- 16 Eylül 2024
- 5.378
- 4.694
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.481
Iste bu konuda birsey diyemiyorum. Herkes yanina birini seçsinben düşündüm ve cok cazip bir fikirama aklımda tek soruuu kim kiminle aynı odada kalıcak
Canım bu arada senin amniyosentez sonucu noldu çıkmadı mı henüzIste bu konuda birsey diyemiyorum. Herkes yanina birini seçsinyada kura cekerdik yani
Derdimizi....
Boşluktan ne yapcanızı şaşırdınız bebeler doğunca senaryoyu onlar yazıp oynayacaklar merak etmeyinahiretliğimm sende biraz fantezinden kat benim senaryoma sana güveniyorum yaparsın
bana öyle dedi bebiş plasenta yeteri kadar büyüyünce o görevi alıyor gerek kalmıyor dedi ben hem progestan hem duphaston kullanıyordum. kuzum ağrılarımız hep olacak bağların gerilmesi, organların sıkışması falan seni çok iyi anlıyorum insan bırakmak istemiyor. magnezyumla kasılmaları ağrıları gidermeye çalışırsın. dediğin çok mantıklı iki günde bire indir bi ağrılarında da dinlenmeye geç hiç bişey olmayacak artık rabbimin izniyleAy bende guya hergun bugun azaltcam diye uyaniyorum bak simdi yine kullandim agrim var gibi diye. Resmen bagimlilik gibi bisey oldu bende de kuzum ya. Bende günde 1, 2gunde 1 falan diye ilerleyeyim diyorum oyle keseyim. Geriyor bu ilaci birakmak beni. Oyle mi oluyormus plasenta büyümesini mi takip etmek gerekiyormus birakmak icin
kalbim pıt şuandemet1374 cezerye_ suuuduru68 aşkolar burak hazine var dr, sigaranın azı çoğu arada biri yok, hamileliği düşündüğünüz an yada öğrendiğiniz andan itibaren bırakmanız lazım, çünkü hamileyken içmek çocuğa doğduğu andan itibaren ağzına sigara tutuşturun farkı yok diyordu
Iste bu konuda birsey diyemiyorum. Herkes yanina birini seçsinyada kura cekerdik yani
Derdimizi....
adminim yok o geleydi hepimize bir sopaaBoşluktan ne yapcanızı şaşırdınız bebeler doğunca senaryoyu onlar yazıp oynayacaklar merak etmeyin
Aşkım şimdi senide anlıyorum ben hiç içmediğim için nasıl bir zorluk bırakmak onuda bilmiyorumkalbim pıt şuandoğru söylüyon ahiretliğim
Yok kuzum tam sonuç henüz çıkmadı. Ön sonuç çıkmıştı iste. Doktorumuz ön sonuçta zaten belli oluyor demisti. Ama kesin sonucu da bekliyoruz. 20 25 gün demisleri bugun tam 20 gün oldu. Dua ediyorum sürekli inşallah temiz çıkar o sonucumuz da diye.Canım bu arada senin amniyosentez sonucu noldu çıkmadı mı henüz
kız benim için hic zor değil ben öğreni öğrenmez bıraktım hic bir sorun yok orda ilk hamileliğimdede aynı olmuştu sadece böyle bişeye sinirleniyorum ya mesela eşime yada ailede bişey oluyor ona ayy kendimi tutamıyorum hemen balkon sıgara sonra geri sakinleşiyorum yine icmiyorum hic ama sinirlenmemem gerekiyor herkez beni mutlu etsin vallah ağzıma sürmem hep sinirden benimkiAşkım şimdi senide anlıyorum ben hiç içmediğim için nasıl bir zorluk bırakmak onuda bilmiyorum
xanax al kankakız benim için hic zor değil ben öğreni öğrenmez bıraktım hic bir sorun yok orda ilk hamileliğimdede aynı olmuştu sadece böyle bişeye sinirleniyorum ya mesela eşime yada ailede bişey oluyor ona ayy kendimi tutamıyorum hemen balkon sıgara sonra geri sakinleşiyorum yine icmiyorum hic ama sinirlenmemem gerekiyor herkez beni mutlu etsin vallah ağzıma sürmem hep sinirden benimki
Temiz temiz aşko Allahın izniyleYok kuzum tam sonuç henüz çıkmadı. Ön sonuç çıkmıştı iste. Doktorumuz ön sonuçta zaten belli oluyor demisti. Ama kesin sonucu da bekliyoruz. 20 25 gün demisleri bugun tam 20 gün oldu. Dua ediyorum sürekli inşallah temiz çıkar o sonucumuz da diye.
Oy kuzum amin yaa.. aminnn.. inşallah Allahım yavrularimizi korusun hep. Hersey her zaman yolunda gitsin olumsuz seyler hepimizden uzak olsunbana öyle dedi bebiş plasenta yeteri kadar büyüyünce o görevi alıyor gerek kalmıyor dedi ben hem progestan hem duphaston kullanıyordum. kuzum ağrılarımız hep olacak bağların gerilmesi, organların sıkışması falan seni çok iyi anlıyorum insan bırakmak istemiyor. magnezyumla kasılmaları ağrıları gidermeye çalışırsın. dediğin çok mantıklı iki günde bire indir bi ağrılarında da dinlenmeye geç hiç bişey olmayacak artık rabbimin izniyle
Aminn kuzum aminn.. inşallah temiz çıksın Allahın izniyleTemiz temiz aşko Allahın izniyle
atar kiraz anamız o bizim
kanka bitek bende olmuyor herhaldi demi bu sinir şeysi demii bacılarım ses verinxanax al kanka
Bazen bende de oluyor. Hele mesela istemedigim birsey teklif edilirse allaaaahhh çıldırıyorumkanka bitek bende olmuyor herhaldi demi bu sinir şeysi demii bacılarım ses verin
kızz sen ben ben senmişim yaBazen bende de oluyor. Hele mesela istemedigim birsey teklif edilirse allaaaahhh çıldırıyorumsanki istemeyecegimi bilmesi gerekiyormus karsimdakinin gibi hissediyorum
Bide şey var bende mesela birseye kızdım sinirlendim o konuda icimdeki tüm siniri atana kadar konuşuyorum zavalli eşimeama gecici oluyor hepsi ya
aminn hayatım aminOy kuzum amin yaa.. aminnn.. inşallah Allahım yavrularimizi korusun hep. Hersey her zaman yolunda gitsin olumsuz seyler hepimizden uzak olsun
Haklısın hemde çok haklısın. Ben doktora sorayim en iyi magnezyum konusunu. Kafama gore alamam sonucta onun önermesi onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?