Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
İnşallah kuzummm aminnnnnnn, belki de en ağır belirtileri sen yaşadın, mükafatını da bebişini sağlıklı kucağına alarak al inşallah

Canım bebegim kız tüm hurafeler çürüttü burda hiç birinin bilimsel bir açıklaması yok sadece yumurtlama günü ilişki evet yüzde 70 yüzde 80 erkek ihtimalini art

Canım bebegim kız tüm hurafeler çürüttü burda hiç birinin bilimsel bir açıklaması yok sadece yumurtlama günü ilişki evet yüzde 70 yüzde 80 erkek ihtimalini artırıyor o kadar
Aynen öyle sağlıklı gelsin inşallah

İnşallah kuzummm aminnnnnnn, belki de en ağır belirtileri sen yaşadın, mükafatını da bebişini sağlıklı kucağına alarak al inşallah

Herkesin imtihanı kendinedir kuzum, Allah’ ım bize burada patır patır doğurup, “ ayyy, kızlar ben doğurdum” yazmayı nasip eylesin, hepimiz birbirimize kapler, gülücükler atalım

Çok güzel hayallerim var ve bu grubu çok seviyorum

Kaçıncı çocuğunuz ve yüzük testi bilekten mi yaptınız göbektenmi erkek çıkıyordu şimdi tekrar yaptinizmi yüzük testi hala erkek mi cikiyor

aminnnnnn. 777 aldım kabul ettim ay ne güzel şeyler söyledin canım Allah gönlüne göre versin

aminnnnnn. 777 aldım kabul ettim ay ne güzel şeyler söyledin canım Allah gönlüne göre versin

Amin canım
Aslında bizim seninle günümüz de neredeyse aynı, biraz önde gidiyor diye öne çekti doğum tarihini, en son ne zaman gitmiştin sen kuzum kontrole ben geçen hafta gittim 16+3 olmuştu en son

Amin canım
Aslında bizim seninle günümüz de neredeyse aynı, biraz önde gidiyor diye öne çekti doğum tarihini, en son ne zaman gitmiştin sen kuzum kontrole ben geçen hafta gittim 16+3 olmuştu en son
evet aynı sayılır belki senin öndedir bile. ben en son 13+6 da gittim o zaman bebek 14 haftalık çıktı haftasıyla uyumluydu. 27.12.2025 görünüyordu doğum tarihi. geçen hafta hangi gündür perşembe miydi? benim o zamn 16+4 tü

Ay kızlar günaydın ben bu gün kötü uyandım, kendime gelip unutmam uzun süremi alacak sanırım, dün benim perinatolog bir video paylaştı. Bir bebeğin detaylıda bir parmağını görmek için 1.5saat ultrason yapmış ve sonunda görmüş, annesiyle ona gülüyorlar, sen git bu benim aklımda kal, sabahın altısında korkunç rüyayla uyandım. Bebeğimin elinde 7 parmak ayağında 8 parmak falan varmış yan yana çıkan ağlayarak uyandım resmen, Allahım iyiki rüyaymış diye hemen karnımı kızımı sevdim uyumam 9 oldu geriye

Gruba googledanmi giriyorsunuz bi uygulaması varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…