- 25 Şubat 2024
- 1.261
- 1.555
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.521
Şuan şekerim yok ama yiyince yükseliyor kuzum hissediyorum. Valla hamileliği böyle hayal etmemiştim herşeyden yiyebilirz diyordum ama maalesef. Az da olsa canım ne istiyorsa yiyorum yine de. Senin iştah nasıl açılsın artık kız. orda da havalar sıcak mıkız daha şekerin yoksa az ye ama ye yane hamileyiz canımız cekiyor napalım can taşıyoz burda
offf en sevdiğimm sinir tarzıBende de var bende de hele havalar sıcak ya bide daha da daral geliyor burada kavga edebileceğim biri de yok tlfla eşimi arayıp bağırıp çağırp kapatıyorum suratına bide engel basıyorum bı rahatlıyorum sorma
Ya bu insanlar çok düşüncesiz çok patavatsızlar yaa anlayamıyorum ben. Hepsinin ağzına kürekle vurmak lazım. En iyisini yapmışsın kuzu sen az insan çok huzur boşverHele onlar hic cekilmiyor hiccc.. valla ne kadar az insanla gorusruseniz o kadar rahat oluyorsunuz benden tavsiye.
Ben hamileligimi öğrendiğimden beri zoraki gorusmeler haric kimse ile görüşmüyorum. Sinirlerimde sakin kaliyor.
Bak gecen zoraki bir ziyarete gittik , sevmedigim bir insan vardi orda, biri varmis bizim bir akraba hamileymis , bu sevmedigim insanda onun haberini orda herkesin icinde söyledi ama zaten bir sakonda oturuyoruz 10 kisi falaniz bir bagirisi var gormen lazim bana duyuruyor güya. Simdi aklı basinda biri bunu yapar mi ? Ben bir kayip yasamisim orda sanki kendi kizi hamile gibi övünerek bu haberi söylüyor. Hickimse de hic bisey demedi. Bunu diyenin benle yasit cocugu daha bekar..
Simdi ben de insanlarla mesafe koydum arama bak görüşmüyorum rahatim. Görüşünce aha ortada insani sinir ediyorlar anca..
Kiz deli misinKız ben uyuyakalsa yorulmuş aşkım diye üstünü kapatıp parmak ucumda geziyorum evdebendemi anormallik var
Hahaah iste bu ya gerçekler böylee. Ben sıkılıyorum uyuyorsa kocam. Ama simdi hakkini yemeyim ben uyuyorsam kıpırdamaz bile ben tavsan gibiyim çıt sesine uyanirim biliyor cunku uyuyakaldiysam gercekten ihtiyacim vardir ve max 15 dk sonra uyanirim. Ama ben ona 1 saat dayanip uyandiririm hemenBizim hiç öyle adetlerimiz yok ha ikimiz de uyuyani uyandıran tipleriz kocamla hahahahah muhakkak biziklemem lazım uyumasin diye
offf en sevdiğimm sinir tarzı
Ben benimkine bağırıp çağırsam benden önce engeli basar banaofff en sevdiğimm sinir tarzı
Oooh tam benlik bayılırım üşüyerek uyumaya, üstümü de örtcemm. Ay işteym uyuyasım geldi şuanKız şöyle klimalı, tadından yenmez bende severim uyumayı
aşko işte benimki öyle haftada bir uyuyakalır anca, genelde çok hareketli yemek yeriz hemen giyinip hazırda duruyor dışarı çıkalım dolaşalım hava alalım tatlı yiyelim modunda, adam fırsat vermiyor ki trip atmayaKiz deli misintamam yorgunsa okey ama erkolara biraksan her aksam o tv karsisinda bi kestirmek isterler yani. Bende aksama kadar kocami bekliyorum sonucta aksam iki sohbeti hakediyoruz yorgunsa baska tamam. Ama noooğ yani oyle trip tabi atamazsin. Bir trip atmayi ogretelim biz sana gelde
