Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Canım seni çok iyi anlıyorum ben de ne yazikki hala kullanıyorum bırakmayı denedim başlarda güzel de gidiyordum ta ki icmeyip şekerim firlayana kadar. Şekerim çok yükselince mecburen içtim tabi bu bahane değil vicdanım da rahat değil ama şekerin bebeğe daha çok zararı olacağını düşündüm

Benim doktor birak diyeli oldu baya yoksa. Ustelik 2 kez birak artik dedi. Ben hala birakmadim..
Aslinda bende günde 1 seklinde hep devam etsem diyorum ne zarari olur ki. Bak bugun gündüz olani atmadim sanki karnim belim agriyor gibi geliyor

bencede fazla değil kuzum rahat ol yapcak bişey yok, biz yine iyiyiz hamileliği boyunca bırakamayanlar var. Benim kuzenim de hamile aynı haftalardayız o hala içiyor sigara bırakamadı. Ayda bir kereden bişey olmaz için rahat olsun canım

Benim doktor birak diyeli oldu baya yoksa. Ustelik 2 kez birak artik dedi. Ben hala birakmadim..
Aslinda bende günde 1 seklinde hep devam etsem diyorum ne zarari olur ki. Bak bugun gündüz olani atmadim sanki karnim belim agriyor gibi geliyor
Psikolojik canım cherrynin dediği gibi o ağrılar için magnezyuma yönlendiriyor Doktorlar genelde

Yok canim bir yan etki yasatmiyor şükür. Sadece akıntı artışı var ona da alıştım artik. Bende kullanmak istiyorum aslında ama cok kararsizim iste
aslında doktorun bırakabilirsin dediyse artık riskli bi durum kalmadığını görmüş ona dayanarak söylemiştir canım bence korkma artık sende birazda piskolojik oldu bence korkuyorsun hala ama korkma heleki şuan 5 aylık hamilesin artık vucüdun kendi kendine koruyor bebeğini sen vitaminlerin güzelce al güzel beslen gerisni kafana takma

Psikolojik canım cherrynin dediği gibi o ağrılar için magnezyuma yönlendiriyor Doktorlar genelde
Ay benim doktor da magnezyum karsiti resmen. Bir kere soylemistim gerek yok parol ic demisti.
Herkes magnezyum da veriyor.
Ben bugunde 2 kullanayim en iyisi ya. Karnim agriyor bak durduk yere stres olmayayim simdi.
Insallah Psikolojiktir..

kız cezerye sendemi bizdensin demet1374 yanlız değilmişiz kuzumm vallah elimizden geldiği kadar kacalım ama dediğin gibi şeker çok daha tehlikeli seni cok iyi anlıyorum ilk hamileliğimde yaşadım cok yüksekdi şekerim

Ay benim doktor da magnezyum karsiti resmen. Bir kere soylemistim gerek yok parol ic demisti.
Herkes magnezyum da veriyor.
Ben bugunde 2 kullanayim en iyisi ya. Karnim agriyor bak durduk yere stres olmayayim simdi.
Insallah Psikolojiktir..
Ala alah ilginç, ama şu olabilir mi acaba mgnezyum biraz düzenli kullandıkça fayda sağlıyor parol hemen ağrıyı kesiyor belki daha hızlı rahatla diyedir

Kız kendine yandaş buldun diye cesaretlenme hee

Ya haklısın evet farkindayim evet bende. Ama iste vazgecemiyorum resmen. Doktoruma gidince günde 1 olsun doguma kadar kullanayim desem fırça yer miyim acaba diye bile düşündüm yani.
Dedigin dogru artik vucudumuz bircok seyi hallediyor sadece vitaminler yeterli. Ama gel de bana anlat su an

Ala alah ilginç, ama şu olabilir mi acaba mgnezyum biraz düzenli kullandıkça fayda sağlıyor parol hemen ağrıyı kesiyor belki daha hızlı rahatla diyedir
Olabilir canım belki de. Daha önce 13 14 haftalarda konusmustuk oyle demisti. Bir daha da konusunu acmadik firsat olmadi. Sonraki gidisimde sorcam ama versin en azindan beni rahatlatirsa hic degilse progestan kullanmayi birakirim rahatlikla

kuzum ben üç hafta önce azaltmaya başladım bu haftada üç günde bire düşürdüm cuma günü detaylı var benimde inşallah. plesantanın büyümesine bakıp tam kesmeyi düşünüyorum

Canim progesteronun da gereksiz yere ve fazla kullanimi sorunlara sebep oluyor. Rahmin kasilmasini onledigi icin dogum sonrasinda rahmin kasilarak kanamayi kontrol etmesini engelliyor. Lutfen doktorunu dinle iki kere soylemis birakmani :) aksi bir durum oldugunda zaten tekrar baslatacaktir sana

kuzum ben üç hafta önce azaltmaya başladım bu haftada üç günde bire düşürdüm cuma günü detaylı var benimde inşallah. plesantanın büyümesine bakıp tam kesmeyi düşünüyorum
Ay bende guya hergun bugun azaltcam diye uyaniyorum bak simdi yine kullandim agrim var gibi diye. Resmen bagimlilik gibi bisey oldu bende de kuzum ya. Bende günde 1, 2gunde 1 falan diye ilerleyeyim diyorum oyle keseyim. Geriyor bu ilaci birakmak beni. Oyle mi oluyormus plasenta büyümesini mi takip etmek gerekiyormus birakmak icin

Yaaa ben de çok korkuyorum şekerden. Şuan çok dikkat ediyorum. en sevdiğim şeyler hamur işi ve patates ama ikisini de yemiyorum korkumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…