- 12 Ekim 2023
- 937
- 851
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.021
Çok teşekkür ederim canım evet araştıracağımNasıl sinirlendim ya ne kadar duyarsızlarAllah korumuş yavrunu da senide çok şükür bu kadar özensiz sözüm ona doktorlara rağmen
Çok çok geçmiş olsun inşallah hızlıca geçer
Üzme kendini tedavin iyi geçecek canım benim. Güzelce dinlen inşallah güzel haberlerini alacağız
O kadar mutlu oldum ki iyi olmanıza amaa ayy şu hastaneyi de şikayet edin lütfen o kadar sinirlendim ki anlatamam insan canı yaÇok teşekkür ederim canım evet araştıracağıminşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alalım
Ben de çok sinirlendim inan kiNasıl sinirlendim ya ne kadar duyarsızlarAllah korumuş yavrunu da senide çok şükür bu kadar özensiz sözüm ona doktorlara rağmen
Çok çok geçmiş olsun inşallah hızlıca geçer
Üzme kendini tedavin iyi geçecek canım benim. Güzelce dinlen inşallah güzel haberlerini alacağız
Çok teşekkür ederim canım gerçekten Allah korudu yani başka bir açıklaması olamazO kadar mutlu oldum ki iyi olmanıza amaa ayy şu hastaneyi de şikayet edin lütfen o kadar sinirlendim ki anlatamam insan canı ya
iyi ki gitmişsin diğer doktora şükürler olsun hem kendini hem yavrunu kurtarmışsın
Kıyamam sana haklısın stresle uğraşma boşver senÇok teşekkür ederim canım gerçekten Allah korudu yani başka bir açıklaması olamazeşim çok şikayet etmek istiyor da ben sanırım uğraşamayacağım şükürler olsun iyiyiz
Çok şükür canım çok teşekkür ederimKıyamam sana haklısın stresle uğraşma boşver senneyse dediğin gibi çok çok şükür iyisiniz
Kesinlikle alacağın şey kısa kollu olsun. Ben uzun kol pijama takımı almıştım, damar yolu açtıkları için koldan zor oldu, ertesi gün normal tişört giymiştim o yüzden. Hastanede üşümenin pek imkanı yok zaten. Üşürsen de sabahlık alırsın üstüne.Kızlar bu arada minikolarımız aralıkta doğacağı için malum hava soğuk olacak, biz kendimize nasıl gecelik almalıyız? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
Benimde kan değerlerimde demirim falan iyi ama demir depoları biraz geç doluyor bide hamilelikte bebekte çok çekiyor ya bizden o yüzden veriyorlar. Benim şuan standart kullandığım tiroit, dvit, demir ve folik asit var. Kalsiyumu bi dahakine veririz demişti doktor. Kan tahlili her gittiğimde veriyorum ama sonuçlarımı göremiyorum türkiyedeki gibi enabız tarzı sistem yokValla canım bilmiyorum. Bazı doktorlar da yediğimizde içtiğimizden yeterli kadar alamıyoruz diyorlar. 20.haftadan sonra da ailecek ne var ne yok anneden çekiyormuş. Sen yine de ayda bşr kan değerlerine baktır canım. Sen de güçsüz kalma
Çok geçmiş olsun canım. İyiki tekrar gitmişsin de hemen müdahale edilmiş. İnşallah suyun en kısa sürede toparlar. Sebebi neydi ki acaba ? Enfeksiyon falan mı vardıHerkese merhabalar canlarımdualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var dün akşam üstü başlayan sancı ve lekelenme sonrası devlet hastanesine gittim sonra parol ağrı kesici verip gönderdiler, muayene bile etmeden, sonra ağrı artınca hemen özel hastaneye geldim bebeğimin suyu çok azalmış ve serviks uzunluğu 07 mm imiş şok doktor dediki bir gün bile geç gelsen bebeği kaybedecektik seni de tehlikeye atacaktık diye. Hemen yatış verdi bebek iyiymiş kalbini de duyduk en az 4-5 gün yatış dedi sonra gerekirse de serklaj dedi, ama 7/10 güne kadar çıkarabilirim dedi
Geldimmmm geldimm uzun süre yazamadığım gibi okuyamadım da hiç bir şey herkes iyidir inşallah ben şükür evime geldim ordan oraya çook yoruldum kızlar evim burnumda tüttü desen yeridir
Çok geçmiş olsun canım maalesef dr dur bildiği vardır demeyeceğiz 2 3 ayrı yere gideceğiz galibaHerkese merhabalar canlarımdualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var dün akşam üstü başlayan sancı ve lekelenme sonrası devlet hastanesine gittim sonra parol ağrı kesici verip gönderdiler, muayene bile etmeden, sonra ağrı artınca hemen özel hastaneye geldim bebeğimin suyu çok azalmış ve serviks uzunluğu 07 mm imiş şok doktor dediki bir gün bile geç gelsen bebeği kaybedecektik seni de tehlikeye atacaktık diye. Hemen yatış verdi bebek iyiymiş kalbini de duyduk en az 4-5 gün yatış dedi sonra gerekirse de serklaj dedi, ama 7/10 güne kadar çıkarabilirim dedi
Magnezyum alıyor musun canımKızlar 17 haftadayım ve çok fazla bel ağrım oluyor tavsiyesi olan var mı
Arkadaşlar normalde de zayif biriyim 48 kiloyum su an hic almıyorum hamilelikten beri de günlük meyve kefir filan yemeye icmeye çalışıyorum ama hiç kilo almadim siz nasıl besleniyosunuz ekstra bisey yapıyor musunuz
Kilo alımı bu aylarda şart değil canım son 3 ay biraz daha aldığımız kaloriyi arttırmamız gerekiyor diye biliyorumCanım bende zayıfım 62 kg ile başladım 62 ile devam ediyorum hiç almadım doktorum buna seviniyor daha iyi diyor
Steteskop alasım geldiSteteskopla karından kalp duyuluyor ben ilk hamileliliğimde doktor arkadaşıma habire giderdim kalbi atıyor mu diye
Canım çok teşekkür ederim iyi kiÇok geçmiş olsun canım. İyiki tekrar gitmişsin de hemen müdahale edilmiş. İnşallah suyun en kısa sürede toparlar. Sebebi neydi ki acaba ? Enfeksiyon falan mı vardı
Çok teşekkür ederim canım gerçekten öyleÇok geçmiş olsun canım maalesef dr dur bildiği vardır demeyeceğiz 2 3 ayrı yere gideceğiz galibaAllah korumuş bebeğinide senide. İyi dinlemeler canım
Çok geçmiş olsun cnmEvet canım dedim ki havuç suyu işe yarar mı döndü bana bir bakışı var anlatamam sanatabi sonra ağlayınca biraz o da üzüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?