- 10 Haziran 2024
- 1.614
- 1.965
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.461
kız şöyle bi hayal ettim hepimizi kapalı bir evde ayy ne komik olurdu ya sen mesela takıntılısın ya herşeye dikkat ediyorsunYa haklısın evet farkindayim evet bende. Ama iste vazgecemiyorum resmen. Doktoruma gidince günde 1 olsun doguma kadar kullanayim desem fırça yer miyim acaba diye bile düşündüm yani.
Dedigin dogru artik vucudumuz bircok seyi hallediyor sadece vitaminler yeterli. Ama gel de bana anlat su an
Hadi ya boyle birsey de mi varmis. Ama doguma kadar kullanmak durumunda kalanlar da oluyor mesela onlar nasil oluyor ki acabaCanim progesteronun da gereksiz yere ve fazla kullanimi sorunlara sebep oluyor. Rahmin kasilmasini onledigi icin dogum sonrasinda rahmin kasilarak kanamayi kontrol etmesini engelliyor. Lutfen doktorunu dinle iki kere soylemis birakmani :) aksi bir durum oldugunda zaten tekrar baslatacaktir sana
Ben bi ara kombo yapıyordumAgizdan mi aliyordun sen canım?
Ya dogru zaten mucizevi bir ilac degil ama psikolojik olarak sanki faydasi var gibi geliyor. Beni rahatlatiyor gibi hissediyorum sadece.
Bende en azindan günde 1e duseyim bari
Benim eltim doğuma kadar kullandı canım bebişin yüzü kıllı şu an progestani çok kullandığı için killanmış dökülüyorms sonradan felan başka bı zarari olduğunu söylemedi hatta iğnesini kullnamis doğuma kadarCanim progesteronun da gereksiz yere ve fazla kullanimi sorunlara sebep oluyor. Rahmin kasilmasini onledigi icin dogum sonrasinda rahmin kasilarak kanamayi kontrol etmesini engelliyor. Lutfen doktorunu dinle iki kere soylemis birakmani :) aksi bir durum oldugunda zaten tekrar baslatacaktir sana
Fantaziye bakkız şöyle bi hayal ettim hepimizi kapalı bir evde ayy ne komik olurdu ya sen mesela takıntılısın ya herşeye dikkat ediyorsunben cezerye_ demet1374 köşede seni dinleyip sıgara iciyomuşuz sonra Cherry Mom annabelica hepimzi kovalar sepide cebellato bizi cekirdek işliyerek izler herhaldi
Onlar gerektiği icin kullananlardır muhtemelen, vucutta yeterince olmadigi icin disaridan almak zorunda kaldiklarindan. Senin artik ihtiyacin da yokmus doktorun soyledigine gore masallahHadi ya boyle birsey de mi varmis. Ama doguma kadar kullanmak durumunda kalanlar da oluyor mesela onlar nasil oluyor ki acaba
Gercekten bende doktorumu dinlemeyi istiyorum ama bu evhamlar beni rahat birakmiyor ki bende ilaci birakayim canım ya
kız daha şekerin yoksa az ye ama ye yane hamileyiz canımız cekiyor napalım can taşıyoz burdaYaaa ben de çok korkuyorum şekerden. Şuan çok dikkat ediyorum. en sevdiğim şeyler hamur işi ve patates ama ikisini de yemiyorum korkumdan.
Hahahahaahkız şöyle bi hayal ettim hepimizi kapalı bir evde ayy ne komik olurdu ya sen mesela takıntılısın ya herşeye dikkat ediyorsunben cezerye_ demet1374 köşede seni dinleyip sıgara iciyomuşuz sonra Cherry Mom annabelica hepimzi kovalar sepide cebellato bizi cekirdek işliyerek izler herhaldi
Kız harcanıyon burda git bi senaryo yazkız şöyle bi hayal ettim hepimizi kapalı bir evde ayy ne komik olurdu ya sen mesela takıntılısın ya herşeye dikkat ediyorsunben cezerye_ demet1374 köşede seni dinleyip sıgara iciyomuşuz sonra Cherry Mom annabelica hepimzi kovalar sepide cebellato bizi cekirdek işliyerek izler herhaldi
Kanka senin durum benden kötü değildir emin ol, benim vücut doğal olarak progesteron üretmediği için ben 13.haftaya kadar aldım hem kalçadan hem göbekten hem fitil sabah akşam her gün. Dr bana artık plasenta o işlemi görmeye başladı bırak dedi. O yüzden için rahat olsun, yavaş yavaş bırak, baktın içine sinmiyor tekrar başlarsınHadi ya boyle birsey de mi varmis. Ama doguma kadar kullanmak durumunda kalanlar da oluyor mesela onlar nasil oluyor ki acaba
Gercekten bende doktorumu dinlemeyi istiyorum ama bu evhamlar beni rahat birakmiyor ki bende ilaci birakayim canım ya
Haklısın canım dogru söylüyorsun. Tamam yarindan itinaren 1 e düşcem artik. Sonra da tamamen birakmaya caliscam. Millet sigarayi birakamaz bende ilaciOnlar gerektiği icin kullananlardır muhtemelen, vucutta yeterince olmadigi icin disaridan almak zorunda kaldiklarindan. Senin artik ihtiyacin da yokmus doktorun soyledigine gore masallah
hahahahahah ya yeminle ne komik gecerdi ya gülmekten göbeklerimizle yerlere yatardık herhaldiHahahahaahhic güleceğim yoktu yaaa
Her odada birer usg cihazi da olurdu bencestrese girdikce birbirimizi muayene ederdik.
