Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
bana öyle dedi bebiş plasenta yeteri kadar büyüyünce o görevi alıyor gerek kalmıyor dedi ben hem progestan hem duphaston kullanıyordum. kuzum ağrılarımız hep olacak bağların gerilmesi, organların sıkışması falan seni çok iyi anlıyorum insan bırakmak istemiyor. magnezyumla kasılmaları ağrıları gidermeye çalışırsın. dediğin çok mantıklı iki günde bire indir bi ağrılarında da dinlenmeye geç hiç bişey olmayacak artık rabbimin izniyle

kalbim pıt şuan doğru söylüyon ahiretliğim

Canım bu arada senin amniyosentez sonucu noldu çıkmadı mı henüz
Yok kuzum tam sonuç henüz çıkmadı. Ön sonuç çıkmıştı iste. Doktorumuz ön sonuçta zaten belli oluyor demisti. Ama kesin sonucu da bekliyoruz. 20 25 gün demisleri bugun tam 20 gün oldu. Dua ediyorum sürekli inşallah temiz çıkar o sonucumuz da diye.

Aşkım şimdi senide anlıyorum ben hiç içmediğim için nasıl bir zorluk bırakmak onuda bilmiyorum
kız benim için hic zor değil ben öğreni öğrenmez bıraktım hic bir sorun yok orda ilk hamileliğimdede aynı olmuştu sadece böyle bişeye sinirleniyorum ya mesela eşime yada ailede bişey oluyor ona ayy kendimi tutamıyorum hemen balkon sıgara sonra geri sakinleşiyorum yine icmiyorum hic ama sinirlenmemem gerekiyor herkez beni mutlu etsin vallah ağzıma sürmem hep sinirden benimki

xanax al kanka

Temiz temiz aşko Allahın izniyle

Oy kuzum amin yaa.. aminnn.. inşallah Allahım yavrularimizi korusun hep. Hersey her zaman yolunda gitsin olumsuz seyler hepimizden uzak olsun
Haklısın hemde çok haklısın. Ben doktora sorayim en iyi magnezyum konusunu. Kafama gore alamam sonucta onun önermesi onemli.

kanka bitek bende olmuyor herhaldi demi bu sinir şeysi demii bacılarım ses verin
Bazen bende de oluyor. Hele mesela istemedigim birsey teklif edilirse allaaaahhh çıldırıyorum sanki istemeyecegimi bilmesi gerekiyormus karsimdakinin gibi hissediyorum

Bide şey var bende mesela birseye kızdım sinirlendim o konuda icimdeki tüm siniri atana kadar konuşuyorum zavalli eşime ama gecici oluyor hepsi ya

kızz sen ben ben senmişim ya
benim kendimi anlatmama gerek kalmadi canım bacım anlattı sepide kız bende böyleyim işte

aminn hayatım amin aynen kuzu bi sor doktoruna içini o daha rahatlatacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…