Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Benim 2 yaşındaki bebem hala uyumadı
bütün gün zaten cok yaramaz tahmin edemezsiniz yane okadar birde uyumuyor bitik bir hamiş bırakıyorum buraya

Canım ultrasona girdikçe görüyor insan bebek bazen bir küçük bir büyük çıkıyor. 2-3 günlük oynamalar bişey değil. Ben ilk kızımda daha çok giderdim doktora çok evhamliydim. Bir hafta farkla bile bebek bir küçük bir büyük çıkardı. Ordan anlardim bebeğin o anki konumuna göre değişebiliyor. 2 gün çok önemsiz bir fark. Bir keresinde bir doktor bebeğinin başı 1 hafta büyük demişti. Önemsiz bişey genetik olabilir başı büyüktür dedi. Sonraki haftalarda başı normal ölçüldü. Doğunca da normal geldi haftasıyla. Yani hiç umursamamak gerekiyor bence bu kadarcık farkları

Benim 2 yaşındaki bebem hala uyumadı
bütün gün zaten cok yaramaz tahmin edemezsiniz yane okadar birde uyumuyor bitik bir hamiş bırakıyorum buraya
Ya kızın uyur inşallah uyumayan bebek çok zor Allah kolaylik versin Bir uykusuz hamiş de ben varım şu an. Ben de yere yattım kızımla salona yorgan attık. Bizim yatakta yatmak istemedi. Popom yamuldu ya hiç rahat edemedim uyuyamıyorum. Uyanıp duruyor memeyi açmaya çalışıyor. Su icirdim şimdi kafasını gömdü göğsüme öyle uyudu mizlaya mizlaya. Şükür yine buna da. Birkaç güne yatak odasına götürürüm ya asla uyuyamıyorum burda. Hamile halimle halıda sürünüyorum

kıyamamm canım yaa sende çok zorlandın doktorun birden bırak diyince emzirmeyi hamiş hamiş hem bebemize bakıyoz hem rahatlık diye bişey yaşamadan geciyor kız ikimizde baya perişan olmuşuz bende buraya yazdiktan sonra ayağımda sallarken uyuya kalmışım perişan bi şekilde geri uyandım wc molası verdim şimdi uyicam iyi geceler canım uyuduysanız

Uyumuşum kuzum çok şükür ama dinlendim mi emin değilim yamuldu her yerim e işte bebeği yaparken iyi de bakarken böyle oluyor napalim kendimiz kaşındık

Benim pazartesi sabah detaylı usg vardı acıbademde murat hocada. Çok iyi bir doktormuş baya bi ilgilendi tek tek detaylı herşeyini inceledi çok şükür iyi ve temiz çıktı herşey çok mutlu ayrıldık tavsiye ederim herkese
İnsanın içini rahatlatıyor baya
Darısı sizlerin başına temiz çıkar inş herşey ilk detaylıya ben gittim ilk doğumada ben gidicem gibi bir his var içimde rüyamda 5 kasımda doğum yapıyordum aslında 2 aralık görünüyor usg ye göre tabi. umarım çok erken olmaz ve zamnında gelir

Kızlar 19 haftalık aşı içi saglık ocağı aradı var mı aranızda aşırı olan kafama takıldı
Benide bugün çağırmışlardı aslında ama detaylıya gittiğimde doktoruma sordum daha erken olma aşı dedi. 24. Haftada doktor kontrolüm var o gün gel o gün aşı için konuşuruz dedi olmadım bende

Servis uzunluğu kaç çıktı sizin banada aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkar dediler 37mm çıktı benim zaten 25mm altı riskmiş sanırım chatgbt öyle diyor sizin kaç acaba

Kızlar genelde uzaktan okuyorum çalıstıgım içinde yazmaya çok fırsat bulamıyorum. Dedıgınız gibi sıcaklar çok fena. Ama klımalara dikkat edın. Ben iki gündür şiddetli ishal, kusma ve boğaz agrısıyla neler çektim. Dün acıle gıttjm serum taktılar. Mide bulantısı hafifledi ama ishal aynı devam. Dıkkat edın sıcak da hemen etkiliyor. Sıcaklarla işimiz zor

Bu arada göbişler harika görünüyor.
Bende 62 ile hamıle kaldım 64 um şuanda. Büyümesi için sabırsızlanıyorum. Hemen 30 lü haftalara gelmek istiyorum

Servis uzunluğu kaç çıktı sizin banada aşağıda ama bu haftalarda normal yukarı çıkar dediler 37mm çıktı benim zaten 25mm altı riskmiş sanırım chatgbt öyle diyor sizin kaç acaba
benim ölçülmedi daha canım 1 hafta oldu plesenta asagida dedigi
bu cuma tekrar gidicem o zaman ölcer belki
oglumdayken olctuklerinde 54 mm cikmisti baya uzun demisti doktorum ama suan kac bilmiyorum
vajinamda kasılma cok oluyor gun icin de
kemik agrısı gibi rahatsiz ediyor sende de oyle birsey oluyor mu gidince sorucam bakalım
bana da hafta erken 25. 28. haftalarda cıkmasını bekleriz dedi
benim rahim cok islem gordugu icin plesentanın yapışmamasını istiyo ondan korkuyo suan
2 sezeryan 2 kurtajım var yapışıp cıkmzsa sıkıntılı iş erken dogumdan falan cok korkuyorum
eltim erken dogum yapmisti 920 gr dogdu cocugu butun surece hakim oludugm icin aklma o geliyo geriliyorm
zamanın da saglıkla doguurp kucagimiza almak nasip olsun insallah

Bu arada göbişler harika görünüyor.
Bende 62 ile hamıle kaldım 64 um şuanda. Büyümesi için sabırsızlanıyorum. Hemen 30 lü haftalara gelmek istiyorum

Canım benim de 2. Gebelik olmasına rağmen çok büyüme yok ama arkadaşların dediği gibi 20. Hafta sonrası belli olur, ben de gömlek harici bir şey giydiğim de belli oluyor ama artık

Canım Murat Yayla’ ya mı yaptırdın? Perinatolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…