Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
bencede bizi yiyorlar biz çoğu kadınlar böyleyiz bikere cenemiz durmaz yada bişey hoşumuza gitmezse bize dokunmayın yane
Katılıyorum sana hepsi kendini gizli tutuyor.
Ya tabiki bu bizim dedigimiz seyler de sürekli olan seyler degil.
Sinir olacagim birsey oldugunda tepki veriyorum ben yoksa durup dururken kimseye zulmedecek halim yok yavrumla konusup duruyorum surekli. Ben yavrusuyla ilgilenen masum bir anayım. Ne olmis arada da tribimi ceksinler

Kanka benim tribimi çekmiyorlar demek ondanda atmıyor olabilirim

kanka bitek bende olmuyor herhaldi demi bu sinir şeysi demii bacılarım ses verin
Bende de var bende de hele havalar sıcak ya bide daha da daral geliyor burada kavga edebileceğim biri de yok tlfla eşimi arayıp bağırıp çağırp kapatıyorum suratına bide engel basıyorum bı rahatlıyorum sorma

Aşkım kocamda ona trip atacağım şeyler yapmıyor ya düşünüyorum şu an aklıma gelmiyor akşama kadar bir şeyler bulayım
Uyuyakalmis olabilir ve ben trip atmak istiyorsam uyudun benimle ilgilenmedin diye atabilirim meselaaa yani

ceksinler tabi yap kız sen nazını
benim nazımı kimse cekmiyor cevremdekiler hamile aslında ben değil

Kız beni güldürdün yaa adam gün içinde fırçasını yiyip eve oyle geliyor yazık.
Olsun asko iyi yapiyosun ama. Bizim bu stresimizi bosaltmamiz lazim ki bebislerimize gecmesin. Agzina saglik

Senin fantezindeki toplanma odası muhtemelen bakırköy akıl hastanesiydi aşko suuuduru68

ceksinler tabi yap kız sen nazını
benim nazımı kimse cekmiyor cevremdekiler hamile aslında ben değil
Hele onlar hic cekilmiyor hiccc.. valla ne kadar az insanla gorusruseniz o kadar rahat oluyorsunuz benden tavsiye.
Ben hamileligimi öğrendiğimden beri zoraki gorusmeler haric kimse ile görüşmüyorum. Sinirlerimde sakin kaliyor.

Bak gecen zoraki bir ziyarete gittik , sevmedigim bir insan vardi orda, biri varmis bizim bir akraba hamileymis , bu sevmedigim insanda onun haberini orda herkesin icinde söyledi ama zaten bir sakonda oturuyoruz 10 kisi falaniz bir bagirisi var gormen lazim bana duyuruyor güya. Simdi aklı basinda biri bunu yapar mi ? Ben bir kayip yasamisim orda sanki kendi kizi hamile gibi övünerek bu haberi söylüyor. Hickimse de hic bisey demedi. Bunu diyenin benle yasit cocugu daha bekar..

Simdi ben de insanlarla mesafe koydum arama bak görüşmüyorum rahatim. Görüşünce aha ortada insani sinir ediyorlar anca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…