Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
kız daha şekerin yoksa az ye ama ye yane hamileyiz canımız cekiyor napalım can taşıyoz burda
Şuan şekerim yok ama yiyince yükseliyor kuzum hissediyorum. Valla hamileliği böyle hayal etmemiştim herşeyden yiyebilirz diyordum ama maalesef. Az da olsa canım ne istiyorsa yiyorum yine de. Senin iştah nasıl açılsın artık kız. orda da havalar sıcak mı

Ya bu insanlar çok düşüncesiz çok patavatsızlar yaa anlayamıyorum ben. Hepsinin ağzına kürekle vurmak lazım. En iyisini yapmışsın kuzu sen az insan çok huzur boşver

Kız ben uyuyakalsa yorulmuş aşkım diye üstünü kapatıp parmak ucumda geziyorum evde bendemi anormallik var
Kiz deli misin tamam yorgunsa okey ama erkolara biraksan her aksam o tv karsisinda bi kestirmek isterler yani. Bende aksama kadar kocami bekliyorum sonucta aksam iki sohbeti hakediyoruz yorgunsa baska tamam. Ama noooğ yani oyle trip tabi atamazsin. Bir trip atmayi ogretelim biz sana gelde
Bizim hiç öyle adetlerimiz yok ha ikimiz de uyuyani uyandıran tipleriz kocamla hahahahah muhakkak biziklemem lazım uyumasin diye
Hahaah iste bu ya gerçekler böylee. Ben sıkılıyorum uyuyorsa kocam. Ama simdi hakkini yemeyim ben uyuyorsam kıpırdamaz bile ben tavsan gibiyim çıt sesine uyanirim biliyor cunku uyuyakaldiysam gercekten ihtiyacim vardir ve max 15 dk sonra uyanirim. Ama ben ona 1 saat dayanip uyandiririm hemen

aşko işte benimki öyle haftada bir uyuyakalır anca, genelde çok hareketli yemek yeriz hemen giyinip hazırda duruyor dışarı çıkalım dolaşalım hava alalım tatlı yiyelim modunda, adam fırsat vermiyor ki trip atmaya

Ya bu insanlar çok düşüncesiz çok patavatsızlar yaa anlayamıyorum ben. Hepsinin ağzına kürekle vurmak lazım. En iyisini yapmışsın kuzu sen az insan çok huzur boşver
Hic sorma.. ben o gün bu konusma yasandiginda hamileydim binlerce şükür ki Allahıma. Ama henüz bebek olsun diye ugrasiyor da olabilirdim. Ayıp degil mi. Hic mi düşünmez insan karşısındaki üzülür mü kalbi acır mı diye. Bana henuz kimse bebek var mi diye bile soramiyor. Ama bazilari da var ki boyle duygulari alinmis gibi.. Allah elbet görüyor bunlari

O zaman sen gözünün üstünde niye kaş var diye dövüs adamla bu aksam ne diyelim masallah

nasıl sinir olurum böyle insanlara ya
ama dediğin gibi kıskanclıkdandır kendi kızı daha evlenmemiş seni mi kıskanıyor napıyor anlamadım ne gıcık cekemeyen insanlar var ya kuzum şimdi anlıyom niye kimseye bişey demiyorsun haklıymıssın

İstediğimiz doktora inanabiliyor muyuz doğrudur belki ne diyim ama bizdeki de alışkanlık keşke olmasa tabi.

ohh ye tabi azda olsa şifa olsun kız benim iştah aynı daha bu saat oldu hicbişey yemedim ben böyleyim havalarda soğuk burda 20 derece akşamları daha soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…