Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ben kinci değilim ama kim olursa olsun lafımı koyar poposunun üstüne oturturum asla esirgemem
babylovee senin ağzın var dilin yok ki

Ya haklısın aslında insan onu da istiyor beni üzdü o da üzülsün diyor. Ama iste Allaha havale ediyorum. Ben yavrumun iyiligini sağlığını istiyorum yuvamin mutlulugunu istiyorum. Kötü kalpli insanlar icin dualarimi da harcamak istemiyorum.

Bende de sey var mesela zamanini beklerim. O zaman gelince bir laf sokar noktayi koyarim. O zamana kadar benim sessiz kaldigimi sanarlar ama öyle degil iste günü gelince bombayi bırakıp olay yerini terkederim

Ben kinci değilim ama kim olursa olsun lafımı koyar poposunun üstüne oturturum asla esirgemem
babylovee senin ağzın var dilin yok ki
Kuzum iste bunu diyen kadin kendini bilmezin teki. O ortamda bu haberi verince kimse ona madalya takmayacak biliyor ama guya bana nispet yapiyor. Zaten herkes sessizlesti o an bizim durumumuzdan dolayi , hayirli olsun diye ilk ben dedim hatta ve sonra digerleri. Simdi onun seviyesine inip orda birsey demek istemedim. Ama günü gelince elbet lafını sokacagim.
O gittigimiz ziyaretten birlikte kalktik onlari evine biz biraktik mesela, tek bir kelime etmedim kendisiyle. Anlayana sivrisinek saz demisler..

başkaları yüzünden yaşadığımız stresli kacamak hayata bak ya gercekten cok üzücü.. sen en doğrusunu yapıyorsun kendinizi koruyorsun kuzum vallah kötü fitne insanlardan
Aynen kuzu en dogrusu kem gözlerden uzak kalmak. Kendi halimizde yasamak. Allahıma şükür kendi ailelerimizle süreci paylasiyoruz gayet herkes destegini veriyor bize. Ben simdi bu dengesize hamile oldugumu söylesem bana ne faydasi olacak. Anca sagda solda konuşacak bos bos.
En iyisi kendi kendimize doguma kadar devam

bencede sen doğurunca öğrensin fitnee

Mesela ben orda bekar kızının adını söyleyip inşallah onunkini müjdelediğiniz zamanıda görelim derdim çat diye

bencede sen doğurunca öğrensin fitnee
Böyle kalbinin iyiliginden şüphe ettiginiz insanlara yüz yüze veya kamerali görüşürken hamile oldugunuzu soylemelisiniz varyaaa
bir tecrübelerim var bu konuda anlatamam yani... ne dost sandigim seytanlar varmis yüz ifadelerinde şok üzüntü şaşkınlık ne ararsan olan insanlar

aaa benim kaynanam

Tüvbeee

Mesela ben orda bekar kızının adını söyleyip inşallah onunkini müjdelediğiniz zamanıda görelim derdim çat diye
Iyi fikirmis bak aklima gelmedi onun bekari erkek. Ama ayni cumleyi kurabilirdim cok dogru ama gelmedi o an aklima isteee bide iste anam gözleriyle pataklardi beni bunu deseydim. Ben bu cumleyi ona ilk gorusmede soyleyim dur sen iyi dedin

Arkadaşim olup her firsatta sana dua ediyorum diyen evlendigi gece (sözde) hamile kalan bir arkadasim aynen ustte yazdigim ifadeler tepkilerle nerdeyse bayilacakti ben mujde verdigim esnada
Kız senin etrafın kızılcık şerbetinde yok be
Sen istanbula taşın bacım mümkünse türkiyeden gidin

Kız senin etrafın kızılcık şerbetinde yok be
Sen istanbula taşın bacım mümkünse türkiyeden gidin
Yok asko 3 5 çürük elma var iste ya. Onlar da her sülalede olan terör olan kisiler iste toplumun disladigi ama her ortamda kendinin sevildigini sanan tipler iste klasik.
Bir de arkadasim varmış işte onuda yeni igrendim
Eş tarafinda da var bir iki tane çürük. Gerisi okey. Onlarda yeter zaten.
O gereksizler de iyi oluyor milletin nefretini kusacagi insanlar oluyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…