- 16 Eylül 2024
- 5.351
- 4.656
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.501
Aşko ben sakinim sanki ya, sizin anlattıklarınıza görekanka bitek bende olmuyor herhaldi demi bu sinir şeysi demii bacılarım ses verin
Cok sagol kuzucum tamam artik detayli usg ye gittigimizde konuşacagizaminn hayatım aminaynen kuzu bi sor doktoruna içini o daha rahatlatacaktır
bencede bizi yiyorlarHahahabisey diyim mi bence hepsi öyle ama hicbiri sesini cikarmiyor kanka basta da sepide
Diger kızlar da aynısınız dimi itiraf edinnnnn
ahiretliğimm şaşırtıyorsun bak emin misin azcıkda mı yokAşko ben sakinim sanki ya, sizin anlattıklarınıza göre
Kanka kv’dem doğumla bebekle ilgili konuşmadığı sürece pamuğumahiretliğimm şaşırtıyorsun bak emin misin azcıkda mı yok
Katılıyorum sanabencede bizi yiyorlarbiz çoğu kadınlar böyleyiz bikere cenemiz durmaz yada bişey hoşumuza gitmezse bize dokunmayın yane
Kanka benim tribimi çekmiyorlar demek ondanda atmıyor olabilirimKatılıyorum sanahepsi kendini gizli tutuyor.
Ya tabiki bu bizim dedigimiz seyler de sürekli olan seyler degil.
Sinir olacagim birsey oldugunda tepki veriyorum ben yoksa durup dururken kimseye zulmedecek halim yokyavrumla konusup duruyorum surekli. Ben yavrusuyla ilgilenen masum bir anayım. Ne olmis arada da tribimi ceksinler
Bak gördün mü iste bizde öyleyiz biri bizi sinirlendirmedikce sıkıntı yok kankaKanka kv’dem doğumla bebekle ilgili konuşmadığı sürece pamuğum
maşallah kız sana nazar etmiyelimKanka kv’dem doğumla bebekle ilgili konuşmadığı sürece pamuğum
Beni de kocam çekiyor zaten baska kime trip atabiliyoz kiKanka benim tribimi çekmiyorlar demek ondanda atmıyor olabilirim
Aşkım kocamda ona trip atacağım şeyler yapmıyor ya düşünüyorum şu an aklıma gelmiyorBeni de kocam çekiyor zaten baska kime trip atabiliyoz kivar mi baska biri daha bana da bilgi ver kanka
Bende de var bende de hele havalar sıcak ya bide daha da daral geliyor burada kavga edebileceğim biri de yok tlfla eşimi arayıp bağırıp çağırp kapatıyorum suratına bide engel basıyorum bı rahatlıyorum sormakanka bitek bende olmuyor herhaldi demi bu sinir şeysi demii bacılarım ses verin
Uyuyakalmis olabilir ve ben trip atmak istiyorsam uyudun benimle ilgilenmedin diye atabilirimAşkım kocamda ona trip atacağım şeyler yapmıyor ya düşünüyorum şu an aklıma gelmiyorakşama kadar bir şeyler bulayım
ceksinler tabi yap kız sen nazınıKatılıyorum sanahepsi kendini gizli tutuyor.
Ya tabiki bu bizim dedigimiz seyler de sürekli olan seyler degil.
Sinir olacagim birsey oldugunda tepki veriyorum ben yoksa durup dururken kimseye zulmedecek halim yokyavrumla konusup duruyorum surekli. Ben yavrusuyla ilgilenen masum bir anayım. Ne olmis arada da tribimi ceksinler
Kız beni güldürdün yaaBende de var bende de hele havalar sıcak ya bide daha da daral geliyor burada kavga edebileceğim biri de yok tlfla eşimi arayıp bağırıp çağırp kapatıyorum suratına bide engel basıyorum bı rahatlıyorum sorma
Kız ben uyuyakalsa yorulmuş aşkım diye üstünü kapatıp parmak ucumda geziyorum evdeUyuyakalmis olabilir ve ben trip atmak istiyorsam uyudun benimle ilgilenmedin diye atabilirimmeselaaa yani
Senin fantezindeki toplanma odası muhtemelen bakırköy akıl hastanesiydi aşkoBende de var bende de hele havalar sıcak ya bide daha da daral geliyor burada kavga edebileceğim biri de yok tlfla eşimi arayıp bağırıp çağırp kapatıyorum suratına bide engel basıyorum bı rahatlıyorum sorma
Bizim hiç öyle adetlerimiz yok ha ikimiz de uyuyani uyandıran tipleriz kocamla hahahahah muhakkak biziklemem lazım uyumasin diyeKız ben uyuyakalsa yorulmuş aşkım diye üstünü kapatıp parmak ucumda geziyorum evdebendemi anormallik var
Hele onlar hic cekilmiyor hiccc.. valla ne kadar az insanla gorusruseniz o kadar rahat oluyorsunuz benden tavsiye.ceksinler tabi yap kız sen nazını
benim nazımı kimse cekmiyor cevremdekiler hamile aslında ben değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?