Bide sürekli birbirimizi hastaneye gitmek icin gazlardık bence nettt
Fantezin dünyanda genişmiş kankakız şöyle bi hayal ettim hepimizi kapalı bir evde ayy ne komik olurdu ya sen mesela takıntılısın ya herşeye dikkat ediyorsunben cezerye_ demet1374 köşede seni dinleyip sıgara iciyomuşuz sonra Cherry Mom annabelica hepimzi kovalar sepide cebellato bizi cekirdek işliyerek izler herhaldi
harbi harcanıyom kız bak daha devam etsem durduramazsınız kac sezon cıkar bizdenKız harcanıyon burda git bi senaryo yaz
Oy kıyamam.. gerçekten zor bir savaş bu yaa.. haklisin en basta birak dediginde birakabilsem iyiydi. Ama o zaman da amniyosentez fln yaptirmistim ondan birakamadim. Insallah yarından itibaren teke duscem ama. Basarabilirim inaniyorummmKanka senin durum benden kötü değildir emin ol, benim vücut doğal olarak progesteron üretmediği için ben 13.haftaya kadar aldım hem kalçadan hem göbekten hem fitil sabah akşam her gün. Dr bana artık plasenta o işlemi görmeye başladı bırak dedi. O yüzden için rahat olsun, yavaş yavaş bırak, baktın içine sinmiyor tekrar başlarsın
ahiretliğimm sende biraz fantezinden kat benim senaryoma sana güveniyorum yaparsınFantezin dünyanda genişmiş kanka
Aslinda bence hepimiz bir evde olsak en azindan mesela her odada 2 kisi yatacak sekilde, bence daha normal hamilelikler geciririzhahahahahah ya yeminle ne komik gecerdi ya gülmekten göbeklerimizle yerlere yatardık herhaldi
O zamanlar iyiki devam etmişsin aşkım, amniyosentezden sonrada belki kafana takardın, ama şu an azaltabilirsin, mesela progestan benim için hayati bir meseleydi doktorum bırakırsan çocukta gider demişti.Oy kıyamam.. gerçekten zor bir savaş bu yaa.. haklisin en basta birak dediginde birakabilsem iyiydi. Ama o zaman da amniyosentez fln yaptirmistim ondan birakamadim. Insallah yarından itibaren teke duscem ama. Basarabilirim inaniyorummm
Ben o işleri rüyalarıma bıraktımahiretliğimm sende biraz fantezinden kat benim senaryoma sana güveniyorum yaparsın
ben düşündüm ve cok cazip bir fikirAslinda bence hepimiz bir evde olsak en azindan mesela her odada 2 kisi yatacak sekilde, bence daha normal hamilelikler geciririzçünkü aa bende de oluyo bende de var diye diye normallestirip belki hastaneye bile gitme geregi duymazdik bi dusunelim bu fikri
Iste benim icinde oyle guven veren bir ilac. O nedenle bu kadar zorlaniyorum birakmakta. Bende oyle diyorum birak dediginde birakamazdim o donem amniyosentez yapıldı kafama takılırdı falan. Simdi birakayim yavas yavas. Hem detayli usgye kadar da tamamen bırakabilirsem dr da bakip mesela tamam bir sorun yok derse icim rahatlar.O zamanlar iyiki devam etmişsin aşkım, amniyosentezden sonrada belki kafana takardın, ama şu an azaltabilirsin, mesela progestan benim için hayati bir meseleydi doktorum bırakırsan çocukta gider demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?