Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
düşük tansiyondan korkulmaz ama senin yükseliyorsa cok dikkat et canım surekli takip et
Allahım korusun saglıkla atlatalım da dua ediyorum
gercekten kucuk bebegi olanların Allah yardımcısı olsun ben 7 yasındaki cocukla zorlaniyorsam onlari dusunemiyorum

Tabi korkuyorum hipertansiyonum var ilk gebelikten doktorum olabildiğince dikkat edelim diyor, buraya da hiç giremiyorum ilk trimesterdan beter şükrediyorum, bak zorlu bir süreç üzerine Allah’ ım nasip eyledi diyorum, öyle çok seviyorum ki kızımı, son günler de hiç hareket etmiyor ben huzursuzum çünkü üzülüyorum çocuğuma

Ay henüz ishal, kusma yok umarim da olmaz ama dün akşamdan beri boğaz ağrısından uyuyamadım ben de klimanın altından kalkmayınca çarptı galiba ama şu an yutkunamıyorum bile

Çok geçmiş olsun canım, bende klimadan çok korkuyorum, korkarak açıyorum gerçekten klimayı dikkat etmek lazım haklısın

Kuzu geçen ay kontrolde doktorumuz benim bebiş için de aynı şeyi söyledi ama sakın korkma kafaya takma dedi erkek bebeklerin %80 inde görülüyor geçiyor doğuma kadar dedi. ben de araştırdım biraz bir çok kişiden öyle duydum ondan dolayı rahatım sen de kafaya takma hiç için rahat olsun canım

Kuzum kontrolün ne zaman daha vardı sanırım, için rahat edecekse git bi bak bebişine istersen hem için rahatlar hem de tansiyonu da söylersin tekrar doktoruna

Allah yardımcın olsun canım
çok şükür Allahım nasip etmiş saglikla kucagına almayıda nasip etsin inşallah
hareket konusunu bende cok kafaya takıyordum dunde yazdım gercekten stres yapıp kafaya takınca heralde hissediyorlar o yuzden hareket etmiyor dun aksam sakinledikten sonra kızım hareket etti cok sukur dedim rahatladim
sende sakin ol Allahın izniyle harekette eder annesinin içini rahatlatır prenses Allaha emanet olsun inşallah
ilk gebeligin de yuksek tansiyondan sıkıntı yasadin mi canim

Kızlar bugun dışarıda resmen fön makinesi ile hava üflüyor gibi bir sıcaklık var imkanı olan hic dışarı çıkmasın. Evden çıkmayın. Feci bir sicak var tansiyonunu yükseltir insanın

Kızlar bugun dışarıda resmen fön makinesi ile hava üflüyor gibi bir sıcaklık var imkanı olan hic dışarı çıkmasın. Evden çıkmayın. Feci bir sicak var tansiyonunu yükseltir insanın
evettttt dışarısı yanıyor gerçekten, gölgede bile sırılsıklam oldum terden yaa işe geldim mecbur keşke ışınlanma bulunsa

evettttt dışarısı yanıyor gerçekten, gölgede bile sırılsıklam oldum terden yaa işe geldim mecbur keşke ışınlanma bulunsa
Ay vallahi öyle aşırı bir sicak var bende anneme gectim bugun ama annemin evi de aşırı sicak oluyor bakalim nasil aksam edeceğim
Kıyamam yaaa hemen soguk sularla yikasaydin elini kolunu enseni falan. Bu sıcakta çalışıyor olan herkesin Allah yardımcısı olsun

Kuzum kontrolün ne zaman daha vardı sanırım, için rahat edecekse git bi bak bebişine istersen hem için rahatlar hem de tansiyonu da söylersin tekrar doktoruna

Var aslında kontrolüme daha kızım dün akşam pıt pıt yaptı o kadar gün içinde hareketliyim ondan da hissetmiyor olabilirim hareketlerini ama haftası da küçük canım çok hareket beklemiyorum anca 20’ li haftalara gelmek lazım düzenli hareket için, psikolojik zorlanıyorum sanırım, enerjim yok o da beni bitiriyor

Evet öyle çok endişelenmiyorum, uyuyor prensesim bence, tansiyondan yaşamaz olur muyum, 10 gün hastanede yattım ben, birçok şey oldu, kolestaz oldum, preklamsi tanısı konuldu, tansiyonum çıktı, zor şeyler yaşadım ama nihayetinde 33. haftada erken doğum yapmak zorunda kaldım bunlar yüzünden, Allah’ım korusun inşallah, inşallah bu hamileliğim güzel geçer

Ister istemez geçmiş tecrübeler insanın aklına geliyor degil mi canım. Ne kadar iyi düşün iyi olsun desekte o yaşanmışlıklar bilinçaltımızda bir yerlerde en ufak bir tetikleyici an olsa hemen sanki dün yaşanmış gibi gözünün önünden geciyor insanin..
Allahım olumsuz hicbirsey yaşatmasın bizlere.
Hamileligimiz sağlıklı geçsin, bebeklerimizi sağlıkla doguralim sağlıkla büyütelim inşallah

Aminn aşkooo. Keşke sen de evde kalsaydın sıcak da olsa insanın kendi evi gibisi olmuyor. mümkün olduğu kadar hareket etme ne kadar az enerji o kadar iiyi

bak canım pıt pıtı da hissetmişsin ne güzel maşallah hep olumlu düşünmeye çalış. ben de öyle hissediyorum çünkü günde bir kere falan anca hareketini hissedebiliyorum en azından içim rahatlıyor. Psikolojik olarak da zorlanman çok normal ne kadar desek de boş gelir illaki yaşanmışlıklardan ötürü diken üstünde oluyor insan.

Cinsiyet kesinlestimi acaba belirtileri okuyunca merak ettim

Ve en büyük düşmanı da stres biliyor musun? Doktorum çok uyarıyor sen ilaç içmeye korkuyorsun ama stres daha çok zarar veriyor diyor, gerçekten hiç kolay değil, insanın elinde değil ki stres olmamak, amin canım amin hepimiz sağlıkla ilerleyim, biri buradan olumsuz bir şey yazınca bile stres oluyorum, korkuyorum, endişeleniyorum, başkasından da zor süreç duymak beni üzüyor çünkü, güzel geçsin inşallah

Tabi öyle, endişelenmemek lazım canım, detaylı zamanım gelse çok daha keyifli ilerleyeceğim de işte ama yaşadığım şeylerin detaylı geçsin ya da geçmesin bir etkisi yok onlar tamamen benim bedenimle alakalıydı, inanıyorum ama bu sefer güzel geçecek hep öyle dua ediyorum ve öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…