Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Tabii tedavisiz olmaz havuçta işte biraz psikolojik belki çabalıyorum hissi verebilir
Evet canım ben orada boş bulunduğum için daha fazla ağladım zaten doktor böyle söyleyince sonradan düşününce adam çok gergindi diye biraz ona da hak verdim resmen bana dedi ki ucunda duruyor (Allah korusun)

Çok geçmiş olsun canım ya Allahım yüzünüze baksın inşaallah iyiki başka hastaneye gitmişsin inşaallah tez zamanda herşey normale döner

Canın düşecek sancın serumla ilaç verecekler sana, düşürüyorlar, sancıyı durduruyorlar hiç korkma, azalacak sancın, serum takviyesi toparlayacak seni, güçlü dur lütfen bu çok önemli

Demek devlettik dr göremedi aşkım daha temmuz başı gittiysen ve ciddi miktarda azaldıysa
Allah korumuş ikinizede çok iyi yapmışsın tekrar özele gitmekle, üniversite hastanesindeki doktorun iyimi peki aşkım şimdi, serklaj kesinlikle gerekli gördüler mi?

Çok geçmiş olsun canım ya Allahım yüzünüze baksın inşaallah iyiki başka hastaneye gitmişsin inşaallah tez zamanda herşey normale döner
İnşallah canım çok teşekkür ederim iyiki eşim beni dinlemeyip götürdü hemen özele bana kalsa birkaç saat dinlenecektim daha belki geçer diye doktor eve dönmeme bile izin vermedi canımsın bizim için dua et güzel teyze

Arkadaşlar normalde de zayif biriyim 48 kiloyum su an hic almıyorum hamilelikten beri de günlük meyve kefir filan yemeye icmeye çalışıyorum ama hiç kilo almadim siz nasıl besleniyosunuz ekstra bisey yapıyor musunuz
Canım ben normal kilo aralığında hamile kaldım, şu ana kadar da yaklaşık 4-5 kilo aldım. Her gün ceviz, muz, kefir, yumurta, çiğ badem tüketmeye çalışıyorum.

Canım çok geçmiş olsun, iyi ki onları dinleyip evde durmamışsın. Umarım en kısa zamanda normale döner suyu neden azalmış bir şey söylemedi mi doktor? En son ne zaman muayeneye gitmiştin?

Her zaman bitanem her zaman tam zamaninda farkedilmesi bile çok önemli Allahimin izniyle inşaallah geçecek hepsi

Özeldeki doktorum aynı zamanda araştırma hastanesinde profesor öğretim üyesi olduğu için direk o doktor sevk etti bizi yani özele muayeneye gittiğim doktor bizi kendi araştırma hastanesine yönlendirdi canım güvenilir bir doktor ama korkutmadı mı beni fena korkuttu

Canım çok geçmiş olsun, iyi ki onları dinleyip evde durmamışsın. Umarım en kısa zamanda normale döner suyu neden azalmış bir şey söylemedi mi doktor? En son ne zaman muayeneye gitmiştin?
Canım inan ki doktor bunu açıkladıysa bile o anda anlamadım bunu ama bana kendi çabanla düzeltemezsin dedi en son 1 Temmuz’da devlet hastanesinde muayeneye gitmiştim o da bana hiçbir sorun yok demişti servikal uzunlukta normal demişti ama bana sorarsan o doktor iyice göremedi bunu çünkü bu kadar kısa sürede benim kadar dinlenen bir insanın aniden bunu yaşaması saçma oldu

Aşkım bazi doktorlar öyle oluyor maalesef benimde perinatolog pat çat bir şey
Ama sen kalbini ferah tut, dualarımdasınız

bugun bende felaket bas agrısı yaşıyorum ya gozlerimi zor aciyorum
ahh canım çok geçmiş olsun hayırlı saglıklı ilerlesin inşallah iyi ki gitmişsin önlem alınmış en azından
sancı nasıl sancıydı nasıl agrıların oldu bize de anlatırmsn bizde dikkat edelim

Aşkım bazi doktorlar öyle oluyor maalesef benimde perinatolog pat çat bir şey
Ama sen kalbini ferah tut, dualarımdasınız
Evet canım dedim ki havuç suyu işe yarar mı döndü bana bir bakışı var anlatamam sanatabi sonra ağlayınca biraz o da üzüldü

Anladım canım, okudum da sonradan yazdıklarını. İnsan o korku ve panikle anlayamaz zaten Elbette evde düzelecek bir şey değildir. Emin ellerdesin şu an, gerekli ilaçları vereceklerdir. Kendine dikkat et lütfen

Merhaba canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım ilk akşam kahverengi lekelenme ve sağ alt karında hafif batma oldu sabaha karşı dikte otursam yanında dönsem sırtımın üstüne de uzansam dayanamayacağım Bir sancı oldu ama kasıkları kadar inen affedersin çok kabız olmuşsun da gaz sancısı gibi doktor bana dedi ki iyi ki ıkınmamışsın çünkü bayağı açılmıştı

Nasıl sinirlendim ya ne kadar duyarsızlar Allah korumuş yavrunu da senide çok şükür bu kadar özensiz sözüm ona doktorlara rağmen
Çok çok geçmiş olsun inşallah hızlıca geçer
Üzme kendini tedavin iyi geçecek canım benim. Güzelce dinlen inşallah güzel haberlerini alacağız

Anladım canım, okudum da sonradan yazdıklarını. İnsan o korku ve panikle anlayamaz zaten Elbette evde düzelecek bir şey değildir. Emin ellerdesin şu an, gerekli ilaçları vereceklerdir. Kendine dikkat et lütfen
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol hepimiz kendimize dikkat edelim hiçbirimiz yaşamayalım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…