- 16 Aralık 2016
- 3.340
- 3.433
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #18.321
düşük tansiyondan korkulmaz ama senin yükseliyorsa cok dikkat et canım surekli takip etKızlar günaydın, herkes tansiyon düşüklüğünden bahsetmiş ama benim de yükseliyor, burnumun direği sızlıyor, başımın arka tarafı sızlıyor mahvoluyorum ciddenhalsizlikten tükenmek üzereyim ahh ya bebeği olanlar gerçekten ne kadar zor kızlar @suuuduru68 annabelica Allah kolaylık versin
düşük tansiyondan korkulmaz ama senin yükseliyorsa cok dikkat et canım surekli takip et
Allahım korusun saglıkla atlatalım da dua ediyorum
gercekten kucuk bebegi olanların Allah yardımcısı olsun ben 7 yasındaki cocukla zorlaniyorsam onlari dusunemiyorum
Ay henüz ishal, kusma yok umarim da olmaz ama dün akşamdan beri boğaz ağrısından uyuyamadım ben deKızlar genelde uzaktan okuyorum çalıstıgım içinde yazmaya çok fırsat bulamıyorum. Dedıgınız gibi sıcaklar çok fena. Ama klımalara dikkat edın. Ben iki gündür şiddetli ishal, kusma ve boğaz agrısıyla neler çektim. Dün acıle gıttjm serum taktılar. Mide bulantısı hafifledi ama ishal aynı devam. Dıkkat edın sıcak da hemen etkiliyor. Sıcaklarla işimiz zor
Çok geçmiş olsun canım, bende klimadan çok korkuyorum, korkarak açıyorum gerçekten klimayıKızlar genelde uzaktan okuyorum çalıstıgım içinde yazmaya çok fırsat bulamıyorum. Dedıgınız gibi sıcaklar çok fena. Ama klımalara dikkat edın. Ben iki gündür şiddetli ishal, kusma ve boğaz agrısıyla neler çektim. Dün acıle gıttjm serum taktılar. Mide bulantısı hafifledi ama ishal aynı devam. Dıkkat edın sıcak da hemen etkiliyor. Sıcaklarla işimiz zor
Kuzu geçen ay kontrolde doktorumuz benim bebiş için de aynı şeyi söyledi ama sakın korkma kafaya takma dedi erkek bebeklerin %80 inde görülüyor geçiyor doğuma kadar dedi. ben de araştırdım biraz bir çok kişiden öyle duydum ondan dolayı rahatım sen de kafaya takma hiç için rahat olsun canımSelamlar herkese20+1 deyim, detaylı ultrasonum önümüzdeki hafta. Bugün kendi doktoruma gittim, genel olarak her sey yolunda ama kafamı karıştıran bir şey söyledi doktorum. Sol böbreği biraz büyük, takip edelim bir sonraki geldiğinde dedi. Fetal yaptırmıştım, onun sonucu temiz. Şu an kafaya takılacak bir sey yok, böyle olabiliyor, daha sonra geçiyor genelde falan dedi ama içime kurt düşürdü işte Bu konuyla ilgili tecrübesi olan ya da bilgisi olan var mı acaba aramızda ?
Kuzum kontrolün ne zaman daha vardı sanırım, için rahat edecekse git bi bak bebişine istersen hem için rahatlar hem de tansiyonu da söylersin tekrar doktorunaTabi korkuyorum hipertansiyonum var ilk gebelikten doktorum olabildiğince dikkat edelim diyor, buraya da hiç giremiyorum ilk trimesterdan beter şükrediyorum, bak zorlu bir süreç üzerine Allah’ ım nasip eyledi diyorum, öyle çok seviyorum ki kızımı, son günler de hiç hareket etmiyor ben huzursuzum çünkü üzülüyorum çocuğuma
Dogru ya ben hic atmadim dimiii. Ilk müsaitligimde atayim canımdemii yakız sende at hic resim atmadın göbüşünden
Allah yardımcın olsun canımTabi korkuyorum hipertansiyonum var ilk gebelikten doktorum olabildiğince dikkat edelim diyor, buraya da hiç giremiyorum ilk trimesterdan beter şükrediyorum, bak zorlu bir süreç üzerine Allah’ ım nasip eyledi diyorum, öyle çok seviyorum ki kızımı, son günler de hiç hareket etmiyor ben huzursuzum çünkü üzülüyorum çocuğuma
evettttt dışarısı yanıyor gerçekten, gölgede bile sırılsıklam oldum terden yaa işe geldim mecburKızlar bugun dışarıda resmen fön makinesi ile hava üflüyor gibi bir sıcaklık var imkanı olan hic dışarı çıkmasın. Evden çıkmayın. Feci bir sicak var tansiyonunu yükseltir insanın
Ay vallahi öyle aşırı bir sicak var bende anneme gectim bugun ama annemin evi de aşırı sicak oluyor bakalim nasil aksam edeceğimevettttt dışarısı yanıyor gerçekten, gölgede bile sırılsıklam oldum terden yaa işe geldim mecburkeşke ışınlanma bulunsa
