- 5 Haziran 2021
- 5.607
- 21.564
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.341
Canım bebegim kız tüm hurafeler çürüttü burda hiç birinin bilimsel bir açıklaması yok sadece yumurtlama günü ilişki evet yüzde 70 yüzde 80 erkek ihtimalini artırıyor o kadarCinsiyet kesinlestimi acaba belirtileri okuyunca merak ettim
İnşallah kuzummm aminnnnnnn, belki de en ağır belirtileri sen yaşadın, mükafatını da bebişini sağlıklı kucağına alarak al inşallahTabi öyle, endişelenmemek lazım canım, detaylı zamanım gelse çok daha keyifli ilerleyeceğim de işte ama yaşadığım şeylerin detaylı geçsin ya da geçmesin bir etkisi yok onlar tamamen benim bedenimle alakalıydı, inanıyorum ama bu sefer güzel geçecekhep öyle dua ediyorum ve öyle olsun
yumurtlama günü ilişkide erkek olduğuna o kadar eminim ki artıkCanım bebegim kız tüm hurafeler çürüttü burda hiç birinin bilimsel bir açıklaması yok sadece yumurtlama günü ilişki evet yüzde 70 yüzde 80 erkek ihtimalini artırıyor o kadar
Canım bebegim kız tüm hurafeler çürüttü burda hiç birinin bilimsel bir açıklaması yok sadece yumurtlama günü ilişki evet yüzde 70 yüzde 80 erkek ihtimalini art
Aynen öyle sağlıklı gelsin inşallahCanım bebegim kız tüm hurafeler çürüttü burda hiç birinin bilimsel bir açıklaması yok sadece yumurtlama günü ilişki evet yüzde 70 yüzde 80 erkek ihtimalini artırıyor o kadar
İnşallah kuzummm aminnnnnnn, belki de en ağır belirtileri sen yaşadın, mükafatını da bebişini sağlıklı kucağına alarak al inşallah
Kaçıncı çocuğunuz ve yüzük testi bilekten mi yaptınız göbektenmi erkek çıkıyordu şimdi tekrar yaptinizmi yüzük testi hala erkek mi cikiyorHahha valla belirtilere göredd benimki erkek olması lazım dur hepsini saycm bacım
sag taraftaydı hep bebek
tuzlu ekşi aşerme tatlı tiksinme
mide bulantısı yok denck kadar azdı iştah açık
sürekli kırmızı et aşerme tavuk tiksinme
Şuanda sivri bir göbek çıktı sayılır
Çin takvimi erkek
Yüzük testi erkek
Tam yumurtlama günü ilişki
Çenede vücudda kıl artışı
Asla uyuyamama enerji full
Bu arada bebekte çok hareketli erkekbebekler daha hareketli olur derler
Hislerimde erkek
Kuyruk sokumu ağrısı yok bende bunun içi bütün belirtileri silcm:)
Doktor kız dedi ama kesin net bişey yok diyor kafam karıştı
Sizin bebeğiniz erkekmiyumurtlama günü ilişkide erkek olduğuna o kadar eminim ki artık
Kaçıncı çocuğunuz ve yüzük testi bilekten mi yaptınız göbektenmi erkek çıkıyordu şimdi tekrar yaptinizmi yüzük testi hala erkek mi cikiyor kizmi
aminnnnnn. 777 aldım kabul ettimHerkesin imtihanı kendinedir kuzum, Allah’ ım bize burada patır patır doğurup, “ ayyy, kızlar ben doğurdum” yazmayı nasip eylesin, hepimiz birbirimize kapler, gülücükler atalım
Çok güzel hayallerim var ve bu grubu çok seviyorum
evet canım erkekSizin bebeğiniz erkekmi
aminnnnnn. 777 aldım kabul ettimay ne güzel şeyler söyledin canım Allah gönlüne göre versin
evet aynı sayılır belki senin öndedir bile. ben en son 13+6 da gittim o zaman bebek 14 haftalık çıktı haftasıyla uyumluydu. 27.12.2025 görünüyordu doğum tarihi. geçen hafta hangi gündür perşembe miydi? benim o zamn 16+4 tüAmin canım
Aslında bizim seninle günümüz de neredeyse aynı, biraz önde gidiyor diye öne çekti doğum tarihini, en son ne zaman gitmiştin sen kuzum kontroleben geçen hafta gittim 16+3 olmuştu en son
Herkesin imtihanı kendinedir kuzum, Allah’ ım bize burada patır patır doğurup, “ ayyy, kızlar ben doğurdum” yazmayı nasip eylesin, hepimiz birbirimize kapler, gülücükler atalım
Yüzük testi yaptinizmi doğru çıkıyormu merak ettimevet canım erkek
Gruba googledanmi giriyorsunuz bi uygulaması varmiHerkesin imtihanı kendinedir kuzum, Allah’ ım bize burada patır patır doğurup, “ ayyy, kızlar ben doğurdum” yazmayı nasip eylesin, hepimiz birbirimize kapler, gülücükler atalım
bir kaç gündür öyle teşekkürler cnmBana da oluyor. Rahim büyüdüğü için canım
Yüzük testini Banada yaptılar ama doğru çıkmadı erkek dediler kızım olucak inşYüzük testi yaptinizmi doğru çıkıyormu merak ettim
Ya kaçıncı çocuğunuz ve elinizden mi yapıldı karninizdanmiYüzük testini Banada yaptılar ama doğru çıkmadı erkek dediler kızım olucak inş
yüzük testi de yaptım ççin takvimi de rus takvimide canım hepsi kız çıktı ben de doğru çıkmadı yani. Sen kaç haftalık hamilesin cinsiyeti merak ediyorsun sanırım :)Yüzük testi yaptinizmi doğru çıkıyormu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?