Hic sorma.. ben o gün bu konusma yasandiginda hamileydim binlerce şükür ki Allahıma. Ama henüz bebek olsun diye ugrasiyor da olabilirdim. Ayıp degil mi. Hic mi düşünmez insan karşısındaki üzülür mü kalbi acır mı diye. Bana henuz kimse bebek var mi diye bile soramiyor. Ama bazilari da var ki boyle duygulari alinmis gibi.. Allah elbet görüyor bunlariYa bu insanlar çok düşüncesiz çok patavatsızlar yaa anlayamıyorum ben. Hepsinin ağzına kürekle vurmak lazım. En iyisini yapmışsın kuzu sen az insan çok huzur boşver
Gel sarılalımOooh tam benlik bayılırım üşüyerek uyumaya, üstümü de örtcemm. Ay işteym uyuyasım geldi şuan
O zaman sen gözünün üstünde niye kaş var diye dövüs adamla bu aksam ne diyelim masallahaşko işte benimki öyle haftada bir uyuyakalır anca, genelde çok hareketli yemek yeriz hemen giyinip hazırda duruyor dışarı çıkalım dolaşalım hava alalım tatlı yiyelim modunda, adam fırsat vermiyor ki trip atmaya
nasıl sinir olurum böyle insanlara yaHele onlar hic cekilmiyor hiccc.. valla ne kadar az insanla gorusruseniz o kadar rahat oluyorsunuz benden tavsiye.
Ben hamileligimi öğrendiğimden beri zoraki gorusmeler haric kimse ile görüşmüyorum. Sinirlerimde sakin kaliyor.
Bak gecen zoraki bir ziyarete gittik , sevmedigim bir insan vardi orda, biri varmis bizim bir akraba hamileymis , bu sevmedigim insanda onun haberini orda herkesin icinde söyledi ama zaten bir sakonda oturuyoruz 10 kisi falaniz bir bagirisi var gormen lazim bana duyuruyor güya. Simdi aklı basinda biri bunu yapar mi ? Ben bir kayip yasamisim orda sanki kendi kizi hamile gibi övünerek bu haberi söylüyor. Hickimse de hic bisey demedi. Bunu diyenin benle yasit cocugu daha bekar..
Simdi ben de insanlarla mesafe koydum arama bak görüşmüyorum rahatim. Görüşünce aha ortada insani sinir ediyorlar anca..
İstediğimiz doktora inanabiliyor muyuzdemet1374 cezerye_ suuuduru68 aşkolar burak hazine var dr, sigaranın azı çoğu arada biri yok, hamileliği düşündüğünüz an yada öğrendiğiniz andan itibaren bırakmanız lazım, çünkü hamileyken içmek çocuğa doğduğu andan itibaren ağzına sigara tutuşturun farkı yok diyordu
Vereceği cevap “kaşımda gözümde güzel dimi baksana” derO zaman sen gözünün üstünde niye kaş var diye dövüs adamla bu aksam ne diyelim masallah
ohh ye tabi azda olsa şifa olsunŞuan şekerim yok ama yiyince yükseliyor kuzum hissediyorum. Valla hamileliği böyle hayal etmemiştim herşeyden yiyebilirz diyordum ama maalesef. Az da olsa canım ne istiyorsa yiyorum yine de. Senin iştah nasıl açılsın artık kız. orda da havalar sıcak mı
Aşkım arada içebilirsin diyen doktorun lisansından şüphe ederimİstediğimiz doktora inanabiliyor muyuzdoğrudur belki ne diyim ama bizdeki de alışkanlık keşke olmasa tabi.
Benimki de tamam haklısın aşkım biat et rahat et Ağa derVereceği cevap “kaşımda gözümde güzel dimi baksana” der
eşin agressif birisi galiba öyle olunca buyur beyim diyorsun herhaldi sen ahiretliğimBen benimkine bağırıp çağırsam benden önce engeli basar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?