- 10 Haziran 2024
- 1.493
- 1.737
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #19.561
geeel kahveni hazır ediyorum sade mi şekerli mi?Türkiye bitmiş durumdaaageliyorum aşkooo
Ben kinci değilim ama kim olursa olsun lafımı koyar poposunun üstüne oturturum asla esirgememBen kinci bir insanım, beni bu şekilde üzen insanın üzülmesini ben de isterim kimse kusura bakmasın. Başına aynısı gelir gelmez bilemem ama canını yaktığı şekilde onun da canı yansın isterim doğrusu.
Ya haklısın aslında insan onu da istiyor beni üzdü o da üzülsün diyor. Ama iste Allaha havale ediyorum. Ben yavrumun iyiligini sağlığını istiyorum yuvamin mutlulugunu istiyorum. Kötü kalpli insanlar icin dualarimi da harcamak istemiyorum.Ben kinci bir insanım, beni bu şekilde üzen insanın üzülmesini ben de isterim kimse kusura bakmasın. Başına aynısı gelir gelmez bilemem ama canını yaktığı şekilde onun da canı yansın isterim doğrusu.
Kuzum iste bunu diyen kadin kendini bilmezin teki. O ortamda bu haberi verince kimse ona madalya takmayacak biliyor ama guya bana nispet yapiyor. Zaten herkes sessizlesti o an bizim durumumuzdan dolayi , hayirli olsun diye ilk ben dedim hatta ve sonra digerleri. Simdi onun seviyesine inip orda birsey demek istemedim. Ama günü gelince elbet lafını sokacagim.Ben kinci değilim ama kim olursa olsun lafımı koyar poposunun üstüne oturturum asla esirgemem
babylovee senin ağzın var dilin yok ki
Aynen kuzu en dogrusu kem gözlerden uzak kalmak. Kendi halimizde yasamak. Allahıma şükür kendi ailelerimizle süreci paylasiyoruz gayet herkes destegini veriyor bize. Ben simdi bu dengesize hamile oldugumu söylesem bana ne faydasi olacak. Anca sagda solda konuşacak bos bos.başkaları yüzünden yaşadığımız stresli kacamak hayata bak ya gercekten cok üzücü.. sen en doğrusunu yapıyorsun kendinizi koruyorsun kuzum vallah kötü fitne insanlardan
bencede sen doğurunca öğrensin fitneeAynen kuzu en dogrusu kem gözlerden uzak kalmak. Kendi halimizde yasamak. Allahıma şükür kendi ailelerimizle süreci paylasiyoruz gayet herkes destegini veriyor bize. Ben simdi bu dengesize hamile oldugumu söylesem bana ne faydasi olacak. Anca sagda solda konuşacak bos bos.
En iyisi kendi kendimize doguma kadar devam
Mesela ben orda bekar kızının adını söyleyip inşallah onunkini müjdelediğiniz zamanıda görelim derdim çat diyeKuzum iste bunu diyen kadin kendini bilmezin teki. O ortamda bu haberi verince kimse ona madalya takmayacak biliyor ama guya bana nispet yapiyor. Zaten herkes sessizlesti o an bizim durumumuzdan dolayi , hayirli olsun diye ilk ben dedim hatta ve sonra digerleri. Simdi onun seviyesine inip orda birsey demek istemedim. Ama günü gelince elbet lafını sokacagim.
O gittigimiz ziyaretten birlikte kalktik onlari evine biz biraktik mesela, tek bir kelime etmedim kendisiyle. Anlayana sivrisinek saz demisler..
Böyle kalbinin iyiliginden şüphe ettiginiz insanlara yüz yüze veya kamerali görüşürken hamile oldugunuzu soylemelisiniz varyaaabencede sen doğurunca öğrensin fitnee
aaa benim kaynanamBöyle kalbinin iyiliginden şüphe ettiginiz insanlara yüz yüze veya kamerali görüşürken hamile oldugunuzu soylemelisiniz varyaaa
bir tecrübelerim var bu konuda anlatamam yani... ne dost sandigim seytanlar varmisyüz ifadelerinde şok üzüntü şaşkınlık ne ararsan olan insanlar
TüvbeeeBöyle kalbinin iyiliginden şüphe ettiginiz insanlara yüz yüze veya kamerali görüşürken hamile oldugunuzu soylemelisiniz varyaaa
bir tecrübelerim var bu konuda anlatamam yani... ne dost sandigim seytanlar varmisyüz ifadelerinde şok üzüntü şaşkınlık ne ararsan olan insanlar
Iyi fikirmis bak aklima gelmedi onun bekari erkek. Ama ayni cumleyi kurabilirdim cok dogru ama gelmedi o an aklima isteeeMesela ben orda bekar kızının adını söyleyip inşallah onunkini müjdelediğiniz zamanıda görelim derdim çat diye
Arkadaşim olup her firsatta sana dua ediyorum diyen evlendigi gece (sözde) hamile kalan bir arkadasim aynen ustte yazdigim ifadeler tepkilerle nerdeyse bayilacakti ben mujde verdigim esnadaTüvbeee
Kız senin etrafın kızılcık şerbetinde yok beArkadaşim olup her firsatta sana dua ediyorum diyen evlendigi gece (sözde) hamile kalan bir arkadasim aynen ustte yazdigim ifadeler tepkilerle nerdeyse bayilacakti ben mujde verdigim esnada
Yok asko 3 5 çürük elma var iste ya. Onlar da her sülalede olan terör olan kisiler isteKız senin etrafın kızılcık şerbetinde yok be
Sen istanbula taşın bacımmümkünse türkiyeden gidin
Geldi bak gör şimdi
Kız ilahiBuyrun buda benden ben doğuma gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?