Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Çok teşekkür ederim canım evet araştıracağım inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alalım

Çok teşekkür ederim canım evet araştıracağım inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alalım
O kadar mutlu oldum ki iyi olmanıza amaa ayy şu hastaneyi de şikayet edin lütfen o kadar sinirlendim ki anlatamam insan canı ya
iyi ki gitmişsin diğer doktora şükürler olsun hem kendini hem yavrunu kurtarmışsın

Ben de çok sinirlendim inan ki

O kadar mutlu oldum ki iyi olmanıza amaa ayy şu hastaneyi de şikayet edin lütfen o kadar sinirlendim ki anlatamam insan canı ya
iyi ki gitmişsin diğer doktora şükürler olsun hem kendini hem yavrunu kurtarmışsın
Çok teşekkür ederim canım gerçekten Allah korudu yani başka bir açıklaması olamaz eşim çok şikayet etmek istiyor da ben sanırım uğraşamayacağım şükürler olsun iyiyiz

Çok teşekkür ederim canım gerçekten Allah korudu yani başka bir açıklaması olamaz eşim çok şikayet etmek istiyor da ben sanırım uğraşamayacağım şükürler olsun iyiyiz
Kıyamam sana haklısın stresle uğraşma boşver sen neyse dediğin gibi çok çok şükür iyisiniz

Kızlar bu arada minikolarımız aralıkta doğacağı için malum hava soğuk olacak, biz kendimize nasıl gecelik almalıyız? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
Kesinlikle alacağın şey kısa kollu olsun. Ben uzun kol pijama takımı almıştım, damar yolu açtıkları için koldan zor oldu, ertesi gün normal tişört giymiştim o yüzden. Hastanede üşümenin pek imkanı yok zaten. Üşürsen de sabahlık alırsın üstüne.

Benimde kan değerlerimde demirim falan iyi ama demir depoları biraz geç doluyor bide hamilelikte bebekte çok çekiyor ya bizden o yüzden veriyorlar. Benim şuan standart kullandığım tiroit, dvit, demir ve folik asit var. Kalsiyumu bi dahakine veririz demişti doktor. Kan tahlili her gittiğimde veriyorum ama sonuçlarımı göremiyorum türkiyedeki gibi enabız tarzı sistem yok bide son 2 kontrolde gittiğim sonuçları haftaya gittiğimiz kontrolde söylerim dedi 2 aydır sonuç bildiğim yok yani. İkili tarama sonucunu bile bilmiyoruz düşünün ona doktor anormallik olursa ararız demişti aramadığına göre normaldir heralde. Randevuyu falanda biz almıyoruz doktor tarihe karar verince sisteme geçiriyorlar bize mesaj arıyorlar işte şu tarih şu saatte randevu diye

Çok geçmiş olsun canım. İyiki tekrar gitmişsin de hemen müdahale edilmiş. İnşallah suyun en kısa sürede toparlar. Sebebi neydi ki acaba ? Enfeksiyon falan mı vardı

Çok geçmiş olsun canım maalesef dr dur bildiği vardır demeyeceğiz 2 3 ayrı yere gideceğiz galiba Allah korumuş bebeğinide senide. İyi dinlemeler canım

Arkadaşlar normalde de zayif biriyim 48 kiloyum su an hic almıyorum hamilelikten beri de günlük meyve kefir filan yemeye icmeye çalışıyorum ama hiç kilo almadim siz nasıl besleniyosunuz ekstra bisey yapıyor musunuz

Canım bende zayıfım 62 kg ile başladım 62 ile devam ediyorum hiç almadım doktorum buna seviniyor daha iyi diyor
Kilo alımı bu aylarda şart değil canım son 3 ay biraz daha aldığımız kaloriyi arttırmamız gerekiyor diye biliyorum

Çok geçmiş olsun canım. İyiki tekrar gitmişsin de hemen müdahale edilmiş. İnşallah suyun en kısa sürede toparlar. Sebebi neydi ki acaba ? Enfeksiyon falan mı vardı
Canım çok teşekkür ederim iyi ki valla tahlilleri doktorla konuşmadım ama crp değeri sanırım enfeksiyondu o üst değer 5 iken bende 25 gelmiş yani enfeksiyon olmalı sanırım

Kızlar çok yoruldum gerçekten, 2 gündür mide bulantısı ile cebelleşiyorum, o kadar iştahsızım ki, akşamları asla yemek yiyemiyorum, bugün bir de böyle boşluğa mı düştüm ne oldu anlamadım, aniden oğlumu hatırladım o kadar çok ağladım ki, uyuya kaldım o halde, özlem duygum öyle arttı ki, yarın onu ziyarete gideceğim mezarlığa, çok doldum, size de yazmak istedim

Kızlar şimdi kontrolden çıktım doktorum acil doğuma girdiği için bekledik biraz. Çok şükür bebişim iyiymiş büyümüş 227 gr 24 cm olmuş tosunum 3 hafta sonra detaylıya gidebilirsn dedi. Baş ağrılarımı sordum normalmiş parol içebilirsin devam ederse nörolojiye gidersin dedi. Kilo aldığım için yine azarlandım toplam 4 kilo almışım. hareketlerini sordum son haftalarda hiç hissetmedim diye bazen hareketsiz zamanlarına denk gelebilirsin dedi hissetmemek normalmiş şuan bile çok uslu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…