Kuzum kontrolün ne zaman daha vardı sanırım, için rahat edecekse git bi bak bebişine istersen hem için rahatlar hem de tansiyonu da söylersin tekrar doktoruna
Allah yardımcın olsun canım
çok şükür Allahım nasip etmiş saglikla kucagına almayıda nasip etsin inşallah
hareket konusunu bende cok kafaya takıyordum dunde yazdım gercekten stres yapıp kafaya takınca heralde hissediyorlar o yuzden hareket etmiyor dun aksam sakinledikten sonra kızım hareket etti cok sukur dedim rahatladim
sende sakin ol Allahın izniyle harekette eder annesinin içini rahatlatır prenses Allaha emanet olsun inşallah
ilk gebeligin de yuksek tansiyondan sıkıntı yasadin mi canim
Ister istemez geçmiş tecrübeler insanın aklına geliyor degil mi canım. Ne kadar iyi düşün iyi olsun desekte o yaşanmışlıklar bilinçaltımızda bir yerlerde en ufak bir tetikleyici an olsa hemen sanki dün yaşanmış gibi gözünün önünden geciyor insanin..Evet öyle çok endişelenmiyorum, uyuyor prensesim bence, tansiyondan yaşamaz olur muyum, 10 gün hastanede yattım ben, birçok şey oldu, kolestaz oldum, preklamsi tanısı konuldu, tansiyonum çıktı, zor şeyler yaşadım ama nihayetinde 33. haftada erken doğum yapmak zorunda kaldım bunlar yüzünden, Allah’ım korusun inşallah, inşallah bu hamileliğim güzel geçer
ikilide bir sonuç çıkmadıysa için rahat etsin diye fetal yaptır istersen canım, doktoruna danıştın mı o ne dediİkili test yaptırdım 17+2 suan. Down riskini arttırıyomuş bu durum . Fetal mi yaptırsam diye düşünüyorum
Aminn aşkooo. Keşke sen de evde kalsaydın sıcak da olsa insanın kendi evi gibisi olmuyor. mümkün olduğu kadar hareket etme ne kadar az enerji o kadar iiyiAy vallahi öyle aşırı bir sicak var bende anneme gectim bugun ama annemin evi de aşırı sicak oluyor bakalim nasil aksam edeceğim
Kıyamam yaaa hemen soguk sularla yikasaydin elini kolunu enseni falan. Bu sıcakta çalışıyor olan herkesin Allah yardımcısı olsun
bak canım pıt pıtı da hissetmişsin ne güzel maşallah hep olumlu düşünmeye çalış. ben de öyle hissediyorum çünkü günde bir kere falan anca hareketini hissedebiliyorum en azından içim rahatlıyor. Psikolojik olarak da zorlanman çok normal ne kadar desek de boş gelir illaki yaşanmışlıklardan ötürü diken üstünde oluyor insan.Var aslında kontrolüme daha kızım dün akşam pıt pıt yaptı o kadar gün içinde hareketliyim ondan da hissetmiyor olabilirim hareketlerini ama haftası da küçük canım çok hareket beklemiyorum anca 20’ li haftalara gelmek lazım düzenli hareket için, psikolojik zorlanıyorum sanırım, enerjim yok o da beni bitiriyor
Cinsiyet kesinlestimi acaba belirtileri okuyunca merak ettimHahha valla belirtilere göredd benimki erkek olması lazım dur hepsini saycm bacım
sag taraftaydı hep bebek
tuzlu ekşi aşerme tatlı tiksinme
mide bulantısı yok denck kadar azdı iştah açık
sürekli kırmızı et aşerme tavuk tiksinme
Şuanda sivri bir göbek çıktı sayılır
Çin takvimi erkek
Yüzük testi erkek
Tam yumurtlama günü ilişki
Çenede vücudda kıl artışı
Asla uyuyamama enerji full
Bu arada bebekte çok hareketli erkekbebekler daha hareketli olur derler
Hislerimde erkek
Kuyruk sokumu ağrısı yok bende bunun içi bütün belirtileri silcm:)
Doktor kız dedi ama kesin net bişey yok diyor kafam karıştı
Ister istemez geçmiş tecrübeler insanın aklına geliyor degil mi canım. Ne kadar iyi düşün iyi olsun desekte o yaşanmışlıklar bilinçaltımızda bir yerlerde en ufak bir tetikleyici an olsa hemen sanki dün yaşanmış gibi gözünün önünden geciyor insanin..
Allahım olumsuz hicbirsey yaşatmasın bizlere.
Hamileligimiz sağlıklı geçsin, bebeklerimizi sağlıkla doguralim sağlıkla büyütelim inşallah
bak canım pıt pıtı da hissetmişsin ne güzel maşallah hep olumlu düşünmeye çalış. ben de öyle hissediyorum çünkü günde bir kere falan anca hareketini hissedebiliyorum en azından içim rahatlıyor. Psikolojik olarak da zorlanman çok normal ne kadar desek de boş gelir illaki yaşanmışlıklardan ötürü diken üstünde oluyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?