- 4 Ekim 2024
- 3.228
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.301
Bana da oluyor. Rahim büyüdüğü için canımİyi geceler arkadaşlar bir sorum olucak size göbek deligin altında hafiften igne batması gibi desem ne desem bilemedim öyle bir şeyler oluyor sizlerde var mı bebek hareketimi acaba diye düşünüyorum
Canım ultrasona girdikçe görüyor insan bebek bazen bir küçük bir büyük çıkıyor. 2-3 günlük oynamalar bişey değil. Ben ilk kızımda daha çok giderdim doktora çok evhamliydim. Bir hafta farkla bile bebek bir küçük bir büyük çıkardı. Ordan anlardim bebeğin o anki konumuna göre değişebiliyor. 2 gün çok önemsiz bir fark. Bir keresinde bir doktor bebeğinin başı 1 hafta büyük demişti. Önemsiz bişey genetik olabilir başı büyüktür dedi. Sonraki haftalarda başı normal ölçüldü. Doğunca da normal geldi haftasıyla. Yani hiç umursamamak gerekiyor bence bu kadarcık farklarıEvet canım sonradan çok pişman oldum neden 2 gün fark var diye sormadığım için ama o an doktorun işine karışmak istemedim açıkçası sorun olsa söyler zaten diye düşünüyordum. Nedense sonradan kafama takılmaya başladı. En başından beri günlük fark hep vardı o geç döllenme olduğunun kesin kanıtıydı ama işte dediğim gibi 2 gün eklenince huzursuz oldum. Ölçümler milimetrik düzeyde yapılıyor belki o an bile başka doktor baksa az bir şey farkla ölçüm yapıp gün 1-2 değişecekti. Sağ ol desteğin içindetaylıya kadar sabır zamanı artık
Ya kızın uyur inşallah uyumayan bebek çok zor Allah kolaylik versinBenim 2 yaşındaki bebem hala uyumadı
bütün gün zaten cok yaramaz tahmin edemezsiniz yane okadar birde uyumuyorbitik bir hamiş bırakıyorum buraya
kıyamamm canım yaa sende çok zorlandın doktorun birden bırak diyince emzirmeyiYa kızın uyur inşallah uyumayan bebek çok zor Allah kolaylik versinBir uykusuz hamiş de ben varım şu an. Ben de yere yattım kızımla salona yorgan attık. Bizim yatakta yatmak istemedi. Popom yamuldu ya hiç rahat edemedim uyuyamıyorum. Uyanıp duruyor memeyi açmaya çalışıyor. Su icirdim şimdi kafasını gömdü göğsüme öyle uyudu mizlaya mizlaya. Şükür yine buna da. Birkaç güne yatak odasına götürürüm ya asla uyuyamıyorum burda. Hamile halimle halıda sürünüyorum
Bende ilk hissettiğimde öyleydi ama bu aralar hiç hissedemiyorum uzandığımda falanda hissedemiyorum. İnşallah bir an önce tekrar netleşir hareketleriHareket halinde ben de hissediyorum ama uzanınca çok daha rahat oluyor
Uyumuşum kuzum çok şükür ama dinlendim mi emin değilim yamuldu her yerimkıyamamm canım yaa sende çok zorlandın doktorun birden bırak diyince emzirmeyihamiş hamiş hem bebemize bakıyoz hem rahatlık diye bişey yaşamadan geciyor kız ikimizde baya perişan olmuşuz bende buraya yazdiktan sonra ayağımda sallarken uyuya kalmışım perişan bi şekilde geri uyandım wc molası verdim şimdi uyicam iyi geceler canım uyuduysanız
Benim pazartesi sabah detaylı usg vardı acıbademde murat hocada. Çok iyi bir doktormuş baya bi ilgilendi tek tek detaylı herşeyini inceledi çok şükür iyi ve temiz çıktı herşey çok mutlu ayrıldık tavsiye ederim herkeseCanım henüz aramadım ama ben de Prof. Dr. Murat Yayla’ ya gitmeyi düşünüyorum, Nişantaşında yeri İstanbul da, arayınca fiyatı yazarım, kendisi Acıbadem de doktor ama ben kendi muayenesine gideceğim detaylı için daha önce gitmiştim
Benide bugün çağırmışlardı aslında ama detaylıya gittiğimde doktoruma sordum daha erken olma aşı dedi. 24. Haftada doktor kontrolüm var o gün gel o gün aşı için konuşuruz dedi olmadım bendeKızlar 19 haftalık aşı içi saglık ocağı aradı var mı aranızda aşırı olan kafama takıldı
Servis uzunluğu kaç çıktı sizin banada aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkar dediler 37mm çıktı benim zaten 25mm altı riskmiş sanırım chatgbt öyle diyor sizin kaç acabakızlar Allah hepinizden razı olsun eşim eve geldi film falan actık kafam dagıldı biraz kızım da 2 3 kere daha hareket etti icim rahatladi
sadece bugunun hareket konusunu taksam iyi herseyii kafaya takıyorum doktorum bana birsey anlatırken bile adam ne desem de kafaya takmasa diyr düsünüyorve benim piskoljime gore davranıyor sagolsun
biran once zaman gecsin de kucagıma alayim diyorum
hamileligin tadınıda cıkarmak istiyorum ama kendi kendimi baskılıyor
hep stres icindeyim yani
2 haftada 1 kontrole gidiyordum
plesenta asagi da diye haftada 1 düstu
ben hic ayda 1 kontrole gidemem gibi duruyor
doktoruma birsey icin mesaj attıgmda sagolsun mesajla bile degil arayark konusuyor
dogum yaptıktan sonra birdaha ona gitmemi istermi bilmem
Serviks demek istedim yanlış yazmışımServis uzunluğu kaç çıktı sizin banada aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkar dediler 37mm çıktı benim zaten 25mm altı riskmiş sanırım chatgbt öyle diyor sizin kaç acaba
benim ölçülmedi daha canım 1 hafta oldu plesenta asagida dedigiServis uzunluğu kaç çıktı sizin banada aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkar dediler 37mm çıktı benim zaten 25mm altı riskmiş sanırım chatgbt öyle diyor sizin kaç acaba
Yaa çok tatlısın maşallah ne güzel büyümüş20+5den selamlar kızlar
Göbeğim aldı başını gidiyor
Bu arada göbişler harika görünüyor.
Bende 62 ile hamıle kaldım 64 um şuanda. Büyümesi için sabırsızlanıyorum. Hemen 30 lü haftalara gelmek istiyorum
Benim pazartesi sabah detaylı usg vardı acıbademde murat hocada. Çok iyi bir doktormuş baya bi ilgilendi tek tek detaylı herşeyini inceledi çok şükür iyi ve temiz çıktı herşey çok mutlu ayrıldık tavsiye ederim herkese
İnsanın içini rahatlatıyor baya
Darısı sizlerin başına temiz çıkar inş herşey ilk detaylıya ben gittim ilk doğumada ben gidicem gibi bir his var içimderüyamda 5 kasımda doğum yapıyordum aslında 2 aralık görünüyor usg ye göre tabi. umarım çok erken olmaz ve zamnında gelir
Evet bir anda büyüyor gerçekten ama sen öndesin hafta olarak böyle büyümesi de normal. Maşallah maşallah çok tatlışşşşdemi ya birden oldu bu göbüş bu arada
kız sende at
Hahaha doğrudur aşko bilmiyorm hiç Allah kısmet ederse deniycezYer mi anadolu çocuğu ya mis gibi anne memesi varkenzaten sağmak çok keyifsiz bişey ya gıcık olmuştum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?