- 12 Ekim 2023
- 937
- 851
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.001
Evet canım ben orada boş bulunduğum için daha fazla ağladım zaten doktor böyle söyleyince sonradan düşününce adam çok gergindi diye biraz ona da hak verdim resmen bana dedi ki ucunda duruyor (Allah korusun)Tabii tedavisiz olmaz havuçta işte biraz psikolojik belki çabalıyorum hissi verebilir
Çok geçmiş olsun canım ya Allahım yüzünüze baksın inşaallah iyiki başka hastaneye gitmişsin inşaallah tez zamanda herşey normale dönerHerkese merhabalar canlarımdualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var dün akşam üstü başlayan sancı ve lekelenme sonrası devlet hastanesine gittim sonra parol ağrı kesici verip gönderdiler, muayene bile etmeden, sonra ağrı artınca hemen özel hastaneye geldim bebeğimin suyu çok azalmış ve serviks uzunluğu 07 mm imiş şok doktor dediki bir gün bile geç gelsen bebeği kaybedecektik seni de tehlikeye atacaktık diye. Hemen yatış verdi bebek iyiymiş kalbini de duyduk en az 4-5 gün yatış dedi sonra gerekirse de serklaj dedi, ama 7/10 güne kadar çıkarabilirim dedi
Canım çok teşekkür ederim sana inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımbeni gerçekten en çok zorlayan şey ayağa kalkamamak bir de sancının hâlâ devam ediyor olması, dualarınız için çok teşekkür ederim
Demek devlettik dr göremedi aşkım daha temmuz başı gittiysen ve ciddi miktarda azaldıysaBak canım önce bende öyle sandım ama sol tarafta gösterilen rahim ağzı bebekle uzaklığı 6.8mm maalesef, evet doktorumda prof zaten en son kontrolümde devlet hastanesi ve oradaki doktora gitmiştim bu prof dediğim özel hastane canım önceki hiçbir şey dememişti bana bu dedi ki ciddi miktarda azalmış acil yatış, hatta gerçekten Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin bana dedi ki şimdi acilde yatış yaparsan çok masraflı olacak beni aynı zamanda öğretim üyesi olduğu üniversite hastanesine sevk ettirdi
İnşallah canım çok teşekkür ederim iyiki eşim beni dinlemeyip götürdü hemen özele bana kalsa birkaç saat dinlenecektim daha belki geçer diye doktor eve dönmeme bile izin vermedi canımsınÇok geçmiş olsun canım ya Allahım yüzünüze baksın inşaallah iyiki başka hastaneye gitmişsin inşaallah tez zamanda herşey normale döner
Ay inşallah canım gerçekten çok fena bir şey çünküCanın düşecek sancın serumla ilaç verecekler sana, düşürüyorlar, sancıyı durduruyorlar hiç korkma, azalacak sancın, serum takviyesi toparlayacak seni, güçlü dur lütfenbu çok önemli
Canım ben normal kilo aralığında hamile kaldım, şu ana kadar da yaklaşık 4-5 kilo aldım. Her gün ceviz, muz, kefir, yumurta, çiğ badem tüketmeye çalışıyorum.Arkadaşlar normalde de zayif biriyim 48 kiloyum su an hic almıyorum hamilelikten beri de günlük meyve kefir filan yemeye icmeye çalışıyorum ama hiç kilo almadim siz nasıl besleniyosunuz ekstra bisey yapıyor musunuz
Canım çok geçmiş olsun, iyi ki onları dinleyip evde durmamışsın. Umarım en kısa zamanda normale dönerHerkese merhabalar canlarımdualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var dün akşam üstü başlayan sancı ve lekelenme sonrası devlet hastanesine gittim sonra parol ağrı kesici verip gönderdiler, muayene bile etmeden, sonra ağrı artınca hemen özel hastaneye geldim bebeğimin suyu çok azalmış ve serviks uzunluğu 07 mm imiş şok doktor dediki bir gün bile geç gelsen bebeği kaybedecektik seni de tehlikeye atacaktık diye. Hemen yatış verdi bebek iyiymiş kalbini de duyduk en az 4-5 gün yatış dedi sonra gerekirse de serklaj dedi, ama 7/10 güne kadar çıkarabilirim dedi
Her zaman bitanem her zaman tam zamaninda farkedilmesi bile çok önemli Allahimin izniyle inşaallah geçecek hepsiİnşallah canım çok teşekkür ederim iyiki eşim beni dinlemeyip götürdü hemen özele bana kalsa birkaç saat dinlenecektim daha belki geçer diye doktor eve dönmeme bile izin vermedi canımsınbizim için dua et güzel teyze
Özeldeki doktorum aynı zamanda araştırma hastanesinde profesor öğretim üyesi olduğu için direk o doktor sevk etti bizi yani özele muayeneye gittiğim doktor bizi kendi araştırma hastanesine yönlendirdi canım güvenilir bir doktor ama korkutmadı mı beni fena korkuttuDemek devlettik dr göremedi aşkım daha temmuz başı gittiysen ve ciddi miktarda azaldıysa
Allah korumuş ikinizede çok iyi yapmışsın tekrar özele gitmekle, üniversite hastanesindeki doktorun iyimi peki aşkım şimdi, serklaj kesinlikle gerekli gördüler mi?
