 Cherry Mom desteğe gelin kızlar asılsız iddialar var
kuzum regl zamanlarında mısınKızlar ya sağ tarafimda kasığımda durup durup diken batiyor gibi oluyor. Yasayan var mi bunu
Aslında evet canimkuzum regl zamanlarında mısın
Bende çok sık oluyor canım bu idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim ama tahlillerimde bir şey çıkmıyor anlatmıştım daha önce sizeKızlar ya sağ tarafimda kasığımda durup durup diken batiyor gibi oluyor. Yasayan var mi bunu
bence ondandır canım bana da o zamanlarda ayrı bir kasık ağrısı yükleniyor. Eğer devam ederse dayanılmaz gibi olursa gidersin istersen doktora ama kötü düşünme. Rahmin büyüyor da olabilirAslında evet canim
Valla kim ne doğurursa onun senesi diyor senin dediğin gibisöylentilere göre öyleymiş ama ne hikmetse bizim aralık bebişleri kafa kafaya gidiyorErkek annelerini biraz daha alttan alabilir misiniz lütfen
Hahaha öyle gerçekten sanki seçilmiş de girmişiz grubaValla kim ne doğurursa onun senesi diyor senin dediğin gibiama bütün dünyadaki istatistiklere bakılsa bizim grubun aynısı çıkar ben yerim o minik erkek adamları ya aşkolsun hiç kötü bişey der miyim
Biberon meme reddi yapmazsa mantıklı ama benim kızımda meme reddi yaptı bir daha da meme almadıKuzum bir de şey duymuştum çok süt olunca da sağmak gerekiyormuş .Bir de mesela anne çok yorgun 4-5 saat uyumak istiyor o zaman da bebeğin 1 öğününü sağıp yanındakiler beslemesi için iyi oluyormuş .tabi bunlar benim duyduklarım tecrübeli anneler daha iyi bilir
noluyor noluyorBen bu tabloyu boşuna mı tutuyorum ya nerde erkekler fazlaymışsepide suuuduru68 Cherry Mom desteğe gelin kızlar asılsız iddialar var
İlk 1 ay emzik vermek pek iyi değil diyo doktorlar. Memeye alılsın bebek diye. 1 ay sonra verlebilir. Ama biberonda olay farklı çaba sarfetmeden süt geldiği için kolaya alışıp memede sıkıntı yaşayabiliyorlarKızlar bi de madem konu açıldı emzik veya biberon verince meme reddi yaşanır mı sanki öyle bir algı var tecrübeli anneler bizi aydınlatabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?