Canım çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun, iyi ki onları dinleyip evde durmamışsın. Umarım en kısa zamanda normale dönersuyu neden azalmış bir şey söylemedi mi doktor? En son ne zaman muayeneye gitmiştin?
Canım inan ki doktor bunu açıkladıysa bile o anda anlamadım bunu ama bana kendi çabanla düzeltemezsin dedi en son 1 Temmuz’da devlet hastanesinde muayeneye gitmiştim o da bana hiçbir sorun yok demişti servikal uzunlukta normal demişti ama bana sorarsan o doktor iyice göremedi bunu çünkü bu kadar kısa sürede benim kadar dinlenen bir insanın aniden bunu yaşaması saçma olduCanım çok geçmiş olsun, iyi ki onları dinleyip evde durmamışsın. Umarım en kısa zamanda normale dönersuyu neden azalmış bir şey söylemedi mi doktor? En son ne zaman muayeneye gitmiştin?
Aşkım bazi doktorlar öyle oluyor maalesef benimde perinatolog pat çat bir şeyÖzeldeki doktorum aynı zamanda araştırma hastanesinde profesor öğretim üyesi olduğu için direk o doktor sevk etti bizi yani özele muayeneye gittiğim doktor bizi kendi araştırma hastanesine yönlendirdi canım güvenilir bir doktor ama korkutmadı mı beni fena korkuttu
Çok teşekkür Ederim canım âminHer zaman bitanem her zaman tam zamaninda farkedilmesi bile çok önemli Allahimin izniyle inşaallah geçecek hepsi
bugun bende felaket bas agrısı yaşıyorum ya gozlerimi zor aciyorumKuzu ben trendyoldan kendi satıcısından aldım Huggah Organik Doğal Çatlak Önleyici Cilt Bakım Kremi 180ml – Yoğun Nemlendirici Onarıcı – Tüm Ciltler Için - Fiyatı, Yorumları linki bu.
Kuzuu bende son günlerde felaket baş ağrısı yaşıyorum doktora sordum öyle olduğunda magnezyumu 2 ye çıkar parol da alabilirsin ama sıcaklardan da olabilir dedi. Ona rağmen devam ederse de nörologa görün mutlaka dedi.
ahh canım çok geçmiş olsun hayırlı saglıklı ilerlesin inşallah iyi ki gitmişsin önlem alınmış en azındanCanım gerçekten çok teşekkür ederim benim en çok zoruma giden şey pazartesi Perinatoloji randevum var diye onu beklemek istiyordum aslında ama eşim Sancım bitmeyince ısrarla beni özel hastaneye getirdi yani sürekli düşünüp düşünüp ya gelmeseydim ya bekleseydim diye canım çok sıkılıyor inşallah hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza
Evet canım dedim ki havuç suyu işe yarar mı döndü bana bir bakışı var anlatamam sanaAşkım bazi doktorlar öyle oluyor maalesef benimde perinatolog pat çat bir şey
Ama sen kalbini ferah tut, dualarımdasınız
Anladım canım, okudum da sonradan yazdıklarını. İnsan o korku ve panikle anlayamaz zatenCanım inan ki doktor bunu açıkladıysa bile o anda anlamadım bunu ama bana kendi çabanla düzeltemezsin dedi en son 1 Temmuz’da devlet hastanesinde muayeneye gitmiştim o da bana hiçbir sorun yok demişti servikal uzunlukta normal demişti ama bana sorarsan o doktor iyice göremedi bunu çünkü bu kadar kısa sürede benim kadar dinlenen bir insanın aniden bunu yaşaması saçma oldu
Merhaba canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım ilk akşam kahverengi lekelenme ve sağ alt karında hafif batma oldu sabaha karşı dikte otursam yanında dönsem sırtımın üstüne de uzansam dayanamayacağım Bir sancı oldu ama kasıkları kadar inen affedersin çok kabız olmuşsun da gaz sancısı gibi doktor bana dedi ki iyi ki ıkınmamışsın çünkü bayağı açılmıştıbugun bende felaket bas agrısı yaşıyorum ya gozlerimi zor aciyorum
ahh canım çok geçmiş olsun hayırlı saglıklı ilerlesin inşallah iyi ki gitmişsin önlem alınmış en azından
sancı nasıl sancıydı nasıl agrıların oldu bize de anlatırmsn bizde dikkat edelim
Nasıl sinirlendim ya ne kadar duyarsızlarHerkese merhabalar canlarımdualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var dün akşam üstü başlayan sancı ve lekelenme sonrası devlet hastanesine gittim sonra parol ağrı kesici verip gönderdiler, muayene bile etmeden, sonra ağrı artınca hemen özel hastaneye geldim bebeğimin suyu çok azalmış ve serviks uzunluğu 07 mm imiş şok doktor dediki bir gün bile geç gelsen bebeği kaybedecektik seni de tehlikeye atacaktık diye. Hemen yatış verdi bebek iyiymiş kalbini de duyduk en az 4-5 gün yatış dedi sonra gerekirse de serklaj dedi, ama 7/10 güne kadar çıkarabilirim dedi
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol hepimiz kendimize dikkat edelim hiçbirimiz yaşamayalım bunuAnladım canım, okudum da sonradan yazdıklarını. İnsan o korku ve panikle anlayamaz zatenElbette evde düzelecek bir şey değildir. Emin ellerdesin şu an, gerekli ilaçları vereceklerdir. Kendine dikkat et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?